Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی پلیس فتا گفت: افراد سودجو در پوشش کمک‌های مالی به سیل‌زدگان استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان با ایجاد صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی با عناوین فریبنده و وابسته به موسسه‌های خیریه و قراردادن شماره حساب و نشانی جعلی سعی در جلب اعتماد و کلاهبرداری از مردم را دارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ در پی وقوع سیل مهیب در استان سیستان و بلوچستان و گرفتار شده هموطنان در مناطق مختلف این استان، دستگاه‌ها و سازمان‌های امدادی و حمایتی نیز فعالیت خود را برای امدادرسانی به سیل‌زدگان در این مناطق آغاز کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا، در خصوص سوءاستفاده کلاهبرداران اینترنتی در پوشش کمک های مالی به سیل زدگان استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان هشدار داد و گفت: افراد سودجو در پوشش کمک‌های مالی به سیل زدگان استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان با ایجاد صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی با عناوین فریبنده و وابسته به موسسه‌های خیریه و قراردادن شماره حساب و نشانی جعلی سعی در جلب اعتماد و کلاهبرداری از مردم را دارند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا ادامه داد: هموطنان برای هرگونه واریز کمک‌های مالی خود به سیل‌زدگان استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان، فقط از طریق ارگان‌های ذی صلاح اقدام کرده و از پرداخت‌های اینترنتی در این گونه صفحه‌ها خودداری کنند.

وی افزود: کاربران به ویژه در فضای اینستاگرام چنانچه قصد کمک انسان‌دوستانه را دارند به صفحه‌های معتبر مراجعه کنند تا گرفتار این کلاهبرداران نشوند.

این مقام مسئول تصریح کرد: متاسفانه این افراد با جلب اعتماد مردم درفضای مجازی و دریافت مبالغی به عنوان کمک به سیل‌زدگان ضمن دسترسی غیر مجاز به حساب کاربران ، نسبت به برداشت آن اقدام می‌کنند.

سرهنگ پاشایی اظهار داشت: شهروندان در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک می‌توانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس WWW.Cyberpolice.ir بخش خدمات الکترونیکی، لینک ثبت گزارش‌های مردمی با ما در میان بگذارند.

در حال حاضر نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد و سازمان بهزیستی نیز با اعلام شماره حساب و راه‌اندازی پویش اقدام به جمع‌آوری کمکهای مردمی برای هموطنان «سیل‌زده» در جنوب کشور کرده‌اند.

بر اساس اعلام کمیته امداد، هموطنان، خیران و نیکوکاران می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #1*8877* همچنین  از طریق اینترنتی  amdad.ir کمک‌های نقدی خود را اهدا کنند و خیران و نیکوکاران نیز می‌توانند از طریق شماره کارت 6037997900001000 کمکهای نقدی خود را به هموطنان سیل‌زده در جنور کشور اهدا کنند.

علاوه بر آن، کمیته امداد تمهیداتی را برای جمع‌آوری اقلام مورد نیاز اعم از پتو، زیرانداز، فرش، اجاق گاز و سبد غذایی پیش‌بینی کرده و خانواده‌ها می‌توانند این اقلام را از طریق دفاتر امداد در سراسر کشور به دست سیل‌زدگان کشورمان برسانند.

همچنین ذوالفقار یزدان‌مهر، معاون مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی، با اشاره به وقوع سیل در استان سیستان و بلوچستان گفت: سازمان بهزیستی در پی این حادثه اقداماتی را در مناطق سیل‌زده آغاز کرده است. هموطنان ساکن در 13 شهرستان ایرانشهر، چابهار، خاش، دلگان، زاهدان، سرباز، سراوان، سیب و سوارن، فنوج، کنارک، میرجاوه، نیکشهر و هیرمند متاثر از سیل و آبگرفتگی شده‌اند که خدمت‌رسانی به این عزیزان توسط بخش‌های مختلف ادامه دارد.

یزدان‌مهر عنوان کرد: خیران و نیکوکاران نیز می‌توانند از طریق  شماره کارت 6367957048971555 به نام سازمان بهزیستی نزد بانک مرکزی کمک‌های خود را اهدا کنند همچنین هموطنان می‌توانند از طریق کد دستوری #9*7*733* کمک‌های خود را اهدا کنند.

همچنین جمعیت هلال‌احمر  نیز به دنبال وقوع سیل و آب‌گرفتگی در برخی نقاط جنوب و جنوب شرقی کشور و به خصوص سیستان و بلوچستان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری برای یاری‌رساندن دستگاه‌های دولتی و مجموعه‌های مردمی به سیل‌زدگان و جلوگیری از خسارت‌های بیشتر، جمعیت هلال‌احمر اقدام به جمع‌آوری کمک‌های نقدی مردم نوعدوست کشورمان برای هموطنان خود در سیستان و بلوچستان کرده است.هموطنان در صورت تمایل به کمک به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان و برخی از نقاط جنوب و جنوب شرقی کشور می‌توانند به چند روش اقدام به کمک کنند.

