Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان،  ملایری فرماندار محترم شهرستان میامی در جلسه و کارگاه توجیهی آموزشی درزمینه اهمیت و حفاظت از درختچه ممنوع القطع تاغ با حضور فرماندار شهرستان میامی گفت:حفظ وحراست از منابع طبیعی می‌بایست به یک فرهنگ عمومی تبدیل گردد وتمامی آحاد جامعه در حفاظت از آن می‌بایست به عنوان یک امانت برای نسل‌های بعدی اقدام و تلاش نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهایی رئیس اداره آموزش وترویج و مشارکت مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان بیان کرد: براساس بیانات مقام معظم رهبری که فرهنگ منابع طبیعی می‌بایست به معارف عمومی تبدیل گردد مردم ودستگاه‌های اجرائی در امر حفظ و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی با توجه به محدودیت نیروی حفاظتی و اعتبارات و امکانات دولتی در ادارات منابع طبیعی شهرستان‌ها در امر نیرو و تجهیزات مشارکت نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف و تصرف و قطع تاغ موارد را به اداره منابع طبیعی شهرستان و یا شماره تلفن رایگان ۱۵۰۴ گزارش دهند.

اوافزود: با توجه به مشکلات منطقه خاطر نشان نمود که در نگاه به منابع طبیعی می‌بایست به عنوان یک امانت بنگریم نه به عنوان یک میراٍث و در وحفظ وحراست از اراضی ملی علی الخصوص حفظ گونه‌های حیاتی تقاضای مشارکت مردم را داشته که با مشاهده هرگونه تخلف و تصرف و قطع تاغ موارد را به اداره منابع طبیعی شهرستان و یا شماره تلفن رایگان ۱۵۰۴ گزارش دهند.

محمد علی رضایی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی بعد از خیر مقدم به مهمانان و حضار حاضر در جلسه ابراز داشت: با اشاره به مزیت‌های کاشت تاغ در سطوح بیابانی و تاثیر ریشه آن در افزایش مقاومت و انسجام خاک، کاشت آن را از برنامه‌های اصلی طرح بیابانزدایی دانست و افزود ۳۸هزار هکتار از عرصه‌های بیابانی شهرستان میامی هم اینک زیر کشت درختچه تاغ قرار دارد از ابتدای امسال عملیات کاشت تاغ در سطح ۱۲۰۰ هکتار از ابتدای جاده فیروز آباد تا شمال استربند اجرا شده است.

او تصریح کرد: در برخورد با متجاوزان فرمودند: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تعداد ۲۵ متجاوز و قاچاقچی چوب تاغ در شهرستان میامی دستگیر شده اند؛ و شهرستان میامی از شهرستان‌هایی است که به شدت شاهد فعالیت قاچاقچیان چوب تاغ در آن هستیم و از ابتدای امسال ۱۱ پرونده مربوط به کشف کارگاه‌های قطع، قاچاق و زغال سازی تاغ در این شهرستان تشکیل شده است.

عامری دادستان محترم عمومی و انقلاب شهرستان میامی نیز بعد از ذکر اهمیت این گونه حیاتی در جهت جلوگیری از فرسایش بادی و خاکی و همچنین نقش مهم این سرمایه سبز گون در مقابله از شکل گیری گرد و غبار و ریزگرد‌ها و در جهت تثبیت خاک‌های شنی و روان دارد: افزایش جریمه نقدی قطع درختچه‌های تاغ وتسریع در رسیدگی به صورت خارج از نوبت از جمله اقدامات انجام شده برای پیشگیری از این جرم و نیز برخورد با متخلفان است قاچاق در این زمینه علاوه بر وارد آمدن خسارات مالی موجب خسارات طبیعی و جبران ناپذیری می‌شود.

انتهای پیام / م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تاریخی قاچاقچیان چوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۵۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۵ میلیون هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی در قلمرو فرسایش آبی است

رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: ۱۲۵ میلیون هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی کشور در قلمرو فرسایش آبی قرار دارد و از این میزان در ۱۴ میلیون هکتار باید طرح آبخوانداری اجرا شود.

به گزارش ایسنا عباسعلی نوبخت در نخستین جلسه تبیین سیاست های اجرایی آبخیزداری و آبخوانداری سال جاری که امروز در سازمان منابع طبیعی برگزار شد، گفت: ۱۲۵ میلیون هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی کشور در قلمرو فرسایش آبی قرار دارد و از این میزان در ۱۴ میلیون هکتار باید طرح آبخوانداری و در ۱۱۱ میلیون هکتار آن طرح های آبخیزداری انجام شود.

نوبخت تاکید کرد: اقدامات آبخیزداری در مناطقی که شهرها، روستاها، اراضی کشاورزی و تاسیسات و زیرساخت‌ها در معرض خطر سیل و فرسایش خاک قرار دارند، در اولویت کار قرار گیرد زیرا در هر نقطه‌ای که طرح‌های آبخیزداری اجرایی شده است خسارت در آن مکان تا ۷۰ درصد کاهش یافته است.

در ادامه حسن وحید - معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی - گفت: مسایل مربوط به آبخیزداری و کارکردهایی که در زمینه کاهش فرسایش خاک، کاهش خسارت سیل  و فرسایش رسوب دارد، از موضوعات مهم در کشور است و ما نقشه ریسک را در زمینه آبخیزداری، بیابان و مراتع در دست تهیه داریم و هدف این است که به یک برنامه منسجم در کشور برسیم.

وی افزود: سیاست سازمان در بخش آبخیزداری و آبخوانداری رونق بخشیدن به توسعه مشارکت مردم در اجرای برنامه‌هاست و انتظار داریم در برنامه هفتم توسعه کشور حداقل ۵۰ درصد فعالیت‌هایی که سازمان انجام می دهد با مشارکت مردم باشد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی، وحید در پایان گفت: این جلسات به‌صورت مستمر و هفتگی برگزار می‌شود و منابع طبیعی استان‌ها موظف به ارائه گزارش پیشرفت فیزیکی طرح‌های آبخیزداری هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخریب دیوار سنگی در چرام برای رفع تصرف اراضی ملی
  • رفع تصرف ۱۳ هکتار از اراضی ملی چرام
  • در راستای حفظ اراضی ملی ۳ دستگاه خودرو سنگین به پارکینگ منتقل شدند
  • دستگیری بیش از ۵ هزار نفر از مجرمین و تعرض‌کنندگان به عرصه‌های ملی و جنگلی کشور
  • محموله چوب قاچاق جنگلی در نشتارود توقیف شد
  • ۱۲۵ میلیون هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی در قلمرو فرسایش آبی است
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • رفع تصرف از اراضی ملی در شهرستان سوادکوه
  • پیش‌بینی تولید ۱۲۰ هزار نهال در نهالستان موقت بهار طی سال‌جاری
  • ممنوعیت برداشت فرآورده‌های جنگلی و مرتعی در دماوند