Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-18@07:14:39 GMT

راه انتقال آنفلوآنزای فصلی انسانی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۱۶۷۶۲

راه انتقال آنفلوآنزای فصلی انسانی چیست؟

حسین عرفانی رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، با اشاره به شیوع ویروس آنفولانزا در کشور، گفت: در ایران با توجه به اینکه در نیمه کره شمالی کره زمین قرار گرفته در فصل پاییز و زمستان از سال‌های قبل تا کنون از جمله امسال هر سال درجاتی از افزایش موارد بیماری آنفولانز در این فصل را شاهد بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه امسال هوا زودتر سرد شده و با آغاز بارش‌های آسمانی زودتر از موعد شرایط برای انتشار بیماری آنفولانزا در جامعه فراهم شده است، افزود: در نتیجه از اواخر مهر ماه نسبت به سال گذشته افزایش موارد این بیماری را شاهد بودیم.

بیماری زایی آنفولانزا امسال بیشتر از سال‌های گذشته بوده است

عرفانی با تاکید بر اینکه ویروس آنفولانزا می‌تواند جهش‌های متمادی و مختلفی داشته باشد، تصریح کرد: امسال برآورد ما این است که ویروس در اثر تغییر یا جهش مختصر میزان بیماری زایی بیشتری به نسبت سال‌های گذشته داشته است.

وی با بیان اینکه همه استان‌های کشور درگیر این بیماری شده است، گفت: همه هموطنان باید بیماری را شناخته و با رعایت موارد بهداشتی خود را از درگیری با آن مصون کنند.

عرفانی ادامه داد: کسانی که مبتلا می‌شوند باید با شناخت درست از این بیماری راه درمان را پیش بگیرند.

راه انتقال انفولانزای فصلی انسانی از طریق تنفس است

رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه راه انتقال انفولانزای فصلی انسانی از طریق تنفس است، تصریح کرد: افرادی که آلوده هستند با ترشحات تنفسی این ویروس را پخش می‌کنند، این ویروس با سرفه و تنفس قابل انتقال بوده و می‌تواند تا ۳۰ دقیقه در محیط باقی بماند.

وی با تاکید بر اینکه اگر این ویروس وارد بدن افراد شود زیر یک هفته از ۳ تا ۵ روز علایم آن بروز خواهد داشت، گفت: افراد مبتلا به آنفلوآنزا یک بیماری تب دار بالای ۳۸ درجه به همراه سرفه را تجربه می‌کنند که در کنار آن عطسه، گلو درد، سردرد، آبریز بینی و بدن درد نیز خواهند داشت.

عرفانی با بیان اینکه در برخی مواقع یک ناخوشی شبیه آنفولانزا در افراد بروز می‌کند، افزود: تشخیص قطعی آنفولانزا صرفا از طریق آزمایش انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه ۹۸ درصد موارد مشکوک به آنفولانزا به شکل ناخوشی ساده خود را نشان می‌دهد، گفت: افراد مبتلا به این ویروس نباید نگران باشند، در این مواقع حتی نیاز به مراجعه به پزشک هم وجود ندارد.

عرفانی گفت: استراحت در منزل باعث می‌شود سیستم ایمنی بدن فعالیت خود را درست انجام داده و بر بیماری غلبه کند و دیگر ثمره این نوع استراحت این است که فرد بیمار بیماری خود را به افراد دیگر منتقل نکرده و چرخه بیماری متوقف می‌شود.

وی با بیان اینکه مصرف مایعات فراوان و استفاده از تب بر بدون نیاز به مصرف از آنتی بیوتیک می‌تواند بیماری را بهبود ببخشد، افزود: ۲ درصد موارد آنفولانزا تبدیل به عفونت حاد تنفسی شدید می‌شود که شدت علایم اقتضا می‌کند فرد در بیمارستان بستری شود.

