Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون طرح و برنامه وزیر صنعت، معدن و تجارت از واگذاری هفت مورد از اختیارات وزارت صمت به خانه‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها خبر داد و گفت: مسئولیت دبیرخانه کارگروه تسهیل و صدور جواز تأسیس واحدهای صنعتی از جمله این اختیارات است که از امروز به خانه‌های صنعت، معدن و تجارت واگذار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سعید زرندی امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان آذربایجان شرقی،  را از نظر همدلی و تعامل بین دولت و بخش خصوصی یک الگو معرفی کرد و گفت: اگر در همه استان‌های کشور بتوانیم چنین الگویی را پیاده کنیم بسیاری از مشکلات صنعت حل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سعید زرندی از واگذاری 7 مورد از اختیارات وزارت صمت به خانه‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها خبر داد و گفت: مسئولیت دبیرخانه کارگروه تسهیل و صدور جواز تأسیس واحدهای صنعتی از جمله این اختیارات است که از امروز به خانه‌های صنعت، معدن و تجارت واگذار می‌شود.

وی با بیان اینکه کارگروه تسهیل از نظر قانونی جایگاه بالایی دارد، افزود: رویکرد وزارت صمت این است که مشکلات بخش صنعت و تولید در استان‌ها حل شود و از این رو کارگروه تسهیل، اختیارات ویژه‌ای دارد.

زرندی با بیان اینکه آئین‌نامه کارگروه تسهیل با رویکرد جدید در هیأت دولت در حال بررسی است، گفت: به تناسب تغییر رویکرد دولت و سیستم بانکی، رویکرد بخش صنعت و تولید نیز بویژه در حوزه تأمین مالی باید تغییر یابد.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس دفتر تأمین مالی با هدف شناسایی و معرفی ابزارهای نوین تأمین مالی در وزارت صمت تشکیل شده است.

در این جلسه گزارشی از عملکرد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان ارائه و مسائل و مشکلات 5 واحد تولیدی و صنعتی نیز بررسی شد.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: صنعت تجارت آذربایجان شرقی معدن معاون طرح و برنامه وزیر صنعت خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی تبریز ستاد تسهیل موانع تولید تولید واحدهای صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۸۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند

      به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: فرشهای بی گره و ربات بافی که متقلبان آن را به عنوان فرش دستباف عرضه می کنند، از نظر اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی به هیچ وجه هویت فرش دستباف را ندارند.   شادی قاسمی افزود: بی گره بافی یا ربات بافی فقط مختص خراسان رضوی نیست و به صادرات فرش کشور لطمه زده و باعث کاهش آن شده است، صدور شناسنامه برای فرش دستباف بهترین راه حل برای جلوگیری از این تقلبات است که مرکز ملی فرش ایران در این خصوص کارگزار و دستورالعمل های مرتبط مشخص کرده تا شناسنامه برای آن صادر شود.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: مرکز ملی فرش ایران فقط فرش های گره دار و پرزدار را به عنوان فرش دستباف می شناسد و فرشهای بی گره و ربات باف به هیچ وجه از نظر این مرکز هویت فرش دستباف را ندارند.   قاسمی گفت: رشد صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از نظر وزنی ۱۰۰ درصد و از نظر ارزشی ۲۵۶ درصد است.   وی افزود: بافندگان فرش دستباف در استان خراسان رضوی به صورت فصلی و به صورت آزاد فعالیت می کنند، به همین دلیل میزان تولید سالانه فرش تغییر می کند و سرانه تولید فرش دستباف ۶ مترمربع است.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: پارسال ۹۰ پروانه تولید فرش دستباف و ۳۱۰ مورد کارت شناسایی قالی باقی و دیگر حرفه های مرتبط با آن صادر و هزار و ۲۲۶ فقره کارت شناسایی تمدید شده است.   قاسمی افزود: پارسال کارت قالی بافی به تعداد هزار و ۲۵۲ مورد برای شرکتهای تعاونی تولید فرش دستباف در استان صادر شد و ۴۴۸ نفر در آزمون رتبه بندی در رشته فرش دستباف در هنرستان ها شرکت کردند که گواهی نامه آموزشی مهارتی برای ۲۹۶ نفر صادر شد.   او گفت: در دوره های آموزشی این اداره کل در سال گذشته برای فعالان فرش دستباف هفت هزار و ۴۰۰ نفر- ساعت آموزش ارایه شد.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: یکی از مشکلات بافندگان فرش دستباف در استان دشواری بهره مندی از بیمه تامین اجتماعی است، به طوریکه از ۳۵ هزار نفر جمعیت قطعی بافندگان فرش دستباف این استان، ۱۱ هزار نفر زیر پوشش بیمه هستند.   قاسمی گفت: یکی از خواسته های بافندگان فرش دستباف خراسان رضوی افزایش تعداد بیمه شدگان این صنعت از سوی سازمان تامین اجتماعی است که امیدواریم این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/ تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروی وارداتی دست دوم/ دولت مخالف است؟
  • تشکیل ۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم