Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@13:54:06 GMT

معجزه کرسی برای درمان بیماری‌ها

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۱۶۷۵۷

معجزه کرسی برای درمان بیماری‌ها

 همه ما به خوبی می‌دانیم که درگذشته اهالی اکثر روستا‌های کشور برای گرم کردن خانه هایشان از کرسی استفاده می‌کردند و وقتی اسم کرسی می‌آید طعم دلنشین چای خوش رنگ مادر بزرگ هیچ وقت از یادمان نمی‌رود. امروزه با ایجاد یک زندگی مدرن و لوکس در سطح شهر لذت داشتن کرسی در خانه‌های ایرانی از بین رفته است.

کرسی یکی از ابزار قدیمی برای گرم کردن منازل است که حتی با تغییر زمان هنوز هم طرفداران خاص خودش را دارد و در بسیاری از منازل شهر‌ها و روستا‌ها از کرسی به عنوان وسیله گرمایشی استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
گذشته از این‌ها کرسی فواید دیگری دارد که می‌تواند روند بهبود بیماری‌ها را سریع‌تر کند یا با بروز آن‌ها مقابله کند. به همین منظور در ادامه این گزارش به بیان فواید استفاده از کرسی پرداخته ایم.

به گفته اکثر متخصصان استفاده از کرسی در بهبود عملکرد بدن و درمان بیماری‌های ناشی از سردی بدن بسیار موثر است. از نظر همه محققان طب سنتی گرم نگاه داشتن اعضای بدن مخصوصا نواحی کمر و پشت در زمستان بسیار حائز اهمیت است. قرار گرفتن در گرمای کرسی باعث انتقال حرارت لازم به اعضای بدن انسان می‌شود و از ایجاد مشکلات و معضلات ناشی از سرما پیشگیری می‌کند. گرمای حاصل از کرسی حتی به نقاط دور دست بدن خواهد رسید و آن‌ها را از گزند سرما محافظت خواهد کرد.

درمان بیماری‌ها با استفاده از کرسی

قرار گرفتن اعضای بدن مخصوصا کف دست‌ها و پا‌ها در کرسی باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارشی می‌شود و تاثیر زیادی در سلامت اعضای داخلی بدن دارد. از دیگر فواید استفاده از کرسی می‌توان به کاهش درد‌های مزمن مفصلی، بهبود درد زانو، بهبود درد کمر، تعادل گردش خون در اطراف و مرکز بدن اشاره کرد. همچنین کرسی می‌تواند تاثیر زیادی در کاهش حمله قلبی، کاهش سکته مغزی و قلبی داشته باشد.

توصیه‌هایی برای استفاده از کرسی

استفاده از کرسی‌های ذغالی همانند وسایل گازسوز می‌تواند موجب مسمومیت با گاز منوکسید کربن شود که باید هنگام استفاده از آن موارد ایمنی را جدی بگیرید و از نظر بهداشتی هفته‌ای یک بار پتو و ملحفه کرسی را شتشو دهید.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرسی درمان بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۶۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری هموفیلی قابل کنترل است


