Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-25@11:03:50 GMT

کشف جدید سلول های ایمنی برای درمان قطعی سرطان

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۱۴۱۷۵

صراط:

محققان دانشگاه کاردیف هنگام یافتن سلول های ایمنی که بتوانند با باکتری ها بجنگند، بودند که نوع کاملاً جدیدی از سلول های ایمنی (سلول تی) را کشف کردند.

به گزارش راهبرد معاصر سلول ایمنی جدید دارای گیرنده ای است که قبلاً دیده نشده است و در حالی که سلول های سالم را نادیده می گیرد در بیشتر سرطان های انسان دخالت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مطالعات آزمایشگاهی، سلولهای ایمنی مجهز به گیرنده جدید سرطان ریه ، پوست ، خون ، روده بزرگ ، سینه ، استخوان ، پروستات ، تخمدان ، کلیه و دهانه رحم را از بین بردند.

چشم انداز یک درمان جهانی

پروفسور اندرو سیول ، نویسنده اصلی این مطالعه و یک متخصص سلول های تی از دانشکده پزشکی دانشگاه کاردیف گفت: یافتن سلولی که داروهای گسترده ای برای مبارزه با سرطان داشته باشد ، غیرممکن است و اکنون این کشف بزرگ چشم انداز یک درمان جهانی را مطرح می کند.

پروفسور سیول گفت: این یک یافته مهم بود و هیچ کس تصور نمی کرد که این سلول وجود داشته باشد.

وی افزود: یافته های ما چشم انداز یک درمان همه جانبه با سرطان ، یک نوع از سلول تی را فراهم می کند که می تواند انواع مختلفی از سرطانها را در بین مردم از بین ببرد. پیش از این هیچ کس باور نمی کرد که این امکان پذیر باشد.

پروفسور سیول گفت: احتمالاً. این سلول ایمنی بسیار نادر است ، یا ممکن است که افراد زیادی این گیرنده را داشته باشند اما به دلایلی فعال نمی شوند. ما هنوز نمی دانیم.

در حال حاضر روش های درمانی متفاوتی جهت مبارزه با انواع خاص سرطان وجود دارد ، اما آنها فقط برای بعضی از انواع سرطان خون مفید هستند و برای تومورهای جامد کار نمی کنند که بیشتر سرطان ها را تشکیل می دهد.

این روشهای درمانی - که با نام های درمانی CAR-T و TCR-T شناخته می شوند شامل گرفتن سلولهای ایمنی از بیمار است که بعداً تغییر یافته اند تا بتوانند روی مولکولهایی که روی سطح سلول های سرطانی قرار گرفته اند، قفل شوند. سلول ها به تعداد زیادی رشد می کنند و به جریان خون بیمار تزریق می شوند.

در حال حاضر CAR-T درمانی برای انواع خاصی از سرطان خون ارائه می شود اما برای تومورهای جامد ، اکثر قریب به اتفاق سرطان ها ، کار نمی کند. روشهای درمانی TCR-T می توانند در برخی سرطانهای دیگر کار کنند اما باید روی مولکولهایی بنام HLA که در جمعیت بسیار متفاوت است قفل شوند.

هنگامی که محققان سلولهای ایمنی جدید را به موشهایی که دارای سرطان انسانی و سیستم ایمنی بدن انسان هستند، تزریق کردند نتایج "پاکسازی" سرطان را در آن دیدند.

آنها نشان دادند كه سلولهای تی از بیماران مبتلا به سرطان پوست كه برای بیان گیرنده جدید اصلاح شده اند ، می توانند نه تنها سلولهای سرطانی خود بیمار بلکه سلول های سرطانی بیماران دیگر را نیز در آزمایشگاه از بین ببرند.

پروفسور سیول گفت: اگر آزمایش های ایمنی آزمایشگاهی را انجام دهند ، آزمایش های انسانی بر روی بیماران مبتلا به بیماری که در مرحله پایانی قرار دارند ، ممکن است از اوایل ماه نوامبر آغاز شود.

پتانسیل عظیم سلول درمانی تی

پروفسور الیور اوتمان ،رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاردیف گفت: این نوع جدید از سلول درمانی تی دارای پتانسیل عظیمی برای غلبه بر محدودیت های فعلی CAR-T است ، که در تلاش برای شناسایی مناسب و بی خطر است.

پروفسور آون گالیمور ، از بخش دانشگاه در زمینه عفونت و ایمنی و ایمونولوژی سرطان برای مرکز تحقیقات سرطان ولز ، اضافه کرد: اگر این یافته تحول آمیز جدید موفقیت آمیز باشد، پایه و اساس یک داروی جهانی را شکل می گیرد.

دانیل دیویس ، استاد ایمونولوژی در دانشگاه منچستر ، با اظهارنظر درباره این مطالعه گفت: این یک کشف مهیج است که باعث شده است که درهای سلول درمانی برای استفاده بیشتر افراد باز شود.

ما در میانه یک انقلاب پزشکی هستیم که قدرت سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با سرطان مهار می کند. اما همه به درمان های فعلی پاسخ نمی دهند و می تواند عوارض جانبی مضر داشته باشد.