عرفانی با تاکید بر اینکه کسانی که در بیمارستان بستری می‌شوند قطعا نیاز به درمان با آنتی بیوتیک دارند، گفت: بهترین راه جلوگیری از عفونت استفاده از ماسک معمولی در افراد بیمار و حفظ فاصله تا یک متر با دیگران است.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: آنفولانزا سرماخوردگی آنفولانزای فصلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۶۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات تکمیلی پلیس درباره مرگ یک زندانی/ ماجرای قرص‌های داخل گچ پا چیست؟

به گزارش خبرآنلاین، رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس پایتخت توضیحاتی را درباره مرگ یکی از اراذل و اوباش پایتخت در حین انتقال برای بازسازی صحنه جرم ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ سعید راستی با حضور در جمع خبرنگاران در مرکز مبارزه با اراذل و اوباش در خیابان وزرا، گفت: همزمان با تحویل سال ۱۴۰۳ دو نفر از افراد شرور و دارای سابقه شرارت با یک دستگاه موتورسیکلت به یکی از محله‌های شهر تهران رفته و در آنجا به وسیله شمشیر و قمه اقدام به تخریب ۱۰ دستگاه خودروی سواری متعلق به شهروندان کرده و موجب وحشت اهالی و ساکنان را نیز پدید آوردند.

وی با بیان اینکه بلافاصله عملیات شناسایی و دستگیری این افراد آغاز شد؛ گفت: سرنخ‌هایی در خصوص این افراد به دست آمد، اما با توجه به متواری شدن آنان به مناطقی در شرق تهران، دستگیری این افراد در حدود ۱۰ روز به طول انجامید. در نهایت در زمان دستگیری تیم عملیات وارد عمل شد اما با مقاومت این افراد مواجه شد. به همین دلیل نیز تیراندازی شکل گرفت گلوله به مچ پای فرد شرور اصابت کرد. در همین راستا نیز متهم ابتدا به بیمارستانی در شمال تهران و از آنجا به بیمارستان فراجا منتقل شدو پس از بهبود نیز به زندان تهران بزرگ انتقال داده شد.

راستی با بیان اینکه نیاز بود تا صحنه جرم با حضور متهم بازسازی شود، گفت: پس از انتقال متهم به زندان و بهبود نسبی او، چند روز نیاز بود که متهم صحنه جرم را بازسازی کند و به همین دلیل باید در اختیار پلیس قرار می‌گرفت. این اقدام با هماهنگی قضایی انجام شد.

رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس پایتخت با بیان اینکه فرد مجرم به اقدام به جاساز چند قرص در گچ پایش کرده بود، گفت: به اذعان همراهان این فرد، او در همان زندان چندین قرص را مصرف کرده بود که مصرف همین قرص‌ها سبب کاهش سطح هوشیاری وی شده بود. در نهایت نیز این فرد پس از مصرف قرص‌ها و در حین انتقال به محل وقوع جرم برای بازسازی صحنه جرم فوت کرد.

وی درباره اینکه مقر ساختمان وزرا درحال حاضر چه کاربری دارد، گفت: ساختمان وزرا از حدود یک سال پیش به مقر مبارزه با اراذل و اوباش و مبارزه با جرائم خشن تبدیل شده و کاربری که پیشتر در این ساختمان بود، به جایی در غرب تهران انتقال پیدا کرده است.

پیشتر و به دنبال انتشار خبری مبنی بر مرگ زنی جوان در بازداشتگاه وزرا به دلیل حجاب، مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت این موضوع را رد و اعلام کرده بود که بازداشتگاه وزرا به مرکزی برای مبارزه با اراذل و اوباش تبدیل شده و فرد فوت شده نیز یکی از اوباش معروف به «سعید بی‌ناموس» بوده است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896057

دیگر خبرها

  • حذف لاشه گاو ۴۰۰ کیلوگرمی از چرخه مصرف انسانی
  • حمله افراد ناشناس به کارشناسان اورژانس اهواز
  • هوش مصنوعی در همدلی با انسان پیشرفت کرده است
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • توضیحات تکمیلی پلیس درباره مرگ یک زندانی/ ماجرای قرص‌های داخل گچ پا چیست؟
  • توضیحات تکمیلی پلیس درباره مرگ یک متهم هنگام انتقال به صحنه جرم
  • استفاده هزار و ۱۰۰ بیمار هموفیلی اصفهان از فراورده‌های خونی
  • ساز ناکوک آلرژی در بهار
  • انجام حدود۱۰ هزار تست تشخیصی بیماری سل در گاوداری‌های شهرستان تربت حیدریه
  • دردسرهای آلرژی در زیباترین فصل سال!