Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-23@15:58:52 GMT

نمایندگان مجلس سفرهای خارجی را گران‌تر کردند

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۱۱۸۳۸

به گزارش ایلنا، مجلس شورای اسلامی سه‌شنبه اول بهمن‌ماه ماده ۳۳ لایحه مالیات بر ارزش افزوده را به تصویب رساند که بر این اساس سازمان مالیاتی مکلف شد بابت خروج هر مسافر ایرانی ـ به جز موارد استثنائی ـ از مرزهای هوایی، دریایی و زمینی وجوهی را به عنوان مالیات از مسافران دریافت و به حساب درآمد عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان مالیات بر ارزش افزوده سفرهای خارجی هنوز مشخص نشده، فقط مجلس اعلام کرده است این میزان در قوانین بودجه سنواتی پیش‌بینی خواهد شد.

 براساس تبصره ۱ ماده ۳۳ لایحه مالیات بر ارزش افزوده، دارندگان گذرنامه‌های سیاسی و خدمت، خدمه وسائل نقلیه عمومی زمینی و دریایی و خطوط پروازی، دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور، بیمارانی که با مجوز شورای پزشکی جهت درمان به خارج از کشور اعزام می‌شوند و دارنده پروانه گذر مرزی و مرزنشینان، جانبازان انقلاب اسلامی که برای معالجه به کشورهای دیگری اعزام می‌شوند، زائران ایرانی که در ایام اربعین حسینی به مقصد عراق از کشور خارج می‌شوند و ایرانیان مقیم خارج از کشور که دارای کارنامه شغلی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستند، از پرداخت مالیات موضوع این ماده مستثنی هستند.

براساس تبصره ۳ این ماده نیز نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظف است پرداخت «مالیات خروج از کشور» مسافران ایرانی که عازم خارج از کشور هستند را به روشی که سازمان (مالیات) تعیین می‌کند کنترل و از خروج مسافرانی که مالیات مزبور را پرداخت نکرده‌اند، جلوگیری کند.

 البته کارشناسان معتقدند سفرهای خارجی شهروندان ایرانی درحالی مشمول مالیات بر ارزش افزوده شده که هر مسافر پیش از خروج از کشور، روی بلیت هواپیما، مالیات یا عوارضی را قبلا پرداخت می‌کند و  اگر خدمات دیگری همچون تور را از آژانس مسافرتی خریداری کند نیز یک دور دیگر مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده می‌شود و هنگام خروج از کشور نیز باید عوارض خروجی را پرداخت کند.

مبلغ این عوارض در حال حاضر برای سفر اول ۲۲۰ هزار تومان، برای سفر دوم ۳۳۰ هزار تومان و برای سفر سوم و بیشتر ۴۴۰ هزار تومان است. دولت در لایحه بودجه سال ۹۹ پیشنهاد کرده که مبلغ این عوارض برای سفر اول ۲۶۴ هزار تومان برای سفر دوم با ۵۰% درصد افزایش ۳۹۶ هزارتومان و برای سفرهای سوم و بیشتر با ۱۰۰% درصد افزایش نسبت به سفر اول ۵۲۸ هزارتومان شود. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: درآمد لایحه مالیات مالیات بر ارزش افزوده سفرهای خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۱۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایتالیا کمبود پزشک را از خارج جبران می‌کند

ایتالیا که به شدت با کمبود پرسنل پزشکی و پرستاری روبرو است برای مقابله با این بحران استخدام پزشکان خارجی را تسهیل می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، روزنامه اتریشی "کرونن سایتونگ" در مطلبی نوشت: کمبود پزشک برای ایتالیا مشکلاتی ایجاد کرده است. این کشور مانند اتریش به شدت به دنبال پزشک است. بسیاری پزشکان در این کشور ترجیح می دهند به خارج از کشور بروند یا در بخش اقتصاد خصوصی کار کنند. بنابراین ایتالیا اکنون می خواهد پزشکان خارجی بیشتری را وارد کشور کند.

تخمین زده می شود که کمبود حداقل 20000 پزشک و 70000 پرستار در سیستم بهداشت عمومی وجود داشته باشد. دلیل آن در قانون فعلی نهفته است که محدودیت هایی را برای استخدام کادر پزشکی به دلایل اقتصادی تعیین می کند. در واقع، هزینه ها برای کارکنان بهداشتی در حد 20 سال پیش مانده است.

به منظور مقابله با کمبود مزمن پرسنل در سیستم بهداشت عمومی، دولت "جورجیا ملونی"، نخست وزیر این کشور می خواهد استخدام پزشکان خارج از کشور را آسان تر کند. کابینه دولتی در نظر دارد معیارهای استخدام پزشکان خارجی را در سیستم بهداشت عمومی کاهش دهد.

همچنین فرمانی که در پی همه‌گیری ویروس کرونا در سال 2020 صادر شد و استخدام پزشکان از کشورهای غیر اتحادیه اروپا را آسان‌تر کرد، قرار است فراتر از مهلت 2025 تمدید شود. 500 پزشک از کوبا توسط منطقه کالابریا در جنوب ایتالیا در سال 2022 برای رسیدگی به مشکلات کارکنان در سیستم بهداشت عمومی آنجا استخدام شدند.

21000 پزشک خارجی در سال 2019 قبل از همه گیری کرونا در سیستم بهداشت و درمان ایتالیا کار می کردند و این تعداد در سال 2023 به 28000 افزایش یافت. 87 درصد آنها از کشورهای غیر اتحادیه اروپا هستند. علاوه بر این، 23000 پرسنل پرستاری خارجی در ایتالیا مشغول به کار هستند که 9456 نفر از خارج از اتحادیه اروپا هستند. بر اساس برنامه های دولت، انتظار می رود تعداد آنها در چند سال آینده همچنان افزایش یابد.

انجمن پزشکی Anaao Assomed اعلام کرد که خدمات بهداشت عمومی باید دوباره برای پزشکان و سایر متخصصان بهداشت جذاب تر شود. بر این اساس بسیاری از متخصصان پزشکی پس از فارغ التحصیلی به خارج از کشور می روند یا در بخش خصوصی کار می کنند. بسیاری در سن 50 سالگی سیستم بهداشت عمومی را ترک می کنند. علت آن حقوق کم، کمبود پرسنل و در نتیجه شیفت کاری سنگین تر است. وضعیت به ویژه در برخی مناطق پزشکی مانند بخش های اورژانس بحرانی است.

از سال 2005، ده درصد از پزشکانی که در ایتالیا بازنشسته شده اند، جایگزین نشده اند. تعداد متخصصان جوانی که در همین مدت وارد نظام سلامت شده اند برای جایگزینی همه پزشکان بازنشسته کافی نیست. نتیجه این است که سیستم بهداشت عمومی این کشور دیگر قادر به تضمین خدمات کافی در همه جا نیست.

«رد پا» مسافر ایتالیا شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بخشی از حق‌آبه ایران از «هیرمند» پرداخت شد/ در سفرهای خارجی تحقق شعار سال در دستور کار قرار دارد/ دولت همچنان خواهان افزایش تعطیلات آخر هفته است
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • ۱۹۰هزارتن کالا از گمرک ریلی رازی به خارج از کشور ترانزیت شد
  • رفع ایرادات طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در مجلس
  • استقبال گردشگران خارجی از سفر به گیلان
  • ماجرای کشف ۳۰ هزار دلار از دو مسافر آمریکا
  • با خروج ارز از طریق فعالیت‌های غیرقانونی تبلیغاتی برخورد می‌شود
  • عوارض خروج از کشور ۱۴۰۳ + تمامی هزینه‌های خروج از کشور
  • ایتالیا کمبود پزشک را از خارج جبران می‌کند
  • پایان ماه عسل برخی سازمان‌ها در سفرهای خارجی