 واریز وجوه نقدی به حساب ٩٩٩٩٩ جمعیت هلال احمر نزد تمامی بانک‌های کشور،  واریز به شماره کارت‌های 6104337999999996 نزد بانک ملت و 5894631850259730 نزد بانک رفاه کارگران، کد دستوری #١١٢*

همچنین جمعیت هلال‌احمر آمادگی جمع آوری  اقلام غیرنقدی شامل  انواع پتو، موکت، زیرانداز نو، مواد غذایی و بهداشتی را دارد و هموطنان می توانند از طریق دفاتر این جمعیت کمک‌های غیر نقد خود را اهدا کنند.

حامد سجادی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، در پاسخ به این سوال که اقلام ضروری  و مورد نیاز مردم این مناطق چیست، به خبرنگار برنا گفت: لیست 16 موردی اقلام ضروری براساس نیاز در مناطق توزیع می‌شود و اگر ضرورتی داشته باشد میزان آن نیز افزایش خواهد یافت. در حال حاضر، پتو، موکت، غذاهای کنسروی و همچنین جیره خشک غذایی از جمله ملزوماتی است که باید در میان توزیع شود، این ملزومات به تشخیص نیروهای عملیاتی در اختیار مردم مناطق سیل زده قرار خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پوشش سیستان و بلوچستان سیل شبکه های اجتماعی فتا هلال احمر سازمان بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۰۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور سرلشکر سلامی به یگان‌های امدادی سپاه برای کمک به سیل‌زدگان

آفتاب‌‌نیوز :

سردار سرتیپ پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه از ارزیابی ضعیت امدادرسانی به مردم سیل زده در استان‌های جنوب شرقی کشور به ویژه سیستان و بلوچستان و دستور سرلشکر حسین سلامی برای ادامه حضور یگان‌های امدادی و استانی سپاه در منطقه تا بازگشت شرایط عادی زندگی مردم خبر داد.

وی افزود: از همان هنگام وقوع سیل تا به امروز سپاه در استان‌های تحت تاثیر بارش‌ها و سیل اخیر با گسیل امکانات و ظرفیت‌های مورد نیاز مانند ماشین آلات برای بازگشایی جاده‌ها و راه‌های روستایی، بالگرد برای تسهیل عملیات امداد و نجات و انتقال محموله‌های غذایی و دارویی و نقل و انتقال نیرو‌های امدادگر، اعزام تیم‌های پزشکی و درمانی به خدمت رسانی مردم و همراهی با سایر سازمان‌ها و نیرو‌های امدادی به طور شبانه روزی مشغول بوده است.

سردار شریف با اشاره به اینکه عمده نیاز‌های امدادی و خدمت رسانی هم اکنون در استان سیستان و بلوچستان متمرکز و ادامه دارد خاطرنشان کرد:بحمدالله ضعیت در استان‌های هرمزگان و کرمان به حالت عادی بازگشته است و کمک به سیل زدگان در استان سیستان و بلوچستان با سرعت و همافزایی دستگاه‌ها و همچنین حضور میدانی نیرو‌های مردمی ادامه دارد و با تاکید فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یگان‌های سپاه امکانات، تجهیزات و نیرو‌های خود از جمله سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان و قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در جنوب شرق کشور و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا را همچنان در خدمت به مردم سیل زده و تامین شرایط جاری و معمول زندگی آنان فعال حفظ خواهند کرد.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد با توجه به هماهنگی، همکاری، هم افزایی و همت دستگاه‌های اجرایی و امدادی و نیرو‌های جهادی به ویژه مشارکت نیرو‌های مردمی به زودی از این شرایط عبور کنیم.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • دستور سرلشکر سلامی به یگان‌های امدادی سپاه برای کمک به سیل‌زدگان
  • تداوم خدمت‌رسانی سپاه به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • کمک به سیل‌زدگان در استان سیستان و بلوچستان ادامه دارد
  • پیگیری آخرین وضعیت وقوع سیل در سیستان و بلوچستان از سوی رئیس‌جمهور
  • سیل‌زدگان بلوچستان مراقب خروج گاندوها از برکه‌های محل زیستشان باشند
  • خطر حمله گاندو‌ها در کمین سیل‌زدگان
  • هشدار به سیل زدگان در سیستان و بلوچستان : مراقب تمساح باشید
  • هشدار حمله تمساح‌ها به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان ؛ مراقب خروج گاندوها از برکه‌های محل زیستشان باشید
  • هشدار محیط زیست به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • بازدید وزیر کشور از مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان