Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام ارشد دولت آمریکا در امور خلع سلاح احتمال خروج ایران از «ان‌پی‌تی» را پیامی منفی توصیف کرد و گفت ایران باید نه تنها در مورد مسئله هسته‌ای بلکه دباره برنامه موشکی خود هم با آمریکا مذاکره کند.

به گزارش مشرق، دولت آمریکا روز سه‌شنبه به احتمال خروج ایران از پیمان منع گسترش هسته‌ای (ان‌پی‌تی) واکنش نشان داده و این امر را «پیامی بسیار بسیار منفی» توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «رابرت وود» نماینده آمریکا در امور خلع سلاح در این مورد گفته است که تهدید ایران به خروج از این پیمان «مسئله‌ای بسیار بسیار ناخوشایند است و پیامی بسیار بسیار منفی به جامعه بین‌الملل می‌فرستد.»

بیشتر بخوانید: نتانیاهو: ایران چیز بسیار بدی است

وود که در ژنو سوئیس در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «فکر می‌کنیم ایران باید به رفتار شرارت‌بار خود پایان داده و با ایالات متحده نشسته و بر سر توافقی مذاکره کند که نه تنها مسئله هسته‌ای، بلکه دیگر موضوعات مایه نگرانی ما، از جمله اشاعه و تولید موشک‌های بالستیک و فعالیت‌های شرارت‌بار در سرتاسر جهان را هم در بربگیرد.»

اظهارات این مقام آمریکایی در حالی مطرح می‌شود که واشنگتن اردیبهشت‌ماه سال گذشته در حالی که ایران به گواه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به طور کامل به برجام پایبند بود، این توافق را ترک و تحریم‌های یکجانبه علیه ایران را احیا کرد.

واشنگتن علاوه بر این کشورهای اروپایی حاضر در برجام را تحت فشار قرار داده تا با فعال کردن ساز و کار حل اختلاف توافق هسته‌ای، تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران را احیا کنند. روز گذشته «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت در صورتی که اروپایی‌ها پرونده ایران را به شورای امنیت ببرند، جمهوری اسلامی از پیمان ان‌پی‌تی خارج می‌شود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: هواپیمای اوکراینی سردار سلیمانی انتخابات98 لیگ قهرمانان آسیا مسئله هسته ای واشنگتن محمد جواد ظریف شورای امنیت سازمان ملل متحد محمدجواد ظریف امریکا شورای امنیت ایالات متحده دولت آمریکا موشک های بالستیک برجام ان پی تی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۱۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش نوری قزلجه به ادعاهای عجیب کریمی قدوسی

رییس فراکسیون مستقلین مجلس گفت: اظهارنظرهای خلاف اهداف فناوری هسته‌ای کشورمان، دانسته یا ندانسته کمک به آن جریان بین المللی است که می‌خواهد ایران‌هراسی را ترویج کند و برخورد امنیتی با کشور ما داشته باشد.

به گزارش ایلنا، غلامرضا نوری رییس فراکسیون مستقلین مجلس در پاسخ به سوالی پیرامون برخی اظهارنظرهای مطرح شده اخیر با محتوای «تغییر دکترین نظامی کشور و یا اشاره به انجام آزمایش در حوزه تسلیحاتی که غیرمستقیم اشاره به استفاده نظامی از فناوری هسته‌ای دارد»، گفت: با توجه به نیاز کشور در زمینه‌های انرژی، پزشکی، کشاورزی، صنعتی و… برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران کاملا صلح‌آمیز و تحت نظارت مستمر و داوطلبانه ایران از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش می‌رود.

وی تصریح کرد: اگر یک زمانی اظهاراتی برخلاف این مساله صورت گیرد به نظر می‌رسد یا از روی بی‌اطلاعی است یا ازعدم اشراف به موضوع حرام بودن شرعی و اخلاقی استفاده از این فناوری برای مصرف تسلیحاتی.

نوری خاطرنشان کرد: معتقدم که فناوری هسته‌ای در کشور ما در مسیر صلح‌آمیز و با هدف رفع نیازهای داخلی کشور در توسعه و پیشرفت در حوزه‌های مختلف در حال فعالیت است و قطعا هم کشورهای دوست و همسایه از نعمات این دستاوردهای قابل توجه و ارزنده‌ای که کشور ما دارد و خواهد داشت در حوزه‌های اقتصادی، صنعتی، کشاورزی و پزشکی بهره‌مند خواهد شد.

وی افزود: کشور ما در جهت تامین امنیت غذایی یا تامین داروها و درمان‌های بر پایه پزشکی هسته‌ای این فعالیت را دنبال می‌کند و الان هم صنعت هسته‌ای خیلی کاربردی بوده و بخش کاربری این صنعت هم به سرعت دارد توسعه پیدا می‌کند و حتما هم به کشور کمک خواهد کرد، همه این فعالیت‌ها در کشور ما در مسیر صلح‌آمیز است.

رییس فراکسیون مستقلین مجلس تاکید کرد: به هر حال یک سری بدخواهان در دنیا هستند که توسعه و پیشرفت ایران را بر نمی‌تابند و سعی می‌کنند از هر فرصت و بهانه‌ای برای تحت فشار قراردادن کشور ما استفاده کنند؛ ولی آنچه که اهمیت دارد و برای جامعه بین‌الملل قابل قبول است شاید نگاه و نظر آژانس بین المللی انرژی اتمی است که فعالیت‌های کشور ما تحت نظارت آن‌ها است و صلح‌آمیز بودن صنعت هسته‌ای ما را تایید می‌کنند.

نوری در پاسخ به این سوال که «این نوع اظهارنظرها چه آسیب و خدشه‌ای به جایگاه دستگاه دیپلماسی کشور وارد می‌کند؟»، گفت: من معتقدم که اظهارنظرهای خلاف اهداف فناوری هسته‌ای کشورمان دانسته یا ندانسته کمک به آن جریان بین المللی است که می‌خواهد ایران هراسی را ترویج کند و برخورد امنیتی با کشور ما داشته باشد و کار دستگاه دیپلماسی کشور را برای دفاع از مواضع به حق جمهوری اسلامی ایران با سختی مواجه می‌کند.

دیگر خبرها

  • واکنش پیمان یوسفی به ماجرای دلخوری علیرضا دبیر
  • احتمال خروج FIA از فرانسه پس از صد سال
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • واکنش نوری قزلجه به ادعاهای عجیب کریمی قدوسی
  • واکنش روسیه به مانور نظامی ناتو در نزدیکی مرز روسیه
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • گروسی به ایران می آید؟ | پیام جدید مدیرکل آژانس به تهران | واکنش به تهدید حملات هسته‌ای