Web Analytics Made Easy - Statcounter

عربستان امروز (چهارشنبه) با رد گزارش روزنامه گاردین مبنی بر اینکه ولیعهد سعودی عامل هک تلفن همراه موسس شرکت تجارت الکترونیک آمازون است، آن را "مضحک" توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، روزنامه گاردین سه‌شنبه به نقل از منابع گزارش داد، تلفن همراه جف بزوس، میلیاردر و مالک شرکت آمازون، سال ۲۰۱۸ پس از دریافت پیامی در واتساپ از سوی شماره شخصی محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی، هک شد، اتفاقی که چند ماه پیش از قتل جمال خاشقجی صورت گرفته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پیام رمزگذاری شده از شماره مورد استفاده ولیعهد سعودی حاوی یک فایل بدافزار بود که پس از وارد شدن به گوشی مورد استفاده بزوس، ظرف چند ساعت حجم انبوهی از اطلاعات آن را استخراج کرد.

سفارت عربستان در آمریکا در پیامی توییتری نوشت: گزارش‌های اخیر رسانه‌ها با این موضوع که پادشاهی ما عامل هک تلفن همراه آقای جف بزوس بوده است، مضحک است. ما خواستار انجام تحقیقات درباره این ادعاها هستیم تا تمام حقایق مشخص شود.

شرکت آمازون هنوز واکنشی نداشته است. جف بزوس مالک روزنامه واشنگتن پست هم هست.  

روابط مدیر اجرایی آمازون و دولت سعودی از اوایل سال گذشته پس از آنکه واشنگتن پست قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار سعودی و ستون‌نویس این روزنامه آمریکایی را پوشش کامل داد، تیره شد.

مدیر امنیتی بزوس در آن زمان گفت، سعودی‌ها به تلفن او دسترسی یافته و اطلاعاتی خصوصی از پیام‌های او و یک مجری سابق تلویزیونی را به دست آورده‌اند. به گزارش روزنامه نشنال اینکوایرر، بزوس با این مجری در ارتباط بوده است.

عربستان سعودی اما هرگونه ارتباط با این گزارش را تکذیب می‌کند.

براساس گزارش گاردین، تجزیه و تحلیل‌ها نشان می‌دهند نفوذ به تلفن همراه صاحب واشنگتن پست از طریق یک فایل ویدیویی آلوده از شماره متعلق به ولیعهد سعودی، "بسیار محتمل" است. به گفته منابعی که خواستند نامشان فاش نشود، این دو مقام ظاهرا در تاریخ اول مه همان سال تبادل نظر دوستانه‌ای در واتساپ داشتند که این فایل ارسال شد.

به گفته یک منبع مطلع، مقادیر زیادی از داده‌های تلفن همراه موسس آمازون ظرف چند ساعت استخراج شد. گاردین هیچ اطلاعی در مورد آنچه از طریق این تلفن دریافت شده یا نحوه استفاده از آن در اختیار ندارد.

این افشاگری گاردین مبنی بر اینکه احتمالا پادشاه آینده عربستان سعودی مشارکت مستقیمی در هدف گرفتن موسس آمریکایی آمازون داشته است، بازخوردهای منفی به همراه دارد. این تحولات می‌تواند تلاش‌های ولیعهد سعودی برای جلب سرمایه‌گذاری غربی در عربستان را تضعیف کند.

افشاگری گاردین حتی ممکن است رفتارهای ولیعهد سعودی و حلقه نزدیکان او چند ماه پیش از قتل وحشتناک جمال خاشقجی را دوباره زیر ذره‌بین قرار دهد. خاشقجی در اکتبر ۲۰۱۸ در کنسولگری عربستان در استانبول کشته شد و پنج ماه پیش از آن تلفن مالک واشنگتن پست هک شده بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عربستان جف بزوس محمد بن سلمان جمال خاشقجی واشنگتن پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۶۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از کجا بفهمیم گوشی هک شده است؟

سارقان اینترنتی راه‌های مختلفی را برای دسترسی به اطلاعات گوشی تلفن همراه اشخاص امتحان می‌کنند تا با هک کردن گوشی، به اطلاعات حساب‌های بانکی و حساب‌های کاربری آنها در فضای مجازی دسترسی پیدا کنند.

دغدغه بسیاری از افراد این است که آیا گوشی آنها مورد حمله هکر قرار گرفته است یا نه، پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فراجا (فتا) چند راهکار را پیشنهاد کرده است تا از امن بودن گوشی خود اطمینان حاصل کنید.

نشانی‌های هک شدن گوشی تلفن همراه:

۱-ضعف ناگهانی عملکرد

۲-مصرف غیرعادی باطری

۳-داغ شدن گوشی در مدت زمان کوتاه

۴-پاپ‌آپ‌های زیاد و غیرقابل بستن

۵-ظاهرشدن اپلیکیشن‌های ناآشنا برروی گوشی

۶-مبلغ قبض تلفن بالا و غیرعادی (احتمال سوءاستفاده از سیم کارت شما برای برقراری تماس یا پیام‌های مخرب)

اگر فکر می‌کنید گوشی‌تان در خطر هک شدن قرار دارد چه کار‌هایی باید انجام داد؟

۱-عوض کردن پسورد تمام اکانت‌ها از طریق دستگاه دیگر

۲-نصب آنتی ویروس

۳-بازگشت به تنظیمات کارخانه و پاک کردن تمام اطلاعات

در آخر چند راه‌کار برای پیشگیری از هک شدن گوشی که باید انجام دهیم:

۱- عدم استفاده از vpn‌های نامطمن

۲- استفاده از برنامه‌های مدیریت پسورد

۳- عدم استفاده از پایگاه‌های شارژ موبایل در مکان‌های عمومی

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • چرا کشور‌های عربی در زمان حمله ایران به اسرائیل کمک کردند؟
  • چرا سعودی‌ها بازیگردان بازار نفت جهان هستند؟/ سه «بزرگترین» نفتیِ دنیا در عربستان
  • تلویزیون عربستان: ایرانی‌ها در صورت حمله اسرائیل، منطقه را به آتش می‌کشند!
  • عربستان در حال تغیر چهره خود است، اما آیا حقیقت دارد؟
  • هشدار سران سعودی و اماراتی درباره تشدید تنش‌ های منطقه‌ای
  • از کجا بفهمیم گوشی هک شده است؟
  • جزائر الیاسات؛ چالش مرزی عربستان سعودی با امارات
  • افشاگری وال استریت ژورنال از موضع امارات و عربستان در جریان حمله ایران به اراضی اشغالی
  • افشاگری وال استریت ژورنال از موضع امارات و عربستان در جریان حمله ایران به اسرائیل
  • تاکید امیر قطر و بن سلمان بر لزوم آتش‌بس در غزه