Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست خبری تشریح برنامه‌های شهادت و ولادت حضرت فاطمه(س) و ویژه‌‌برنامه‌های دهه فجر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، یکشنبه ۳۰ دی با حضور معاون فرهنگی و معاون هنری این سازمان و جمعی از اهالی رسانه‌ برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ نشست خبری تشریح برنامه‌های شهادت و ولادت حضرت فاطمه(س) و ویژه‌‌برنامه‌های دهه فجر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، یکشنبه ۳۰ دی با حضور سید علیرضا فاطمیان‌پور معاون فرهنگی و علیرضا زندگیلی معاون هنری این سازمان و جمعی از اهالی رسانه‌ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا سیدعلیرضا فاطمیان‌پور از برگزاری ویژه‌برنامه‌های سالروز شهادت تا ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) با عنوان «مادرانه» خبر داد و با تشریح این برنامه‌ها گفت: «در سوگ یاس» عنوان برنامه‌ای است که همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در میدان آیینی امام حسین(ع) و چند مرکز منتخب برگزار می‌شود؛ سخنرانی، ذکر مصیبت و اجرای مراسم سنتی سمنوپزان با مشارکت شهروندان بخش‌هایی از این برنامه است. 

وی افزود: سازمان فرهنگی هنری در ایام فاطمیه سه نمایش آیینی را نیز تدارک دیده است. نمایش «خزان ارغوان» با نمایش بخش‌هایی از زندگی حضرت زهرا(س) از بدو تولد تا شهادت در قالب ۹ پرده در فرهنگ‌سرای ابن‌سینا روی صحنه می‌رود. نمایش «صورتک‌های تاریک» نیز در پردیس تئاتر تهران میزبان علاقه‌مندان است. دهمین نمایشواره «کوچه‌های بنی‌هاشم» دیگر نمایش با موضوع شهادت حضرت زهرا(س) است که در میدان ولی‌عصر(عج) ابتدای بلوار کشاورز، نبش کوچه برادران معظّم اجرا می‌شود. نوجوانان تعزیه‌خوان منطقه ۱۴ نیز در قالب برنامه «مرثیه‌ای برای ام ابیها» به تعزیه‌خوانی در میدان امام حسین(ع) می‌پردازند.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در تشریح برنامه‌های میلاد حضرت فاطمه(س) گفت: برنامه «مهرآیین» یکی از ویژه‌برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است که به مناسبت‌های مختلف برای رسیدگی به خانواده شهدا برگزار می‌شود.  این برنامه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه(س) «مهرآیین مادران» با تجلیل از تعدادی از مادران شهید شهر تهران و رسیدگی به برخی نیازهای خدماتی آنان اجرا خواهد شد. 

فاطمیان‌پور اضافه کرد: در برنامه «آیینه‌داران» نیز با مشارکت سایر نهادهای فرهنگی، پوسترهایی با موضوع زنان شهیده تاریخ انقلاب اسلامی در مقاطع گوناگون مانند مبارزات انقلاب، دوران دفاع مقدس، بمباران‌های شهری و... طراحی می‌شود و در ایستگاه‌های مترو، فضاهای تبلیغی شهر و فضای مجازی به نمایش در می‌آید. 

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری با اشاره به اجرای برنامه «مادرتر از مادر» عنوان کرد: این برنامه به تجلیل از «مادریاران» می‌پردازد؛ زنانی که در شیرخوارگاه‌ها و مراکز نگهداری سازمان بهزیستی از نوزادان و کودکان نگهداری می‌کنند. همچنین کنگره ملی شعر فاطمی با عنوان «هجده سال نوری» در سه بخش شعر فارسی در قالب‌های کلاسیک و آزاد، شعر عربی (فصیح و محلی) و شعر آذری برگزار می‌شود. 

فاطمیان‌پور اظهار کرد: برنامه «به مادران شهرم» با تجلیل از مادران سالمند شهر تهران، جشنواره «من و مامان» در قالب برگزاری اردوهای تفریحی آموزشی برای مادران و دختران و تولید کلیپ «مرهم» و انتشار آن در صداوسیما و شبکه‌های اجتماعی و برگزاری جشن میلاد «بانوی دو عالم» در فرهنگ‌سرای بهمن از دیگر برنامه‌های «مادرانه» خواهد بود. 

جایزه هنری سردار دل‌ها و دو افتتاحیه بزرگ

علیرضا زندوکیلی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ادامه این نشست گفت: سازمان فرهنگی‌ هنری با هدف ترویج فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت و به پاس مجاهدت‌های سردار رشید اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی جایزه هنری «سردار دل‌ها» را در محورهای ادبیات شامل شعر و ترانه، داستان کوتاه و داستانک، قطعه ادبی، خاطره‌نویسی، دلنوشته، هنرهای تجسمی شامل طراحی نشانه، نشان‌نوشته و عکاسی، هنرهای نمایشی شامل نمایشنامه‌نویسی و نماهنگ و موسیقی شامل سرودهای حماسی به صورت تک‌خوانی و یا گروه‌خوانی برگزار می‌کند.

وی افزود: علاقه‌مندان تا پایان بهمن‌ماه ۹۸ فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه این رویداد هنری واقع در فرهنگ‌سرای شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ارسال کنند.

معاون هنری سازمان فرهنگی هنری با اعلام دو افتتاحیه بزرگ به مناسبت ایام دهه فجر گفت: همزمان با برگزاری جشنواره فجر برای سومین سال متوالی در پردیس سینماگالری ملت چند سالن در این پردیس افتتاح می‌شود. سالن چند منظوره، بلک‌باکس، استودیوی ضبط صدای و کافه گالری به امکانات این مرکز اضافه می‌شود.

تشریح ویژه‌برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری به مناسبت دهه مبارک فجر

سید علیرضا فاطمیان‌پور از اجرای ۵۳۲ برنامه به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد و افزود: سازمان فرهنگی هنری همه ساله شعاری را برای اجرای برنامه‌های خود به مناسبت دهه فجر انتخاب می‌کند و امسال به دلیل همزمانی دهه فجر با چهلمین روز درگذشت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، شعار «من سلیمانی‌ام» برای این رویداد انتخاب شده است.

وی در تشریح برنامه‌های دهه فجر گفت: «فرهنگ‌سرای ایران ما، انقلاب ما» در ۶ نقطه از مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن با ویژه‌برنامه‌هایی برای کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود. تور یک یا دو روزه «خط امام و ولایت» با بازدید از حسینه جماران، فرهنگ‌سرای امام(ره)، خانه‌موزه‌های حجت‌السلام هاشمی رفسنجانی، شهید بهشتی، شهید چمران و شهید مطهری همراه با روایتگری در طول مسیر در دهه فجر آغاز به کار می‌کند و در زمان‌های دیگر نیز میزبان مخاطبان است.

فاطمیان‌پور با تاکید بر تدارک ویژه‌برنامه‌هایی برای گروه سنی «کودک و نوجوان» ادامه داد: ویژه‌برنامه «باشگاه نوجوان+» که سال گذشته با استقبال نوجوانان روبه‌رو شد، امسال نیز با حضور کارشناسان و برای پاسخ به سوالات نسل چهارم و پنجم انقلاب در مدارس منتخب برگزار می‌شود. مجموعه نمایشگاه‌ «مدرسه انقلاب» نیز برای تشریح مبانی انقلاب اسلامی در مدارس تدارک دیده شده است. «انقلاب پلاک ۴۱» دیگر برنامه‌ای است که با مشارکت آموزش و پرورش ویژه کودکان برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری اضافه کرد: ویژه‌برنامه «فصل رویش» که به یکی از نشان‌های سازمان فرهنگی هنری تبدیل شده است، امسال نیز با تقدیر از رویش‌های انقلاب اسلامی در حوزه فرهنگ و هنر برگزار می‌شود. ویژه‌برنامه «مهرآیین» نیز در این ایام ویژه دیدار با خانواده شهدای انقلاب اسلامی اجرا می‌شود. 

فاطمیان‌پور از تولید محصولاتی به مناسبت دهه فجر خبر داد و گفت: محصول «قهرمانان» با معرفی قهرمانان انقلاب به کودکان، اینفوگرافی «گاهی به بالای سرت نگاه کن» برای معرفی شهدایی که نامشان را روی کوچه‌ها و خیابان‌های شهر می‌بینیم و آنها را چنان که باید نمی‌شناسیم و مجموعه کلیپ‌های فازمتر مدیا، سه محصول تولید شده در سازمان فرهنگی هنری به مناسبت دهه مبارک فجر است.

وی ادامه داد: برگزاری پنجمین جشنواره دستاوردهای کانون‌ها و مراکز مشارکتی برای نمایش و تقدیر از فعالیت‌های ۳۶۰ کانون فعال در مراکز فرهنگی هنری سازمان، برگزاری ۱۱۰ نمایشگاه کتاب در ۱۱۰ کتابخانه سازمان فرهنگی هنری، ویژه‌برنامه صبح روشن و تجدید میثاق نخبگان قرآنی با امام راحل(ره)، پویش بزرگ کتابخوانی، پویش کتابخوانی شهید مرتضی مطهری به مناسبت صدمین سالگرد تولد ایشان با مشارکت بنیاد شهید مطهری و جشن پیروزی در روز ۲۲ بهمن ماه در محل جلوس امام خمینی(ره) در فرهنگ‌سرای رضوان از دیگر برنامه‌های طراحی شده به مناسبت دهه مبارک فجر است.

علیرضا زندوکیلی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز از برگزاری ۶ برنامه هنری به مناسبت دهه فجر خبر داد و گفت: تجلیل از خانواده شهدای نیروی هوایی به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۵، ویژه‌برنامه «ترانه‌های پیروزی» که شامل تولید دابسمش از سرودهای خاطره‌انگیز انقلاب اسلامی در فضای مجازی است، «نمایشگاه روشنا» در نگارخانه‌های منتخب مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن، «روایت انقلاب» که شامل کارگاه طراحی پرده نقالی، کارگاه آموزش نقالی و اجرای نقالی در خصوص پیروزی انقلاب به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱۴ و اجرای پرفورمنس «پنجاه و هفتی‌ها» در راهپیمایی ۲۲ بهمن بخشی از برنامه‌های هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در دهه مبارک فجر است.

وی افزود: «شب شعر سرباز» در فرهنگ‌سرای انقلاب و شب شعر طنز «ترامپیت» در فرهنگ‌سرای فردوس نیز در این ایام میزبان علاقه‌مندان به ادبیات هستند.

سیدعلیرضا فاطمیان‌پور در پایان این دیدار با اشاره به شکل‌گیری شوراهای اندیشه‌ورز در سازمان فرهنگی هنری گفت: مهم‌ترین رویکرد سازمان فرهنگی هنری تبیین بیانیه گام دوم انقلاب است. به همین مناسبت نیز شوراهای اندیشه‌ورز سازمان فرهنگی هنری تشکیل شده‌اند و محتوای ویژه‌برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری به مناسبت دهه فجر و ایام شهادت تا ولادت حضرت فاطمه(س) بر اساس مصوبات این شوراها طراحی‌ شده‌اند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دهه فجر مادرانه معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۴۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب/ هدیه‌ای که تقدیم مردم غزه شد

آیین گرامیداشت و اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب اسلامی و معرفی «چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی» با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، آئین گرامیداشت و اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب اسلامی و معرفی «چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی» شامگاه چهارشنبه بیست‌ونهم فروردین با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی و … برگزار شد.

حجت‌الاسلام حریزاوی قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی، محمدمهدی رحمتی، محسن نفر، میلاد عرفانپور، مسعود نجابتی، راضیه تجار و … از جمله مهمانان ویژه این مراسم بودند؛ در ابتدای این مراسم که اجرای آن بر عهده رسالت بوذری است پس از پخش سرود جمهوری اسلامی و قرائت کلام الله مجید تیزر مراسم اختتامیه هفته هنر انقلاب پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

محمدرضا باقری مدیرعامل مجموعه سوره هنر و دبیر اجرایی هفته هنر انقلاب در ابتدای این مراسم ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری این دوره اظهار کرد: بیش از هزار نفر از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه طی نظرسنجی که توسط مراکز حوزه هنری انجام شد، نامزدهای چهره هنر انقلاب را انتخاب کردند و در نهایت ۹۶ نفر انتخاب شدند؛ پس از آن کار به هیئت انتخاب واگذار شد و بعد از طی این پروسه که در برگیرنده جلسات متعددی بود در نهایت ۵ نفر به عنوان نامزد دریافت جایزه چهره هنر انقلاب معرفی شدند و امروز هم چهره هنر انقلاب خدمت شما عزیزان معرفی می‌شود.

وی افزود: ما امسال چهره بین‌المللی هنر انقلاب هم داریم که امروز در فواصل زمانی مختلف خدمت شما عزیزان معرفی می‌شود؛ این در حالی است که در طول برنامه امشب مراسم قدردانی دیگری هم داریم که خدمت شما عزیزان معرفی خواهد شد.

پس از صحبت‌های باقری و پخش تصاویری از هنرمندان پیشگام هنر انقلاب یاد و خاطره هنرمندان درگذشته حوزه هنری انقلاب اسلامی گرامی داشته شد.

«بچه زرنگ» برترین رویداد هنر انقلاب شد

در ادامه برنامه هم با حضور حجت الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نوبت به معرفی برترین رویداد هنر انقلاب رسید که در این بخش انیمیشن «بچه زرنگ» به تهیه کنندگی حامد جعفری به عنوان پروژه برگزیده معرفی شد.

