Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-20@00:13:54 GMT

نمای جالب دفتر زیمنس در ابوظبی (+عکس)

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۰۳۵۰۷

نمای جالب دفتر زیمنس در ابوظبی (+عکس)

طراحی دفتر مرکزی زیمنس در خاورمیانه به صورتی انجام شده است که انگار یک جعبه در داخل جعبه‌ای دیگر قرار گرفته است.

دفتر مرکزی زیمنس در خاورمیانه که در سال ۲۰۱۶ و با مساحت ۲۲۸۰۰ مترمربع در شهر مصدر ابوظبی افتتاح شد. ایده طراحی این ساختمان اداری توسط زیمنس ارائه شده است و یک رکورد جدید برای ساختمان‌های پایدار در خاومیانه به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکثر واحدهای اداری این ساختمان بر فراز میدان عمومی شهر قرار دارند و بر روی میدان سایه خواهند انداخت.

طراحی دفتر مرکزی زیمنس در خاورمیانه به صورتی انجام شده است که انگار یک جعبه در داخل جعبه ای دیگر قرار گرفته است. در طراحی این ساختمان به اقلیم منحصر به فرد منطقه و جهت نور خورشید نیز بسیار توجه شده است. جعبه داخلی به منظور کاهش تبادل انرژی با عایق های بسیار قوی پوشانده شده است که میزان گرمای دریافتی از خورشید را به حداقل میرساند در حالی که میزان نوری که در طول روز به ساختمان نفوذ میکند را به حداکثر می‌رساند.

بیشتر بخوانید: 

دفتر اداری، درون خانه (+عکس)

دفتر کار شلخته آلبرت انیشتین (عکس)

دفتر کارهایی که تاکنون ندیده اید! (عکس)

به گزارش آبگینه، دفتر مرکزی زیمنس در خاورمیانه در چهار طبقه طراحی شده است. این طبقات توسط نه راهرو و شش فضای مرکزی به یکدیگر متصل میشوند. این ساختمان با حداکثر انعطاف پذیری طراحی شده است و می‌تواند به ترکیبی از فضاهای مختلف تقسیم شود.

مسئولان پروژه دفتر مرکزی زیمنس در خاورمیانه اعتقاد دارند این ساختمان در هر دو سطح داخلی و بین المللی پتانسیل های زیادی دارد و میتواند یک منبع الهام بخش برای پروژه های دیگر در خاورمیانه و حتی فراتر از آن باشد. آن ها این پروژه را تنها به خاطر خلق یک ساختمان زیبا طراحی نکرده اند؛ بلکه به دنبال بهترین راه حل برای ایجاد یک ساختمان پایدار و سازگار با محیط زیست و یک محیط اداری کارآمد بودند.

منبع: بیتوته

لینک کوتاه: asriran.com/002yg8

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۳۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمای هیجان‌انگیز فضاپیمای ناسا از ناآرام‌ترین جای منظومه شمسی

تینا مزدکی: فضاپیمایی جونو آژانس فضایی که از سال 2016 به دور مشتری می‌چرخد، هفته گذشته توانست تصاویر «آیو» قمر آتش‌فشانی این غول گازی را ثبت کند. دانشمند ستاره‌شناسی ناسا که بر روی آیو تحقیق می‌کند گفت:« ما جزئیات باورنکردنی را روی سطح این قمر می‌بینیم که به نوع خود فوق‌العاده است.»

این نماهای چشمگیر توسط پردازشگرهای حرفه‌ای و آماتور، که برخی از آن‌ها برای ناسا یا دیگر برنامه‌های تحقیقاتی فضایی می‌کنند، پردازش شدند. توجه داشته باشید که نقاط تیره‌تر آتش‌فشان‌ها یا نقاط پرحرارت این قمر را نشان می‌دهند.

سراسر آیو پوشیده از آتش‌فشان‌های در حال فوران است، زیرا این قمر در کشمکش بین اجرام مجاور خود یعنی مشتری عظیم‌الجثه و سه قمر گالیله‌ای دیگر (یوروپا، گانیمد و کالیستو) گیر افتاده است. به گفته ناسا نه‌تنها بزرگ‌ترین سیاره منظومه شمسی از طریق گرانش این قمر را به سمت خود می‌کشد بلکه یوروپا و گانیمد هم به شکل منظمی دائماً در حال واردکردن نیروی گرانش به این قمر هستند؛ بنابراین آیو که به‌طور مداوم نیروهای جزومدی شدیدی را تجربه می‌کند. حرارت حاصل از این جزر و مد، ساختار داخلی این قمر را ذوب می‌کند و گدازه‌هایی را پدید می‌آورد که به شکل آتش‌فشان فوران می‌کند.

این دنیای آتش‌فشانی، تنها کمی از قمر سیاره ما یعنی ماه، بزرگ‌تر است. آیو دائم در حال فوران است و در ماه‌های اخیر، جونو اشکال مه‌آلودی را بر فراز یکی از آتش‌فشان‌های آن ثبت کرده است. مأموریت گالیلئو ناسا نیز در سال 2000 شکل‌های مه‌آلودی را بر فراز این آتش‌فشان‌ها ثبت کرده بود. جالب است بدانید که اولین بار که آیو توسط وویجر 1 موردبررسی قرار گرفت، حداقل هشت آتش‌فشان فعال در آن دیده شد.

منبع: mashable

۵۸۳۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896301

دیگر خبرها

  • روایت ابوظبی از رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و امارات
  • سقوط کامیون نفت‌کش در آب‌نمای کنخ مسیر بندر خمیر در استان هرمزگان (فیلم)
  • عملیات ترکیبی «وعده صادق» ایران نه تنها معادلات خاورمیانه بلکه معادلات نظامی جهان را تغییر داد
  • پنج روش کاربردی برای مراقبت از آجر نسوز نما
  • (ویدئو) اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود
  • نمای هیجان‌انگیز فضاپیمای ناسا از ناآرام‌ترین جای منظومه شمسی
  • جزائر الیاسات؛ چالش مرزی عربستان سعودی با امارات
  • معرفی کارگاه تولیدی انواع هاردباکس آماده و اختصاصی
  • نماهای دیدنی از طراحی جالب ساختمان مجلس
  • بورس امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار