Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@17:21:50 GMT

ساز مخالف مجلس اعیان با توافق برگزیت جانسون

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۹۹۶۵۳

ساز مخالف مجلس اعیان با توافق برگزیت جانسون

نمایندگان مجلس اعیان انگلیس در رای‌گیری روز دوشنبه با بخش‌هایی از طرح دولت بوریس جانسون درباره نحوه خروج این کشور از اتحادیه اروپا مخالفت کردند.

به گزارش ایرنا در رای گیری امشب، ۲۷۰ تن از نمایندگان مجلس در مقابل ۲۲۹ تن دیگر به طرحی رای دادند که بر اساس آن شهروندان اروپایی ساکن انگلیس بایستی در دوره پسابرگزیت به صورت خودکار اقامت این کشور را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که طبق طرح جانسون، اتباع اروپایی در دوره پسابرگزیت بدون دریافت گواهی فیزیکی از اقامت دیجیتالی برخوردار شده که به گذرنامه آنها وصل می‌شود.

«گای ورهفستاد» مسوول هماهنگ کننده برگزیت به نمایندگی از پارلمان اروپا گفته بود که انگلیس به دنبال اجرای طرحی است که برای شهروندان اروپایی ساکن این کشور گواهی فیزیکی صادر کند. اما سخنگوی جانسون این موضوع را رد کرده است.

بر اساس گزارش‌ها حدود ۳.۲ میلیون شهروند اروپایی در انگلیس ساکن هستند.

این برای اولین بار است که دولت جانسون پس از پیروزی خیره کننده در انتخابات پارلمانی آذرماه گذشته، شکست می‌خورد.

بر اساس برنامه اعلام شده انگلیس ۳۱ ژانویه (۱۱ بهمن) رسما اتحادیه اروپا را ترک می کند.

نمایندگان مجلس عوام دو هفته پیش توافق پیشنهادی دولت بوریس جانسون درباره نحوه خروج از اتحادیه اروپا را تصویب وبه مجلس اعیان ارجاع دادند.

طبق رویه‌های سیاسی اگر مجلس اعیان، با نظر مجلس عوام مخالفت کند، طرح جانسون همراه با اصلاحات پیشنهادی مرجوع خواهد شد. این رفت و برگشت تا زمانی که هر دو مجلس به تفاهم برسند ادامه دارد و سپس طرح نهایی برای تائید ملکه ارجاع می‌شود.

هرچند مجلس اعیان قدرت مخالفت با لایحه دولت را ندارد اما می تواند در فرآیند تصویب آن تاخیر ایجاد کند. با توجه به فرصت باقی‌مانده تا موعد خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، این روند به طور بالقوه می‌تواند باعث ایجاد تاخیر در اجرای برگزیت شود.

لینک کوتاه: asriran.com/002yfO

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۹۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر ویژه برای متقاضیان خودروی وارداتی دست دوم/ دولت مخالف است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حالی که وزیر صمت در جلسه اخیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از پیگیری این وزارتخانه برای اجرای دستورالعمل واردات خودروی کارکرده سخن گفته، اما اسناد رسیده به «شرق»، از مخالفت این وزارتخانه با مصوبه یادشده حکایت دارد.

شرق در خبری نوشت: بر اساس این سند، معاون سابق وزیر صنعت، سال گذشته، در حین بررسی این مصوبه، رسما با واردات خودروی کارکرده مخالفت کرده و در نامه‌ای، خواستار بازنگری در این تصمیم شده است.

منوچهر منطقی، معاون سابق صنایع حمل و نقل وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای خطاب به علی بهادری جهرمی، دبیر هیات دولت خواستار بازنگری در قانون واردات خودروهای کارکرده شد.

منطقی در این نامه به برگزاری نشست‌هایی در کمیسیون زیربنایی، صنعت و محیط زیست دفتر هیات دولت اشاره کرده و تاکید کرده است که با توجه به مباحث مطروحه در این نشست ها واردات خودروهای کارکرده تبعاتی اقتصادی دارد که از جمله آن می‌توان به ارزبری پنهان واردات خودروهای کارکرده مانند واردات قطعات این خودروها اشاره کرد.

او در ادامه به چالش‌های تایید اصالت و سابقه این نوع خودروها و احتمال پولشویی، خروج ارز، رفع تعهد ارزی و...، پرداخته و با تاکید بر اینکه: «افراد سودجو بی‌گمان به دنبال منافع خاصی مانند پولشویی، خروج ارز، رفع تعهد ارزی صادرکنندگان می باشند»، خواهان بازنگری در مصوبه واردات خودروهای کارکرده شده است.

این موضوع در حالی رخ می‌دهد که امروز خبرگزاری صداوسیما به نقل از بهادری جهرمی، نوشته بود که «سال گذشته مجوز واردات خودروهای کارکرده از مناطق آزاد و تجاری صادر شد و باید فرآیندهای اداری آن طی شود. هر میزانی از سایر روش‌های واردات خودروهای نو یا کارکرده که نیاز باشد با نگاه به همه جوانب موضوع، در دستور کار دولت قرار خواهد گرفت و تسهیل خواهد شد. واردات خودروهای کارکرده صرفا از مناطق آزاد تصویب شده است.»

علاوه بر این، دیروز، «عباس علی‌آبادی»، وزیر صنعت، معدن و تجارت خانه ملت وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه نشست کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، در خصوص واردات خودروهای دست دوم گفته بود: «واردات خودرو در بودجه دیده شده و به محض ابلاغ آیین نامه واردات انجام می‌شود همینطور ارز برای واردات خودرو جانبازان بالای ۷۰ درصد تخصیص یافته و در حال انجام است و پس از آن نوبت به جانبازان ۵۰ درصد می‌رسد.»

223223

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898856

دیگر خبرها

  • دانشجویان حامی فلسطین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو کردند+ فیلم
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از رئیس دانشگاه کلمبیا خواست استعفا دهد
  • دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند
  • سخنگوی مجلس نمایندگان آمریکا به دانشگاه کلمبیا رفت
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • مخالف آشکار دولت رئیسی با تعطیل شدن روز شنبه /از مجلس تعجب می کنیم!
  • زالوژنی رسما سفیر اوکراین در انگلیس شد
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروی وارداتی دست دوم/ دولت مخالف است؟
  • دولت انگلیس به زودی شماری از پناهجویان را راهی روآندا می‌کند
  • آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته | پاسخ ایران به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا | آخرین وضعیت حقابه هیرمند