Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان سامان شامگاه دوشنبه در این آیین که در هتل گل‌های شهر سامان برگزار شد، اظهار داشت: خیران این شهرستان در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه بهداشت و درمان از پیشگامان و پیشتازان خیران استان به شمار می‌روند که در این رویداد خیرخواهانه نیز حضور گسترده‌ای پیدا کردند.

کمال اکبریان افزود: در ماه‌های اخیر ۲۰۰ میلیارد ریال تعهد خیرین در این شهرستان در حوزه‌های مختلف به ویژه بهداشت و درمان محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی،با اشاره به اعلام آمادگی ۳۰۰ نفر از خیران این شهرستان برای تامین هزینه‌های درمان ۱۸ بیمار دیالیزی، گفت: این حضور پررنگ خیران در سال‌های اخیر این شهرستان بی‌نظیر بوده است.

اکبریان خاطر نشان کرد: به تازگی با همکاری خیران شهرستان عملیات اجرایی چند طرح مدرسه‌سازی در روستاهای شهرستان و یک باب سالن ورزشی بزرگ آغاز می‌شود.

شناسایی۳۷۷ بیمار کلیوی در چهارمحال و بختیاری

کارشناس بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری نیز در خصوص تعداد بیماران کلیوی استان به خبرنگار ایرنا گفت: تاکنون۳۷۷ بیمار کلیوی در استان شناسایی شده است که تحت مراقبت‌های پزشکی قرار دارند.

سولماز رمضانی ادامه داد: همچنین ۹ بخش دیالیز در استان فعال است و به بیماران خدمات‌رسانی می‌کنند.

وی با بیان اینکه خدمات ارائه شده به بیماران کلیوی در مراکز دولتی به طور کامل رایگان نیست و تنها بخشی از آن را دولت تقبل کرده است، تصریح کرد: هزینه ویزیت و خدمات بستری در بیمارستان از بیماران دریافت نمی‌شود اما بسیاری از آزمایشات باید در مراکز بیرون انجام شود که هزینه‌های سنگینی را برای بیماران در بردارد.

کارشناس بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین وزارت بهداشت متعهد به پرداخت هزینه داروهای خارجی و پیوند کلیه نیست و تامین این هزینه‌ها بیماران را با مشکلات بسیاری مواجه می‌کند و ورود خیرین در این حوزه بسیار ضروری و خداپسندانه است.

رمضانی خاطرنشان کرد: هزینه‌های بعد از پیوند کلیه نیز بر عهده خود بیمار است و هزینه‌های چکاپ و آزمایشات بعدی تحت پوشش بیمه و یا بسته حمایتی دولت قرار ندارد.

زهرا سیاح هماهنگ کننده تیم پیوند عضو چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به ثبت نام ۳۰ بیمار کلوی برای پیوند کلیه در استان، اظهار داشت: امکانات خوبی در حوزه پیوند کلیه در استان فراهم شده است و خدمات رسانی به این بیماران بدون مشکل در حال انجام است.

بر اساس آخرین آمارهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال حاضر ۳۱ هزار بیمار دیالیزی در کشور تحت مراقبت های پزشکی قرار دارند و گفته می شود هر سال ۱۵ تا ۲۰ درصد به تعداد این افراد اضافه می شود.

برچسب‌ها خیران بیماران دیالیزی سامان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خیران بیماران دیالیزی سامان خیران بیماران دیالیزی سامان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۰۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به پنج بیمار زندگی بخشید

      به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در هزار و چهارصد و هشتاد و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، زنده یاد ام البنین حق بین، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.   دکتر ابراهیم خالقی افزود: یک کلیه این بانوی مرگ مغزی در بیمارستان منتصریه به مردی ۳۸ ساله ساکن نیشابور که سال ها از نارسایی کلیه در رنج بود، اهدا و پیوند شد.   مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کبد این بانوی مرگ مغزی به بانوی ۶۰ ساله ساکن تربت حیدریه که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، در بیمارستان منتصریه پیوند شد.   خالقی افزود: همچنین قرنیه‌های این بانوی مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.   واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمال‌شرق کشور را زیر پوشش دارد، از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.

دیگر خبرها

  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • زندگی دوباره ۴ بیمار با اهدای عضو در مشهد
  • لبخند سه بیمار نیازمند به پیوند در شیراز
  • آزادی زندانیان جرایم غیرعمد نجات خانواده است
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری تبریز
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری
  • پیوند اعضای بانوی مرگ مغزی بجنوردی به ۵ بیمار
  • خیران سیستانی یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال در جشن گلریزان کمک کردند
  • اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به پنج بیمار زندگی بخشید
  • بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید