Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- جلسه ستاد هماهنگی و مدیریت تالاب‌های کشور به ریاست معاون اول رییس جمهورو حضور، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، وزرای راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت و استانداران مازندران و گلستان برگزار شد.

یه گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری، دکتر اسحاق جهانگیری در این جلسه تالاب میانکاله و خلیج گرگان را از جاذبه های طبیعی و گردشگری مهم کشور برشمرد و گفت: مردم ایران و به خصوص مردم استان های مازندران و گلستان حساسیت ویژه ای نسبت به این منطقه دارند که باید برای حفاظت از آن برنامه ریزی و تلاش جدی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور بر ضرورت تدوین طرحی جامع برای حفاظت از تالاب میانکاله و خلیج گرگان تاکید کرد و گفت: سازمان حفاظت محیط زیست با همکاری وزارت خانه های نیرو، جهاد کشاورزی، سازمان برنامه و بودجه، استانداران مازندران و گلستان و سایر دستگاه های مرتبط طرحی جامع و قابل اجرا با استفاده از یافته های علمی و مطالعات گذشته تدوین و آن را برای تصویب در جلسه ستاد مطرح نمایند.

وی با تاکید بر اینکه سازمان حفاظت محیط زیست و استانداران مازندران و گلستان باید از موجودیت تالاب میانکاله و خلیج گرگان به طور جدی محافظت کنند، اظهار داشت: قطعاً حفاظت از این جاذبه طبیعی کشور تنها با تصمیمات اداری قابل انجام نیست و لازم است از توانمندی دانشگاه ها و مشاورین آگاه، عالم و صاحب نظر برای این موضوع استفاده شود تا برنامه ریزی دقیقی برای حفظ محیط زیست این منطقه انجام شود.

دکتر جهانگیری با تاکید بر اینکه باید شرایط زندگی مردم و ساکنین این منطقه نیز در تصمیم گیری ها مدنظر قرار گیرد تا زراعت و معیشت آنها با مشکل مواجه نشود، افزود: تا زمان تدوین این طرح جامع، اجرای پیشنهادات کوتاه مدت که مورد توافق همه دستگاه ها برای حفاظت از منطقه تالاب میانکاله و خلیج گرگان باشد در دستور کار قرار دهند.

معاون اول رییس جمهور از استانداران مازندران و گلستان نیز خواست موضوع حفاظت از میانکاله و خلیج گرگان را به موضوعی ملی تبدیل کنند تا تمرکز و ظرفیت های سایر دستگاه ها نیز برای حفاظت از این منطقه بسیج شود.

در این جلسه رییس سازمان حفاظت محیط زیست گزارشی از چالش ها و مشکلات تالاب میانکاله و خلیج گرگان ارائه کرد و گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده با درنظر گرفتن مطالعات کارگروه ها و شوراهای ذیربط ظرف مدت پنج ماه این موضوع جمع بندی و در جلسه ستاد ارائه خواهد شد.

در این نشست پس از بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل و چالش های تالاب میانکاله و خلیج گرگان، راهکارهای پیشنهادی برای حل این مسائل مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد سازمان حفاظت محیط زیست با همکاری وزارت نیرو، جهاد کشاورزی، سازمان برنامه بودجه و استانداران مازندران و گلستان و سایر دستگاه های مرتبط ضمن اجرای برنامه های کوتاه مدت برای حفاظت از تالاب میانکاله و خلیج گرگان، با استفاده از یافته های علمی و مطالعات گذشته، برنامه ای جامع برای حفظ محیط زیست میانکاله و خلیج گرگان تدوین نمایند و برای تصویب در جلسه آتی ستاد مطرح نمایند. 

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تالاب میانکاله و خلیج گرگان جاذبه های طبیعی و گردشگری مهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۵۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان محیط زیست: دیگر پروژه‌ ای به نام میانکاله وجود ندارد

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست تاکید کرد: از نظر ما دیگر پروژه ای به نام میانکاله وجود ندارد و از لحاظ علمی و اقتصادی و نقشه آمایش استان این پروژه قابل اجرا نیست.
 
به گزارش ایسنا؛ علی سلاجقه در حاشیه نشست امروز هیات دولت و در جمع خبرنگاران، بیان کرد: اصلا پروژه ای به نام میانکاله دیگر وجود ندارد چراکه هچ گونه مجوزی برای آن داده نشده است، اصل کار ما مبتنی بر نقشه آمایش استان است، در آنجا از لحاظ علمی، اقتصادی و اجتماعی چنین پروژه ای قابل اجرا نیست.
 
وی در ادامه اظهار کرد: هیچ اتفاق خاصی رخ نداده است. تخلف انجام می شود. ما از دستگاه های قضایی استان، هم دادستانی و هم مجموعه قضایی استان می خواهیم که این کار از بعد قضایی دنبال شود.
 
رئیس سازمان حفظات از محیط زیست در پاسخ به این پرسش که مگر پروژه به نتیجه نرسیده بود؟ بیان کرد: نمی خواهم نبش قبر کنم، این پروژه از نظر ما تمام شده است. 
 
سلاجقه گفت: در حوزه سد چم شیر و حقآبه آن ما مشکلی نداریم. حقابه آن متناسب با محاسبه ای که انجام شده داده می شود. بحث هایی پیرامون کیفیت آب آن مطرح است که ما  جدای از اینکه وزارت نیرو کار خود  را انجام می دهد، ما نیز به عنوان دستگاه ناظر نمونه گیری انجام دادیم. با توجه به تراز آبگیری که تاکنون انجام شده است در آنجا مشکلی از لحاظ کیفیت آب وجود ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • 5 تا از بهترین ایالت‌های آمریکا
  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • رئیس سازمان محیط زیست: دیگر پروژه‌ ای به نام میانکاله وجود ندارد
  • طرح پتروشیمی «میانکاله» دیگر وجود ندارد
  • جاذبه های گردشگری شهرستان آبدانان
  • ارتفاع امواج در خلیج سن سباستین به ۲۰ متر می‌رسد | ویدئو
  • افزایش آمار حمله قاچاقچیان به نیروهای جنگلبانی/ تعداد نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی 14 درصد استانداردهای جهانی است! سازمان منابع طبیعی در دفاع از نیروهای خود ناتوان است
  • چهارمحال‌وبختیاری رتبه اول کشور در عملکرد محیط طبیعی و تالاب‌ها را کسب کرد
  • جاذبه‌های طبیعی بندر زیبای خمیر