Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا بستن ۲ نهر شهری اروندکنار از سوی شهرداری به منظور تعریض پل در مدت بیش از یک سال و جاری نشدن آب در نهرهای مذکور موجب شده تا این انهار طبیعی به نیزار و لجنزار تبدیل شوند که این امر باعث گله‌مندی اهالی اروندکنار شده است.

از سویی بستن انهار طبیعی ،خشک شدن بسیاری از محصولات کشاورزی و نخلستان‌های منطقه را در پی داشته  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از اهالی ساکن در نهرقصر اروندکنار گفت:نهر طبیعی قصر از یک سال پیش از سوی شهرداری برای تعریض پل بسته شده و این اقدام برای اهالی مشکل ساز شده است.

احمد حلافی با بیان اینکه اقدام شهرداری موجب شده تا نهر قصر به نیزار تبدیل شود گفت: بسته شدن نهر قصر موجب توقف جریان آب ناشی از مد در این نهر شده است.

یکی دیگر از اهالی اروندکنار در حالی که پوست آسیب دیده از نیش حشرات فرزند خردسالش را نشان می‌داد گفت:دیگر این منطقه برای اهالی قابل سکونت نیست.

ناهید احمدی افزود:از ترس حمله سگ‌های ولگرد و گزار فقط تا قبل از غروب آفتاب می‌توانیم از منزل بیرون بیایم و جرات بیرون آمدن از خانه بعد از غروب آفتاب را نداریم. 

یکی دیگر از اهالی نیز گفت:به دلیل بسته بودن ورودی نهرقصر و نهرمخزوم این ۲ نهر از فاضلاب پر شده اند که این امر سلامت اهالی را به خظر انداخته است.

سیداحمد موسوی با انتقاد از بی‌توجهی مسوولان بهداشت و شهرداری اروندکنار به وضعیت بهداشتی مردم گفت:بوی تعفن و فاضلاب متصاعد شده از نهرهای قصر و مخزوم به حدی زیاد است که نمی توان از کنار آنها عبور کرد.

یک کشاورز اروندکناری نیز با ابراز نگرانی از وضعیت بسته بودن آب نهر مخزوم بر روی نخلستان‌ها منطقه گفت: ادامه این روند نخلستان‌ها را می‌خشکاند و کشاورزان نمی‌توانند محصولی برداشت کنند.

علی نصاری خواستار چاره‌اندیشی مسوولان ذیربط در این باره شد و اظهار داشت:تعریض پلی با اندازه چند متر عرض نهر قصر چقدر زمان می‌برد که با گذشت یک سال هنوز به پایان نرسیده است.

وی افزود:شورای اسلامی و شهرداری اروندکنار در این رابطه پاسخگوی مشکلات مردم نمی باشند.
نصاری اظهار داشت:زندگی و معیشت کشاورزان اروندکنار حاصل فروش خرما و سایر محصولات است اما با ادامه این روند و خشک شدن نهرها ، نخلستانها نیز آسیب دیده و محصولی برداشت

نمی شود.

این کشاورز اروندکناری از مسوولان شهری خواست اقدامی در این خصوص انجام دهند.

رئیس شورای اسلامی شهر اروندکنار در این خصوص گفت:با درخواست پیمانکار برای تعریض پل نهر قصر و نهر دایر مجبور به بستن ورودی آب به انهار شدیم.

سامی قبطانی گفت:متاسفانه منابع مالی برای تکمیل این پروژه در اختیار شهرداری اروندکنار قرار نگرفت و شهرداری توانایی پرداخت هزینه تکمیل پل را به دلیل نداشتن درآمد کافی ندارد.

وی افزود: از پیمانکار خواسته شده تا در مدت یک ماه نسبت به بتن ریزی بخشی از پل اقدام کند و پس از آن موانع ایجاد شده در مسیر جریان آب به این ۲ نهر برداشته خواهند شد.

بخشدار اروندکنار نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا گفت:بازدید میدانی به همراه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر از نهرقصر و نهرمخزوم انجام شد و مشکل اهالی از نزدیک مورد بررسی قرارگرفت.

صادق جلالی اظهار داشت:متاسفانه وضعیت بهداشتی در این ۲ نهر بسیار نامناسب است و از شهرداری خواسته شده تا هرچه سریعتر نسبت به روشن شدن وضعیت ادامه همکاری پیمانکار پروژه تعریض پل‌های نهر قصر و نهر مخزوم اقدام کند.

۱۳ نهر در محدوده شهر اروندکنار آبادان وجود دارد که در روزگاری نه چندان دور بیش از ۲ میلیون نخل خرما را به صورت طبیعی آبیاری می کردند. 

بخش اروندکنار در ۴۵ کیلومتری جنوب آبادان و روبروی شهر فاو عراق قرار دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 حشرات درآمد رئیس شورای اسلامی شهر شورای اسلامی مد قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۰۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای پروژه تعریض محور دهگلان_ بلبان آباد

 فرزاد حسنی گفت: محور دهگلان_ موچش یکی از محور‌های حادثه خیز است که سالانه شاهد تصادفات و تلفات زیادی در این مسیر هستیم و به منظور ایمن سازی، پروژه تعریض این مسیر از سال گذشته کلید خورد.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای کردستان با اشاره به اینکه کلنگ زنی اجرای پروژه آبان ماه سال گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی انجام شد، افزود: به دلیل شرایط جوی در زمستان، بخشی از کار انجام و اجرای بقیه کار به فصل کاری ۱۴۰۳ موکول شد.

وی ادامه داد: پروژه تعریض محور دهگلان_ بلبان آباد_ موچش در قالب تفاهم‌نامه سه جانبه بین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و اداره کل صمت کردستان در ۵ فاز تعریف شده که عملیات اجرایی فاز اول آن به طول۵.۶ کیلومتر به پیمانکار واگذار شده است.

حسنی با بیان اینکه برای اجرای فاز اول این پروژه ۶٠ میلیارد تومان هزینه برآورد شده است، افزود: با اجرای این پروژه ۶.۵ متر به عرض محور اضافه می‌شود و مشخصات محور از راه فرعی به راه اصلی عریض ارتقاء می‌یابد.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای کردستان خاطر نشان کرد: براساس قرارداد منعقد شده با پیمانکار این پروژه، فاز اول آن آبان ۱۴۰۴ به اتمام خواهد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • اصلاح هندسی و تعریض باند جنوبی خیابان میرزاطاهر شرقی
  • گلایه اهالی بازارهای سیار از افزایش اجاره‌ها
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • آغاز عملیات تعریض جاده کوشکک در گتوند
  • آغاز اجرای پروژه تعریض محور دهگلان_ بلبان آباد
  • ببینید | شاهکار شهرداری خور و بیابانک اصفهان؛ تبدیل خیابان به رودخانه با بارش باران
  • تعریض جاده کوشکک در گتوند
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • جنون زباله میلیاردر زاغه‌نشین
  • جزئیات کشف ۹۰ خاور زباله و لاشه حیوان از خانه مرد تنها