Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@15:51:21 GMT

وزارت نفت واردات کالاهای بی‌کیفیت را ممنوع کند

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۰۸۹۹۷

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، مجید محمدپور در مراسم آغاز به کار شانزدهمین نمایشگاه بین المللی انرژی کیش در جمع خبرنگاران با بیان اینکه همزمان با افزایش تحریم های غیرقانونی آمریکا، سهم سازندگان و صنعتگران ایرانی در تامین کالا و تجهیزات صنعت نفت به 85 درصد رسیده است، گفت: تاکنون برای 65 درصد کالاهای پرمصرف صنعت نفت دانش فنی تعریف شده و برای بومی سازی 20 درصد دیگر کالاها از مسیر مهندسی معکوس اقدام کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با اشاره به مشارکت و هماهنگی انجام گرفته بین سازندگان داخلی و وزارت نفت برای دور زدن تحریم واردات برخی از کالاهای خاص مصرفی در صنعت نفت، تصریح کرد: سازندگان تجهیزات صنعت نفت از تمامی ظرفیت ها و فرصت ها برای مقابله با تحریم و تامین کالاهای مورد نیاز طرح ها و تاسیسات صنعت نفت کشور استفاده خواهد کرد.

این مقام مسئول با انتقاد به واردات بی رویه برخی از کالاهای نامرغوب و بعضا تقلبی چینی به صنعت نفت در شرایط تحریم، اظهار داشت: نام برخی از شرکت های چینی کماکان در وندورلیست کالای شرکت ملی نفت ایران وجود دارد درحالی که کالاهایی که توسط چینی ها وارد می شود امکان ساخت داخلی آنها وجود دارد.

وی با اشاره به ضرورت هماهنگی وزارت نفت و صمت برای ممنوعیت واردات کالاهای بی‌کیفیت چینی به صنعت نفت در شرایط تحریم، یادآور شد: هم اکنون بزرگترین چالش پیش روی سازندگان ایرانی در شرایط تحریم تامین مواد اولیه و نقدینگی بوده که با حمایت دولت می توان به راحتی مشکلات تامین کالای صنعت نفت را حل کرد.

رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با اشاره به ایجاد کنسرسیوم هایی بین سازندگان داخلی برای تامین کالا مگا پروژه های در دست ساخت صنعت نفت در شرایط تحریم، تاکید کرد: علاوه بر این مشارکت با شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها به صورت ویژه در دستور کار انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت قرار گرفته است.

گفتنی است، با حمایت وزارت نفت و نیرو، شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی کیش 30 دی تا سوم بهمن برگزار می‌شود. در نمایشگاه امسال  بیش از 140 شرکت از کشورهای ایران، چین، ایتالیا، ژاپن، انگلیس، هلند، امارات ، روسیه و کره‌جنوبی مشارکت می‌کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران صنعت نفت نفت واردات هلند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۸۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت درباره کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در تذکری گفت: موضوع دارو تاکنون ۴ مرتبه در جلسه نظارتی مجلس مورد بررسی قرار گرفته، اما تاکنون مشکل مردم در حوزه کمبود و گرانی دارو حل نشده است. آخرین جلسه نظارتی در این خصوص در ۱۹ دی ماه سال گذشته بود که رئیس مجلس به وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی فرصت دو ماهه ای برای اصلاح این وضعیت داد.   نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس در ادامه با اشاره به دو اتفاقی که قرار بود در حوزه دارو رخ دهد، عنوان کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد آن را مردم پرداخت کنند، اما در حال حاضر این هزینه بین بیمه و مردم نصف شده است.   وی افزود: از سوی دیگر بیش از وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مسئول این قضیه بودند به نحوی که بانک مرکزی باید به موقع منابع ارزی را تأمین می‌کرد که این اتفاق صورت نگرفت و به جای آن شاهد ارزپاشی برای سفر‌های خارجی و افزایش ۵۰۰ دلار به هزار دلار بودیم.   عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه نیز تاکنون ۷۰ هزار میلیارد تومان طلب داروسازان و داروفروشان را نداده است، همچنین سازمان تأمین اجتماعی نیز هزینه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را پرداخت نکرده؛ این در حالی است که مجلس شورای اسلامی حکیمانه و به صورت مقبول این موضوع را دنبال کرده است.   محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر با بیان اینکه بعد از بررسی‌ها و جلسات برگزار شده درخصوص دارو، شخص بنده نیز جلسه جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت داشتم، گفت: بر اساس گزارش جمع‌بندی نظارتی کمیسیون بهداشت از این جلسه، سه دستگاه سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت بهداشت در این خصوص مسئول هستند.   رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه قطعا بانک مرکزی در واگذاری ارز در اواخر بهار و ابتدای تابستان تأخیر داشته است، یادآور شد: این موضوع اشکالاتی را در توزیع دارو به وجود آورد که البته در پایان سال ۱۴۰۲ توانست به تعهدات خود عمل کند، اما به هر حال تأخیر داشت.   وی افزود: موضوع کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در این جلسه بر اساس ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس به رأی گذاشته می‌شود تا مجلس تشخیص خود را درباره آن اعلام کند، اما به هرحال موضوعات دیگر در حوزه ارزی و بودجه را پیگیری خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است