هرمزگان-جام جم انلاین-دکتر سید علی وطن‌خواه متخصص داخلی شاغل در بیمارستان تأمین‌اجتماعی خلیج فارس بندرعباس، به مناسبت روز جهانی هموفیلی (۲۸ فروردين)؛ از قابل کنترل بودن این بیماری ارثی خبر داد و به بیماران هموفیلی توصیه کرد برای کنترل این بیماری، به توصیه‌های پزشک و درمان‌های دارویی توصیه شده دقت ویژه داشته باشند.
به گزارش روابط‌عمومی مدیریت درمان تأمین‌اجتماعی استان هرمزگان، بیماری هموفیلی یک اختلال انعقادی ارثی است که در آن، بدن به اندازه کافی پروتئین‌های خاصی را که برای لخته شدن خون لازم هستند، تولید نمی‌کند.   این امر می‌تواند منجر به خونریزی‌های طولانی و شدید در اثر جراحت، ضربه یا حتی فعالیت‌های روزمره شود.   دکتر سیدعلی وطن‌خواه متخصص داخلی بیمارستان تأمین‌اجتماعی خلیج‌فارس بندرعباس با اشاره به ارثی بودن بیماری هموفیلی می‌گوید: علائم شایع هموفیلی شامل خونریزی‌های مکرر از بینی، خونریزی لثه، کبودی‌های عمیق و خونریزی طولانی‌مدت پس از جراحی یا کشیدن دندان است که پس از مراجعه به پزشک و انجام آزمایشهای تشخیص طبی، برای بیمار بر ملا می‌شود.   وی با اشاره به وجود دو نوع اصلی هموفیلی ادامه می‌دهد: هموفیلی A شایع‌ترین نوع آن است که در اثر کمبود یکی از فاکتورهای خونی به نام فاکتور VIII ایجاد می‌شود و هموفیلی نوع B نیز به دلیل کمبود فاکتور IX در بیماران رخ می‌دهد.   علاوه براین دون نوع اصلی بیماری، انواع نادرتری از هموفیلی نیز وجود دارد که به دلیل کمبود سایر فاکتورهای انعقادی ایجاد می‌شوند که ۸۰ درصد انتقال بیماری ارثی بوده و در پسران نیز شیوع آن بیشتر است.   این متخصص داخلی در خصوص روش‌های پیشگیری و کنترل هموفیلی می‌افزاید: متأسفانه، هموفیلی قابل پیشگیری نیست. با این حال، اقداماتی برای کنترل بیماری و کاهش خطر خونریزی مانند هورمون درمانی جایگزین وجود دارد که در این روش، فاکتورهای انعقادی کمبودی از طریق تزریق وریدی به بیمار، جایگزین می‌شوند.   این درمان می‌تواند به طور موقت کمبود فاکتور را جبران کرده و به لخته شدن خون کمک کند، روش دیگر استفاده از داروهای خاص است که در این روش داروها می‌توانند به جلوگیری از خونریزی‌های جزئی مانند خونریزی لثه یا خونریزی بعد از کشیدن دندان کمک کنند .   همچنین روش پیشگیری از آسیب نیز مبتنی بر اجتناب از فعالیت‌هایی است که احتمال آسیب‌دیدگی و خونریزی احتمالی را افزایش می‌دهند مانند برخی ورزش‌ها یا مشاغل خاص که می تواند به کاهش خطر خونریزی غیرقابل کنترل کمک کند.   دکتر وطن‌خواه با اشاره به پیشرفت‌های درمانی امیدآفرین متخصصان و پژوهشگران حوزه هموفیلی می‌گوید: تحقیقات در زمینه درمان هموفیلی به طور فعال در حال انجام است و امیدهای جدیدی برای بیماران مبتلا به این بیماری وجود دارد که ازجمله می‌توان به روش ژن درمانی، درمان مبتی بر سلول‌های بنیادی و توسعه و تولید داروهای جدید مؤثر در کنترل خونریزی برای کنترل و بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به هموفیلی اشاره کرد.   متخصص داخلی یمارستان تأمین‌اجتماعی خلیج‌فارس بندرعباس همچنین به بیماران مبتلا به هموفیلی و خانواده‌هایشان توصیه می‌کند که با مراجعه منظم به پزشک متخصص در حوزه هماتولوژی انکولوژی، از آخرین روش‌های درمانی و مراقبت‌های پزشکی بهره‌مند شده و با امید و روحیه‌ای قوی، بر چالش‌های این بیماری غلبه کنند.
گفتنی است؛ تعداد 12 پزشک متخصص خون و انکلولوژی با سازمان تأمین‌اجتماعی در استان هرمزگان طرف قرارداد هستند که به 162 بیمار بیمه‌شده هموفیلی شناسایی شده و دارای پرونده در این استان خدمات ارائه می‌دهند.   با توجه به شناسایی هموفیلی به عنوان یک بیماری خاص، در مورد بیماران بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی درصورت مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد با مدیریت درمان تامین‌اجتماعی هرمزگان، هزینه کلیه خدمات و مراقبت‌های سلامت طبق دستورالعمل بسته خدمتی بیماران خاص و بر اساس تعرفه دولتی در بخش سرپایی و بستری با فرانشیز صفر ( رایگان) ارائه می شود.   تعهدات سازمان تأمین‌اجتماعی برای درمان و کنترل بیماری هموفیلی شامل تزریق فاکتورهای انعقادی، تزریق خون و فراورده‌های خونی، آزمایشات، تعویض مفصل و آزمایشات مرتبط با هموفیلی است و در صورت مراجعه به مراکز درمانی غیر طرف قرارداد با بیمه تامین‌اجتماعی، پرداخت هزینه خسارت متفرقه، پرداخت هزینه صورتحساب غیرشمول و پرداخت هزینه طبق بسته خدمتی صعب‌العلاج برای بیماران با مراجعه به معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان انجام می گیرد.

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • دم‌کرده این گیاه مثل یک خواب‌آور قوی عمل می‌کند
  • تولید دارو از بره موم زنبور عسل توسط محقق همدانی
  • ترخیص بیش از ۴ هزار و ۱۰۰ وسیله نقلیه توقیفی
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • افسردگی شدید میان اعضای یک خانواده منتقل می‌شود
  • برای درمان بواسیر باید به چه موضوعاتی توجه کرد؟
  • بیماری هموفیلی قابل کنترل است
  • تأثیر معجزه آسای خاکشیر و عسل برای سلامتی بدن
  • برای زخم دیابتی‌ها این سبزی معجزه می‌کند