Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد:نشریه بنگر در گزارشی به معرفی بزرگترین بانک های جهان در سال ۲۰۱۹ میلادی پرداخت. همچنین سایت fxssi نیز به معرفی ۲۰ بانک بزرگ جهان در سال ۲۰۲۰ میلادی پرداخته است. به گزارش امتداد ، در نخستین ماه از سال جدید میلادی به سر می‌بریم و همچنان رسانه‌ها به ارائه گزارش عملکرد سال گذشته میلادی […]

امتداد:نشریه بنگر در گزارشی به معرفی بزرگترین بانک های جهان در سال ۲۰۱۹ میلادی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین سایت fxssi نیز به معرفی ۲۰ بانک بزرگ جهان در سال ۲۰۲۰ میلادی پرداخته است.

به گزارش امتداد ، در نخستین ماه از سال جدید میلادی به سر می‌بریم و همچنان رسانه‌ها به ارائه گزارش عملکرد سال گذشته میلادی می‌پردازند، در همین راستا نشریه بنکر در گزارشی به بررسی بزرگ‌ترین بانک‌های جهان پرداخت. این گزارش نشان می‌دهد که از ۱۰ بانک بزرگ جهان هشت بانک در آمریکا و چین قرار دارند.

در حال حاضر هزار بانک بزرگ جهان بیش از ۱.۱۳۵ تریلیون دلار سرمایه دارند که این رقم ۱۰ برابر بیشتر از رقم ثبت شده برای دارایی این بانک ها در سال ۲۰۰۹ بوده است. برایان کاپلان، سردبیر نشریه بنکر در همین رابطه می گوید که بازارهای آزاد و باز بانک ها را به کارایی بیشتر ترغیب کرده است. به ویژه نظام بانکی چین در سال های اخیر به دنبال سیاست های دولت برای جهانی شدن با نظام جهانی بیشتر ادغام شده است.

بر همین اساس ۱۰ بانک که در سال ۲۰۱۹ بیشترین سرمایه را در اختیار داشته‌اند عبارتند از:

نام بانک/کشور میزان سرمایه در سال ۲۰۱۹ ۱ آی سی بی سی- چین ۳۳۸ میلیارد دلار ۲ بانک ساخت و ساز – چین ۲۸۷ میلیارد دلار ۳ بانک کشاورزی – چین ۲۴۳ میلیارد دلار ۴ بنک آف چاینا ۲۳۰ میلیارد دلار ۵ بانک جی پی مورگان – آمریکا ۲۰۹ میلیارد دلار ۶ بنک آف امریکا ۱۸۹ میلیارد دلار ۷ ولزفارگو – آمریکا ۱۶۸میلیارد دلار ۸ سیتی گروپ – آمریکا ۱۵۸ میلیارد دلار ۹ اچ اس بی سی – انگلیس ۱۴۷ میلیارد دلار ۱۰ میتسوبیشی – ژاپن ۱۴۶ میلیارد دلار

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

از سوی دیگر، سایت fxssi نیز با انتشار گزارشی به معرفی ۲۰ بانک بزرگ جهان از نظر دارایی در سال ۲۰۲۰ میلادی پرداخت است. در این رتبه بندی بانک‌های مختلفی از چین برای چندمین سال پیاپی در صدر این فهرست قرار دارند.

۱٫ بانک تجارت و صنعت چین

بر اساس این گزارش بانک تجارت و صنعت چین (ICBC) در صدر این فهرست قرار گرفته است. این بانک ثروتمندترین و بزرگترین بانک در جهان به شمار می‌رود.

این بانک یکی از چهار بانک بزرگ امپراطوری بانکداری در چین به شمار می‌رود که کنترل یک پنجم از نظام بانکداری در این کشور را در اختیار دارد. آخرین اطلاعات نشان می‌دهد که میزان کل دارایی این بانک ۴ و ۲۷ میلیارد دلار است. میزان کل سرمایه بازار این بانک نیز ۳۴۵ تریلیون دلار است.

این بانک در سال ۱۹۸۴ تاسیس شد و اکنون بیش از ۴۶۲ هزار کارمند دارد. ساختمان مرکزی این بانک در پکن قرار دارد و بیش از ۷۰ درصد از سهام آن در اختیار دولت است.

۲٫بانک همکاری چین

دومین بانک حاضر در این لیست، بانک همکاری چین است، این بانک از نظر بزرگی دومین بانک چین نیز به شمار می‌رود که در سال ۱۹۵۴ تاسیس شد و اکنون بانک همکاری چین (CCB) نام دارد. آخرین اطلاعات منتشر شده نشان می‌دهد که میزان کل دارایی این بانک ۳ و ۳۷۷ میلیارد است و میزان کل سرمایه بازار آن نیز ۲۵۷ میلیارد است.

این بانک در ابتدا با هدف مبادلات مالی دولت چین تاسیس شد اما پس از آن به یک بانک تجاری ارتقا پیدا کرد. این بانک بیش از ۱۴ هزار شعبه در سراسر جهاندارد و ۳۷۲ هزار نفر در آن مشغول به کار هستند.

۳٫ بانک کشاورزی چین ABoC

این بانک در سال ۱۹۵۱ میلادی از سوی مائو ژدونگ برای کمک به کشاورزان و کارگران تاسیس شد. اکنون وارد همکاری‌های مالی و تجاری در چین و جهان شده است.

شعبه مرکزی این بانک در پکن واقع شده است و در حدود ۲۴ هزار نماینده در این کشور و خارج از آن دارد. میزان کل سرمایه این بانک بیش از ۳ میلیارد و ۲۸۷ میلیارد دلار برآورد شده است و میزان کل سرمایه بازار آن نیز ۲۰۳ میلیارد دلار است.

۴٫ بانک چین

بانک چین یکی از قدیمی ترین و قابل اعتماد ترین بانک‌ها در چین محسوب می‌شود. این بانک در سال ۱۹۱۲ میلادی تاسیس شد و همچنان در نظام بانکداری ملی چین پیشتاز است.
بیش از ۷۰ درصد از این بانک به دولت چین تعلق دارد و در بیش از ۲۰ کشور جهان نیز دفتر دارد. دارایی‌های این بانک ۳ و ۹۲ میلیارد دلار و میزان کل سرمایه بازار آن نیز ۱۸۱ میلیارد دلار است.

۵٫ گروه مالی میتسوبیوشی

هلدینگ ژاپنی میتسوبیوشی دارای ۳ میلیارد و ۶۹ تریلیون دلار دارایی است. این بانک یکی از بهترین بانک‌های ژاپن محسوب می‌شود و در بیش از ۴۰ کشور جهان فعالیت می‌کند. این شرکت همچنین در سال ۲۰۰۵ میلادی از سوی دو مدیر ارشد بانک ژاپن تاسیس شد و دفتر مرکزی آن در شهر ازاکا واقع شده است.

۶٫هلدینگ مالی جی پی مورگان چس

جی پی مورگان چس یکی از برجسته ترین و مشهورترین بانک های آمریکا است. این شرکت مالی در سال ۲۰۰۰ میلادی ودر نتیجه ادغام چندین بانک بزرگ در این کشور تاسیس شد. مقر اصلی این هلدینگ در منهتن در شهر نیویورک واقع شده است. جی پی مورگان چس یکی از بزرگترین شرکت‌های سرمایه‌گذاری در جهان محسوب می‌شود.

دارایی‌های کنونی این هلدینگ ۲ و ۷۲۷ میلیارد دلار است و میزان کل سرمایه بازار آن نیز بیش از ۳۹۱ میلیارد دلار محسابه شده است، چیزی که باعث شده این هلدینگ یکی از ثروتمندترین شرکت‌های مالی در جهان باشد.

۷٫هلدینگ HSBC بریتانیا

بانک HSBC بریتانیا یکی از بزرگترین بانک ها در اروپا محسوب می شود و میزان کل دارایی های آن ۲ و ۵۵۸ تریلیون دلار برآورد شده است. در ابتدا هدف اصلی تاسیس این بانک تبادلات مالی میان اروپا و چین بود و همچنان نیز در این زمینه فعالیت می‌کند.

۸٫بانک آمریکا (BoA)

این بانک دومین بانک بزرگ آمریکا محسوب می‌شود که طیف گسترده‌ای از خدمات مالی را در آمریکا و جهان ارائه می‌دهد. مقر مرکزی این بانک در کارولینای شمالی قرار دارد. میزان کل دارایی‌های این بانک ۲ و ۳۵۴ میلیارد دلار و میزان کل سرمایه بازار آن نیز ۳۵۲ میلیارد دلار است.

۹٫بانک BNP Pariba فرانسه

این بانک در سال ۱۹۹۹ میلادی تاسیس شد و هم اکنون در صدر بانک خدمات بانکی، بیمه ای و مالی فرانسه قرار دارد. اکنون این بانک در سراسر جهان به ارائه خدمات مشغول است و مقر مرکزی آن نیز در ژنو، پاریس و لندن است.

میزان کل دارایی این بانک ۲و ۳۳۶ میلیارد دلار است و ۱۰۳ میلیارد دلار نیز میزان سرمایه بازار این هلدینگ مالی است.

Crédit Agricole10.

بانک فرانسوی Crédit Agricole در پایان فهرست ۱۰ بانک بزرگ جهان در سال ۲۰۲۰ میلادی قرار دارد، متوسط میزان کل دارایی‌های این بانک ۲ و ۱۲۳ میلیارد دلار است.

ادامه اسامی بزرگترین بانک های جهان در این فهرست که رتبه های ۱۱ تا ۲۰ را در اختیار گرفته اند را نیز می توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۶۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی

آفتاب‌‌نیوز :

آمار رسمی از سوی نهادهای بهداشتی این کشور نشان می‌دهد میزان بستری شدن کودکان و نوجوانان زیر ۲۰ سال طی چهار سال اخیر ۷۳۳ درصد افزایش داشته و این آمار شامل کودکان زیر پنج سال نیز می‌شود.

