Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی ــ قائم مقام صدا و سیمای مرکز یزد گفت: در جامعه امروزی مباحث مهدویت مورد غفلت قرار گرفته و حتی در مجالس دینی به آن خیلی کم پرداخته می‌شود و این آمادگی برای دولت کریمه را در مردم ایجاد نمی‌کند.

به گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام سیدمحمدجواد صداقت کشفی، قائم مقام صدا و سیمای مرکز یزد 30 دی ماه در پانزدهمین جلسه از نشست‌های والعصر با حضور اقشار مختلف در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد، در ارتباط با جایگاه و نقش هنر و هنرمند در آمادگی جامعه برای طلوع خورشید ولایت عظمی(ارواحنا فداه) مباحث و مطالبی را ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: پیش‌نیاز ظهور منجی به طلب و اراده دسته جمعی مردم همراه با تضرع است تا به این نحوه تحقق دولت کریمه را طلب کنند‌ لذا باید ببینیم ما و مردم جامعه چه قدر برای رسیدن به این هدف متعالی آماده شده‌ایم و جامعه چه قدر شعور و بلوغ اجتماعی این امر را دارد.

پنج راه ارتباطی برای درک مبحث مهدویت

حجت‌الاسلام کشفی ضمن اشاره به اینکه پنج راه ارتباطی برای درک مبحث مهدویت وجود دارد افزود: هر چه قدر در محیط خانواده با فرزندانمان کار کنیم تا عاشق حصرت مهدی(عج) بشوند در راستای هدف ظهور پیش رفته‌ایم و محیط تحصیلی، مجالس دینی‌، نهادهای تخصصی، هنر و رسانه در ارتباط با بحث مهدویت بر روی جامعه بسیار تاثیرگذار هستند.

قائم مقام صدا و سیمای مرکز یزد با اشاره به وجود ۴۰ کانون تخصصی مهدویت در کشور افزود: این در حالی است که تنها یکی از این بنیاد‌ها در یزد وجود دارد لذا این ظرفیت باید افزایش یابد.

وی ادامه داد: در مجالس دینی نیز خیلی کم به مهدویت پرداخته می‌شود و فقط در یک نگاه کوتاه داستان‌هایی ارائه می‌شود که اشخاص در موقعیت‌های اضطرار یا گم‌شدن به امام متوسل شدند و امام وی را نجات‌ دادند، یا داستان اشخاصی که ختم گذاشته و امام را دیدار کرده، یا مریضی شفا یافته است. این‌ موارد خوب است اما آمادگی برای دولت کریمه را در مردم ایجاد نمی‌کند.

خواندن دعای ندبه به تنهایی کافی نیست

حجت‌الاسلام کشفی افزود: خواندن دعای ندبه به تنهایی کافی نیست. جهان به شکل متفاوتی در این حوزه کار می‌کند اما ما کار هنری در شان امام منجی انجام نداده‌ایم.

وی بیان کرد: دوران غیبت و عصر ظهور منجی ولایت از موضوعات پر اهمیت هستند. اکثر علماء و شیعیان در خصوص عصر غیبت امام زمان (عج) صحبت می‌کنند اما معرفی عصر ظهور منجی عالم بشیریت کمتر صورت می‌گیرد و این در حالی است که یهودیان و مسیحیان در خصوص منجی خود در عصر ظهور بسیار کار می‌کنند.

تلاش برای رسیدن به آرمان‌شهر مهدوی

کشفی ادامه داد: ما در معرفی عصر ظهور به نشانه‌های آن دوران و اینکه چه اتفاقاتی می‌افتد و نفس زکیه کشته می‌شود، فتنه‌ها و بلایا می‌آید و پس از آن حضرت ظهور می‌کنند پرداخته‌ایم و کمتر کسی به این پرداخته‌ است که در عصر ظهور زمین و آسمان تمام نعمت‌های خود را آشکار می‌کنند، علم، اقتدار، اقتصاد و امنیت به اوج خودش می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه باید در جلسات وعظ با دقت لازم بر روی مباحث مهدوی کار کرد گفت: از معلمان، اساتید و علماء استمداد کنیم که با مراجعه به آن‌ها بتوانیم نگاه گسترده‌تری داشته باشیم و به فکر رسیدن به آرمان‌شهر مهدوی باشیم تا عصر ظهور را معرفی کنیم، باید دقت کنیم امام زمان(عج) امام حاضر در عصر ماست اما خیلی کم در کتاب‌ها، سخنان و دغدغه‌های ما وجود دارد.

سینمای آخرالزمانی؛ موثرترین هنر در ارتباط با مهدویت

کشفی تصریح‌ کرد: موثرترین هنر جهان در ارتباط با مباحث مهدویت سینمای آخرالزمانی است و به دلیل ویژگی منحصر به فرد خود حرف اول را در تاثیرگذاری دارد. رهبر انقلاب فرمودند: ما با سینمایی که مورد پیام مقبول ماست و مقصود مورد تصدیق و تایید اسلام را حاصل می‌کند موافق هستیم‌ و سینمایی که در ضد این مقصود حرکت می‌کند بودنش را مصلحت نمی‌دانیم و هیچ ارزشی هم برایش قائل نیستیم. همه موضوعات می‌تواند اسلامی یا غیراسلامی باشد. حتی فیلمی درباره زندگی پیامبر اسلام می‌تواند به گونه‌ایی ساخته شود که ضداسلامی باشد.

یادآور می‌شود سلسله نشست‌های اندیشه‌ورزی «والعصر» با رویکرد تبیین بیانیه گام دوم انقلاب با همکاری حوزه هنری یزد، اداره کل تبلیغات اسلامی استان و ستاد مردمی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

تبیین و تحلیل بیانیه گام دوم انقلاب، تسریع در رشد و انتشار گفتمان انقلاب اسلامی، تبیین صحیح و شفاف مواضع در چارچوب نظریه‌ نظام انقلابی، امیدآفرینی و افزایش روحیه جهادی و انقلابی در جامعه از اهداف برگزاری نشست‌های «والعصر» عنوان شده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد عصر ظهور یزد حوزه هنری یزد اداره کل تبلیغات اسلامی یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۰۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد

گردهمایی مدیران ستادی و استانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور صبح امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت‌ماه) در مجتمع فرهنگی باغ زیبا آغاز شد.

بنابر این گزارش، حجت الاسلام والمسلمین خداداده در افتتاحیه این گردهمایی با تسلیت فرارسیدن سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، اظهار کرد: جایگاه سیدالکریم (ع) بسیار جایگاه والایی بوده است و آثار تمدنی بقعه ‌ایشان عیان است.

وی تصریح کرد: در این گردهمایی دوروزه زمینه‌ای فراهم شده که کارهای کارشناسی با مفاهمه و با مشارکت و حضور مدیران مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به ترسیم چشم انداز هشت ساله این ستاد، بیان کرد: این نشست فرصت خوبی برای مرور و تبیین چشم انداز ترسیم شده است و ضرورت دارد برای جذب اعتبارات برون سازمانی و تخصیص بهینه درونی اهتمام ویژه‌ای صورت گیرد.

وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده است در سپهر فرهنگی کشور اگر موضوعات مرتبط با کانون‌های مساجد را به خوبی بیان کنیم و پای یک موضوع بایستیم، می‌توانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.

حجت الاسلام والمسلمین خداداده در ادامه بر لزوم احیای هویت سازمانی کانون‌های مساجد تأکید کرد و گفت: در حال حاضر برای ارتقای جایگاه کانون‌های مساجد کارهای بسیاری است که انجام نداده‌ایم و ضرورت دارد برای تحقق آن‌ها تلاش کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین خداداده در ادامه تأکید کرد: تحول باید در حوزه رویدادها و برنامه‌های مختلف ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور انجام شود، در این راستا ایجاد و تعمیق هویت تشکیلاتی مورد توجه ویژه ما است.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: برای مثال در حوزه اوقات فراغت دستورالعمل به استان‌ها ارسال می‌شود اما فاز اجرا و نوع عملکرد در هر استان متفاوت بوده و بر همین محور است که هویت بخشی به کانون‌ها محقق می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: نمای کلی برنامه‌های ستاد در سال پیش رو در برش‌های مختلف اعم از ملی و استانی برگزار می‌شود، برای مثال در حوزه کتاب قصد داریم به شکل ویژه فعالیت داشته باشیم و پیوست‌های فرهنگی مرتبط را بررسی و اجرا کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین خداداده در پایان خاطرنشان کرد: در حال تلاش برای راه اندازی صندوق قرض الحسنه کانون‌های مساجد هستیم که اگر این اتفاق بیفتد امتیازی را به کانون می‌دهد تا بتواند به اعضای خود وام بدهد.

