Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-19@22:13:51 GMT

درمان و پزشکی فردمحور درانواع آسیب‌ها و بیماری‌ها

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۰۲۴۵۸

مهندس شروین حمزه لو، 39 ساله ساکن کشور آلمان می باشد که از سن 16 سالگی در کشور آلمان مستقر می باشد. که بنا به گفته خود از بدو ورود تا امروز با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرده ولی همیشه به خودش اعتماد داشته است. به این موضوع ایمان دارد که هیچ اتفاقی، اتفاقی نیست و روز آشنایی با پروفسور نیرنیا را نقطه عطف زندگی خود می داند و تاسیس کلینیک فوق تخصصی سرطان در شهر دوسلدورف آلمان را در سال 2017 بهترین روز زندگی خود می داند، بعد از استقبال چشمگیر از این کیلینیک به این فکر می افتد که چگونه بیماران می توانند از تمام دنیا از این علم، بدون حضور در آلمان بهره بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو با همفکری پروفسور نیرینا به فکر ایجاد سایت Med 2 life می افتد و بعد از یکسال زحمت مدام توانستند این سایت را ایجاد نمایند و در اختیار بیماران در تمامی دنیا به خصوص بیماران ایرانی قرار بدهند.

بعد از اینکه از شروین حمزه لو پرسیده می شود که این ایده را خیلی از اقتصاددانان به عنوان ایده برتر سال 2020 نامگذاری می کنند و خیلی فراتر از این ایده های دیگر اینترنتی می دانند، می گوید:

از ابتدای روند فکری ما به این صورت بوده و ما با وسواس فکری خاصی از صفر تا صد این سایت توسط مهندسین ایرانی برنامه ریزی و طراحی شده است. تجمیع پزشکان نخبه از عمومی تا متخصصین و در راس آنها پروفسور کریم پیرنیا کار ساده ای نبود ولی ما توانستیم با یکدلی این سهم را به سرانجام برسانیم.

بنابه گفته این نخبه ایرانی،علم تله مدسین،آینده اینترنت میباشد وهمچنین علم پزشکی فردمحور نیز ّآینده پزشکی میباشد و تلفیق علم و تکنولوژی باعث شد تا اقتصاددانان از این ایده بعنوان بهترین ایده 2020 یاد کنند.

هدف سایت Med 2 life مشاوره بیماران و آشنایی آنان با بهترین متدروز دنیا و همچنین مشاوره درمانی بصورت پزشکی فردمحور میباشد که در سریعترین زمان ممکن و با کمترین هزینه اتفاق بیافتد. وی افزود: درمان بیماران چه در ایران و چه در خارج از ایران در آینده نه چندان دور، پزشکی به صورت فردمحور ارائه می گردد.

همانطور که ما برای کارهای حقوقی نیاز به مشاور حقوقی داریم و یا برای فعالیت های اقتصادی، نیاز به مشاور اقتصادی داریم، برای بهتر زندگی کردن و سلامت که مهمترین هدف زندگی هست احتیاج به مشاور سلامت داریم، تصور بیشتر افراد بر این است که ابتدا باید بیماری گریبانگیر شخص شود و سپس به مراجعه کنیم ولی اصول اساسی سلامت مشاوره با پزشک برای سلامت ماندن است و ما سعی می کنیم با Med 2 life بتوانیم مشاوره سلامت باشیم که با علم پیشرفته پزشکی فردمحور افراد را با سلامتی هر چی بیشتر آشنا کنیم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۲۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هفده عنوان برنامه در هفته سلامت حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

 حبیب غزنوی   در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته در طی هفته سلامت امسال در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، هفده عنوان برنامه مختلف برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: این تعداد عنوان برنامه شامل برگزاری بالغ بر هشتصد نشست و دوره آموزشی در مدارس و ادارات و نهادهای دولتی و غیر دولتی با بهره گیری از ظرفیت کارشناسان برگزار خواهد شد.

این مقام مسؤول بیان کرد: در شهرستانهای تحت پوشش نیز ۱۲۰ برنامه مختلف در این هفته برگزار خواهد شد.

غزنوی با اشاره به موفقیت اخیر حوزه امنیتی و دفاعی در نشان دادن قدرت نظامی کشور به چهارمین قدرت نظامی جهان اشاره کرد و گفت: این اقدام توسط افراد نخبه در حوزه‌های مختلف الکترونیک، امواج، کامپیوتر، هوا و فضا، فیزیک و غیره بود که دنیا را تکان داد و همه دیدند، از این نوع افتخارات عجیب و غریب در حوزه سلامت وجود دارد و اگر بیشتر از حوزه دفاعی و امنیتی نشود، کمتر نیست اما به آنها پرداخته نمی‌شود.

این مقام مسؤول بیان کرد: در حوزه شاخص‌های مرگ نوزادان، مرگ مادران باردار، بیماری‌های عفونی، مالاریا، فلج اطفال، پوشش واکسیناسیون و غیره رشد بسیار خوبی تنها در حوزه علوم پزشکی زاهدان داشته‌ایم اما این رشدها و توسعه‌ها به معنای نبود ضعف نیست.

وی اظهار کرد: در چاپ مقاله در مجلات علمی دنیا و براساس رتبه بندی، هفت نفر از دانشمندان جهان در علوم پزشکی زاهدان در حال فعالیت هستند و این بدان معناست که نه تنها عقب افتاده نیستیم بلکه در حوزه سلامت، توسعه یافته محسوب می‌شویم.

غزنوی خاطر نشان کرد: هرچه بشر پیشرفت و رشد در حوزه سلامت دارد، به تناسب با چالش‌ها و مشکلات و اتفاقات جدید روبرو می‌شود.

این مقام مسؤول اظهار کرد: ما در سیستان و بلوچستان بالاترین آمار بیماران تالاسمی دنیا را داریم حتی کشور پاکستان آمار بیماران تالاسمی اش به اندازه استان ما نیست اما چرا؟، چون به برکت پیشرفت‌ها و رشد توانمندی‌های ایران در حوزه بیماران تالاشمی، بیماران تالاسمی در کشور تا چهل سال عمر می‌کنند و ما در طی این مدت خدمات به آنها می‌دهیم اما در کشور همسایه ما سن بیماران تالاسمی بسیار کم است.

وی تصریح کرد: در حوزه سلامت با توجه به رشد و توسعه یافتگی در این بخش، در برخی از حوزه‌ها صد در صد رشد را در مناطق تحت پوشش علوم پزشکی زاهدان شاهد هستیم و از اینکه مردم به ما برای بیماری خود مراجعه می‌کنند و ما می‌توانیم خدمات بدهیم مایه افتخار و بسی خوشحالی است.

وی بیان کرد: در حال حاضر پیشرفته‌ترین جراحی‌ها از جمله جراحی مغز و اندام‌ها در دورترین نقاط استان در حال انجام است، البته این موارد گفته شده دلیلی بر نبود نقاط ضعف نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: در حوزه سلامت باید فرهنگ پیشگیری و مراقبت از سلامت را نهادینه کنیم تا مردم خود مراقب سلامت خود باشند و برای حفظ آن تلاش کنند.

وی خاطر نشان کرد: از فردا شنبه، نظام پیامکی سلامت را در حوزه علوم‌پزشکی زاهدان راه اندازی خواهیم کرد تا هرچند که هزینه‌های بالایی را باید صرف آن کنیم اما از آن برای آشنا کردن مردم با حقوقشان در حوزه سلامت بهره گیری خواهیم کرد.

وی در پاسخ به آخرین وضعیت شاخص‌های سلامت استان، گفت: در حوزه واکسیناسیون صد درصد مردم، در حوزه نظام مراقبت مادران باردار و کودکان زیر پنج سال و نوزادان بیش از ۹۵ درصد و در حوزه خدمات بهداشتی بالغ بر ۹۰ درصد تحت پوشش هستند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۷۴ درصد پولمان صرف درمان و ۲۶ درصد صرف بهداشت می‌شود که این ایراد بزرگی است و باید این آمارها به سمت بهداشت سوق پیدا کند.

غزنوی تشریح کرد: در راستای خدمات بهتر، هواپیمای ثابتی را برای جابجایی بیماران از استان درصورت تشخیص پزشکان برای انتقال بیمار به مرکز کشور است که از ابتدای امسال یک بیمار از زاهدان ویک‌بیمار نیز از فرودگاه سراوان برای سیر مراحل درمانی به صورت اورژانسی و به صورت اختصاصی به تهران اعزام شده‌اند و هر پرواز صدها میلیون تومان برای نظام سلامت هزینه دارد که جابجایی بیماران با هواپیما نیز بر عهده ماست، اما باید خدمات به بهترین شکل ارائه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، تصریح کرد: سبک زندگی ناسالم یکی از عوامل ایجاد کننده بیماری‌های مزمن از جمله دیابت و پرفشاری خون است که می‌توان با رعایت خودمراقبتی از ابتلاء به این بیماری‌ها پیشگیری و با تشخیص زودهنگام و به موقع آن را کنترل کرد و باید شما اصحاب رسانه در این راستا به کمک نظام سلامت بیایید و برای فرهنگی سازی آن، همکاری لازم را داشته باشید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برگزاری هفده عنوان برنامه در هفته سلامت حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • درمان سرطان رایگان می‌شود
  • برگزاری هفده عنوان برنامه در طی هفته سلامت
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • ‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • ضرورت دسترسی عادلانه بیماران هموفیلی به دارو و درمان