وی گفت: این تیم به طور قانع کننده نشان داده اند که ، در یک آزمایشگاه ، این نوع سلول ایمنی در برابر طیف وسیعی از سلول های سرطانی مختلف واکنش نشان می دهد. ما هنوز باید دقیقاً بدانیم كه چگونه سلولهای سرطانی را تشخیص داده و از بین می برد ، در حالی كه به سلولهای سالم عادی پاسخ نمی دهد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: درمان قطعی سرطان صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۴۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر سمیرا عبدالهی گفت: اختلالات رفتاری جزو شایعترین اختلالات همراه با بارداری هستند که در بین این اختلالات افسردگی شیوع بیشتری داشته به طوری که ممکن است در ۱۰ تا ۲۰ درصد از بارداری‌ها اتفاق بیفتد. زنانی که پیش از بارداری مبتلا به افسردگی بوده‌اند، احتمال بروز و عود علائم در آنها بعد از زایمان بیشتر است.

وی درباره علائم افسردگی گفت: احتمال عود افسردگی بعد از زایمان زیاد بوده و به خصوص در ۱۲ ماه بعد از زایمان ممکن است که اوج علائم افسردگی را داشته باشیم. شایعترین علامت‌های آن، اختلالات روحی و خلقی، کاهش اشتها، کاهش انگیزه و امید و اختلالات خواب است. در برخی مواقع ممکن است علائم شدید و به صورت افکار خودکشی و یا دگرکشی ظاهر شود.

وی در ادامه افزود: چنانچه هر کدام از این علائم به صورت طولانی مدت و مزمن در زنان باردار و شیرده وجود داشته باشد به عنوان اختلالات رفتاری یا مود شناخته شده و باید تحت نظر روانپزشک درمان شود.

دکتر عبدالهی در مورد عوارض داروها برای جنین اظهار کرد: برخی از این داروها ممکن است در بارداری برای جنین مشکلاتی ایجاد کند که با نظر پزشک متخصص تغییر داده می‌شوند، اما اغلب داروهایی که برای درمان اختلالات افسردگی تجویز می‌شود، برای جنین عارضه‌ای ندارند، اما باید از نظر تنظیم دوز تحت نظر پزشک تجویز شود.

این متخصص زنان و زایمان بیان کرد: داروهایی که در درمان این اختلال در زنان استفاده می‌شوند داروهای مهار کننده بازجذب سروتونین هستند که وضعیت روحی و روانی را بهتر می‌کنند. در این بین دارویی به نام پاروکستین وجود دارد که ممکن است برای جنین عارضه ایجاد کرده و باعث اختلالات صرعی شود. بنابراین اگر زنان باردار تحت درمان با این دارو و نیز داروی لیتیوم هستند حتما باید تحت نظر روانپزشک دارو تغییر کند.

دکتر عبدالهی در ادامه بیان کرد: بعد از تشخیص و شروع ‌درمان، در طول بارداری مادر باید به صورت مرتب تحت نظر روانپزشک ویزیت شود و هر زمان که مادران باردار افکار خودکشی یا دگر کشی داشته باشند، باید به صورت اورژانسی بستری شده و تحت درمان‌های بیشتر قرار گیرد. حتی ممکن است لازم باشد که برای بیماران شوک هم در نظر گرفته شود.

اندوه بارداری با افسردگی متفاوت است

وی در خصوص اندوه بارداری گفت: موضوع مورد توجه در مورد اختلالات بارداری اندوه بارداری است که ممکن است در تشخیص افتراقی با افسردگی قرار گیرد. اندوه بارداری در روزهای ابتدایی بعد از زایمان تقریبا هفته اول زایمان بروز می‌کند و به دنبال آن مادر احساس غمگینی و عدم توانایی در نگهداری از فرزندش را دارد که در واقع با اختلالات جسمی همراه نیست و درمان آن هم اقدام حمایتی از طرف همسر و اطرافیان مادر است.

وی افزود: در حالی که شیوع افسردگی بعد از بارداری و تقریبا علائم آن از روز دهم یا دو هفته بعد از زایمان ظاهر می‌شود، نکته مهم این است که همراه علائم افسردگی ممکن است علائم توهم و یکسری اختلالات هذیان گویی وجود داشته باشد که نوع دیگری از اختلالات بارداری و رفتاری است و ممکن است بسیار خطرناک‌تر از علائم افسردگی بوده و به درمان بیشتری تحت نظر پزشک نیاز دارد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی در ادامه تاکید کرد: نکته مهم همراهان و خانواده بیمار هستند که حتما باید حمایت لازم را برای مادر داشته باشند و به علائم بیمار توجه کنند، اگر علائم خطرناک بروز کند، حتما اورژانسی به پزشک مراجعه کنند و مصرف داروها، مشاوره‌های روانی و کاردرمانی به موقع انجام شود تا بیماری کنترل شود.

دیگر خبرها

  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • زهره حمیدی ازوضعیت پس از سرطان گفت/انسان دیگری شدم و حالم خوب است
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • سلول درمانی یک روش نوین برای درمان دیابت
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • برگزاری دومین رویداد ایده‌پردازی و استعدادیابی «بیوتلنت»