Web Analytics Made Easy - Statcounter

میثم نیکنام ـ گوینده رادیو ـ با اعتقاد بر اینکه جایگاه رادیو کمی افت کرده است، در این ارتباط به افرادی اشاره می‌کند که متاسفانه این روزها با رابطه وارد رادیو شده‌اند. او همچنین خاطره‌ای را یادآور می‌شود: زمانی بعضی از گوینده‌ها از شبکه‌های دیگر می‌آمدند، در استودیو پخش سرک می‌کشیدند و می‌گفتند خدایا یعنی می‌شود ما روزی از میکروفون رادیو ایران یک سلام کنیم!؛ یعنی تا این اندازه برایشان جذاب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیکنام که در حال حاضر برنامه «راه شب» را در رادیو ایران دارد و یک هفته در میان برنامه «سلام صبح بخیر» را در این شبکه اجرا می‌کند، درباره‌ی معیارهای انتخاب گوینده در گذشته و حال به ایسنا گفت: آن سال‌هایی که من وارد رادیو شدم ـ دهه‌های ‌شصت و هفتاد ـ کسی که استعداد داشت و کمی هم صدا و مطالعه، می‌توانست به این عرصه وارد شود. اما الان معیارها تغییر کرده و حداقل مدرکی که برای گویندگی لازم است لیسانس است. هم سواد تحصیلی باید بالا باشد و هم سواد سیاسی و اجتماعی و همه‌ی اینها مستلزم این است که گوینده هم تحصیلکرده باشد و هم اهل مطالعه و پیگیری اخبار روز.

نیکنام در پاسخ به این پرسش که با چنین توصیف و معیارهایی برای گویندگان رادیو، پس چرا همچنان کیفیت برنامه‌های رادیویی و اجراها از سطح قابل قبولی برخوردار نیست؟ گفت: کیفیت برنامه‌های رادیو پایین نیامده است، ما همیشه حرفمان این بوده که رادیو خانه دوم ماست و یک روز اگر به رادیو نرویم حالمان خراب است؛ اما در سال‌های اخیر متاسفانه عزیزانی در پست‌های مختلف آمده‌اند و افرادی را وارد رادیو کرده‌اند که نمی‌دانم چطور باید گفت، اما بعضا سفارشی هستند.

زمانی آرزو داشتند از پشت میکروفون رادیو ایران فقط سلام کنند!

گوینده رادیو ایران درباره این شبکه رادیویی یادآور شد: زمانی اگر صدابردار می‌خواست پشت میز صدابرداری رادیو ایران بنشیند باید رده‌ی چهار به بالا و کاملا حرفه‌ای می‌بود. بعضی از گوینده‌ها از شبکه‌های دیگر می‌آمدند، سرک می‌کشیدند در استودیو پخش و می‌گفتند خدایا یعنی می‌شود ما یک روزی از میکروفون رادیو ایران یک سلام کنیم! یعنی تا این اندازه برایشان جذاب بود. ولی حالا یک سری سوء مدیریت در رادیو دیده می‌شود و نگاه اشتباه به مقوله‌ی رادیو هست.

میثم نیکنام با یادآوری اینکه «رادیو از تلویزیون قدیمی‌تر است»، ادامه داد: برخلاف آنچه مردم فکر می‌کنند ما در شب بیشتر شنونده داریم زیرا در شب می‌توان با هدفون رادیو گوش داد اما تلویزیون را در هر ساعتی نمی‌توان روشن کرد چون نورش آنهایی که خوابیده‌اند را اذیت می‌کند.

رادیو دست کم گرفته شده است

نیکنام در ادامه صحبت‌هایش درباره جایگاه رادیو گفت: در سال‌های اخیر بعضا افرادی که نباید، وارد رادیو شده‌اند و رادیو دست کم گرفته شده است. رادیو به تدریج دارد ابهت و جایگاهش را از دست می‌دهد. ما همچنان تلاش می‌کنیم تا بتوانیم رادیو را حفظ کنیم و نگذاریم به جایی برسد که دیگر کسی رادیو را دوست نداشته باشد.

به گفته این گوینده رادیو، تعدد شبکه‌های رادیویی باعث می‌شود تا گوینده‌ها تمرکز نداشته باشند و کیفیت برنامه‌ها کم شود.

او در این ارتباط ادامه داد: تعدد شبکه‌های رادیویی کیفیت را کم کرده است؛ مثلا یک گوینده یک ساعت در رادیو جوان برنامه دارد و ساعتی بعد در شبکه‌ای دیگر برنامه‌ی زنده دارد و این باعث می‌شود تمرکز لازم را نداشته باشد و کیفیت کم شود. می‌شد چهار ـ پنج شبکه داشته باشیم اما با کیفیت بیشتر.

