Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رویترز، سازمان بهداشت جهانی روز چهارشنبه  برای بررسی گسترش ویروس کرونا در چین‏ نشستی اضطراری در مقر این سازمان برگزار می‌کند.

این نشست برای مشخص کردن اینکه گسترش بیماری مرتبط با ویروس کرونا در چین‏، فوریتی بین المللی در بهداشت عمومی به شمار می‌آید یا خیر، ‏ برگزار می‌شود. ‏‌‏

این ویروس پیش از آنکه در شهر‌های دیگر چین از جمله پکن و شانگ‌های گسترش یابد، ‏ در شهر ووهان پیدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات چین بیش از ۲۰۰ نفر مبتلا به این بیماری همه گیر را تا به امروز ثبت کردند.

”تدروس آدهانوم“ Tedros Adhanom, مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در توئیتر گفت: من کمیته فوری برای مشخص کردن اینکه بیماری ناشی از کروناویروس جدید‏، یک فوریت بین المللی بهداشت عمومی را تشکیل می‌دهد‏ یا خیر و چه توصیه‌هایی باید برای مهار این بیماری ارائه شود، تشکیل می‌دهم. ‏

سازمان بهداشت جهانی در حساب توئیتر خود تاکید کرد: این بیماری احتمالا منشا حیوانی دارد، اما انتقال محدود این بیماری بین انسان‌ها از طریق یک ارتباط نزدیک ممکن است.

این نهاد بین المللی یادآور شد: کروناویروس جدید عضو خانواده‌ای ویروس هاست که عامل بیماری‌هایی می‌شود. از سرماخوردگی گرفته تا بیماری‌های وخیم‌تر مانند عارضه تنفسی یا سندروم تنفسی حاد.

علائم رایج عفوت ناشی از این ویروس شامل علائم تنفسی‏، تب، سرفه‏، تنگی نفس و دیگر مشکلات تنفسی است.
در موارد وخیم‌تر، عفونت می‌تواند منجر به بروز بیماری ذات الریه، بیماری سارس، نارسایی کلیه و حتی مرگ شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان بهداشت جهانی نشست اضطراری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۰۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش سازمان جهانی بهداشت برای انتقال مجروحان غزه به سایر کشورها

مدیر کل منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت ضمن اشاره به اقدامات مناسب وزارت بهداشت ایران در زمینه‌های بهداشتی و درمانی، درباره وظایف سازمان جهانی بهداشت در قبال غزه گفت: از جمله اقدامات ما این است که با سایر کشورها و بیمارستان‌ها در ارتباط هستیم تا مجروحان را به آن‌ها انتقال دهیم و خدمات مناسبی را ارائه دهیم.

به گزارش ایسنا، حنان حسن بلخی_ مدیر کل منطقه شرق مدیترانه سازمان جهانی بهداشت، در دیدار با دکتر بهرام عین اللهی-وزیر بهداشت کشورمان اظهار کرد: بسیار خرسندم که به عنوان نخستین مدیر منطقه شرق مدیترانه و به عنوان یک زن به ایران سفر کردم و شاهد اقدامات مناسب وزارت بهداشت بودم‌.

وی افزود: این باعث مباهات من است که به عنوان دبیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در محدوده شرق مدیترانه این احساس مسئولیت را داشتم که از کشورهای عضو که شامل ۲۲ کشور است همچون مراکش، افغانستان، سومالی، سودان و... بازدید کنم.

مدیر کل منطقه شرق مدیترانه سازمان جهانی بهداشت ادامه داد: ما به عنوان یک سازمان جهانی بر اساس آراء کشورهای عضو عمل می‌کنیم. سازمانی علم محور، پیشرو و راهور بخش سلامت در سازمان جهانی هستیم.

وی افزود: همانطور که وزیر بهداشت ایران نیز مطرح کردند برای من بازدید از کشورهای عضو اهمیت زیادی دارد تا بتوانم به‌صورت مستقیم شاهد پیشرفت‌ها در زمینه بهداشت و سلامت باشم و نسبت به چالش‌ها و موانع نیز آگاهی کامل پیدا کنم تا بتوانم شرایط همکاری میان کشورهای عضو را فراهم کنم.

حنان حسن بلخی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در زمینه علوم پایه و توانایی‌های درمانی پیشرفت مناسبی داشته است. اما مهم‌ترین مسئله‌ای که در اصفهان جلب توجه کرد، تلفیق آموزش پزشکی و نظام ارائه خدمات در ذیل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود. همچنین ایجاد دسترسی به مناطق دور افتاده و روستایی و همچنین همه استان‌های کشور از طریق نوآوری، برنامه سلامت خانواده و برنامه مدافعان سلامت بسیار مناسب و تاثیرگذار بودند.

وی افزود: امیدوارم سفرهای آتی را نیز به ایران داشته باشم تا شاهد رخداد اتفاقات مثبت در زمینه بهداشت و درمان و سلامت در جمهوری اسلامی ایران باشیم. بیماری هیچ مرزی نمی‌شناسد و باید برای تقویت سیستم سلامت تمام تلاش خود را به کار گیریم و در این راستا باید پیشرفت در زمینه سلامت در تمام کشورهای عضو رخ دهد.

مدیر کل منطقه شرق مدیترانه درباره نقش و تاثیرگذاری ایران در پیشرفت سلامت کشورهای دیگر نیز اظهار کرد: به عنوان کشورهای عضور، هر کشوری مسئولیت تقویت و خود مراقبتی در کشور خود را بر عهده دارد و صرف همین تقویت سیستم‌های کشور خودمان کمک شایانی به سلامت همگانی جهانی خواهد کرد؛ چراکه اگر یک بیماری واگیر در کشوری شیوع یابد به سایر مناطق نشر پیدا خواهد کرد و مشکل‌آفرین خواهد بود.

وی ادامه داد: آنچه که در سازمان جهانی بهداشت به عنوان اولین و مهم‌ترین موضوع در کشورهای عضو اهمیت دارد، حصول اطمینان از سلامت شهروندان خودشان است. همچنین کمک‌های علمی و نوآوری با شرکت‌ در برنامه‌های نوآوری و علمی سازمان جهانی بهداشت اهمیت بالایی دارد.

حنان حسن بلخی درباره مهم‌ترین وظیفه سازمان بهداشت جهانی برای کمک رسانی به غزه نیز اظهار کرد: فکر و دل ما با مردم غزه و شهدای غزه است. منطقه شرق خاورمیانه سازمان جهانی بهداشت ۲۲ عضو دارد که سرزمین‌های اشغالی فلسطین نیز یکی از اعضا هستند. ما در غزه و کرانه باختری به عنوان دفتر منطقه‌ای امرو حضور داریم و به عنوان سازمان جهانی برای حمایت از این منطقه تلاش خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: از جمله اقدامات ما این است که با سایر کشورها و بیمارستان‌ها در ارتباط هستیم تا مجروحان را به آن‌ها انتقال دهیم و خدمات مناسبی را داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • ایران مرجع بهداشت منطقه است
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • ایران برای سازمان بهداشت جهانی یک کشور مرجع است
  • تأکید امیرعبداللهیان بر نقش سازمان بهداشت جهانی برای کمک به غزه
  • تاکید امیرعبداللهیان بر نقش سازمان بهداشت جهانی برای کمک به غزه
  • (عکس) حجاب مدیرکل منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در دیدار امیرعبداللهیان
  • تلاش سازمان جهانی بهداشت برای انتقال مجروحان غزه به سایر کشورها