Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-19@20:40:04 GMT

ابوالحسنی:مجلس۱۱دراختیارتندروهاخواهد بود

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۰۱۹۲۹

رئیس دفتر سیاسی حرب اعتماد ملی با بیان اینکه مجلس یازدهم در اختیار نیروهای تند اصولگرا و پایداری‌ خواهد بود، گفت: حدود شصت نفر از اعضای حزب اعتماد ملی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت‌نام کرده بودند اما در حال حاضر حزب در هیچ شهری داوطلب تایید صلاحیت شده ندارد. ناطقان: سید رحیم ابوالحسنی در تحلیل رقابت‌هاب انتخابات مجلس اظهار کرد: در حال حاضر رقابتی میان اصولگرایان و اصلاح‌طلبان وجود ندارد،  نظر شخصی من این است که مجلس یازدهم در اختیار نیروهای تند اصولگرا و پایداری‌ها خواهد بود و افرادی که به مجلس راه می یابند، به دو جریان خودساخته تبدیل می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این فعال سیاسی همچنین درباره آخرین فعالیت‌ها و راهبردهای حزب اعتمادملی درباره انتخابات مجلس یازدهم تصریح کرد: حزب منتظر است تا نتیجه نهایی تایید صلاحیت‌ها اعلام شود و سپس تصمیم نهایی خود را اعلام کند. حدود شصت نفر از اعضای حزب اعتماد ملی برای انتخابات ثبت‌نام کرده بودند، اما در حال حاضر حزب در هیچ شهری داوطلب تایید صلاحیت شده ندارد و کسی از اعضای حزب برای حضور در انتخابات باقی نمانده است. در کل کشور هم فقط حدود 25-20 داوطلب اصلاح‌طلب تایید صلاحیت شده است.

وی درباره احتمال تاثیرگذاری رایزنی‌ها با شورای نگهبان برای تایید صلاحیت اصلاح‌طلبان ادامه داد: چه دیدید. در دنیای سیاست هیچ مساله‌ای قابل پیش‌بینی نیست و بنابراین من هم پیش‌بینی نمی‌کنم زیرا امکان دارد حادثه‌ای رخ دهد که همه سناریوها را زیر سوال ببرد. اما برای آینده نظام نگران هستم. شاید کسانی که با این انتخابات به مجلس می‌روند، چیزی بدست آورند اما کل نظام ضرر می‌کند. امیدوارم جمهوری اسلامی به بیماری انحصارطلبی مبتلا نشود و اگر نشانه‌هایی از این بیماری دیده می شود، هم مسئولان باید جلوی پیشرفت این بیماری را بگیرند
منبع: ایسنا برچسب ها: مجلس ، تندرو ، ناطقان ، دولت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مجلس تندرو ناطقان دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۱۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، در سرتاسر هند چند هفته‌ای است که رقابت‌های انتخاباتی برای ورود به مجلس نمایندگان موج می‌زند.
از نخست وزیر گرفته تا وزرا و نامزد‌های احزاب مخالف به شهر‌های مختلف می‌روند تا آرای مردم را به نفع خود جلب کنند.
در هفته‌های اخیر هر ادعا و کنشی از سوی ائتلاف حاکم موسوم به ان دی‌ای (NDA) با پاسخ و واکنشی از سوی ائتلاف مخالف آنها یعنی آی ان دی آی‌ای (I.N.D.I.A) روبرو می‌شد یا بالعکس.
احزاب مختلف با صدور بیانیه‌ها و منشور‌های انتخاباتی به مردم وعده می‌دهند که در صورت پیروزی در انتخابات، رفاه را برای شهروندان هندی به ارمغان می‌آورند.
راهول گاندی از رهبران سرشناس مخالف دولت مرکزی هند، حزب حاکم را به تضعیف، تبدیل و یا و تعویض قانون اساسی متهم کرد و مدعی شد هدف حزب ما یعنی حزب کنگره و احزاب مخالف دولت، حفظ قانون اساسی و دموکراسی در کشور است.
نخست وزیر هند در واکنش به این ادعای مخالفان، آنرا بی‌مبنا خواند و مدعی شد که حزب حاکم حافظ قانون اساسی هند است.
حزب حاکم و احزاب هم ائتلافی اش مدعی
تصاحب ۴۰۰ صندلی از ۵۴۵ صندلی مجلس نمایندگان در انتخابات پیش رو هستند.
احزاب مخالف، این هدف را تخیلی و بلند پروانه توصیف کردند.
از جمعه ۳۱ فروردین انتخابات مجلس نمایندگان هند شروع می‌شود.
۴۲ روز طول می‌کشد تا رای ۹۶۹ میلیون نفر از واجدان شرایط جمع‌آوری شود.
۱۲ خرداد انتخابات به پایان می‌رسد و سه روز بعد یعنی پانزدهم، پیروز انتخابات مشخص می‌شود.

 

 

اظهارات:
پریانکا گاندی: دبیر کل حزب کنگره
نارندرا مودی: نخست وزیر هند

دیگر خبرها

  • آغاز انتخابات مجلس هندوستان
  • آمادگی استان اردبیل برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • دور دوم انتخابات مجلس در پردیس برگزار می‌شود
  • دور دوم انتخابات مجلس در تهران الکترونیکی برگزار می‌شود
  • برگزاری الکترونیک دور دوم انتخابات مجلس
  • اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند
  • چرا انتخابات مجلس به دور دوم کشیده می‌شود
  • انتخابات پرحاشیه کشتی تایید شد
  • برنامه پشتیبانی شهرداری تهران برای دور دوم انتخابات مجلس
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