Web Analytics Made Easy - Statcounter

جوروند با اشاره به استقبال بی نظیر مردم از نمایشگاه کتاب در سال گذشته، از ارائه ۸۰۰ میلیون تومان بن خرید کتاب به علاقه مندان کتاب و کتابخوانی در این نمایشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «محمد جوروند» عصر امروز (دوشنبه ۳۰ دی) در آئین گشایش چهاردهمین نمایشگاه کتاب خوزستان با تاکید بر اینکه نمایشگاه کتاب مهمترین رویداد سال در حوزه فرهنگ است اظهار کرد: سال گذشته در این‌ نمایشگاه فروش بی سابقه یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در ۶ روز به ثبت رسید که نشان دهنده عشق و علاقه مردم خوزستان به کتاب و کتابخوانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه در این‌ نمایشگاه ۴۰۰ ناشر حضور دارند اضافه کرد: ۹۰ هزار عنوان کتاب در برای چهاردهمین نمایشگاه کتاب خوزستان تدارک دیده شده است.

 

وی با اشاره به اینکه سال گذشته با کمبود بن خرید کتاب برای مردم مواجه شدیم نصریح کرد: امسال ۸۰۰ میلیون تومان بن خرید کتاب به مردم ارائه می شود.

 

جوروند افزود: در این نمایشگاه سلسه نشست های تخصصی کتاب که مهم ترین های آنها نشست تخصصی حکمت و فلسفه با حضور غلامرضا اعوانی، حافظ پژوهی، نقد و بررسی کتاب، کارگاه های داستان نویسی، شعر خوانی و تجلیل از شاعران پیشکسوت خوزستان، نشست های تخصصی اهمیت تلاوت قرآن و نشست های تخصصی در حوزه ادبیات کودک و نوجوان برگزار می شود.

 

وی با بیان اینکه همچنین در این نمایشگاه آئین بزرگداشت سردار قاسم سلیمانی با حضور خانواده شهدا برگزار می شود عنوان کرد: همراه با این‌ برنامه، برگزاری آئین اختتامیه دومین سوگواره مطبوعات اربعین حسینی نیز برگزار می شود.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان ابراز کرد: نمایشگاه رسانه های دیجیتال در موضوعات نرم افزار رایانه ای و تلفن همراه، رسانه های اجتماعی، پایگاه های اینترنتی، کلینیک و مرکز مشاوره سواد فضای مجازی، بازی و پویانمایی و کارگاه های آموزشی نیز همزمان با نمایشگاه کتاب برپا شده است.

 

وی اذعان داشت: در کنار این ۲ نمایشگاه، نمایشگاه جشنواره جایزه فیروزه که نخستین جشنواره مصرف کالاهای فرهنگی و هنری استان با هدف کمک به گسترش و فرهنگ سازی در استفاده از محصولات فرهنگی برپا شده است.

 

جوروند یاد آور شد: در جشنواره جایزه فیروزه که در تهران برگزار شد، خوزستان در این زمینه مقام اول کشور را به دست آورد.

 

پایان پیام/637

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما طرح ملی فهما فعالیت های مسجدی سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی خراسان جنوبي کانون های مساجد سقوط هواپیمای اوکراینی نمایشگاه کتاب خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۷۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهمین نشست شورای راهبری برنامه ملی آبادیران برگزار شد

دهمین شورای راهبری برنامه ملی آبادیران، سوم اردیبهشت ماه با حضور مدیران نهاد‌ها و سازمان‌های متولی آبادانی و پیشرفت کشور در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو دهمین شورای راهبری برنامه ملی آبادیران، سوم اردیبهشت ماه با حضور مدیران نهادها و سازمان های متولی آبادانی و پیشرفت کشور در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست که با حضور جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، سردار سرتیپ حزنی، دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دکتر اختری، مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور و عضو شورای عالی جهاد سازندگی برگزار شد، حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران، گزارشی از اقدامات این برنامه ملی در سال گذشته ارائه کرد و هدف از عملیاتی کردن این برنامه را گره زدن زیست بوم علمی، فناوری و نوآوری به عرصه آبادانی و پیشرفت و رفع چالش‌های این حوزه دانست.

وی همچنین برگزاری نمایشگاه ملی آبادیران، پیگیری توافقنامه‌های منعقد شده، ارتباط با شرکت‌های حاضر در نمایشگاه، برگزاری جایزه ملی آبادیران، افتتاح اولین مرکز اشتغال فناورانه آبادیران، برگزاری اولین گردهمایی فعالان مردمی آبادانی و پیشرفت فناورانه، برگزاری اولین نمایشگاه آبادیران استان یزد، همکاری با جشنواره مردمی عمار و شرکت در این رویداد سالانه، تشکیل رسانه و پایگاه خبری تخصصی آبادانی و پیشرفت فناورانه (آبادیران) و. را از جمله اقداماتی دانست که این برنامه در سال گذشته در دستور کار خود داشته است.

