Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوذر گوهری کارشناس مسائل آمریکا در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره کاهش شانس ترامپ برای انتخاب دوباره رئیس جمهوری آمریکا در راستای ترور سردار سلیمانی، گفت: بعد از ترور شهید سلیمانی توسط آمریکا در داخل ایالات متحده دو جریان عمده شکل گرفت، یکی جریان موافقین این اقدام بود که عمدتا جمهوری خواه‌ها و جنگ طلبانی تشکیل می‌دهند، آن‌ها با این استدلال که سردار سلیمانی و جمهوری اسلامی ایران مشغول طراحی یک عملیات علیه منافع آمریکایی‌ها به طور مشخص در عراق بودند و با این کار یک اقدام پیش دستانه علیه تهران انجام دادند که به اعتقاد خودشان مانع از یک حمله قریب الوقوع به سفارت آمریکا در بغداد یا پایگاه نظامی شان شد، بنابراین با این استدلال جمهوری خواهان از این اقدام دفاع می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در برابر جمهوری خواهان دموکرات‌ها قرار دارند که معتقد هستند، گرچه اصل ترور و شهادت سردار سلیمانی یک اقدام مناسبی بوده، اما به این خاطر که شرایط زمینه‌ای لحاظ نشده و از این جهت که ممکن است جان سربازان آمریکایی و اتباع واشنگتن در نقاط مختلف دنیا از جمله در غرب آسیا به خطر بیفتد، دموکرات هه معتقدند این اقدام نباید انجام می‌شد. آن‌ها می‌گویند که ترامپ باید قبل از ترور سردار سلیمانی به کنگره آمریکا اطلاع می‌داد و با این استدلال معتقدند که اقدام واشنگتن علیه ایران یک اقدام جنگی بوده چراکه به لحاظ قانون اساسی آمریکا وظیفه اعلان جنگ با کنگره است.

ترور سردار سلیمانی در سطح یک عمل جنگی بوده است

گوهری تصریح کرد: نانسی پلوسی و سایر دموکرات‌ها معتقدند که ترور سردار سلیمانی با اطلاع کنگره صورت نگرفته و این کار خلاف قانون است، از همین استدلال می توان فهمید که برداشت آمریکایی‌ها این است که یک عمل جنگی صورت گرفته که به ظاهر ترور بود، اما سطح آن بالاتر از این‌ها بود.

کارشناس مسائل آمریکا اضافه کرد: آمریکایی‌ها به تعبیر خودشان می‌خواستند، در گام اول تهدید فوری که از طرف جمهوری اسلامی ایران برای آن‌ها بود، را مهار کنند و در گام بعدی بازدارندگی آمریکایی‌ها را عملا برگردانند؛ بازدارندگی که معتقد بودند به خاطر تحولات منطقه‌ای در چند ماه قبل از بین رفته و آن‌ها در موضع ضعف قرار گرفتند.

حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر سردار سلیمانی، نشان از سرمایه اجتماعی عظیم  ایران دارد

او افزود: آمریکا با ترور سردار سلیمانی سعی داشت که به لحاظ نظامی گزینه معتبری را علیه کشور ما در پیش بگیرد. آن‌ها با این استدلال عملا اقدام به جنایت و ترور سردار سلیمانی کردند. در واقع ایران و تحولات بعد از شهادت سردار و بویژه تشییع میلیونی او در سراسر کشورمان اساسا یک پاسخ جدی و بخشی از انتقام سختی بود که جمهوری اسلامی ایران به آمریکایی‌ها وعده داده بود.

گوهری تصریح کرد: حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر سردار سلیمانی نشان دهنده سرمایه اجتماعی عظیم و حمایت گسترده مردم از نظام، اقدامات سپاه قدس و جمهوری اسلامی ایران در منطقه بود. آمریکایی‌ها واقعا در شکوه این راهپیمایی، تشییع پیکر و تظاهرات مردمی که در حمایت از سردار شکل گرفت، ضربه اصلی را خوردند و محاسبات و ادبیاتشان تغییر کرد.

کارشناس مسائل آمریکا ادامه داد: در صحبت‌های ترامپ یک عقب نشینی آشکار را از اقدام نظامی در پی حمله قاطع جمهوری اسلامی ایران به پایگاه عین الاسد می بینیم که در حال صورت گرفتن است. اقدام قاطع کشورمان بعد از جنگ جهانی دوم شاید  برای اولین بار  بود که علیه یک پایگاه آمریکایی صورت گرفت و یک پیام جدی به آن‌ها مخابره کرد، با این مضمون که بازدارندگی که آن‌ها به دنبالشان بودند عملا اتفاق نیوفتاده همچنین اهدافی که تصور می‌کردند  را به واسطه حضور مردم ایران در تشییع  همزمان با اقدام نظامی سپاه به ابتدای کار خود بازگشت و آمریکایی‌ها به سیاست تحریم و فشار برگشتند.

او افزود: آمریکایی‌ها سعی کردند مواردی که پیش از این ایران را  تحریم کرده بودند، مجددا به راه بیاندازند  و به اروپایی‌ها در راستای استارت زدن مکانیسم ماشه و مسائلی از این دست فشار بیاورند،  یعنی راهبرد آمریکا در این راستا بود که گزینه نظامی خود را معتبر کند و وقتی  این راهکار جواب نداد، آنها به حالت اولیه خود برگشتند و همان سیاست قدیمی یعنی  تحریم را به کار گرفتند. اما به این خاطر که قبلا هم این مسیر را طی کرده بودند، در نتیجه تحریم‌های یک جانبه ظالمانه فشار بیشتری بر مردم وارد نکرد.

خروج نیروهای آمریکایی از عراق و منطقه، از ثمرات بارز  ترور سردار سلیمانی

گوهری با اشاره به  وضعیت ایران نسبت به قبل از شهادت سردار سلیمانی، گفت: حضور مردم در تشییع پیکر سردار  یعنی سرمایه اجتماعی که به میدان آمد نمایانگر  ظرفیتی بود که از ایران آزاد شد، به علاوه اقدام نظامی سپاه پاسداران کشورمان علیه آمریکا نشان داد که ایران در وضعیت برتری از واشنگتن در منطقه حضور دارد. فشار سیاسی که  جمهوری اسلامی ایران برای خروج آمریکا از عراق  و ترک این کشور از طرف نمایندگان و مردم بغداد در حال وقوع است، از ثمرات بارز  جنایتی است که آمریکایی‌ها با خیال خود سعی داشتند انجام بدهند، اما نتیجه آن بر عکس شد و آن‌ها را در موضع ضعف و انفعال قرار داده است.

گفتنی است که پایگاه اینترنتی آمریکایی دیلی بیست در گزارشی با اشاره به تصمیم ترامپ برای صدور دستور ترور سردار سلیمانی به ارتش تروریست آمریکا نوشت پاسخ ایران به این جنایت می‌تواند شانس او برای انتخاب دوباره به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا را کاهش دهد.

این پایگاه در گزارشی در مورد آشفتگی دولت آمریکا بعد از ترور سپهبد قاسم سلیمانی نوشته است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به شدت نگران است که پاسخ ایران به این ترور می‌تواند شانس او برای انتخاب دوباره را کاهش دهد.

آمریکا بامداد روز جمعه ۱۳ دی ماه با حمله هوایی به فرودگاه بغداد سردار سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس و ۱۰ تن دیگر از جمله فرمانده نیرو‌های بسیج مردمی عراق را به شهادت رساند. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در یک کنفرانس خبری رسما اعلام کرد به دستور مستقیم او عملیات انجام شد.

این پایگاه با بیان اینکه دولت ترامپ بعد از انجام این ترور در توجیه اقدام خود به رسانه‌ها با مشکل روبرو شده بود، نوشته است که «در صدر دولت رئیس‌جمهوری مضطرب قرار داشت که به اعضای دولت گلایه می‌کرد که قتلی که اخیرا دستورش را صادر کرده بود، می‌تواند بر چشم‌انداز انتخاب دوباره‌اش تأثیر منفی بگذارد و او را به باتلاقی خودساخته در خاورمیانه بکشد.»