پزشکان تاکید دارند مصرف سیگارهای الکترونیکی در بین کودکان و نوجوانان زیر ۲۰ سال طی سال‌های اخیر موجب بیمار شدن و حتی بستری شدن آنها می‌شود.

در سال گذشته ۵۰ مورد بستری در بیمارستان‌ها به دلیل اختلالات مربوط به مصرف سیگارهای الکترونیکی وجود داشته که ۱۱ نفر از افراد تحت درمان چهار سال یا کمتر سن داشتند.

با این حال در سال ۲۰۲۰ میلادی هیچ کودک پیش دبستانی به دلیل استفاده از سیگار الکترونیکی تحت درمان بیمارستانی قرار نگرفت و شش کودک به کمک پزشکی نیاز داشتند.

در ارقام سازمان خدمات ملی بهداشت انگلیس (NHS)، کل پذیرش همه افراد - کودکان و بزرگسالان - برای چنین اختلالاتی در چهار سال از سال ۲۰۲۰ تا کنون ۲۷۶ درصد افزایش یافته است.

آمارها نشان می‌دهد پذیرش کودکان در بیمارستان‌ها، شش درصد از کل پذیرش‌ها در سال ۲۰۲۰ را تشکیل می‌داد.

با این حال در سال گذشته ۱۴ درصد از ۳۶۵ مورد بستری در بیمارستان‌ها به دلیل عوارض سیگارهای الکترونیکی مربوط به بیماران ۱۹ ساله و کمتر بوده است.

همچنین بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ میلادی ۷۳۳ درصد افزایش در تعداد کل کودکانی که به دلیل اختلالات مربوط به سیگارهای الکترونیکی به بیمارستان مراجعه می‌کنند، مشاهده شده است.

کارشناسان می گویند افزایش مصرف استعمال دخانیات کودکان به دلیل طعم های جذاب آن‌ها و تصمیم دولت انگلیس برای اجازه دادن به استعمال سیگار رایگان برای همه است.

به گزارش «نیویورک پست»، همچنین متخصصان هشدار می‌دهند کودکانی که بیشتر از سیگارهای الکترونیکی استفاده می‌کنند، بیشتر احتمال دارد که به سمت مصرف تنباکو نیز بروند.

دکتر «تدروس ادهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر در این رابطه هشدار داده است در حال حاضر کودکان و نوجوانان در سنین پایین در برخی کشورهای ثروتمند در دام مصرف سیگارهای الکترونیکی افتاده‌اند و ممکن است که این نسل به نیکوتین گره بخورند. من از کشورها می‌خواهم که برای محافظت از شهروندان خود، اقدامات سخت‌گیرانه‌ای برای جلوگیری از مصرف سیگارهای الکترونیکی به کار بگیرند به ویژه برای فرزندان و جوانانشان.

سیگارهای الکترونیکی حاوی نیکوتین و بسیار اعتیادآور هستند که برای سلامتی بسیار مضر است. در ابتدای عرضه این محصولات، اثرات طولانی مدت مصرف آنها به‌ طور کامل شناخته شده نبود اما حالا ثابت شده که این محصولات دخانی، باعث تولید مواد سمی در بدن می‌شوند که برخی از این مواد سمی سرطان‌زا هستند و برخی دیگر از آنها خطر ابتلا به اختلالات قلبی و ریوی را افزایش می‌دهند.

مصرف سیگارهای الکترونیکی همچنین می‌تواند بر رشد مغز تأثیر سوء بگذارد و منجر به اختلالات یادگیری در جوانان شود. قرار گرفتن جنین در معرض دود حاصل از استفاده از سیگارهای الکترونیکی هم می‌تواند بر رشد جنین در زنان باردار تأثیر منفی بگذارد.

در عین حال مطالعات جدید نشان می‌دهد که قرار گرفتن در معرض تبلیغات سیگارهای الکترونیکی در رسانه‌های اجتماعی هرچند هم که کوتاه باشد، تمایل به استفاده از این محصولات و همچنین ایجاد نگرش مثبتِ کاذب نسبت به استفاده از این محصولات را افزایش می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران/ لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • ماجرای عکس تکان‌دهنده «آلن دلون» که جهان را شوکه کرد
  • بزرگترین چاپگر ۳بعدی جهان یک خانه را در ۸۰ ساعت می‌سازد
  • ماجرای عکس تکان دهنده اسطوره سینمای جهان چه بود؟
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • اتفاق مرموز؛ چرا دشمن حسن یزدانی بزرگترین طرفدارش شد؟!
  • محرومیت بهترین داور زن فوتبال جهان
  • جیندر ماهال: رندی اورتون بزرگترین ستاره در تاریخ WWE است
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • رشد ۱۰ درصدی صادرات ایران به چین از ابتدای ۲۰۲۴