Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علایی عصر سه شنبه در جلسه شورای آب و کشاورزی بردسکن افزود: تاکنون از ۴۵۸ حلقه چاه در بردسکن ۳۳ میلیون متر مکعب اضافه برداشت صورت گرفته که تا افق ۱۴۰۵ این حجم را باید کم کرد.

وی اضافه کرد: برداشت از آبخوان‌ها به خود کشاورز ضرر می‌رساند از این رو باید فضایی را ایجاد کرد که کشاورز حس نکند آب منطقه‌ای که جلوی اضافه برداشت را می گیرد از این کار  انتفاعی می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: ۹۳ درصد آب بردسکن در بخش کشاورزی مصرف می شود و مابقی آن نیز آب شرب است که اگر این روال اضافه برداشت ادامه داشته باشد آب این شهرستان یا شور یا خشک می‌شود.

علایی افزود: از ۱۶ هزار حلقه چاه در خراسان رضوی، ۱۳ هزار چاه دارای کنتور شده است.

وی شعار آب منطقه‌ای خراسان رضوی را "کمتر برداشت کنیم، ولی همیشه برداشت کنیم" اعلام کرد و  افزود: باید آب را به شکلی مدیریت کنیم که نگران آینده نباشیم و به بخش تولید هم آسیب نرسانیم.

فرماندار بردسکن هم در این جلسه گفت: در شهرستان بردسکن بیش از ۱۲ هزار بهره‌بردار کشاورزی داریم که تعداد بسیار زیادی هستند.

مجتبی شاکری افزود: علت عمده فرونشست زمین، برداشت بی‌رویه از منابع آب زیرزمینی است که این فرونشست‌ها برای کشاورزان و نسل آینده ما هشداری بسیار جدی است.

شهرستان بردسکن در فاصله ۲۷۳ کیلومتری جنوب غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها بردسکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بردسکن بردسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۲۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود آب شرب سه روستای تایباد خراسان رضوی برطرف شد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور آب و فاضلاب تایباد واقع در شرق خراسان رضوی گفت: برای برطرف کردن کمبود آب شرب در سه روستای  کهجه، استای و پشته  به صورت مشارکتی با اهالی این مناطق افزون بر ۱۳ میلیارد ریال هزینه شده است.

رضا حسن زاده افزود: با این اقدام مشکل کمبود آب شرب افزون بر هزار و ۵۰۰ مشترک روستایی در شهرستان تایباد برطرف خواهد شد.

وی به تنش آبی در سطح برخی از روستاهای این شهرستان اشاره کرد و گفت: با شروع فصل گرما و افزایش مصرف آب شرب، ۲ روستای بهلول آباد و پل بند از توابع بخش میان ولایت تایباد هم در برخی از ساعت های شبانه روز بیشترین تنش آبی را دارند.

حسن زاده افزود: هم اکنون آب شرب شهری و روستایی تایباد با ۳۵ حلقه چاه تامین می شود.

وی اضافه کرد: برای تامین آب شرب پایدار در شهر کاریز در پنج سال و در شهر مشهدریزه در هفت سال آینده نیاز به حفر چاه جدید است.

مدیر امور آب و فاضلاب تایباد به فرسوده بودن شبکه توزیع آب شهری و روستایی این شهرستان اشاره و اضافه کرد: هم اکنون قسمتی از شبکه توزیع آب شهری و روستایی تایباد فرسوده است که اصلاح و تعویض آنها در اولویت کاری قرار دارد.

شهرستان تایباد هفت مجتمع آب‌رسانی روستایی با ۴۸۰ کیلومتر خط انتقال دارد.

آب و فاضلاب تایباد دارای بیش از ۴۳ هزار و ۲۰۰ مشترک شهری و روستایی است.

شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد متشکل از ۲ بخش مرکزی و میان ولایت با ۳۸ روستا در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

 
 

دیگر خبرها

  • اتمام ۵۳ پروژه اقتصادی تا پایان دولت در خراسان رضوی
  • برگزاری اولین دوره مسابقات فوتشال در کلات
  • برداشت خاکشیر از قطب تولید این محصول در خراسان آغاز شد
  • ببینید | حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ خراسان رضوی 
  • حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ خراسان رضوی + ویدئو
  • خسارت ۷۸ میلیارد ریالی به محیط زیست خراسان رضوی
  • کمبود آب شرب سه روستای تایباد خراسان رضوی برطرف شد
  • مشاهده و ثبت پلنگ برای نخستین بار در شهرستان کوهسرخ
  • برداشت غیرمجاز سالانه ۳۰ میلیون متر مکعب آب در خراسان‌شمالی
  • برق هیچ چاه مجاز دارای اضافه برداشت در خراسان شمالی شارژ نمی شود