Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: در جلسه‌ای از نمایندگان وزارت بهداشت و وزارت صنعت، معدن و تجارت و دستگاه‌های مرتبط این حوزه دعوت کردیم تا از وضعیت شیر مصرفی مردم اطمینان حاصل کنیم و بالاتفاق همه دستگاه‌ها نسبت به این موضوع اطمینان کامل دادند که هیچ نگرانی در موضوع کیفیت و مصرف شیر در کشور نداریم.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه چهل و پنجمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور، گفت: در این جلسه، گزارشی از مصوبات جلسات گذشته ارائه شد که بر اساس آن، تقریباً همه مصوبات پیگیری شده و نتایج آن اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویبا اشاره به اینکه طبق روالِ جلسات ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور، در این جلسه نیز گزارش از قیمت صد قلم کالای مورد رصد وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه شد، اظهار کرد: میانگین قیمت‌ها در این صد کالا نسبت به ماه قبل کاهشی بوده، البته حدود ۵ درصد کالاها بالای ۵ درصد افزایش قیمت و حدود ۱۰ درصد کالاها بین ۱تا ۲ درصد افزایش قیمت داشته اند، ولی در مجموع، قیمت کالا نسبت به ماه قبل، کاهشی بوده است.

وزیر کشور با اشاره به اینکه واردات کالاهای اساسی با توجه به نزدیک شدن به پایان سال از جمله موضوعات مطرح شده در این جلسه بود، افزود: در این زمینه، یکی از موضوعاتی که تأکید شد، این است که عوامل دخیل در روند بازار نسبت به کالاهای اساسی، چه کالاهای مصرفی و چه کالاهای واسطه ای، باید مراقبت‌های لازم را داشته باشند تا مشکلی در این زمینه پیش نیاید.

رحمانی فضلی ادامه داد: براساس گزارشی که امروز ارائه شد، حدود ۱۷ میلیون تن واردات در ۱۳ قلم کالای اساسی داشتیم که سال گذشته ۱۵ میلیون تن بوده است. بانک مرکزی نیز همه منابع ارزی لازم را اختصاص داده است و واردات انجام شده است و نگرانی درخصوص کالاهای اساسی نداریم و نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه موضوع گندم از موضوعات اساسی کشور است که در جلسه امروز ستاد نیز بررسی شد، اظهار کرد: اکنون مراحل پایانی کشت پاییزه گندم است که براساس گزارش‌های ارائه شده در این جلسه، برنامه ریزی برای ۶ میلیون هکتار بوده است که این برنامه ریزی البته با اختلاف بسیار کم ۱۰۰ هزار هکتاری محقق شده است که خبر بسیار خوبی در حوزه تولید گندم سال آینده بود.

وزیر کشور در ادامه با اشاره به مسائل پیش آمده در حوزه گردشگری افزود: احتمالاتی درخصوص اینکه حوزه گردشگری با توجه به فضای ایجاد شده در کشور کمتر مورد توجه گردشگران قرار گیرد، وجود داشت که گزارشی از سوی وزارت گردشگری ارائه شد و پیش بینی می‌کنیم که در خصوص حوزه گردشگری، علیرغم تبلیغات منفی که در خارج نسبت به آن شده است؛ با برنامه ریزی‌های انجام شده و تصمیماتی که در جلسه امروز گرفته شد، بتوانیم فضای گردشگری کشور را در شرایط مطلوب و مناسبی قرار دهیم.

رحمانی فضلی افزود: در این راستا کارگروهی تشکیل شد و در استان‌ها نیز به استانداران مسئولیت داده شد که این موضوع را با سرپرستی وزارت گردشگری پیگیری کنند. همچنین مجموعه اقداماتی در حوزه‌های تبلیغی و خدمات به صورت تشویقی و الگویی پیشنهاد شد که درصورت عملیاتی شدن آنها، نگرانی عمده جامعه هتل داران و مشاغل وابسته به صنعت گردشگری را رفع خواهد کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوعاتی که در روزهای اخیر از سوی رسانه‌ها درخصوص شیر مطرح شده، واکنش نشان داد و گفت: متاسفانه در صدا و سیما مصاحبه‌ای انجام شد که نه مجری و نه کارشناس تخصص کافی این حوزه را داشتند و به هرحال به نوعی در جامعه ایجاد نگرانی کرد.

وزیر کشور در همین راستا تصریح کرد: در جلسه امروز از نمایندگان وزارت بهداشت و وزارت صنعت، معدن و تجارت و دستگاه‌های مرتبط این حوزه دعوت کردیم تا از وضعیت شیر مصرفی مردم اطمینان حاصل کنیم و بالاتفاق همه دستگاه‌ها نسبت به این موضوع اطمینان کامل دادند که هیچ نگرانی در موضوع کیفیت و مصرف شیر در کشور نداریم.

رحمانی فضلی افزود: از نظر استانداردهای جهانی بالاترین رتبه کیفی استاندارد در تولید شیر را رعایت می‌کنیم و این نوع بیان مطالب به صورت غیرکارشناسی و بدون مراعات شرایط کشور، مانند جریان کیک‌ها می‌تواند به صنایع و اقتصاد کشور آسیب برساند.

وی ضمن اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته در خصوص کیک‌های آلوده، خاطرنشان کرد: شورای امنیت ماموریتی در این راستا به وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی محول کرد که نهایتاً معلوم شد که عده‌ای افراد با هرانگیزه‌ای در داخل کیک‌ها قرص تعبیه می‌کردند و سپس از آن فیلم می‌گرفتند و در فضای مجازی منتشر می‌کردند. چند تن از این افراد بازداشت شدند که پس از بررسی‌ها معلوم شد که برخی از این افراد صرفاً به قصد تفریح چنین کاری کرده بودند.

وزیر کشور مجدداً با تاکید بر اینکه مردم باید بدانند که انتشار چنین مطالبی به اقتصاد کشور لطمات زیادی وارد می‌کند، تصریح کرد: ما در صادرات کیک، شکلات و شیرینی نصاب بسیار خوبی داریم و طرح چنین موضوعاتی در فضای مجازی باور مردم را دچار خدشه می‌کند. همچنین صادرات لبنیات و فراورده‌های لبنی ایران به کشورهای منطقه و حتی اروپایی نیز یکی از افتخارات اصلی کشور ما است.

رحمانی فضلی کشور تصریح کرد: در این جلسه در این خصوص تصمیم گیری شد تا اصول و شرایط رعایت و اقدامات مناسب در این حوزه انجام شود. همچنین صدا و سیما مراعات و دقت کافی داشته باشد چراکه در کنار تمام زحماتی که صدا و سیما متحمل می‌شود، یک اقدام اینگونه می‌تواند آثار منفی بسیار زیادی داشته باشد و تمامی زحمات را تحت شعاع قرار دهد.

وی خاطرنشان کرد: تصمیم گیری‌های بسیار خوبی انجام شده که امیدواریم با پیگیری آن‌ها بهبود فضای اقتصادی کشور، افزایش بیش از پیش تولید و نهایتاً قیمت مناسب کالا و استمرار فراوانی آن را داشته باشیم.

کد خبر 406813

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزیرکشور عبدالرضا رحمانی فضلی سم آفلاتوکسین شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۶۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا فضلی عصر دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن اشاره به ویژگی‌های اقلیمی و جغرافیایی شهرستان ورزقان، به ظرفیت‌های معدنی این شهرستان اشاره نمود و با بیان این که بیشترین معادن استان آذربایجان شرقی در ورزقان قرار دارد، اظهار داشت: معدن مس سونگون، معدن طلای اندریان، معدن طلای مزرعه شادی و معدن سنگ‌آهن آوان تنها بخشی از معادن غنی شهرستان ورزقان است، اما با این وجود تعدادی از ادارات مرتبط با معادن در شهرستان حضور ندارند.

وی با بیان این که علی‌رغم تمام استعدادی اقلیمی و ظرفیت‌های معدنی، ورزقان از شهرهای محروم استان به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: مردم شهرستان ورزقان آن‌گونه که باید نتوانسته‌اند از ظرفیت‌های شهرستان و امکانات پیرامونی آن از جمله اشتغال و عوارض آلایندگی معادن بهره‌مند شوند.

حجت‌الاسلام فضلی در ادامه گزارشی از وضعیت راه‌های روستایی ارائه نمود و خاطرنشان کرد: برخورداری راههای روستایی آسفالته از تراز استانی عقب تر می‌باشد.

وی به فقدان تجهیزات پزشکی در بیمارستان ورزقان اشاره و با بیان این که بخش قابل‌توجهی از بیماران برای بیشتر مراجعات به شهرهای هم‌جوار هدایت می‌شوند! یادآور شد: علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی و استعدادهای شغلی؛ متأسفانه امکانات بیمارستان در حد و اندازه یک درمانگاه است و ورزقان از زیرساخت‌های آموزشی، درمانی و رفاهی کمتری برخوردار است.

حجت‌الاسلام فضلی با اشاره به این که ضعف در زیرساخت‌های درمانی، آموزشی و رفاهی باعث شده تا حتی شاغلین این منطقه نیز به شهرهای هم‌جوار مهاجرت نمایند و در رفت‌وآمد باشند، خاطرنشان کرد: کمبود امکانات ورزشی نیز از دیگر مشکلاتی است که پیگیری‌های متعددی از سوی دفتر امام‌جمعه در این زمینه صورت‌گرفته است.

وی در اشاره به ظرفیت‌های باشگاه فرهنگی و ورزشی مجتمع مس ورزقان، با بیان این که تقویت ورزش‌های پایه شهرستان کمتر موردتوجه قرار می‌گیرد، اظهار داشت: علی‌رغم تمام پیگیری‌ها برای تجهیز و تقویت امکانات ورزشی شهر ورزقان و روستاهای مستعد، همچنان با بی‌توجهی نسبت به این موضوع مواجه هستیم.

امام‌جمعه ورزقان انتقال دفتر باشگاه فرهنگی ورزشی مجتمع مس از تبریز به ورزقان را یکی از راه‌های فعال‌سازی ظرفیت‌های ورزشی عنوان کرد و ابراز داشت: متأسفانه شهرستان ورزقان فاقد استخر است و جوانان و نوجوانان این شهر برای ورزش شنا به تبریز و اهر مراجعه می‌کنند.

وی کمبود فضای آموزشی و ضعیف‌بودن سازه‌های مدارس را از دغدغه‌های آموزشی ورزقان توصیف نمود و تصریح کرد: کمبود آب شرب در ایام تابستان از چالش‌های بسیاری از روستاهای ورزقان است؛ به‌گونه‌ای که در ایام تابستان برای انتقال آب شرب از تانکر استفاده می‌شود؛ ضمن تقدیر از تسریع فرایند تأسیس مجتمع آب‌رسانی شهرستان ورزقان، باید گفت این ظرفیت تنها ۸۸ روستای این منطقه را پوشش داده، بااین‌وجود تعدادی از روستاها همچنان با دغدغه آب شرب روبرو خواهند بود.

حجت الاسلام فضلی یادآور شد: باتوجه‌به حضور ۸ هزار نیروی کار در معدن مس ورزقان؛ تقویت خدمات رفاهی، بهبود امکانات درمانی و تجهیز بیمارستان از انتظاراتی است که همراهی مسئولان معدن مس را می‌طلبد؛ ساخت شهرک مسکونی کارکنان مس یکی از راهکارهایی است که در عین تقویت و توسعه خدمات آموزشی، رفاهی و درمانی منطقه، مشکلات رفت‌وآمدهای این عزیزان را نیز برطرف می‌کند.

امام‌جمعه ورزقان به ویژگی‌های معدن طلای اندریان نیز اشاره و ضمن انتقاد از عدم کنترل و ضعف نظارت مسئولان در صیانت از آثار معدنی، اظهار داشت: از سال ۹۷ تا به امروز بیش از ۳۰ نفر در حفاری‌های غیرمجاز اندریان جانشان را ازدست‌داده‌اند؛ علی‌رغم غارت اموال و انفال توسط حفاران غیرمجاز، متأسفانه برخوردهای بازدارنده‌ای توسط مسئولان ذی‌ربط صورت نمی‌گیرد.

حجت‌الاسلام فضلی با تأکید بر این که حفاری‌های غیرمجاز مشکلات اجتماعی پیرامونی فراوانی را در منطقه ایجاد نموده است، خاطرنشان کرد: باید شورای تأمین شهرستان و استان برای حفاظت از منطقه و جان مردم اقدام جدی و سریعی انجام بدهند.

پایان سخن اینکه بی توجهی به میراث فرهنگی و جاذبه‌های گردشگری و کمبودهای زیرساختی شهرستان باعث شده درصد مهاجرت مردم از منطقه بیشتر از درصد رشد مردم باشد که امیدواریم با توجه دولت مردمی و همچنین معدن مس و مرتفع شدن کمبودها زمینه توسعه و رشد شهرستان فراهم شود.

کد خبر 6085870

دیگر خبرها

  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری آرد و نان
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران
  • مصوبات کمیسیون اصل نود برای افزایش کیفیت نان
  • ضرغامی: گردشگری در کشور افزایش یافته است
  • مرمت با کاهگل عامل ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است
  • رصد اقدامات دستگاه‌های اجرایی در حوزه امنیت غذایی
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است