Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی اولین جشنواره جایزه فیروزه خوزستان گفت: اولین جشنواره جایزه فیروزه خوزستان با ارسال بالغ‌بر 200 اثر ارسالی به جشنواره جایزه فیروزه برگزار شد که 40 اثر به‌عنوان آثار منتخب به نمایشگاه این جشنواره راه پیدا کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، ارسلان عبدالهی دبیر اجرایی اولین جشنواره جایزه فیروزه خوزستان صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری اولین جشنواره جایزه فیروزه، اظهار کرد: اولین جشنواره جایزه فیروزه خوزستان در زمینه نهادینه کردن استفاده از محصولات فرهنگی بومی با ارسال بالغ‌بر 200 اثر ارسالی به جشنواره جایزه فیروزه برگزار شد که 40 اثر به‌عنوان آثار منتخب به نمایشگاه این جشنواره راه پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به 40 هنرمند برای عرضه محصولات و دستاوردها غرفه‌های رایگان اختصاص داده شد که 12 نفر به‌عنوان افراد منتخب جشنواره انتخاب شدند.

دبیر اجرایی اولین جشنواره جایزه فیروزه خوزستان با اشاره به اختصاص غرفه به بخش‌های نوشت‌افزار و کسب‌وکارهای نوپا، عنوان کرد: در زمان برگزاری نمایشگاه کار داوری گروه‌های تولیدات دیجیتال و کسب‌وکارهای نوپا با مشاهده آثار آن‌ها از سوی داوران انجام می‌شود.

تقدیر از نفرات برتر در هر بخش

وی گفت: در اختتامیه جشنواره از 10 نفر اول هر بخش تقدیر می‌شود و برگزیدگان اول تا سوم در بخش محصولات فرهنگی اعلام می‌شود.

عبدالهی با اشاره به اثرگذاری بانوان در تولید صنایع‌دستی کشور، اظهار کرد: بیشتر شرکت‌کنندگان در این جشنواره خانم هستند که می‌تواند نقطه عطفی برای حضور بانوان در اقتصاد کشور باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس، نمایشگاه آثار برگزیده جشنواره جایزه فیروزه خوزستان از تاریخ 30 دی‌ماه الی 5 بهمن در محل دائمی نمایشگاه‌های اهواز برپا است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جشنواره خوزستان بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۷۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه شهید بهشتی مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا با حضور هاشم داداش پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

دراین مراسم هاشم داداش پور با تشکر از همه دست اندرکاران و کارکنان سازمان امور دانشجویان به دلیل تلاش و همت عالی در انجام امور محوله گفت: بنده به عنوان متولی برگزاری این جشنواره از دانشگاه شهید بهشتی که بعنوان میزبان نقش خوبی را ایفا نمودند تشکر می‌کنم.

رییس سازمان امور دانشجویان افزود: برگزاری جشنواره‌های مختلف در حوزه بین الملل میتواند گفتمان سازی در راستای جذب دانشجویان بین المللی و جریان سازی جهت بین المللی شدن دانشگاه‌ها انجام دهد که خوشبختانه به سبب برگزاری جشنواره ها و رویداد های متعدد این کار تا حد ممکن به نتیجه مثبتی رسانده است.

داداش پور با اشاره به اینکه دانشگاه‌های کشور نیاز است در فرآیند بین‌المللی شدن قرار گیرند، تصریح کرد: زمانی که صحبت از همکاری‌های بین‌المللی است، حضور دانشجویان بین المللی به عنوان یکی از رکن های اصلی بین المللی شدن تجلی پیدا می کند. یعنی اگر دانشجوی بین المللی در دانشگاهی حضور نداشته نباشد نمی‌توان انتظار داشت که دانشگاه چهره بین المللی بخود بگیرد. بنابراین اگر بخواهیم در حوزه مرجعیت علمی که نقشه راه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، گام برداریم باید به موضوع جمعیت دانشجوی بین‌الملل در دانشگاه‌ها توجه و عنایت ویژه داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی ما تحقق مرجعیت علمی است؛ افزود: وظیفه اصلی سازمان امور دانشجویان در راستای دست یابی به مرجعیت علمی، بین المللی سازی دانشگاه‌ها است و از سویی دیگر زبان فارسی باید زبان معیار شود بنابراین مرجعیت علمی پیش شرط این موضوع است.

داداش پور با بیان اینکه نمایشگاه جاذبه های تحصیل در ایران در مصلی تهران برگزار خواهد شد؛ تصریح کرد: نمایشگاه بزرگ جاذبه‌های تحصیل در ایران مهر ماه ۱۴۰۳در مصلای امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد که تمام کنش‌گران فعال در عرصه بین الملل دانشگاهی در آن حاضر خواهند بود.

وی تاکید کرد: تمام دانشگاه هایی که مجوز جذب دانشجوهای بین الملی را دارند اعم از دانشگاه‌های دولتی، دانشگاه‌های آزاد یا موسسات غیرانتفاعی و دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز در نمایشگاه حضور خواهند داشت.این اتفاق بزرگ نقطه عطفی برای جذب دانشجویان بین المللی در کشور می باشد تا بتوانیم به نقطه هدف در برنامه هفتم توسعه که جذب بیش از سیصد هزار دانشجوی بین الملل است دست یابیم .
در پایان از عوامل برگزار کننده سازمان امور دانشجویان، دکتر ابطحی و کارشناسان مدیریت همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه شهید بهشتی با اهدای لوحی تقدیر بعمل آمد.

کد خبر 6087884

دیگر خبرها

  • جین کمپیون جایزه افتخاری جشنواره لوکارنو ۲۰۲۴ را می‌گیرد
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • تقدیر از «جین کمپیون» با یوزپلنگ افتخاری لوکارنو
  • «در سایه سرو» جایزه جشنواره فیلم ایتالیا را از آن خود کرد
  • لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کرد
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • خسرو حیدری ۱۱ بازیکن برتر تاریخ ایران را انتخاب کرد | از فامیل بازی تا حضور عجیب برخی از هم تیمی ها
  • جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد
  • حضور کشور‌های بریکس در جشنواره فیلم مسکو
  • تشریح جزئیات جشنواره‌های رضوی/ نمایشگاه آثار خوشنویسی جهان اسلام برگزار می‌شود