Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر گفت: دپارتمان تخصصی مهارت‌های دریا و ساحل با هدف تربیت نیروهای تخصصی و مهارت محور در حوزه دریانوردی و تجارت دریایی در دانشگاه راه اندازی می‌شود. ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

منصور زرانژاد در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: ایجاد مهارت و تربیت دانشجویی مهارت در کنار دریافت یافته های علمی به روز از رسالت های دانشگاه موثر و نسل سوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تداوم همکاری و ارتباط مؤثر بین سه بخش دانشگاه، فنی و حرفه ای و صنعت و همچنین ساماندهی امکانات در این راستا امری لازم است.

وی افزود: دانشجو برای ورود به بازار کار نیاز به کسب مهارت دارد. یکی از غفلت‌های در بخش آموزش عالی، عدم توجه به ایجاد مهارت و توانمندسازی دانشجویان به عنوان مدیران نسل بعد انقلاب اسلامی است.

رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر گفت: برای ایجاد فضای مهارتی در بین دانشجویان، کار گروه فنی و حرفه­ای دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر تاسیس و با حضور رئیس سازمان فنی و حرفه ای استان و مسئولان شهرستانی تاکنون دو جلسه تشکیل شده است.

نگاه به مهارت آموزی در استان‌های صنعتی باید مورد توجه قرار گیردافزایش مهارت و توسعه اشتغال پذیری دانشجویان در دستور کار وزارت علوم قرار گرفتحجت‌الاسلام قرائتی در گرگان: جامعه بی‌مهارت منجر به فروپاشی می‌شود

وی بیان کرد: برای تحقق این نسل دانشگاه، با همکاری سازمان فنی و حرفه ای خوزستان، دوره های مهارتی مطابق با مأموریت تخصصی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر تبیین و به زودی پیاده سازی می شود.

این استاد دانشگاه به اعلام آمادگی سازمان فنی و حرفه ای استان برای در اختیار قرار دادن امکانات سازمان برای تربیت دانشجوی فنی اشاره کرد و اظهار داشت: مدل محصول محور و خدمت محوری؛ به عنوان طرح ویژه برای گردآوری ایده ها و اجرای استارت آپ ها، سوق دادن دانشجویان به سمتی که صنعت نیاز دارد برای دانشگاه خرمشهر طراحی شده است. تا با اجرایی شدن این مدل شاهد  تولید محصولات دانش بنیان و در نهایت تجاری سازی محصولات باشیم.

زرانژاد گفت: با همکاری دانشگاه و سازمان فنی و حرفه‌ای، دپارتمان تخصصی مهارت‌های دریا و ساحل طراحی شده و راهبرد این دپارتمان تربیت نیروهای تخصصی مهارت محور و تولید محصولات دانش بنیان می باشد.

انتهای پیام/341/ز

R41468/P/S6,57/CT1 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران مهارت آموزی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران مهارت آموزی دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۸۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد حسینی با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند

دکتر حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند همچنان که دانشگاههای علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

دکتر حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهادها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور دکتر حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

 

 

دیگر خبرها

  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • (ویدئو) حال خوب فلسطینی‌های آواره در ساحل دریا
  • آفتاب بر گستره آبادان و خرمشهر
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • تبدیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور
  • جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود
  • رشد ۵ درجه‌ای گرما در آبادان و خرمشهر