Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام پیشین سازمان تربیت بدنی بر این نکته تأکید کرد که فدراسیون فوتبال باید با مستندات کامل به دادگاه حکمیت ورزش شکایت کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

امیر رضا واعظ‌ آشتیانی درباره رد پیشنهاد AFC از سوی نمایندگان فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا و اینکه این باشگاه‌ها اعلام کردند حاضر نخواهند شد در خارج از ایران به مصاف رقبای‌شان بروند, گفت:

این یک موضع‌گیری قاطعانه‌ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

AFC هم می‌داند که تصمیمی سیاسی گرفته و همین که یک گام عقب رفتند و پیشنهاد جدیدی به فدراسیون ایران اعلام کردند نشان می‌دهد که باز هم باید برای احقاق حق‌مان قاطعانه برخورد کنیم.

امیر رضا واعظ‌ آشتیانی با بیان اینکه «ادامه برخورد قاطع فوتبال ایران یک فصل‌الخطاب همیشگی برای AFC خواهد بود تا مسئولان آسیایی دیگر تصمیمات هیجانی که از روی اهداف دیگران دیکته شده را نگیرند» عنوان کرد:

الان همه آسیا متوجه قضیه هستند که برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس بعد از شکست آمریکا و خودشان در بُعد سیاسی, می‌خواهند در ورزش جبران کنند. این موضوع را همه می‌دانند و هرچه ما در این جریان ایستادگی کنیم, AFC بیشتر عقب‌نشینی می‌کند. AFC در قد و قواره‌های این کار نیست و بر اساس یک موضوع بی‌محتوا و بهانه‌جویانه که از سمت‌ و سویی هدایت می‌شود این تصمیم را گرفته است.

قائم مقام پیشین سازمان تربیت بدنی اظهار داشت:

بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری که اعتقاد دارند, اگر ما یک گام مقابل دشمن عقب‌نشینی کنیم, آنها چند گام جلو می‌آیند, باید در این مورد نیز محکم بایستیم و بر اصل باور‌مان بمانیم. در این صورت AFC مجبور می‌شود چند گام‌ به سمت عقب بردارد.

امیر رضا واعظ‌ آشتیانی با اشاره به اینکه چندسالی است دیدار‌های باشگاهی ایران و عربستان در کشور ثالث برگزار می‌شود, یادآرو شد:

الان فوتبال ما چوب ۴ سال پیش را می‌خورد که در زمان مدیریت تاج و کفاشیان فدراسیون نتوانست مستندسازی کند و شکایتش را بابت این موضوع به CAS بفرستد. در این موضوع از ظرفیت‌های کمیته بین‌المللی المپیک و فیفا هم استفاده نکردیم و نتوانستیم بحث دخالت سیاست در ورزش را پیش ببریم. در آن زمان اتلاف وقت شد و اطلاعات و اسناد کافی برای شکایت از جمع‌آوری نشد. برگزاری دیدارهای نمایندگان ایران و عربستان در کشور ثالث و عدم ایستادگی ما در قبال این تصمیم باعث شد, AFC گستاخانه‌تر برخورد کند و یک موضوع واهی را به ایران نسبت دهد.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال خاطرنشان کرد:

باید مدارک‌مان را به کمیته بین‌المللی المپیک, دادگاه CAS و فیفا ارسال کنیم و نشان دهیم که AFC سیاست را در ورزش دخالت داده است. چیزی که در حقوق بین‌الملل وجود دارد, این است که هر موضوعی باید در جای خودش حل و فصل شود. بحث‌ سیاسی و اقتصادی در جای خودش و بحث ورزشی نیز در جای خود. بنابراین بحث ورزش باید در همان فضای ورزش حل و فصل شود.

امیر رضا واعظ‌ آشتیانی که سابقه ریاست فدراسیون دوچرخه‌سواری را نیز دارد، افزود:

منشور المپیک به عدم دخالت سیاست در ورزش تاکید دارد. فدراسیون و کمیته ملی المپیک و صاحب نظران باید شکوائیه‌ای کامل به کمیته بین‌المللی المپیک و فیفا ارسال کنند و به دنبال محکوم کردن تصمیم AFC بروند. حتی اگر می‌شود باید از کسانی که این تصمیم را در AFC گرفتند نیز اعلام جرم شود که چرا از قوانین امنیت مسابقات سوءاستفاده و تفسیر به رای کرده‌اند. تاکید من روی جمع‌آوری مستندات و زمان است.

امیر رضا واعظ‌ آشتیانی گفت:

آسیا می‌داند بدون ایران مسابقات لیگ قهرمانان آسیا, هیچ ارزشی ندارد و آمار‌ها نشان می‌دهد که بیشترین تماشاگر این بازی‌ها برای ایران است.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: استقلال استقلال باشگاه استقلال مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۳۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، کیومرث هاشمی در نشست مشترک با رؤسای کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی اظهار داشت: ماهیت جلسه امروز ماهیت قهرمانان است. در دنیای امروز شاخصه اصلی ورزش طبق منشور المپیک ورزشکاران هستند. اگر ورزشکاران نباشند مربیان و مدیران معنایی پیدا نمی‌کنند. کمیته بین‌المللی المپیک نیز تلاش زیادی دارد که چهره‌های ورزشی و قهرمانان علاوه بر مدال‌آوری سفیر کشور خود باشند و ظرفیت‌های فرهنگی کشور خود را نشان دهند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه ورزشکاران در کشور خاطرنشان کرد: در دیدار رهبر معظم انقلاب با ورزشکاران، ایشان چندین بار از قهرمانان ما تشکر کردند و این موضوع بی‌سابقه بود و این موضوع نشانگر این است که قهرمانان از منظر رهبر انقلاب از درجه اهمیت بالایی برخوردار هستند. مراسم تجلیلی که سالانه با حضور رئیس‌جمهور برگزار می‌شود نشان می‌دهد که دولت نیز پای کار ورزشکاران ایستاده است.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این نشست این بود که از نزدیک با مشکلات ورزشکاران آشنا شویم و این جلسات می‌تواند به رفع مشکلات کمک کند. اعضای کمیسیون‌ها باید نقش پررنگ‌تری در فدراسیون خود داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌ها دخیل شوند.

وی افزود: این سومین دوره است که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک تشکیل می‌شود و اینقدر جایگاه این کمیسیون بالا است که رئیس کمیسیون ورزشکاران می‌تواند شخصاً با رئیس کمیته بین‌المللی المپیک مکاتبه کند. باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشیم و اهمیت جایگاه خود را بیشتر بدانیم و قطعاً اعضای کمیسیون می‌توانند کارهای بزرگی را انجام دهند.

کیومرث هاشمی بیان کرد: این نگاه را داریم که قهرمانانی که دوران ورزش آنها تمام شده و علاقه‌مند هم هستند، به عرصه مدیریت ورزشی بیاوریم و بتوانیم از ظرفیت‌های آنها بهره بگیریم.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه و پس از شنیدن صحبتها و نظرات قهرمانان گفت: حتماً برگزاری این نشست‌ها فایده دارد و منشأ کارهای بزرگ و خدمت‌رسانی برای ورزش خواهد بود. عضو شدن یکی از اعضای کمیسیون ورزشکاران در هیأت رئیسه فدراسیون‌ها پیشنهاد خوبی است که باید در اصلاح اساس‌نامه انجام شود. بحث مشارکت ورزشکاران در مسئولیت‌های اجتماعی و کارهای عام‌المنفعه نیز از آن حمایت می‌کنیم. ورزش ایران همیشه از سال‌های دور تا به الان در کارهای خیرخواهانه پیش قدم بوده و می‌توان این اقدامات را تقویت کرد.

وی افزود: همانطور که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک شرح وظایف دارد باید این کمیسیون نیز شرح وظایف داشته باشد که همه اعضا با آن آشنا باشند. قطعاً هر فدراسیون یکسری شرایط خاص خودش را برای کمیسیون ورزشکاران دارد. درست نیست که فقط سالی یک بار در مجامع شاهد حضور کمیسیون ورزشکاران باشیم.

وی خاطرنشان کرد: نباید فاصله قهرمانان با مدیران زیاده شود و و باید این فاصله را روز به روز کمتر کنیم و مدیران باید دغدغه ورزشکاران شنیده شود که صحبت‌های آنها به خارج از مجموعه فدراسیون برده نشود. دلیل تشکیل چنین جلساتی نیز مخابره این پیام است که مدیران ورزشی و رؤسای فدراسیون‌ها باید با ورزشکاران ارتباط نزدیکی داشته باشند.

هاشمی اظهار داشت: در بحث استخدام قهرمانان به ویژه در بحث توان‌یابان منتظر اصلاح قانون در مجلس هستیم. لایحه‌ای از طرف دولت به مجلس رفته و در دستور صحن قرار گرفته که باید تصویب شود و در صورت تصویب قطعاً اتفاقات خوبی را در بحث استخدامی خواهیم داشت.

وی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در لایحه جدید دولت گفت: در لایحه جدید که به مجلس رفته ورزشکاری که مقام سوم جهان را کسب می‌کند بعد از این شامل معافیت می‌شود. همچنین به جز نفر اول، نفرات دوم و سوم بازی‌های آسیایی نیز شامل معافیت و استخدامی خواهند شد. در بحث ورزشکاران توان‌یاب و جانباز پیش از این یکی از اعضای خانواده آنها شامل استخدام می‌شد ولی الان اگر خود ورزشکار هم شرایطش را داشته باشد شامل قانون استخدام می‌شود.

هاشمی افزود: ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها قدمت ۲۰ ساله و نیاز به تجهیزات جدید دارد. برای تجهیزات غیرمصرفی کمک ۵۰۰ میلیارد تومانی درخواست کردیم که با کمک وزارت نفت این مبنع دیده شده و پس از اختصاص و پرداخت برای نوسازی تجهیزات در اختیار فدراسیون‌ها قرار خواهد گرفت.

وزیر ورزش و جوانان همچنین درخصوص پرداخت پاداش به قهرمانان گفت: با وجود اینکه آئین‌نامه هنوز اصلاح نشده ولی از اختیارات خودمان استفاده کردیم و آن دسته از رشته‌هایی که قبلاً در لیست وجود نداشت را برای پرداخت پاداش اضافه کردیم که ان‌شاءالله در مراسمی که به زودی با حضور رئیس‌جمهور برگزار می‌شود از آنها تجلیل خواهد شد.

هاشمی خطاب به اعضای کمیسیون گفت: شما نمایندگان فعال جامعه خودتان و صدای ورزشکاران هستید. می‌توانیم نشست‌های فصلی بگذاریم که چطور دغدغه‌ها را برطرف کنیم. اعضای کمیسیون باید مدافع ورزشکاران خود باشند و این وظیفه و رسالت اصلی اعضای کمیسیون است.

وی خاطرنشان کرد: ترویج اخلاق ورزشی نکته خیلی مهمی است و باید به این موضوع پرداخته شود. چون قهرمانان با اخلاق ورزشی می‌توانند ماندگار شوند.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در جلسه شورای عالی ورزش که با حضور رئیس جمهور برگزار شد درخصوص تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه تمام که بزرگترین دغدغه ما است اعلام کردیم تا پروژه آمایش سرزمینی اجرا نشود هیچ پروژه تازه‌ای شروع نمی‌شود. برای تکمیل پروژه‌ها ۷ هزار میلیارد بودجه گرفته‌ایم که با استفاده از طرح آمایش برای تکمیل آنها اقدام می‌کنیم. بعد از این آمایش سرزمینی به ما می‌گوید که در چه شهری باید چه ورزشگاهی ساخته شود.

کد خبر 6088567 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران
  • نبی: برای هفته‌های آخر لیگ کارگروه رصد تشکیل شده است/ واگذاری سرخابی‌ها آثار مثبتی دارد
  • برای هفته‌های آخر لیگ کارگروه رصد تشکیل شده است
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد
  • فحش‌های پول‌ساز؛ درآمد باورنکردنی فدراسیون فوتبال از ۳ پرونده!
  • فحش‌های پول‌ساز! ۴۵۰ میلیون درآمد فدراسیون از ۳ پرونده
  • فحش های پول ساز / ۴۵۰ میلیون درآمد فدراسیون از ۳ پرونده
  • اعلام آرای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال
  • خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت