Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-03-28@19:05:32 GMT

رشد 147 درصدی سود عملیاتی شرکت بیمه سامان

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۰۳۰۱۱

رشد 147 درصدی سود عملیاتی شرکت بیمه سامان

خبرگزاری آریا - اطلاعات و صورت های مالی میان دوره ای 9 ماهه شرکت بیمه سامان نشان می دهد که سود عملیاتی این شرکت بیمه خصوصی نسبت به مقطع مشابه سال گذشته، 147 درصد رشد کرده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، سود عملیاتی شرکت بیمه سامان در پایان آذرماه سال گذشته 125 میلیارد و 769 میلیارد ریال بوده که با 147 درصد رشد به رقم 310 میلیارد و 748 میلیارد ریال در پایان نهمین ماه سال جاری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیمه سامان که با نماد بساما( بسامان) و با سرمایه ثبت شده 1.500 میلیارد ریال و سرمایه ثبت نشده 250 میلیارد و 500 میلیون ریال از نمادهای فعال بیمه ای در بازار سرمایه کشور است، رقم حق بیمه صادره ( قبولی اتکایی) خود را در پایان آذرماه 98 مبلغی معادل 9.111 میلیارد و 165 میلیون ریال اعلام کرده است که نسبت به رقم 6.798 میلیارد و 269 میلیون ریالی مقطع مشابه سال گذشته، 34 درصد رشد را نشان می دهد.
درآمد حق بیمه این شرکت بیمه ای هم در پایان 9 ماهه سال گذشته 4.361 میلیارد و 897 میلیون ریال بوده که با 53 درصد رشد، به 6.660 میلیارد و 169 میلیون ریال در پایان 9 ماهه امسال، رسیده است.
در عین حال شرکت بیمه سامان تا پایان فصل پاییز امسال، رقمی معادل 4.127 میلیارد و 610 میلیون ریال نیز به بیمه گزاران خود خسارت پرداخت کرده که نشان دهنده رشدی 32 درصدی نسبت به خسارت 3.118 میلیارد و 747 میلیارد ریالی پایان ماه نهم سال گذشته است.
سود ناخالص فعالیت بیمه ای بساما هم در پایان نهمین ماه سال 98 مبلغی معادل 1.196 میلیارد و 38 میلیون ریال گزارش شده که از جهش 115 درصدی نسبت به رقم 557 میلیارد و 209 میلیون ریالی آذرماه سال گذشته حکایت دارد.
بر اساس این گزارش، سود خالص شرکت بیمه سامان هم 16 درصد بیشتر شده و از رقم 356 میلیارد و 17 میلیون ریال به رقم 413 میلیارد و 707 میلیون ریال رسیده است.
بر این اساس، بیمه سامان در 9 ماهه به ازای هر سهم مبلغی معادل 276 ریال سود خالص تولید کرده که نسبت به رقم 237 ریال آذرماه پارسال، حکایت از رشدی 16 درصدی دارد.
سود انباشته پایان دوره بسامان هم 63 درصد افزایش یافته و در حالی که رقم آن در آذرماه سال گذشته 478 میلیارد و 261 میلیون ریال بوده در پایان فصل پاییز امسال رقمی معادل 779میلیارد و 295 میلیون ریال به ثبت رسیده است.
این در حالی است که دارایی های بیمه سامان نیز نسبت به پایان سال 97 رشدی 23 درصدی را تجربه کرده و از رقم 18.954 میلیارد و 739 میلیون ریال به 23.355 میلیارد و 620 میلیون ریال رسیده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۳۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه تکافل چه تمایزی با دیگر بیمه‌های بازرگانی دارد؟

بنابر اعلام مسئولان بیمه مرکزی تکافل یک رشته بیمه‌ای جدید و یا موضوع تازه‌ای نیست تکافل نوعی از بیمه یعنی یک سازوکار بیمه‌ای متفاوت از بیمه‌های رایج محسوب می‌شود.

تکافلی که پیش از این مجید مشعلچی قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: تا آذر سال ۱۴۰۲ حدود ۹ شرکت تکافل را شروع کردند و این روند ادامه دارد تا به نقطه‌ای برسیم که شرکت‌های مخصوص تکافل را داشته باشیم اکنون شرکت‌های جنرال ما علاوه بر اقدامات دیگر تکافل را هم انجام می‌دهند.

او افزود: تکافل از ریشه کفالت یعنی به عبارتی تضامین گروهی می‌آید به شکل ساده‌تر یعنی یک گروهی کنار هم جمع و مبلغی را داخل صندوقی واریز می‌کنند این گروه بیمه گر و هم بیمه گذار هستند و در هنگام بروز یک خطر تمام گروه به کمک فرد خواهند آمد و هزینه‌های فرد پرداخت می‌شود در تکافل به شکل تضامنی گروه به یکدیگر تضمین دادند تا هنگام بروز مشکل به کمک هم آیند و این امکان فراهم بوده تا پولی که در صندوق جمع شده است سرمایه‌گذاری شود. در کشور‌های دنیا تکافل رایج است، اما در کشور‌های اسلامی به سبب عقودی که بسته می‌شود تکافل رواج بیشتری پیدا کرده است.

تکافل طیف وسیعی از محصولات را پوشش می‌دهد 

بنابر اعلام پژوهشکده بیمه، تکافل مانند بیمه‌های متداول طیف وسیعی از محصولات شامل منازل مسکونی، خودرو، زندگی حوادث شخصی، پزشکی و ... را پوشش می‌دهد و محصولات تکافل خانواده، متناظر با بیمه عمر طراحی شده و محصولات تکافل عمومی در تناظر با بیمه اموال و مسئولیت طراحی شده‌اند و در آنها صندوق تکافل خسارت‌های معین را طبق قواعد خاص جبران می‌کند.

تکافل که ارکان آن عبارت اند از مشارکت‌کنندگان که حق مشارکت را می‌پردازند. شرکت تکافل که نهاد دارای مجوز است (شرکت‌های بیمه) که صندوق تکافل را تاسیس و بر اساس موازین شرعی آن را اداره می‌کنند و صندوق تکافل که حق مشارکت‌ها در آن تجمیع شده و هنگام بروز خسارت برای افراد به آنها کمک می‌شود.

مزیت‌های تکافل چیست؟

همچنین پژوهشکده بیمه اعلام کرده است: مهمترین مزیت تکافل نسبت به بیمه‌های رایج این است که در صورت عدم خسارت حق مشارکت پرداختی به تکافل گذاران بازگردانده می‌شود. بیمه‌های تکافل به ویژه تکافل خانواده با ثبات‌ترین ابزار تأمین مالی برای اجرای عدالت و اتمام پروژه‌های نیمه تمام مخصوصا پروژه‌های مناطق محروم کشور خواهد بود که به عنوان یک سیاست ضد تورمی موجب رشد اقتصادی می‌شود منافع آن نصیب مردم خواهد شد همچنین باعث بازگشت اعتماد بین آحاد مردم و مسئولین و نهاد‌های مالی و اقتصادی می‌گردد. تکافل خانواده به عنوان یک قرارداد بلندمدت ضمن برخورداری همزمان از مزایای بیمه‌ای و سرمایه گذاری و حمایت و تأمین، آینده، خانواده نوعی سرمایه گذاری مطمئن سود آور حلال معاف از مالیات و ضد تورم است همچنین در تکافل خانواده علاوه بر تقسیم مازاد بین تکافل، گذاران سرمایه‌ای مشخص برای بازماندگان در صورت فوت سرپرست تامین می‌شود.

در ادامه هم مینا صادقی کارشناس امور بیمه‌ای در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص تکافل به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اعضای این گروه در صورتی که برای فردی مشکل و یا حادثه‌ای رخ دهد، بر ضمانت و وثیقه مشترک اتفاق نظر داشته و مجموع منابع جمع شده را برای جبران خسارت به فرد ضرر دیده می‌پردازد. تمامی اعضای گروه تلاش می‌کنند تا فرد نیازمند را حمایت کنند. در این وضعیت ریسک ناشی از سرمایه‌گذاری وجوه تنها متوجه شرکت تکافل نبوده و خلاف بیمه‌های تجاری معمول، همه اعضاء به اندازه سهم خود از سود و زیان فعالیت‌ها متاثر خواهند شد. همچنین در پایان سال مالی اگر مازادی ناشی از فعالیت‌های تکافلی باقی‌مانده باشد، در میان اعضاء تقسیم می‌شود.

این کارشناس صنعت بیمه گفت: صنعت تکافل یا بیمه اسلامی ویژگی‌هایی دارد که این صنعت را از صنعت بیمه‌های بازرگانی، رایج متمایز می‌کند. برای مثال عملیات تکافل در مقایسه با عملیات بیمه‌های بازرگانی رایج از شفافیت مالی برخوردار بوده و هم‌چنین برخلاف بیمه‌های رایج، تکافل شوندگان در مازاد پذیره‌نویسی و سود سرمایه‌گذاری تکافل نیز سهیم هستند؛ بنابراین مطالعه‌ی الگو‌های تکافل و بررسی شرعی‌بودن فعالیت‌های آن به منظور به‌کارگیری الگو‌های تکافل برای تحت پوشش قرار دادن شرکت‌ها و افراد جامعه به عنوان جایگزین بیمه رایج با توجه به ویژگی‌های منحصربه فرد آن می‌تواند به شکوفا‌شدن اقتصاد منجر شود.

اولین شرکت تکافل در سودان شکل گرفت

تکافل که در کشور‌های دیگر هم سابقه خوبی دارد و عباس راد عضو کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه در خصوص آن در رسانه ملی اظهار کرده بود: اولین شرکت تکافل در سودان شکل گرفت و پس از آن مالزی پیشتاز بود و در حال حاضر امارت متحده عربی، عربستان سعودی، ترکیه و اندونزی در این زمینه پیش رو هستند.

پیش از این هم وزیر امور اقتصاد و دارایی احسان خاندوزی وعده فراگیری تکافل برای امسال را داده بود؛ حالا باید منتظر ماند و دید تکافل امسال به چه نقطه‌ای از فراگیری خواهد رسید؟

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • کاهش ۸۶ درصدی پرداخت از جیب مردم برای ۲۶۰ قلم دارو با اجرای طرح دارویار
  • بخشنامه دستمزد مبنای کسر حق بیمه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • بیمه تکافل چه تمایزی با دیگر بیمه‌های بازرگانی دارد؟
  • بازدهی ۷۸ درصدی سهام بیمه ملت در بازار سرمایه
  • بازدهی ۷۸ درصدی سهام بیمه ملت در بازار سرمای
  • عملیاتی کردن بازار آب و ایجاد تشکل آب بران در سال جدید با جدیت پیگیری شود
  • آمادگی توزیع نیروی برق فارس، برای تامین برق مطمئن و پایدار در ایام نوروز
  • عملیاتی شدن بازار آب در یزد
  • افزایش۳۰دستگاه خودرو عملیاتی و آمبولانس در علوم پزشکی کردستان
  • رتبه بندی شرکت‌ های بیمه ای بزودی اجرایی می شود