Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با بیان اینکه امنیت ایران در گرو امنیت منطقه غرب آسیاست، گفت: نگاه حاج قاسم سلیمانی یک نگاه امنیتی فرامحور بود و امنیت ایران را در بیرون از مرز‌ها می‌دید و این نگاه یک نگاه استراتژیک و راهبردی است که هر سیاستمدار و فرماندهی باید این ویژگی را در خود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 08:00 - 01 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۸۸۷۳۸

حجت‌الاسلام والمسلمین «علی سعیدی» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان. با بیان اینکه امام علی (ع) در یکی از خطبه‌های نهج‌البلاغه[خطبه ۲۷ - نکوهش اصحاب از نرفتن به جهاد] قسم می‌خورد که هیچ ملّتى در خانه‏‌اش مورد حمله قرار نگرفت مگر اینکه ذلیل شد، گفت: نگاه حاج قاسم سلیمانی یک نگاه امنیتی فرامحور بود و امنیت ایران را در بیرون از مرز‌ها می‌دید و این نگاه یک نگاه استراتژیک و راهبردی است که هر سیاستمدار و فرماندهی باید این ویژگی را در خود داشته باشد.

وی با بیان اینکه امروز سرنوشت کشور‌ها به هم پیوند خورده و امنیت یک مسئله سرنوشت‌ساز برای ملت‌ها شده است و به خصوص این موضوع در منطقه غرب آسیا فراتر از سایر جاهاست، تاکید کرد: ما نمی‌توانیم امنیت ایران را از امنیت منطقه جدا کنیم و دشمن هم خوب می‌داند که امنیت ایران در گرو امنیت منطقه غرب آسیاست.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با بیان اینکه نگاه شهید حاج قاسم سلیمانی و نیروی قدس سپاه یک نگاه فرامنطقه‌ای از نظر امنیتی است، تصریح کرد: نیروی قدس سپاه امنیت ایران و درگیری با دشمن را به بیرون از مرز‌ها منتقل می‌کند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی ادامه داد: آمریکایی‌های متجاوز ۱۴ هزار کیلومتر راه را از آن طرف دنیا آمده‌اند و در غرب آسیا هستند و هزینه پرداخت می‌کنند و تا کنون هم ۴ هزار نفر در عراق تلفات دادند و ۷ تریلیون دلار در منطقه هزینه کرده‌اند و دائما می‌گویند ما این هزینه‌ها را برای تامین امنیت آمریکا صرف می‌‎کنیم؛ سوال این است که امنیت آمریکا چه ربطی به منطقه غرب آسیا دارد؟

وی با تاکید بر این نکته که واقعیت کشور ما این است که امنیت جمهوری اسلامی ایران در بیرون از مرزهای خود تعریف شده است، گفت: آمریکایی‌ها به دنبال خاورمیانه بزرگ بودند و نقطه آغاز آن را از حزب‌الله می‌دانستند و تحلیل آن‌ها این بود که اگر بخواهند به سوریه یا لبنان یا ایران حمله کنند، سرنوشت اسرائیل چه خواهد شد. سرانجام تصمیم گرفته شد که در مرحله اول حزب‌الله لبنان، توسط اسرائیل و به نیابت از آمریکا از صحنه خارج شود. نقطه آغاز خاورمیانه بزرگ و ناامنی برای کشور‌های منطقه، از زمان حمله به حزب‌الله در سال ۲۰۰۶ بود.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا افزود: اگر حزب‌الله در جنگ ۳۳ روزه شکست می‌خورد معلوم نبود چه سرنوشتی برای کشور ما رقم می‌خورد. پیام شکست اسرائیل در جنگ ۳۳ روزه این بود که نقشه خاورمیانه بزرگ در نطفه خفه شد. حاج قاسم سلیمانی و نیروهایش در جنگ ۳۳ روزه با نگاه امنیتی فرامنطقه‌ای خود توانستند زمینه شکست رژیم صهیونیستی را در سال ۲۰۰۶ رقم بزنند و اسرائیل که در آن زمان مدعی بود ارتش اول غرب آسیاست، در برابر یک جریان چریکی و پارتیزانی زانو زد و شکست خورد.

بیشتر بخوانید:

اقدامات نیروی قدس سپاه باعث شد فاصله نیم ساعته داعش با مرز‌های ما هزار کیلومتر عقب‌ برود

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نیروی قدس سپاه حاج قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۰۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترسیم نظم نوین منطقه در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ

در روزهای اخیر علی اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی، بنابر دعوت نیکولای پاتروشف دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه، در رأس یک هیات بلندپایه‌ امنیتی برای شرکت در دوازدهمین "نشست بین‌المللی مقامات عالیرتبه مسئول در امور امنیتی" و "نشست دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس” عازم شهر سن‌پترزبورگ روسیه شده است.
شرکت در این اجلاس مهم از جانب جمهوری اسلامی ایران به لحاظ روند تحولات منطقه‌ای به خصوص بعد از عملیات وعده صادق اهمیت بالایی دارد.
ایران در روند شکل‌گیری نظم نوین منطقه، می‌کوشد با همکاری سایر کشورها با روند تروریسم، به ویژه تروریسم دولتی اسرائیل مقابله کند.
ایران و روسیه در ماه‌های اخیر هردو قربانی تروریسم بوده‌اند و بنابراین اجلاس امنیتی سن پطرزبورگ نسبت به اجلاس امنیتی مونیخ که شرکت‌کنندگان در آن عمدتا حامی تروریسم هستند، حائز اهمیت است.
در این اجلاس ۱۱۰ کشور از  پنج قاره جهان که نشان از اهمیت این اجلاس و توجه به رویکردهای تازه امنیتی برپایه همکاری دارد. مذاکرات دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با مقامات دیگر کشورها در حاشیه این اجلاس که بصورت دوجانبه با مقامات برخی از کشورها از جمله هند، برزیل، سوریه، عراق و سایر کشورها انجام شد، نمونه‌ای از همین تعاملات محسوب می‌شود.
این اجلاس امنیتی درحالی برگزار می‌شود که منطقه در آتش جنگ‌افروزی صهیونیستها می‌سوزد و نیاز به اتحاد جهانی برای مقابله با این جنگ‌طلبی دارد. شرایط جدید منطقه به‌ویژه بعد از عملیات وعده صادق، نگاه‌ها را به ایران دوخته که چگونه تحولات تازه را مدیریت می‌کند.
به این ترتیب، حضور ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ را باید اتفاقی مهم در چارچوب نظم نوین منطقه‌ای و جهانی توصیف کرد و یادداشتهای تفاهم امنیتی حاشیه آن را به مثابه شکل دهنده آینده به بررسی نشست.

دیگر خبرها

  • نگاه ما به موضوع حجاب و عفاف هرگز امنیتی و انتظامی نیست
  • ترسیم نظم نوین منطقه در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است
  • جزئیات توافق مهم امنیتی ایران و عراق
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق (+جزئیات)
  • تاکید ایران و عراق بر پیشبرد توافقنامه امنیتی دو کشور
  • توافق الاعرجی با احمدیان درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق + جزئیات
  • تاکید ایران و عراق بر پیشبرد توافقتنامه امنیتی دو کشور
  • تشریح برنامه کاری احمدیان در روسیه