Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@23:51:13 GMT

وضع نگران‌کننده کارون پس از باران

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۰۷۱۵۱

وضع نگران‌کننده کارون پس از باران

ایسنا/خوزستان رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به آبگرفتگی و بالازدگی فاضلاب در اهواز و کارون پس از بارندگی آخر آذرماه گفت: جوی‌های روباز زیادی در مناطق شهرستان کارون لایروبی نشده‌ و لجن‌های زیادی نیز در حوزه اهواز جمع‌آوری نشده‌اند.

دکتر مهدی حسینی‌زاده در جلسه بررسی آخرین اقدامات انجام شده در زمینه بازسازی و جبران خسارات ناشی از بارندگی شدید و آبگرفتگی آذرماه سال جاری که امروز (یکم بهمن‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: خوزستان استانی بحران‌خیز است و با توجه به مخاطراتی که در حوزه آب و فاضلاب اهواز وجود دارد، معضل مضاعف‌تر و مشکلات دیگری به مشکلات خوزستان افزوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به آبگرفتگی شهرهای خوزستان در بارندگی آخر آذرماه افزود: در زمان وقوع سیل یا آبگرفتگی‌های اینچنین، ابتدا کارهای امدادی انجام می‌شود اما پس از آن، کارها ناقص یا کامل رها می‌شود و آنچه باقی می‌ماند معضلات بهداشتی و نگرانی‌های ما از حیث بیماری‌های واگیر است.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: با توجه به اینکه دستور داده شده بود شهرداری‌های خوزستان به چند شهر درگیر آبگرفتگی کمک کنند، کارهای خوبی آغاز شد اما متاسفانه در انتها عملیات در بحث وظایف شهرداری‌ها در اهواز و کارون به خوبی انجام نشد. البته از وضعیت عملکرد در آبادان و خرمشهر رضایت نسبی داریم.

حسینی‌زاده گفت: در اهواز و کارون هنوز مشکلاتی در خصوص لایروبی و آهک‌پاشی وجود دارد. عدم عملکرد درست شهرداری‌ها در زمینه لایروبی، آهک‌پاشی و جمع‌آوری لجن‌های کنار جوی‌ها باعث نارضایتی مردم شده است. جوی‌های روباز زیادی در منطقه کارون وجود دارد که هنوز لایروبی نشده‌اند. همچنین لجن‌های زیادی در حوزه اهواز جمع‌آوری نشده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خطاب به معاون خدمات شهری شهرداری اهواز که در این جلسه به تقدیر یکی از مسئولان مرکز بهداشت خوزستان از شهرداری اهواز در خصوص لایروبی و آهک‌پاشی مناطق آبگرفته اهواز اشاره کرد، گفت: زمانی که بحث تاثیر کنوکارپوس در بروز تنگی نفس مطرح می‌شود، عنوان می‌کنید کنوکارپوس عامل تنگی نفس اهوازی‌ها نیست و نباید هرس شود. زمانی که از لایروبی یا ساماندهی سگ‌های ولگرد صحبت می‌شود، باز هم چنین شرایطی وجود دارد، در حالی که باید بپذیرید مسئولیت‌هایی دارید و اگر اینگونه رفتار شود، مسئولیت‌ها روی زمین می‌ماند. گاهی برای اینکه از کسانی مانند شما دفاع کنم، باید ملایم صحبت کنم و مردم قانع نمی‌شوند. شهرداری عنوان می‌کند کانال روباز ندارد و آبفا هم مشکل را گردن شهرداری می‌اندازد؛ باید این مسائل تعیین تکلیف شوند.

وضعیت کارون بسیار نگران‌کننده است

به گزارش ایسنا در ادامه، فرهاد صفدری مدیر سلامت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت خوزستان نیز در خصوص آخرین وضعیت لایروبی، شیر آهک‌پاشی و شستشوی مناطق درگیر آبگرفتگی آذرماه اظهار کرد: لایروبی، لجن‌برداری و شستشو با شیر آهک ۲۰ درصد مصوب شده بود که این موضوع شامل جوی‌های روباز واقع در مناطقی بود که همزمان درگیر بالازدگی و آبگرفتگی بودند و باقی‌مانده لجن نیز در این مناطق مانده بود اما در بسیاری از نقاط، لایروبی و شستشو انجام نشده و تنها شیر آهک‌پاشی انجام شده است.

وی افزود: در بسیاری از نقاطی که آبگرفتگی شدید داشتند، کار به صورت کامل انجام نشده و منطقه نیز گندزدایی نشده است. لایروبی و شیر آهک‌پاشی نسبتا در شرق اهواز انجام شده، اما شستشوی مناطق با شیر آهک ۲۰ درصد انجام نشده است. در غرب اهواز نیز تنها شیر آهک‌پاشی انجام شده است.

مدیر سلامت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد: با توجه به اینکه شهرداری اهواز کمکی از شهرداری‌های معین نطلبید، انتظار داشتیم کار کامل انجام شود.

وی وضعیت مناطق شهرستان کارون را پس از آبگرفتگی و بالازدگی فاضلاب بسیار خطرناک دانست و افزود: در شهرستان کارون، ۱۱۵ منطقه نیازمند لایروبی و آهک‌پاشی هستند اما عملکرد ۹ شهرداری معین، در کارون رضایت‌بخش نیست.

صفدری گفت: وضعیت شهرستان کارون بسیار خطرناک است. در آستانه ورود به سال جدید هستیم و در فصل بهار با پیک اول بیماری‌های روده‌ای مواجه می‌شویم و با توجه به آبگرفتگی که آذرماه رخ داد، وضعیت کارون بسیار نگران‌کننده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی فاضلاب بهداشت آبگرفتگي شهرستان کارون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۷۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش باران سیل آسا در یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، با ورود سامانه بارشی از شب دوشنبه به استان یزد، برخی مناطق شاهد بارش باران بود. 

بارانی که دیشب شدت یافت و در پی آن بسیار از معابر شهری دچار آبگرفتگی شد.

آبگرفتگی در برخی خیابان‌ها و معابر شهری یزد به حدی بود که برخی خودرو‌ها دچار نقص فنی شدند و حتی رفت و آمد در خیابان‌ها با مشکل مواجه شد و شاهد ایجاد ترافیک شدید بودیم.

باران سیل آسایی که حتی به منازل در برخی محله‌های یزد آسیب وارد کرد و مردم را نگران کرد.

در پی بارش باران مسئولان استان یزد در قالب تیم‌های عملیاتی، میدان دار بودند و با بازدید از معابر و منازل آسیب دیده و تشکیل جلسه برای مدیریت بحران تمهیداتی اندیشیدند.

استاندار یزد امروز به منطقه حسن آباد و خیابان خرمشهر یزد رفت و از نزدیک در جریان مشکلات مردم در پی بارش باران قرار گرفت. 

مهران فاطمی در این بازدید‌ها برای حل مشکل مردم دستور لازم را داد و در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما از آمادگی کامل استان برای مدیریت بحران با توجه به شرایط آب و هوایی خبر داد.

وی افزود: ۴۹۰ تیم عملیاتی با حضور هزار و ۵۰۰ نیروی جهادی آماده باش هستند و مردم می‌توانند مشکلات مربوط به آبگرفتگی معابر و منازل خود را با شماره تلفن ۱۳۷ در میان بگذارند تا در اسرع وقت پیگیری شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • باران سیل آسا شهر یزد را دچار آبگرفتگی کرد
  • بارش باران سیل آسا در یزد
  • (تصاویر) بارش باران و آبگرفتگی معابر در شیراز
  • بارش باران و آبگرفتگی در خیابان ابوریحان یزد + فیلم
  • آبگرفتگی خیابان‌های شیراز در پی بارش شدید باران
  • ۱۵۰آبکشی معابرشهری زرند در پی بارش شدید باران
  • ۸ مصدوم در سه حادثه در کارون و اهواز
  • بارش باران شدید باعث جاری شدن سیلاب و آبگرفتگی معابر شهر زرند شد
  • سند دار شدن بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از رودخانه‌های کشور
  • اجرای بخش دوم لایروبی رودخانه کارون