Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوهی رستمی از برگزاری مسابقه کتابخوانی استانی «فرهنگ مختصر امر به معروف و نهی از منکر» با همکاری اداره کل کتابخانه های عمومی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر خوزستان در بهمن امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «منصور کوهی رستمی» امروز (سه شنبه 1 بهمن) در ستاد امر به معروف و نهی از منکر کتابخانه های عمومی خوزستان، از فعالیت 228 کتابخانه عمومی در استان خبر داد و اظهار کرد: همه کتابخانه ها دارای بخش کودک هستند و برنامه هایی همچون قصه گویی، نقاشی، شاهنامه خوانی و آشنایی با نماز و مفاهیم دینی اجرا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان توسعه کتابخانه های عمومی در مناطق محروم و کم برخوردار را در کاهش آسیب های اجتماعی مؤثر دانست و افزود: ما توانسته ایم با راه اندازی 12 کتابخانه عمومی در مناطق محروم به این امر مهم دست پیدا کنیم.

 

وی یکی از تجربیات کتابخانه های عمومی در مسابقات کتابخوانی را برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی دانست و تصریح کرد: سال گذشته 61 هزار خوزستانی در این مسابقه کتابخوانی شرکت کرده و یکی از بزرگترین اتفاقات فرهنگی در این استان اتفاق افتاده است.

 

کوهی رستمی از برگزاری مسابقه کتابخوانی استانی «فرهنگ مختصر امر به معروف و نهی از منکر» با همکاری اداره کل کتابخانه های عمومی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر خوزستان در بهمن امسال خبر داد و اضافه کرد: این مسابقه به صورت اینترنتی از طریق وب سایت www.samanpl.ir و با جوایز ویژه برگزار می شود.

 

وی عنوان کرد: کتابخانه های عمومی میزبان فعالیت های فرهنگی ملی از جمله کارکردهای اجتماعی کتابخانه های عمومی، جشنواره فیلم های 100 ثانیه ای کتاب و کتابخوانی و راه اندازی کتابخانه دیجیتال در استان خوزستان است.

 

همچنین «حجت الاسلام محسن ریسمان سنج» در این جلسه اذعان داشت: هدف ما در این شورا تبیین اقناعی امر به معروف و نهی ازمنکر با انجام فعالیت های فرهنگی، پژوهش، تهیه فیلم کوتاه، استفاده از فضای مجازی و شناسایی معروفات و منکرات در جامعه و دستگاه ها است.

 

معاون اجتماعی و مطالبه گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر خوزستان با بیان اینکه امر به کتابخوانی امر به معروف است ابراز کرد: دایره معروفات و منکرات در این ستاد باز شده و کار ما رشد نظارت اجتماعی و عمومی است به طوری که معروفات توسعه پیدا کنند و منکرات در جامعه از بین بروند.

 

وی با اشاره به اینکه این امر در صورتی تحقق پیدا می کند که روحیه امر به معروف و نهی از منکر را ترویج دهیم و به خود دستگاه توجه کنیم ادامه داد: برنامه های اجرایی ما باید جذاب و بر اساس شناخت جامعه باشد از این رو باید نظارت اجتماعی و عمومی جامعه را با اجرای فعالیت های فرهنگی بالا ببریم.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فعالیت های مسجدی مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد طرح ملی فهما رویداد ملی فهما رویداد ملی فهما مساجد کتابخانه های عمومی امر به معروف و نهی از منکر خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۲۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک زن، دبیر ستاد امر به معروف قدس شد

آفتاب‌‌نیوز :

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران در نشست امر به معروف و نهی از منکر شهرستان قدس گفت: خانم فیروزه عاقبتی به عنوان اولین زن دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور فعالیت خود را به عنوان دبیر این ستاد در شهرستان قدس آغاز خواهد کرد. با ایشان همکاری‌های لازم را داشته باشید که کار‌ها به خوبی انجام شود تا این شهرستان و دبیر ستادش الگویی برای سایر شهرستان‌ها و بانوان آن‌ها باشد.

روح الله مومن نسب اعضای ستاد را این گونه تشریح کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر متشکل از ۱۷ عضو است که امام جمعه به عنوان رئیس ستاد شهرستان، فرمانده سپاه، فرمانده نیروی انتظامی، رئیس اداره اطلاعات، فرماندار، رئیس آموزش و پرورش، رئیس یکی از دانشگاه‌های شهرستان، مدیر اداره صنعت، معدن و تجارت، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، نماینده مجلس، دادستان شهرستان، رئیس واحد خبر، رئیس اداره تبلیغات، مسئولین حوزه علمیه آقایان و بانوان و دبیر در آن فعالیت خواهند کرد.

وی در ادامه افزود: بر اساس این قانون این ستاد قاضی دارد و دو قاضی توسط دادگستری به ما معرفی شده است که باید به صورت میدانی آموزش ببینند. همچنین این ستاد می‌تواند ضابط قضائی داشته باشد که با همکاری سپاه و بسیج این ضابطین آموزش‌های لازم را دیده و کمک حال مامورین نیروی انتظامی خواهند بود. این مجموعه به دفتر حقوقی و کمیته احراز نیز نیازمند است.

مومن نسب تصریح کرد: اگر ستاد امر به معروف وظایف خود را به درستی انجام دهد بسیاری از مشکلات در این شهر حل خواهد شد. همچنین اگر چیزی در این جلسه ستاد مصوب شد و به اجرا در نیامد می‌توانید مراحل قانونی را طی کنید تا کسی که قانون را اجرا نکرده است با او برخورد شود. 

وی در پایان خاطر نشان کرد: همه ارگان‌ها باید شورای امر به معروف داشته باشند و مسائل خود را داخل همان شورا حل کنند و جایی که لازم است ستاد باید از آن‌ها پشتیبانی کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است
  • فرهنگ کتابخوانی را بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت ترویج دهیم
  • یک زن، دبیر ستاد امر به معروف قدس شد