این گوینده رادیو درباره متن‌نویسی در رادیو هم گفت: الان نویسنده‌ی خوب خیلی کم است. یکسری نویسنده خوب داشتیم که کمی بی‌مهری دیدند و ترجیح دادند که نباشند. الان هم چند نویسنده خوب داریم که زحمت می‌کشند اما متأسفانه مثل سابق نیست؛ افرادی با رابطه وارد شدند و باری به هر جهت شد و کیفیت پایین آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: راه شب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۵۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمر مفید تلویزیون چند سال است؟

بدون شک هر وسیله الکترونیکی و برقی مانند تلویزیون یک طول عمر مفید دارد و بعد از گذشت این مدت زمان، یا دائما درگیر تعمیر هستید یا این که کلا باید آن عوض کنید. اما قطعا این میانگین عمر مفید تلویزیون در همه مدل ها و برندها یکی نیست و از همه مهم تر حتی یک محصول یکسان که توسط دو کاربر متفاوت استفاده می شود هم طول عمر مشابهی ندارد. اما به طور متوسط طول عمر تلویزیون بین 40 هزار تا 100 هزار ساعت توسط برندهای مختلف اعلام شده است.

دلیل آن استفاده متفاوتی است که هر یک از ما از یک تلویزیون داریم. این که چقدر اصول استفاده کردن از یک دستگاه الکترونیکی مانند تلویزیون را رعایت کنیم و تا چه حد مراقب تلویزیون باشیم، بدون شک روی دوام دستگاه و مدت زمانی که می توان از آن استفاده کرد تاثیر خواهد داشت. اما آیا می توان عمر مفید تلویزیون را افزایش داد؟ چرا تلویزیون شما زودتر از موعد نیاز به سرویس و تعمیر تلویزیون دارد؟

منظور از عمر مفید تلویزیون چیست؟

قبل از بررسی عوامل موثر در دوام یک دستگاه بهتر است بدانیم که عمر مفید تلویزیون به چه معناست. بر عکس سایر دستگاه های برقی که منظور از عمر مفید در آنها مدت زمانی است که دستگاه سالم است و کار می کند، در تلویزیون ها این مفهوم معنای دیگری هم دارد. در مورد یک تلویزیون عمر مفید الزاما مدت زمانی که دستگاه سالم است و کار می کند نیست. بلکه منظور از عمر مفید یک تلویزیون مدت زمانی است که می توان بهترین کارکرد دستگاه را مشاهده کرد. به بیانی دیگر عمر مفید تلویزیون ها بیشتر به کیفیت و عملکرد نمایشگر آنها مربوط می شود. بنابراین تا زمانی که نمایشگر تصاویر را با همان کیفیت روز اول و با دقت و وضوحی بالا پخش کند، یعنی هنوز عمر مفید دستگاه تمام نشده است. به تدریج که یک تلویزیون به پایان عمر مفید خود نزدیک می شود، از کیفیت تصاویر کم شده و روشنایی و شفافیت صفحه به میزان زیادی افت می کند. اگر می خواهید بدانید که عمر مفید تلویزیون تان چقدر است، می توانید مقدار میانگین تعیین شده توسط شرکت سازنده را در دفترچه راهنمای دستگاه ببینید.

تفاوت عمر مفید تلویزیون های مختلف

اولین چیزی که باید در مورد تلویزیون ها بدانیم تفاوت دوام و عمر مفید این دستگاه ها در مدل های مختلف است. برای مثال تلویزیون های ال ای دی و تلویزیون های ال سی دی که دو دسته مهم تلویزیون های بازار را تشکیل می دهند، طول عمر متفاوتی با هم دارند. این دو مدل تلویزیون تفاوت هایی در ساختار و عملکرد با هم دارند که همین امر می تواند روی دوام آنها تاثیر بگذارد. به صورت معمول و نه همیشه، تلویزیون های ال ای دی طول عمر بیشتری نسبت به تلویزیون های ال سی دی دارند. اما در اکثر موارد هر دوی این دستگاه ها طول عمر مشابهی دارند. مورد مهم بعدی مربوط به مدل و برند دستگاهی است که خریداری می کنید. برندهای برتر و شناخته شده در زمینه تولید تلویزیون از قطعات با کیفیت تر و با دوام تری در ساخت محصولات شان استفاده می کنند که قطعا می تواند روی طول عمر مفید تلویزیون شما تاثیر بگذارد. بنابراین هر چه مدلی که می خرید جدیدتر، شناخته شده تر و با کیفیت تر باشد، قطعا تلویزیون دوام بیشتری خواهد داشت.

چه عواملی روی عمر مفید تلویزیون تاثیر دارد؟

علاوه بر عمر مفیدی که برای هر دستگاه تعیین شده است، یک سری فاکتورهای جانبی هم می تواند این طول عمر مفید را کمتر یا بیشتر کند. البته اکثر موارد موجب کاهش عمر مفید یک تلویزیون می شوند. اولین و مهمترین فاکتور، میزان روشن بودن تلویزیون در طول روز است. در تعریف عمر مفید تلویزیون برای هر دستگاه یک استاندارد برای روشن بودن در طول روز تعیین شده است. زمانی که یک تلویزیون به صورت میانگین بیشتر از حد معمول در روز روشن بماند، قطعا عمر مفید آن کمتر از چیزی که برای آن مشخص شده خواهد بود. مورد مهم بعدی مربوط به مکان قرار دادن تلویزیون می شود. قرار دادن تلویزیون در مجاورت شوفاژ یا بخاری یا در جایی که بیش از حد گرما به آن برسد می تواند روی کیفیت و عملکرد نمایشگر تاثیر بگذارد. وارد شدن ضربه های فیزیکی به نمایشگر یا آب خوردگی تلویزیون از دیگر عواملی است که می تواند روی عمر مفید تلویزیون شما تاثیر بگذارد. در نهایت فاکتور تعمیر تلویزیون و تعویض قطعات مطرح می شود. اگر به هر دلیلی یک تلویزیون نیاز به تعمیر و خصوصا تعویض یک قطعه داشته باشد، عدم مهارت تکنسین مربوطه یا استفاده کردن از قطعات بی کیفیت و تقلبی قطعا روی کیفیت و عملکرد تلویزیون تاثیر منفی خواهد داشت.

چطور عمر مفید تلویزیون را افزایش دهیم؟

با وجودی که برای هر دستگاهی یک طول عمر مفید تعیین شده، اما توجه به یک سری نکات ساده و انجام چند راهکار موثر می تواند طول عمر مفید تلویزیون را بیشتر کند. مهمترین کارهایی که می توانید برای افزایش عمر یک تلویزیون انجام دهید شامل موارد زیر می شود:

اول از همه محصولات اصلی و با کیفیت را از برندها و فروشگاه های معتبر خریداری کنید. مطمئن شوید که کالای شما شامل گارانتی می شود. به هیچ عنوان تلویزیون را در طول روز برای مدت زمانی طولانی روشن نگه ندارید. بعد از چند ساعت روشن ماندن و گرم شدن تلویزیون آن را خاموش کنید تا دستگاه خنک شود. در طول شب تلویزیون را کاملا خاموش کنید و آن را روی حالت استندبای قرار ندهید. مطمئن شوید که در اطراف تلویزیون تهویه مناسب برقرار است و دستگاه بیش از حد گرم نمی شود. تلویزیون را در مکانی قرار دهید که نور زیاد به آن نتابد یا در معرض گرما، رطوبت و گرد و خاک نباشد. از آب یا پارچه های خیس و انواع مواد شوینده و پاک کننده برای تمیز کردن تلویزیون استفاده نکنید. اگر احتمال وارد شدن ضربه به نمایشگر وجود دارد از محافظ های صفحه برای تلویزیون استفاده کنید. برای جلوگیری از مشکلات نوسانات برقی از یک محافظ برق با کیفیت و مخصوص تلویزیون استفاده کنید. به هیچ عنوان تلویزیون را برای تعمیرات به مراکز نامعتبر و غیر ماهر نسپارید. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت مسعود اسکویی گوینده رادیو در بیمارستان
  • خبر‌های رسانه بیست و هشتم فروردین
  • صدای گرم اسکویی برای همه شنوندگان رادیو خاطره انگیز است
  • اسکویی؛ صدایی آشنا برای شنوندگان رادیو
  • هشتگ سواد رسانه ای را در رادیو سلامت دنبال کنید
  • عمر مفید تلویزیون چند سال است؟
  • آخرین وضعیت گوینده رادیو در بیمارستان
  • بررسی رویدادهای شبکه های رادیویی
  • مسعود اسکویی به بخش منتقل شد | عیادت قائم مقام معاونت صدا از گوینده پیشکسوت
  • گوینده پیشکسوت به بخش عمومی بیمارستان منتقل شد