بیشتر بخوانید:کاهش شانس ترامپ در انتخابات درپی پاسخ ایران به ترور سردار سلیمانی 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رئیس جمهور آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۵۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برخی از مردم یک گوشی "صامت" را به یک گوشی "هوشمند" ترجیح می‌دهند؟

ایتنا - استفاده از گوشی هوشمند در دنیایی که خدمات و ارتباطات اجتماعی بیشتری به برنامه‌های موبایل وابسته است، به یک ضرورت تبدیل شده است.
استفاده از گوشی هوشمند در دنیایی که خدمات و ارتباطات اجتماعی بیشتری به برنامه‌های موبایل وابسته است، به یک ضرورت تبدیل شده است.

به گزارش ایتنا، افرادی که از گوشی هوشمند استفاده نمی‌کنند اغلب از چیزی که آن را «تلفن صامت» توصیف می‌کنند، یعنی یک تلفن سنتی یا با قابلیت‌های کمتر (نسبت به گوشی‌های هوشمند) استفاده می‌کنند.

تحقیقات جدید دانشگاه آلتو نشان می‌دهد که چرا برخی افراد از گوشی‌های هوشمند استفاده نمی‌کنند و عواقب این رها کردن چیست.

این تحقیق بر اساس مصاحبه با شرکت‌کنندگانی بود که تصمیم گرفتند گوشی‌های هوشمند خود را کنار بگذارند یا هرگز صاحب آن نبودند، و نشان داد که این تصمیم می‌تواند زندگی روزمره را دشوارتر کند، گزینه‌ها را محدود کند و گاهی اوقات خطرات را افزایش دهد.

پروفسور جان لیندکویست، رئیس گروه علوم کامپیوتر، گفت: «تلفن‌های صامت اختصاصی ممکن است گران‌قیمت باشند و برخی از شرکت‌کنندگان اروپایی گوشی‌هایی را از آفریقا سفارش دادند که در بازار محلی موجود نبود.» در جوامع، انواع ترفندها باید ابداع می‌شد تا زندگی بدون گوشی هوشمند ممکن شود."

 

این تحقیق نشان داد که همه شرکت کنندگان در این تحقیق از محیط هایی هستند که از تلفن‌های هوشمند استفاده می‌شود، در حالی که دلایل امتناع آنها متفاوت است، در حالی که برخی از شرکت کنندگان گفتند که می‌خواستند از حواس‌پرتی اجتناب ناپذیر ناشی از گوشی‌های هوشمند دوری کنند، برخی دیگر نیز می‌خواستند از نظارت بر فعالیت آنلاین در امان باشند.

برای والدین کودکان زیر سن قانونی، دلایل اصلی کنار گذاشتن گوشی هوشمند، تمایل به دور نگه داشتن فرزندانشان از رسانه‌های اجتماعی و دوری از وسوسه گوشی هوشمندی بود که باعث می‌شد زمان کمتری را با فرزندانشان سپری کنند.

امتناع از داشتن گوشی‌های هوشمند باعث ایجاد انواع نقصان‌ها در زندگی روزمره مردم شده است، از مشکل در یافتن یک تلفن قدرتمند "صامت"، خرید آسان، بروز مشکل در برخورد با احراز هویت دو مرحله‌ای، برآورده کردن انتظارات کارفرمایان تا دسترسی به کارکنان در خارج از ساعات کاری، و... از سوی دیگر، عملی بودن زندگی بدون گوشی‌های هوشمند، به دانش فنی یا انعطاف پذیری در برخورد با دوستان و خانواده نیاز دارد.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری در ورزش باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود
  • سردار سلیمانی: ایران در عملیات وعده صادق گوشه‌ای از توانمندی‌های خود را به کار گرفت
  • سردار سلیمانی:‌ حمله به اسرائیل فقط با ذره‌ای از قدرتمان بود
  • چرا نام سردار شهید حجازی در لیست ترور اسرائیل بود؟! + فیلم
  • چرا برخی از مردم یک گوشی "صامت" را به یک گوشی "هوشمند" ترجیح می‌دهند؟
  • جزییات اقدام عجیب آمریکا برای حضور وزیر امور خارجه ایران در نیویورک
  • ادعای بزرگ درباره چگونگی پاسخ به ایران؛ از حمله به انبار تسلیحاتی تا عملیات ترور!
  • آمریکا انتظار حمله «محدود» اسرائیل علیه ایران را دارد
  • تجدید میثاق ارتشیان کرمان با سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
  • انتظار تازه آمریکا از پاسخ اسرائیلی‌ها؛ اقدام در خارج از ایران در دستور است؟