حجت‌الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی هم در ادامه این مراسم اظهار کرد: اینجا سرزمینی است که مردمانش اهل قیام و جهاد هستند و چه خوب که تعدادی از هنرمندان ارزنده ما با این قیام و مجاهدت وجه همت خود را پیش روی مخاطبان قرار داده‌اند. انسان‌های مجاهدی که تلاطم‌ها و آتش وجودی خود را در قاب هنر روایت کردند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود ضمن ارائه توضیحاتی درباره پیشینه فعالیت هنرمندان انقلاب در عرصه‌های مختلف بیان کرد: اینها جلوه و هنرمندان مردمی هستند که در مکتب حضرت روح الله فقط راوی فتح و ظفر نیستند آن‌ها خود با این حقایق نسبت دارند و هنرمندانه و ستودنی حق همه مردم و حق طلبی را روایت می‌کنند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پایان صحبت‌های خود از همه هنرمندان فعال در عرصه هنر انقلاب تشکر و قدردانی کرد.

پس از صحبت‌های حجت الاسلام قمی از آریستیداستبان آرناندس گررو معروف به آرس هنرمند کوبایی شاخص عرصه کاریکاتور به پاس تلاش‌های او در ارائه آثار هنری در حوزه محور مقاومت در حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قدردانی به عمل آمد.

این سنت حسنه باید مایه رشد فرهنگ و هنر ایران اسلامی و هنر انقلاب باشد

محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی پس از اجرای این بخش ضمن قدردانی از همه دست‌اندرکاران برگزاری هفته هنر انقلاب و گرامیداشت یاد و خاطره رزمندگان جبهه مقاومت برای آزادی قدس شریف، توضیح داد: گمان ما بر این است که چهره هنر انقلاب اسلامی باید در یک فرآیند نخبگانی با مشارکت نخبگان فرهنگ و هنر انقلاب انتخاب شود و تلاش ما این بوده که این فرآیند به درست‌ترین شکل ممکن انجام شود.

وی افزود: در نحوه انتخاب چهره هنر انقلاب تغییراتی انجام شده بود که پیش از این در حوزه رسانه به اطلاع اهالی فرهنگ و هنر رسید و من خواهش می‌کنم تا در این فرآیند با نقد خود کمک کنید تا به سمت تعالی در شیوه انتخاب حرکت کنیم. این سنت حسنه باید مایه رشد فرهنگ و هنر ایران اسلامی و هنر انقلاب باشد و فکر می‌کنم با نگاه شما عزیزان چه به صورت غیر عمومی و چه به صورت عمومی در رسانه‌ها این آئین را ارتقا دهیم.

وی افزود: گمان ما بر این است که حضور اهالی فرهنگ و هنر است که می‌تواند امتداد مبارک این اتفاق را رقم بزند. البته علاوه بر فرآیند تغییری که ایجاد شده است امسال فرصت بسیار خوبی برای ما بود که بتوانیم جایزه هنر انقلاب را به صورت بین‌المللی تعریف کنیم و امیدوارم در سال‌های بعد ارتقا پیدا کند.

محمدرضا سرشار؛ چهره ماندگار هنر انقلاب

قدردانی از محمدرضا سرشار نویسنده پیشکسوت ادبیات کشورمان در حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی بخش دیگری از مراسم اختتامیه هفته هنر انقلاب را تشکیل می‌داد.

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این بخش از برنامه ضمن تبریک پیروزی اخیر جبهه مقاومت در سرزمین‌های اشغالی اظهار کرد: در این حال و هوا و ایامی که به نام هنر انقلاب اسلامی نام گذاری شده یاد و خاطره شهید مرتضی آوینی را گرامی می‌داریم؛ امیدوارم به واسطه یاری خداوند نصرت اسلام و مسلمین با پیروزی کامل جبهه مقاومت و برافراشتن پرچم توحید در قدس عزیز سال آینده نماز وحدت را به امامت رهبر عزیزمان در مسجد الاقصی اقامه کنیم، این اتفاق به زودی رخ می‌دهد.

وی ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری انقلاب اسلامی در برگزاری هفته هنر انقلاب افزود: فلسفه شکل‌گیری حوزه هنری که شاید مهم‌ترین معمار آن رهبر فرزانه انقلاب اسلامی باشد ملهم از اندیشه انقلاب اسلامی بوده است و این نکته را بارها از سوی ایشان شنیدیم؛ امروز خوشحالیم که این سازمان با دستان توانمند مقام معظم رهبری به شجره طیبه‌ای مبدل شده که شاخه‌هایش همه مشتقات هنر انقلاب را زیر سایه خود قرار داده است و در آن هنرمندانی در شاخه‌های مختلف به اعتلا رسیدند.