شکری با اشاره به برگزاری دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران، بکارگیری ظرفیت اساتید و نخبگان در تعامل با نهاد‌های ذیربط، مسئله محور بودن این دوره از نمایشگاه و حضور نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت همراه با نیاز‌های احصا شده آن‌ها را از اقدامات نوآورانه و درجهت افزایش تعاملات بین دستگاهی و مخاطبین نمایشگاه دانست.

وی با اعلام انتشار فراخوان شرکت در این نمایشگاه، افزود: با توجه به شعار سال که در جهت مشارکت مردم در رشد اقتصاد و جهش تولید می‌باشد، بخش جدیدی تحت عنوان روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی برای معرفی نمونه‌های موفق با موضوعات مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین معرفی نمونه‌های موفق عرصه آبادانی و پیشرفت فناورانه به نمایشگاه آبادیران اضافه خواهد شد

در ادامه، اکبری، دبیر اجرایی نمایشگاه به تبیین برنامه‌های دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و اتصال شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور و نیز اساتید و نخبگان به مسائل و ظرفیت‌های مناطق کمتر برخوردار، توسعه بازار و تسهیل خرید کالا و خدمات شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور از طریق معرفی پروژه‌های آبادانی و پیشرفت نهاد‌های دولتی و حاکمیتی متولی آبادانی و پیشرفت، کمک به رفع چالش‌های مناطق کمتر برخوردار و ایجاد استغال پایدار با استفاده از توانمندی‌های شرکت ها، اساتید و نخبگان زیست بوم علمی، نوآوری و فناوری کشور، گسترش مشارکت گروه‌های مردمی و جهادی در تعامل با شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور و مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان را از جمله این برنامه‌ها دانست.

وی همچنین تاکید کرد: مخاطبان ما در این دوره از نمایشگاه در دو طیف عرضه و تقاضا قرار می‌گیرند؛ شرکت‌ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی، خیرین و گروه‌های جهادی، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، دستگاه‌های اجرایی و. در بخش تقاضا و شرکت‌های دانش بنیان، فناور و خلاق، اساتید و نخبگان در بخش عرضه قرار می‌گیرند و هدف ما در این نمایشگاه پیوند این دو بخش به یکدیگر است.

اکبری در ادامه بر حوزه‌های برگزاری نمایشگاه متمرکز شد و مسکن و زیرساخت‌های توسعه روستا، کشاورزی، دامپروری و شیلات، اشتغال کوچک مقیاس، سلامت، بهداشت و توانبخشی و صنایع نرم و آموزشی را از جمله این حوزه‌ها برشمرد.

در ادامه، سردار سرتیپ حزنی، دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ارائه توانمندی‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مجموعه‌های وابسته در موضوع آبادانی و پیشرفت پرداخت.

وی با بیان این که سپاه پاسداران، نظام مسائل کشور را در حوزه‌های مختلف درجغرافیای پهناور کشور در اختیار دارد تاکید کرد: برای حل مشکلات کشور می­بایست به روش‌های نوآورانه و فناورانه روی آورد.

حزنی در پایان بر هم افزایی بخش‌های مختلف کشوری و لشکری برای رونق بخشیدن به برنامه ملی آبادیران و دعوت از آن‌ها برای بازدید از نمایشگاه تاکید کرد.

در بخش آخر جلسه هر یک حاضران به بیان پیشنهاد‌های خود در راستای برگزاری هر چه بهتر دومین دوره نمایشگاه آبادیران پرداختند.

گفتنی است دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران ۲۲ تا ۲۵ خردادماه سال جاری در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • آغاز ثبت‌نام سازمان‌ها و نهادها برای یارانه خرید کتاب
  • شهرداری به دنبال ارائه کیفیت خدمات در نمایشگاه بین‌المللی کتاب است
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • دهمین نشست شورای راهبری برنامه ملی آبادیران برگزار شد
  • طرح تحول در انتشارات کانون پرورش فکری کلید خورد
  • محل برگزاری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ اعلام شد
  • «شهر آفتاب» فضای مناسب برای برگزاری نمایشگاه کتاب را ندارد + فیلم
  • نمایشگاه کتاب در سال آینده در شهر آفتاب برگزار خواهد شد
  • نقد و بررسی کتاب به من نگو فرمانده برگزار شد