Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاست و اقتصاد ــ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان با بیان اینکه برگزارکنندگان انتخابات آخرت و دین خود را به دنیای دیگران نفروشند؛ گفت: نباید اجازه داد که مسئله‌ای خلاف قانون انجام شود چراکه تخلف از قانون جمهوری اسلامی حرام است و رأی مردم باید محفوظ باشد.

به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از دفتر امام جمعه اصفهان، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار فرماندار اصفهان و معاونین با تأکید بر اهمیت رعایت سلامت مسئله انتخابات اظهار کرد: رهبر انقلاب اسلامی بر میزان مشارکت مردم در انتخابات تأکید داشتند و همه ما وظیفه داریم به سهم خود، مردم را برای شرکت در انتخابات ترغیب و اهمیت حضور در انتخابات تبیین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توصیه می‌کنم کسانی که در امر برگزاری انتخابات مسئولیتی دارند آخرت و دین خود را به دنیای دیگران نفروشند؛ نباید اجازه داد که مسئله‌ای خلاف قانون انجام شود، چراکه تخلف از قانون جمهوری اسلامی حرام است و رأی مردم باید محفوظ باشد.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان همچون سایر عرصه‌ها در برگزاری انتخابات نیز می‌تواند برای استان‌های دیگر الگو باشد، یادآور شد: انسان‌ها باید خود را در محضر خدا بدانند تا هیچ تخلفی رخ ندهد، اگر کسانی که برگزار کننده انتخابات هستند، تقوای الهی داشته باشند و تمامی قوانین اجرا شود به لطف خدا مشکلی در اجرای انتخابات مجلس شورای اسلامی رخ نخواهد داد.

وی با اشاره به ضرورت رونق اقتصاد روستاها و شهرهای کوچک بیان کرد: اگر بخواهیم شهرهای کوچک و روستاها خالی از سکنه نشود، مدیران هر بخش باید زمینه رونق اقتصاد را فراهم کنند؛ همه ما به خوبی می دانیم که با شغل کشاورزی در روستا، امورات زندگی مردم برطرف نمی‌شود و از قدیم‌الایام مشاغل خانگی بسیاری وجود داشت که به اقتصاد خانواده‌ها کمک می‌کرد.

آیت‌الله طباطبایی نژاد با بیان اینکه همه بخشداران و دهیاران با استفاده از ظرفیت‌های موجود، زمینه را برای رونق فعالیت‌های اقتصادی فراهم کنند، عنوان کرد: یکی از اشکالات مدیران کل استان اصفهان این است که هر کاری را که قصد دارند انجام دهند، حتماً باید از تهران سئوال کنند درحالی‌که یک مدیر، اختیاراتی دارد و بر اساس قانون می‌تواند برنامه‌ها و ایده‌های خود را به کار بندد.
ایجاد اشتغال مانع مهاجرت می‌شود

وی خاطرنشان کرد: اگر وضعیت اقتصادی در روستاها و شهرهای کوچک تقویت شود، بدون شک حاشیه‌نشینی و مهاجرت به شهرها روند کاهشی به خود می‌گیرد، برای این مهم باید مدیران دلسوز باشند و با شناسایی نیازها و استفاده از فرصت‌ها و ظرفیت‌ها، شرایط را برای بهبود وضعیت اقتصادی بهتر، بهبود بخشند.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان تصریح کرد: برای ایجاد اشتغال باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کرد که وابستگی به آب به ویژه آب زاینده‌رود کاهش یابد؛ نیاز نیست صنایع بزرگ ایجاد شود، حتی با ایجاد صنایع کوچک و مشاغلی که سرمایه اندکی می‌خواهد می‌توان وضعیت اقتصادی روستاها را رونق داد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: انتخابات مجریان انتخابات کشاورزی استان اصفهان امام جمعه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۶۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرده‌برداری ظریف از رادیکالیسم

«دوباره یک فایل صوتی از "محمدجواد ظریف" منتشر شد و او را در صدر اخبار قرار داد اما، ترکش‌های این سخنان، بیش از هر زمان دیگری به اردوگاه اصلاح‌طلبانی خورد که بقای سیاسی خود را به خوشنامی ظریف گره زده بودند اما الان، اظهارات وی را دروغ عنوان کرده و ظریف را به عذرخواهی واداشتند.»

به گزارش ایسنا، "فرشته مسلمی"، روزنامه‌نگار، در یاداشتی که در اختیار ایسنا گذاشته، نوشته است:

«دوباره یک فایل صوتی از محمدجواد ظریف منتشر شد و او را در صدر اخبار قرار داد اما ترکش‌های این سخنان، بیش‌از هر زمان دیگری به اردوگاه اصلاح‌طلبانی خورد که بقای سیاسی خود را به خوشنامی ظریف گره زده بودند اما الان، اظهارات وی را دروغ عنوان کرده و ظریف را به عذرخواهی واداشتند.