ضرورت بهره‌برداری حداکثری از شبکه رابطین کانون‌های مساجد

این گزارش می‌افزاید: «مهدی مقدم»، نیز در این گردهمایی طی سخنانی با اشاره به فعالیت‌ها و دستاوردهایی که در سال ۱۴۰۲ در سطح کانون‌های مساجد کشور محقق شد، گفت: ‌امیدواریم در سال جدید نیز با رایزنی‌ها و برنامه‌ریزی مطلوب در عرصه محتوا و فعالیت‌های فرهنگی هنری شاهد ثمربخشی هرچه بیشتر اقدامات باشیم.

معاون فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: برنامه‌های قرآنی، فرهنگی و هنری به عنوان چارچوب اصلی برنامه‌های ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور شناخته می‌شوند و انتظار می‌رود همواره در این خط سیر حرکت کنیم، در این راستا تفاهم‌نامه‌ای را برای اجرای برنامه‌هایی که در استان اجرا می‌شود مورد توجه قرار می‌گیرد.

مقدم افزود: ‌امیدواریم امسال بهره‌برداری حداکثری از شبکه رابطین کانون‌های مساجد داشته باشیم، البته در این گستره به دنبال انتخاب دقیق رابط‌ها هستیم در نتیجه درصدد ایجاد هماهنگی بیش از پیش بین مدیران ستادی و رابطین کانون‌ها در استان‌ها هستیم تا ذیل این رویکرد برنامه‌های مدنظر با موفقیت هرچه بیشتر به نتیجه رسیده و محقق شوند.

وی در ادامه گفت: ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور در طول سال برنامه‌های مختلفی دارد تا بتواند ذیل این اقدامات جامعه هدف خود را که اعضای کانون‌ها هستند در عرصه‌های مختلف حمایت و توان‌افزایی کند.

سامانه ‌امانت‌دهی کتاب راه‌اندازی می‌شود

مقدم در ادامه با اشاره به فعالیت‌های ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور در حوزه کتاب و کتابخوانی اظهار کرد: در نظر داریم سامانه ‌امانت‌دهی کتاب را راه‌اندازی کنیم که تأمین زیرساخت‌های آن در دست انجام است.

معاون فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: ما برای فعالیت‌های ستادهای استانی، ترازی را مشخص کرده‌ایم که بر اساس آن فعالیت‌ها در سطح استان‌ها انجام و ارزیابی می‌شود.

بنا بر این گزارش، در ادامه این گردهمایی، ‌امیرحسین خورشیدی، مدیرکل کل هماهنگی امور ستادی، روابط عمومی و بین‌الملل ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به اینکه برای دستیابی به اهداف مورد نظر نیازمند همراهی و کمک‌های مدیران ستادهای استانی کانون‌های مساجد هستیم، گفت:‌امید است با تعامل و همکاری میان مدیران ستادی و استانی بتوانیم به اهداف ترسیم‌شده دست یابیم.

گفتنی است، در آیین افتتاحیه گردهمایی مدیران ستادی و استانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور برخی از مدیران استانی این ستاد به طرح بحث و نظر درباره برنامه‌های در دست انجام، و افق پیش روی فعالیت‌ها پرداختند.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • حرکت به سمت بیانیه گام دوم انقلاب وظیفه اصلی فرماندار کاشان
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • فیلمی با موضوع امام رضا در راه جشنواره فجر
  • گزارش تصویری | نشست خبری بیست ویکمین جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع)
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد