Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی گفت: چهل دستگاه، نهاد و سازمان در استان دارای جایگاه مشارکت و نقش آفرینی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تحول برنامه درسی بوده‌اند. ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۱ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، جعفر پاشایی شامگاه دیروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که با حضور استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت هفته شوراهای آموزش و پرورش برگزار شد، اظهارداشت: چهل دستگاه، نهاد و سازمان در استان دارای جایگاه مشارکت و نقش آفرینی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تحول برنامه درسی بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه آموزش و پروش به تنهایی قادر به حل مشکلات نیست، تصریح کرد: ظرفیت اصلی موجود برای حل این مشکلات، شورای آموزش و پروش استان است که بستر و ظرفیت ویژه‌ای است که با تکیه بر جایگاه قانونی و مدنی خود در حوزه عقلانیت جمعی و مشارکت محلی بسیاری از مشکلات را حل می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، با اشاره به ضرورت حضور مردم، دولت و خیرین در امور آموزشی، ادامه داد: شوراهای آموزش و پرورش استان در ساخت، توسعه و پشتیبانی مدارس و زوایای پیدا و پنهان؛ از جمله تأمین امنیت جسمی، روحی و روانی، مهار آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان و جذب بازماندگان از تحصیل و توسعه مهارت‌های شغلی و زندگی اجتماعی همکاری و کمک می‌کنند.

بسیاری از فعالیت‌های اداری آموزش و پرورش مازندران به مدارس واگذار شدواکنش مدیرکل آموزش و پرورش ‌البرز به دریافت شهریه‌های میلیونی برخی ‌مدارس غیرانتفاعی‌اظهار تعجب مدیرکل آموزش و پرورش یزد از تخلفات دوباره معلم مدرسه رونقی‌وی با قدردانی از فرمانداران و بخشداران استان، خاطرنشان ساخت: با اهمیت پنداری استاندار آذربایجان شرقی، فرمانداران و بخشداران استان جلسات شوراهای آموزش و پرورش به صورت مرتب برگزار می‌شود و بازخورد مثبتی داشته است و باعث باز شدن گره‌های پیدا و پنهانی در این حوزه شده است.

پاشایی با بیان این که از اولین روز سال 1398 تا ابتدای دی ماه، سرانه به شکل دولتی به مدارس داده نشده است، گفت: علیرغم تمام تنگناهای مالی موجود، مشارکت و همراهی اعضای شورای آموزش و پرورش، مشکلات جدی که ما گریبانگیر آن بودیم را حل نموده است.

وی افزود: اقدامات جدی توسط وزیر آموزش و پرورش از جمله اعمال رتبه بندی و پرداخت‌ها انجام شده است که با تمام محدودیت‌های مالی، دولت در خصوص مشکلاتی مانند کمبود نیروی انسانی و... کمک‌های ویژه‌ای نموده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، به عملکرد اداره کل آموزش پرورش استان در سال جاری پرداخت و ابراز داشت: توسعه حوزه‌های عمرانی، سلامت، انسداد بیسوادی، آموزش شهروندی، فنی و حرفه‌ای و استثنائی، کنکور، فرهنگی، ورزشی و اردویی در سال جاری مورد توجه آموزش و پرورش استان بوده است.

وی به مصوبات شورای آموزش استان در دو سال اخیر اشاره کرد و گفت: در سال 1397 تعداد 43 مصوبه بود که 84 درصد آن اجرایی شده است و در سال 1398 تعداد 37 مصوبه تابه حال بوده است که 53 درصد آن اجرایی شده است.

پاشایی با تاکید بر لزوم همراهی نهادهای مشارکت کننده را در اجرای مصوبات، تصریح کرد: برخی از مصوبات اجرائی نشده و یا در مسیر اجرا مشکل پیش آمده است، اما شورا باید گره‌ها را باز کنند و فرمانداران پیگیر مصوبات جلسه از دبیرخانه باشند، چراکه عنایت، توجه و پیگیری در رسیدن به اهداف آموزش و پرورش مهم است.

انتهای پیام/115/ز

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۵۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف حدود ۶ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در آذربایجان شرقی

 رسالی احدی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌شرقی با اشاره به عملکرد ۵ ساله شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی در مبارزه با استخراج غیرمجاز رمز ارز اظهار کرد: کارشناسان این شرکت با شیوه‌ها و بررسی‌های فنی و غیرفنی در شهرستان‌های حوزه فعالیت خود توانستند حدود ۶ هزار دستگاه تولید رمز ارز غیرمجاز را شناسایی، کشف و ضبط کنند.

وی افزود: تولید غیرمجاز رمز ارز در هر بخشی به ویژه در بخش صنعتی و خانگی به عنوان یک تهدید برای شبکه برق محسوب شده و ما برای مقابله با این تهدید نیاز به همکاری ارزشمند آحاد جامعه داریم تا در تامین مطمئن انرژی برق شهروندان عزیز کمک حال خادمان خود در صنعت برق و به ویژه شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی باشیم.

رسالی احدی با اشاره به رسیدگی ویژه و سریع مراجع قضایی استان و شهرستان‌ها به پرونده‌های این پدیده غیرقانونی و خدمات نیرو‌های انتظامی و امنیتی استان در کشف و مبارزه با استخراج رمز ارز غیرمجاز ادامه داد: این تعداد ماینر از ۵۳۰ نقطه استان شامل شهرها، روستا‌ها و واحد‌های خدماتی و تولیدی کشف شده و با تشکیل صد‌ها پرونده تحویل مقامات محترم قضایی استان در شهرستان‌های مختلف تحت پوشش شده است.

وی با اشاره به آخرین اقدام این شرکت در شناسایی دستگاه‌های غیرمجاز ماینر گفت: کارشناسان این شرکت در فروردین ماه امسال تعداد چهار دستگاه در روستای درویش بقال شهرستان شبستر، تعداد چهار دستگاه در بخش کشکسرای مرند و تعداد ۲ دستگاه در شهرستان مراغه را کشف و ضبط کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • کشف حدود ۶ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در آذربایجان شرقی
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • لزوم تربیت دانش آموز آینده ساز مبتنی بر ساحت‌های سند تحول بنیادین
  • آموزش و پرورش ما نباید حافظه محور و ایستا باشد
  • جزئیات انجام نخستین پرواز حج تمتع از فرودگاه تبریز
  • ۳۰ درصد مدارس آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است
  • جریمه، تاوان قاچاق مواد سوختی در مرند
  • توجه ویژه به ساحت تربیت زیست بدنی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • بانک ایده‌ها و تجارب نظام آموزشی در بوشهر ایجاد می‌شود