Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمداسماعیل مطلق مشاور معاون بهداشت در امور کاهش خطر و بلایا وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: وقوع سیلاب تاثیر بسیار زیادی بر سلامت افراد می‌گذارد، به طوری که در هنگام وقوع سیل خطر سقوط موقع راه رفتن در و تماس با گل‌ولای و اجسام غوطه‌ور در سیل وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: از دیگر مشکلات هنگام وقوع سیل بروز و شیوع بیماری های اسهالی و انواع عارضه های منتقله از حیوانات است و افراد ساکن در مناطق سیلابی این احتمال وجود دارد که مبتلا به عفونت های پوستی و چشمی و حتی در برخی مواقع تنفسی بشوند

مشاور معاون بهداشت در امور کاهش خطر و بلایا وزارت بهداشت تاکید کرد: کمبود آب آشامیدنی، دسترسی کم به مراقبت‌های درمانی و بهداشتی به  دلیل آسیب زیرساخت‌های نظام سلامت و آسیب به  ذخایر مواد غذایی از دیگر مشکلات هنگام بروز سیل محسوب می‌شود و سلامتی مردم تحت تاثیر ان قرار می‌گیرد.

مطلق بیان کرد: در هنگام وقوع سیل افرادی که دچار محدودیت های تحرکی بوده یا بیمارانی که تحت درمان‌های طبی هستند بیشتر از سایرین در هنگام وقوع سیل دچار صدمه شده و باید مراقبت بیشتری از آنها انجام گیرد.

او گفت: به دلیل وقوع سیل معیشت و درآمد مردم دچار اختلال می‌شود و عدم امکان اصلاح وضعیت منطقه در هنگام سیل در کوتاه مدت به استرس‌های ناشی از ایجاد خسارت‌های مادی و جانی سلامت روا ن مردم را به شدت تهدید می‌کند به همین دلیل وزارت بهداشت کارشناسان سلامت روان را در مناطق سیلابی بر اصل پروتکل‌‌های کشوری اعزام کرده می‌کند.

زنان باردار و کودکان بیشترین آسیب را در هنگام وقوع سیل می بینند

مشاور معاون بهداشت در امور کاهش خطر و بلایا وزارت بهداشت افزود: بیماران مبتلا به عارضه های مزمن، زنان باردار، سالمندان، کودکان، افراد مبتلا به اختلالات روحی و روانی بیشتر از سایرین در هنگام وقوع سیل در معرض خطر قرار دارند که بر اساس دستور العمل‌های ابلاغی این گروه ها در اولویت برای اقدامات بهداشتی و درمان قرار می‌گیرند.

مطلق یادآوری کرد: در هنگام وقوع سیل در جنوب کشور به خصوص سیستان و بلوچستان مراکز اورژانس از آمادگی کامل برخوردارند و اورژانس هوایی جهت انتقال مصدومان در آمادگی کامل به سر می‌برد.

بیشتر بخوانید: نظارت بر توزیع مواد غذایی در مناطق سیل‌زده

او افزود:در هنگام وقوع سیل ظرفیت مازاد حداقل 20 درصد در حوزه بیمارستانی، پیش بیمارستانی و مرا کز بهداشتی درمانی ایجاد می‌شود  و جراحی های الکتیو لغو می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آسیب جدی سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۸۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸۰۰۰ آزمایشگاه در کشور

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت گفت: بالغ بر ۸ هزار آزمایشگاه در سطوح مختلف در کشور داریم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، کاظم وطن‌خواه به مناسبت 30 فروردین روز آزمایشگاهیان اظهار کرد: این روز فرصتی است که به نوبه خود از همکاران آزمایشگاهی در حوزه‌های بهداشت، درمان، بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و سایر بخش‌های آزمایشگاهی تقدیر کنیم. 

وی افزود: خدمات این بخش در حوزه سلامت کمتر دیده می‌شود، هرچند حدود 70 تا 80 درصد تشخیص‌های حوزه سلامت منتج از آزمایش‌هاست که نشان دهنده جایگاه و اهمیت آزمایشگاه است. 

وی یادآور شد: بالغ بر 8 هزار آزمایشگاه در سطوح مختلف در کشور داریم که باید دسترسی به موقع و خدمات منصفانه و باکیفیتی را برای مردم فراهم کنند.‌

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت اظهار کرد: در این زمینه برنامه ایجاد شبکه آزمایشگاهی را از سال گذشته دنبال کرده‌ایم، به این منظور که در اقصی نقاط کشور حتی مکان‌های صعب العبور آزمایشگاه‌های نمونه حضور داشته باشند و نمونه‌های آزمایشگاهی به سطوح بالاتر تخصصی ارجاع داده شوند.

وطن‌خواه افزود: به عبارت دیگر در این طرح هیچ فردی به خاطر یک کیت تخصصی لازم نیست از شهرهای کوچک به شهرهای بزرگتر و مراکز استان‌ها سفر کند.‌ خدمات باید در دسترس مردم باشد و در قالب این طرح نمونه گیری از آن‌ها انجام می‌شود و پس از ارجاع آزمایش، نتایج نیز به موقع در دسترس آنها قرار می‌گیرد.‌

وجود بیش از 5000 آزمایشگاه پزشکی در کشور

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت با بیان این که این طرح از سال گذشته در دانشگاه‌های علوم پزشکی منتخب شروع شده و نتایج خوبی به همراه داشته است، بیان کرد: امسال بقیه دانشگاه‌ها نیز به این برنامه پیوسته و طرح به صورت سراسری اجرا می‌شود.

وطن‌خواه تصریح کرد: به جز ایجاد دسترسی برای مردم، این طرح با توجه به تحریم‌ها و محدودیت منابع ارزی در تهیه تجهیزات آزمایشگاهی، موجب بازآرایی و بهره‌برداری بهینه از منابع نیز خواهد شد و از موازی‌کاری‌ها نیز جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان دیر در شان مردم نیست
  • افتتاح مرکز جامع سلامت روستای میقان شاهرود
  • بهره‌برداری از ۲۷۰۰ پروژه بهداشتی در دولت مردمی
  • فعالیت ۸۰۰۰ آزمایشگاه در کشور
  • قطع انشعاب ساختمان‌های ناایمن در پایتخت
  • معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان
  • پلمب ۱۳۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی فاسد در طرح سلامت نوروزی سبزوار
  • ۲ هزار بازرسی بهداشتی در قالب بسیج سلامت نوروزی گناوه انجام شد
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • برطرف کردن نیازهای استراتژیک بهداشتی و درمانی از اولویت های برنامه ریزی کلان در کردستان است