Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@23:30:40 GMT

سیر صعودی رتبه ایران در حوزه لجستیک

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۰۶۵۹۱

سیر صعودی رتبه ایران در حوزه لجستیک

به گزارش خبرنگارمهر، محمدرضا شیخ کبیر در نشست خبری هفتمین کنفرانس بین المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین که صبح امروز با حضور عزیزالله حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی برگزار شد، گفت: این کنفرانس توسط انجمن لجستیک برگزار می شود. انجمن بین المللی لجستیک برای اولین بار در سال ۸۳ در زیر مجموعه وزارت علوم تشکیل شد و در همان سال اولین کنفرانس را برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر اجرایی هفتمین کنفرانس بین المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین خاطرنشان کرد: نقش اصلی این انجمن، کاربردی کردن دانش برای صنعت است.

شیخ کبیر ادامه داد: تا پیش از ایجاد انجمن، رشته های لجستیک و زنجیره تامین در دانشگاه ها نداشتیم که از پس از تاسیس این انجمن، رشته یاد شده در مقاطع کاردانی تا دکتری در برخی از دانشگاه‌ها شکل گرفت.

وی با بیان اینکه بازوی علمی این کنفرانس، دانشگاه خوارزمی است و اولین کنفرانس لجستیک است که نقش دانشمندان خارجی در آن پُر رنگ می شود افزود: اصلی ترین موضوع اقتصاد و محرک های اقتصادی است و در حوزه لجستیک، ۶۰ درصد دانش این رشته، اقتصاد است.

وی ادامه داد: بنابراین دانش لجستیک و زنجیزه تامین برای کاهش قیمت تمام شده، نقش کلیدی داشته و از دوباره کاری ها جلوگیری می کند.

دبیر اجرایی کنفرانس بین المللی لجستیک خاطرنشان کرد: چند سالی هست که لجستیک به یک کسب و کار تبدیل شده و اشتغال ایجاد می کند. مانند تاکسی های اینترنتی که وجود دارد و خود یک استارتاپ لجستیکی است.

شیخ کبیر ادامه داد: ایران یک کشور لجستیک است و دلیل سرعت محدود، متولیان آن هستند. لجستیک در کشور متولی ندارد و همه لجستیک را از آن خود می دانند.

وی تاکید کرد: اساس لجستیک، یکپارچگی در زنجیره تامین است و برای خود یک معاونت مستقل در ریاست جمهوری نیاز دارد.

دبیر اجرایی هفتمین کنفرانس بین‌المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین ادامه داد: در سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ رتبه ایران در حوزه لجستیک، ۱۶۴ بود که این رتبه ما در حال افزایش است. همچنین ایران در سال ۲۰۱۷ دارای رتبه ۹۶ و در ۲۰۱۸ دارای رتبه ۶۴ بود.

وی با بیان اینکه کشور ما یک کشور ۱۰۰ درصد لجستیک است و همه زیرساخت ها باید به این سمت برود، گفت: حرکت های لجستیکی در کشور را باید سریعتر آغاز می کردیم.

وی ادامه داد: در این کنفرانس برای اولین بار جشنواره استارتاپ های لجستیک برگزار می شود.

انتخاب کتاب برگزیده در حوزه لجستیک

در ادامه ابوالفضل میرزازاده، افزود: لجستیک و مدیریت زنجیره تامین، رشته میان رشته ای است و از طیف های زیادی از رشته های متنوع ایجاد شده است.

وی افزود: در این کنفرانس سعی کردیم دو وجهه آن را با حضور افراد تصمیم گیر و کارشناسان در بخش صنعت و علمی پیش ببریم.  

دبیر علمی هفتمین کنفرانس بین المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین یادآور شد: برای اولین بار در این حوزه سه رقابت فعال داریم که شامل انتخاب رساله برتر دکتری در حوزه مدیریت زنجیره تامین، دفاع سه دقیقه ای پایان نامه و رساله و انتخاب کتاب برگزیده در حوزه لجستیک می شود.

دبیر علمی کنفرانس لجستیک و مدیریت زنجیره تامین خاطرنشان کرد: بالغ بر ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده و داوری ها ادامه دارد همچنین هنوز فرصت ارائه مقاله برای شرک کنندگان وجود دارد و بیش از ۵۰ مقاله از کشورهای دیگر دریافت شده است.

وی اگر مهمانان خارجی امکان حضور در همایش نداشته باشند، امکان ارائه آنلاین این مقالات در کنفرانس وجود دارد.

دبیر علمی کنفرانس از اعطای جوایز نقدی و غیر نقدی به برگزیدگان همایش خبر داد.

به گزارش مهر، هفتمین کنفرانس بین‌المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین با حضور متخصصان داخلی و خارجی در روزهای هفتم و هشتم اسفندماه امسال در تهران برگزار می شود.

کد خبر 4831477 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی لجستیک دانشگاهیان فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان نوآوری تحقیقات علمی فناوری فضایی ماهواره ایالات متحده آمریکا هکرها موبایل گوگل تولید امنیت سایبری گوشی هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۶۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش موزه‌ها در حفظ هویت ملی موثر است

معاون استاندار اردبیل گفت: موزه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند و نقش موثری در حفظ هویت ملی دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، کاظم دبیر، در اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها که با حضور مسئولان و شرکت‌کنندگان ملی و بین‌المللی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، اظهار کرد: موزه‌ها نقش مهمی را در حفظ، معرفی و بازتعریف هویت ملی دارند و کنفرانس موزه‌ها می‌تواند نتایج مؤثری را در راستای تقویت این نهاد داشته باشد.

وی افزود: خودآگاهی، هویت‌بخشی و هویت‌شناسی یکی از الزامات جامعه ما است که امروزه متأسفانه بسیاری از کشورهای در حال توسعه از این موارد به دور هستند و موزه‌ها یکی از بنیان‌های حفظ و معرفی هویت ما به نسل‌های آینده هستند.

دبیر تاکید کرد: جای خوشحالی دارد که اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در استان اردبیل برگزار می‌شود و امیدوارم که شاهد نقش پررنگ‌تر موزه‌ها در حفظ هویت استان و کشور باشیم.

حسن محمدی‌ادیب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل نیز در این کنفرانس گفت: موزه‌داری در ایران و به ویژه در اردبیل تاریخی طولانی دارد و اولین موزه کشور را می‌توان به دوره صفویه و تالارچینی خانه مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی مربوط دانست.

حسن محمدی‌ادیب افزود: با این پشتوانه برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل فرصتی مغتنم برای بازیابی جایگاه اصلی موزه‌ها و توجه بیشتر به این نهادها است.

کد خبر 747547

دیگر خبرها

  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • نقش موزه‌ها در حفظ هویت ملی موثر است
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • کنفرانس ویدویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان برگزار می‌شود
  • اجرای ۲۱ پروژه زیرساختی و توسعه‌ای در حوزه لجستیک ایران‌خودرو در سال۱۴۰۳
  • چشم انداز قیمت سکه و طلا صعودی نیست
  • طرح جدید اتاق اصناف / منتظر این بازرسان باشید
  • نشست بین المللی شورای حکام مدیریت جامع حوزه‌های آبخیزداری