Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان غذا و دارو مدعی شد پزشکان کشور می‌توانند طی ۲ سال هر دارویی را در داخل تولید کنند.

 

محمدرضا شانه‌ ساز روز دوشنبه در سومین یادواره ایثارگران و شهدای داروساز در موزه دفاع مقدس افزود: این یک بلوف نیست و صنعت داروسازی و دانشمندان کشور توان تولید همه داروها را دارند و برخی اقلام دارویی که اکنون در داخل تولید نمی شود به علت کم مصرفی است زیرا توجیه اقتصادی ندارد یا مولکول های دارویی جدیدی هستند که به تازگی در دنیا تولید شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امریکا هر دارویی را که توانسته تحریم کرده اما حریف هوش و ذکاوت ایرانیان نمی شود و توانسته ایم از راههایی که می دانیم داروهای مورد نیاز بیماران را تامین کنیم و اکنون از پایتخت تا دورترین نقاط کشور دارو به میزان کافی و با قیمت یکسان وجود دارد.

شانه ساز ادامه داد: ذخیره دارویی کشور نیز به میزان اطمینان بخشی وجود دارد و مردم به هیچ وجه نگران دارو نباشند.

وی گفت: تعداد کمبودهای دارویی کشور نیز بسیار انگشت شمار و کم شده و اگر دارویی در یک داروخانه نیست به علت بدهی و مشکلات نقدینگی داروخانه ها و تاخیر پرداخت بیمه هاست که باید حل شود.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: مشکلات نقدینگی بیمه ها به خاطر بدهی بیمه هاست و وزیر بهداشت به دنبال حل این مشکل است.

سازمان تامین اجتماعی نیز قولهایی برای پرداخت بدهی های معوقه داده است. سازمان بیمه سلامت هم همکاری می کند و اگر این مشکل حل شود یکی از چالش های اصلی حوزه دارو رفع خواهد شد.

شانه ساز درباره تامین داروی بیماران «ام پی اس» (MPS) نیز گفت: این دارو نیز توسط آمریکا تحریم شده و با اینکه شرکت وارد کننده هزینه آن را در بانک اروپایی پرداخت کرده، باز هم با فشار آمریکا شرکت تولیدکننده از ارائه دارو خودداری می کند اما از راههای دیگری این دارو را تامین می کنیم.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به شهدای داروساز گفت: به حرمت خون شهدا از جمله سردار سلیمانی جهان اسلام سربلند است و جایگاه آمریکا روز به روز در منطقه و جهان متزلزل می شود و با سیلی سپاه پاسداران که برای اولین بار در طول تاریخ به آمریکا زده شد به حرکت مذبوحانه آمریکا پاسخ داده شد و هر چه بیشتر هیبت پوشالی آمریکا فرریخت.

وی گفت: آمریکا فهمید که شهید سلیمانی خطرناک تر از سردار سلیمانی است و دیگر نمی تواند خودش و اذنابش در برابر مقاومت ملت غیور ایران کاری بکند.

وی گفت: داروسازان ایثارگر کشور در زمان جنگ در حالیکه که کمتر از ۲۵ درصد داروها تولید داخل بود و بیشتر این تولیدات هم بسته بندی داروهای خارجی بود توانستند نیاز کشور و رزمندگان را تامین کنند و حتی برای اولین بار داروهای مورد نیاز مجروحان شیمیایی را تولید کردند./ ایرنا

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۷۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی از تعرفه‌های جدید پزشکی

محمدباقر حیدری نایب رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی، با اشاره به مصوبه هیأت وزیران درخصوص رشد ۳۵ درصدی تعرفه‌های خدمات تشخیصی و درمانی پزشکی، گفت: پیش از آنکه تعرفه‌های خدمات پزشکی در هیات وزیران مطرح شود، در ابتدا شورای عالی سلامت رشد ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی را تصویب کرد، هرچند که با همان افزایش ۴۶ درصدی هم جامعه پزشکی توان ارائه خدمات مطلوب به جامعه مورد نیاز را نداشت، اما درنهایت رشد ۳۵ درصدی تعرفه‌های خدمات تشخیصی و درمانی پزشکی به تصویب رسیده است.

وی افزود: عده‌ای تصور دارند که تمام مبلغ با این افزایش ۳۵ درصدی تعرفه‌ها، دستمزد پزشکان است و آن را با میزان افزایش دستمزد کارگران و کارمندان مقایسه می‌کنند، این درحالیست که کمتر از ۱۰ درصد این رقم سهم ویزیت پزشکان را شامل خواهد شد. تعرفه‌های خدمات تشخیصی درمانی معادل دستمزد پزشکان نیست و اجزای تعرفه شامل جزء حرفه‌ای و جزء فنی، ویزیت، تعرفه پرستاری، دارو و ملزومات پزشکی، خدمات آزمایشگاه و تصویر برداری و جزء هتلینگ بیمارستانی است.

نایب رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی با تأکید بر اینکه درخواست جامعه پزشکی این بود که بهای تمام شده خدمت را در نظر بگیرند و براساس کار کارشناسی در این زمینه تصمیم‌گیری شود، یادآور شد: طی ۱۲ سال گذشته، دستمزد اعمال جراحی پزشکان چه در بخش خصوصی و چه دولتی دو برابر نشده است، اکنون سوالی که مطرح می‌شود این است که کدامیک از خدمات طی این مدت چندین برابر نشده است؟

حیدری معتقد است که افزایش ۳۵ درصدی تعرفه‌ها باعث خواهد شد جامعه پزشکی توان ارائه خدمات مطلوب به بیماران را نداشته باشند و ادامه داد: این موضوع موجب فشار وارد شدن به بیمارستان دولتی خواهد شد. از سوی دیگر نیز بخش دولتی به تنهایی گنجایش ارائه خدمات به بیماران را ندارد. با این کار نمی‌دانم باید چه پاسخی به جامعه پزشکی داد؟.

وی بیان کرد: اگر راهکاری در این زمینه اندیشیده نشود، موجب تعطیلی مراکز درمانی یا کاهش ارائه خدمات بهتر به جامعه خواهد شد.

منبع : ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ۱۷۰۰ هکتار به سطح زیر کشت گیاهان دارویی لرستان اضافه شده است
  • نگاهی بنیادی به شرکت‌های صنعت دارویی در بازار سرمایه
  • چگونگی کسب اطلاعات دارویی از سامانه «تیتک»
  • امضای قرار داد پنج ساله صادرات گاز به عراق
  • تدوین برنامه یک‌ساله برای اجرای قانون هوای پاک
  • تدوین برنامه یک ساله برای اجرای قانون هوای پاک
  • آمریکا با تحریم دارو‌های کودکان سرطانی و پروانه‌ای ناجوانمردی را به اوج رسانده است
  • ساخت سامانه رباتیک معاینات پزشکی از راه دور توسط جوان خوزستانی
  • انتقاد رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی از تعرفه‌های جدید پزشکی
  • راه اندازی دومین پالایشگاه پلاسما در کشور