هنرمندان متعهد به نهضت امام (ره) قله‌ها را فتح می‌کنند

وی افزود: امروز جمع پرتوانی از هنرمندان اصیل و تأثیرگذار رشد کردند و فضای فرهنگی هنری در اختیار جریانی متعلق به هنر متعهد انقلاب اسلامی است. امروز با اهتمامی که وجود داشت با حضور چهره‌های شایسته این مسیر سخت همواره شده است. هنر متعهدی که سال‌ها پیش توسط امام راحل ترسیم شد و امیدوارم به دست شما هنرمندان متعهد به نهضت امام (ره) قله‌ها فتح شود.

پس از صحبت‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کلیپی از ادوار مختلف برگزاری هفته هنر انقلاب اسلامی و معرفی چهره‌های برگزیده این رویداد پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

مسعود نجابتی؛ چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۲

بعد از پخش این کلیپ در حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محسن مؤمنی شریف نماینده هیأت انتخاب دوره دهم و عبدالحمید قدیریان هنرمند پیشکسوت هنر انقلاب نامزدهای برگزیده چهره هنر انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۲ معرفی و هدایایی را دریافت کردند.

بعد از برگزاری این بخش بود که مسعود نجابتی هنرمند پیشکسوت هنرهای تجسمی به عنوان هنرمند برگزیده دوره دهم و چهره هنر انقلاب معرفی شد.

مسعود نجابتی بعد از دریافت جایزه خود بیان کرد: خاطرم هست که در دوره دبستان همیشه در مدرسه ما را تشویق می‌کردند که برای ما بسیار دربرگیرنده خاطرات جذابی بود و حتماً هم نسلان من این خاطرات مشترک را دارند. اما بزرگ‌تر شدیم فهمیدیم این جوایز را اهل منزل به مدیران مدرسه می‌دادند تا ما تشویق شویم.

این هنرمند گفت: به هر حال من کارهای نکرده و کاستی‌های زیادی دارم که باید آنها را جبران کنم اما لازم می‌دانم مراتب تشکر خودم را از اینکه من را قابل دانستند، اعلام کنم. این هدیه را به نمایندگی شما به مردم مظلوم غزه تقدیم می‌کنم که چشم جهانیان را با مقاومت خود روشن کردند.

عبدالحمید قدیریان نیز در پایان مراسم گفت: ما نسل جوانی را در هنر انقلاب می‌بینیم که ثمره تلاش مسعود نجابتی هستند که خیلی باحیا و تلاش مثال‌زدنی کارهای بسیار ارزشمندی را انجام دادند و امیدوارم خداوند به او و هنر انقلاب برکت بدهد که بتوانیم بهره‌های بیشتری از او ببریم.

حوزه هنری از سال ۱۳۹۴ معرفی «چهره سال هنر انقلاب» را با مشارکت هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر در دستور کار خود قرار داده است. ضمن اینکه «تندیس انتظار» اثر استاد علی‌اصغر یوزباشی به‌عنوان نماد «چهره سال هنر انقلاب» شناخته و هرسال به هنرمند منتخب تقدیم شده است.

تاکنون چهره‌هایی همچون حمید حسام، ابراهیم حاتمی‌کیا، محمدمهدی سیار، عبدالحمید قدیریان و مجید مجیدی موفق به کسب این عنوان شده‌اند.

کد خبر 745616

دیگر خبرها

  • معرفی ۱۰ چهره برتر هنر انقلاب اسلامی استان بوشهر
  • برگزاری اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب/ هدیه‌ای که تقدیم مردم غزه شد
  • اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب برگزار شد
  • اعتبار حوزه هنری فقط نیم درصد بودجه فرهنگی است
  • تجلیل از هنرمندان طراز هنر انقلاب/ مسعود نجابتی چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۲ شد
  • آیین اختتامیه دهمین هفته هنر انقلاب آغاز شد/چهره‌های هنر انقلاب تجلیل شدند
  • نقش ویژه مساجد در تحقق آرمان‌های فرهنگی در جامعه
  • لازم است تلویزیون در طول سال کنار کتاب باشد نه چند روز خاص!
  • تدارک برنامه‌های ویژه رسانه ملی برای سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران
  • تجلیل سازمان بسیج هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد از هنرمندان