به نظر می‌رسد محمدجواد ظریف رکوددار مصاحبه‌هایی است که فایل آن لو می‌رود و معتقد است که از این اتفاق متنفع می‌شود اما این‌که فردی همچون محمدجواد ظریف با آن سبقه دیپلماتیک دچار این خطای تکراری شود، کمی عجیب به نظر می‌رسد؛ مگر این‌که باور کنیم سهل‌انگاری‌های رخ‌داده در برجام را هم گاف آقای وزیر بدانیم که بعدها اعتراف کرد که متن برجام را نخوانده و از تعلیق بی‌خبر است. بگذریم که این دست توجیهات نمی‌تواند پاسخگوی صدمات دولت تدبیر و امید و حوزه سیاست خارجی آن باشد. اما حرف‌های ذکرشده در این فایل صوتی که از قضا به دست یک رسانه ضدانقلاب رسیده است، پرده از مسائل جالب توجهی برمی‌دارد و نشان می‌دهد که گفتمان اصلاح‌طلبی به چنان قهقرایی سقوط کرده است که حالا ظریف هم که روزی قبله آمال اصلاح‌طلبان بود و اعضای آن طی بیانیه‌های مختلف از وی حمایت کرده و مخالفانش را متهم به معرکه‌گیری، بهره‌برداری مغرضانه و تحریف می‌کردند هم، به آنها تاخته و اذعان می‌کند که «جریان اصلاحات در سال ۷۸ رفت به سراغ حذف. یعنی گفتش که من می‌خوام «قانون اساسی» رو عوض کنم. بعد از این که انتخابات، مجلس ششم بود. معلومه توی حذف شما اگه بیای، این‌جا قواعد رئالیستی حاکمه. وقتی شما بقای یک‌طرف رو تهدید می‌کنید، اون هم می‌آد بقای شما رو تهدید می‌کنه. اگر نه، بین ۷۶ تا ۷۸، واقعا زمینه برای پیشرفت بود... یعنی اشتباهات خودمون رو به پای اشتباه دموکراسی نذاریم. به نظر من جناح چپ توی انحصارطلبی، دست جناح راست رو از پشت می‌بنده. یه بار من به آقای خاتمی گفتم. گفتم این رفیق‌های شما وقتی که تند بودن، با ما مخالف بودن؛ می‌گفتن این لیبراله. الان هم که اومدن، از ما لیبرال‌تر شدن، هنوز هم با ما مخالفن.»

این اظهارات به وضوح گویای مشی اصلاح‌طلبان در بزنگاه‌های سیاسی و انتخاباتی است. همان‌ها که در کلام مدعی شعار «زنده‌باد مخالف من» هستند اما در عمل از هیچ اقدامی برای حذف و انکار افراد و جریان‌هایی که نظری غیر از آنها دارند، فروگذار نیستند و حتی السابقون خود را هم برای حضور در قدرت، کنار می‌زنند و دل به گزینه‌های نیابتی و اجاره‌ای می‌دهند.

موضوع قابل‌توجه دیگری که در گفته‌های ظریف وجود دارد، «رادیکالیسم ایدئولوژیک» است. مقطع انتخابات و اقدامات کج‌دار و مریز اصلاح‌طلبان در بی‌رغبتی مردم برای حضور در پای صندوق‌های رای، شرایطی را فراهم کرد که عملکرد شورای عالی اصلاح‌طلبان و ریاست آن در کانون توجه رسانه‌ها قرار گیرد. لذا نقد این رفتار انتخاباتی از سوی فردی که مورد وثوق اصلاح‌طلبان است، نوید اصلاح رویکردها از سوی برخی از چهره‌های این جناح را می‌دهد. جریانی که در گذشته‌ای نه‌چندان دور از دل قانون و مردمسالاری به مسند قدرت رسیده، در صدد تقابل با حاکمیت و قانون اساسی است. لذا این نقدهای درون‌گفتمانی برای مدعیان دموکراسی که پرونده سیاهی در تبعیت از قانون و اصول مردمسالارانه دارند، امری ضروری است و لو این‌که با بی‌توجهیِ اعضای جبهه اصلاحات مواجه شود.

البته برخی نیز اقدام ظریف در طرح این مسائل را اعلام حضور زودهنگام برای انتخابات ریاست‌جمهوری و استارت تحرکات انتخاباتی برای جذب آراء خاکستری دانسته‌اند که این را هم به فال نیک می‌گیریم. چراکه بازیگر اصلی این میدان مردم هستند و با نقش‌آفرینی خود، می‌توانند عیار افرادی که یکی به نعل می‌زنند و یکی به میخ را، عیان کرده و شرایطی را ایجاد کنند که آقای ظریف سخنانش را در تریبون‌های رسمی اعلام کرده و نگران لو رفتن فایل‌هایش در رسانه‌های مدعی آزادی بیان که برخلاف همه اصول حرفه‌ای با دستکاری، تقطیع، جابه‌جایی و تیترسازی‌های فرامتنی آن را منتشر می‌کنند، نباشد و طبق روال مجبور به عذرخواهی نشود آن‌هم از سوی کسانی که روزگاری وی را سردار دیپلماسی می‌نامیدند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرده‌برداری ظریف از رادیکالیسم
  • آرای نمایندگان از مجلس بعدی شفاف اعلام می‌شود
  • «طرح مسطورا» بارزترین کار فرهنگی در ماه رمضان اجرا می شود
  • برای برگزاری مرحله دوم انتخابات هم بر رعایت قانون تأکید داریم
  • تاکید بر رعایت قانون در برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • این ۵ نماینده مجلس آینده چند میلیون تومان در انتخابات هزینه تبلیغات کردند؟ +جزئیات
  • ۵ منتخب مجلس هزینه‌های انتخاباتی خود را شفاف کردند
  • آقای رئیسی! درکی از اهمیت رسانه در دنیای جدید ندارید / برای رسانه و مردم عملکرد شما مهم است نه انگیزه‌های‌تان
  • قانون درباره فیلمبرداری از دیگران چه می‌گوید؟
  • توضیح ظریف درباره فایل صوتی