Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور گفت: تمام فرآیندهای انتخابات مجلس شورای اسلامی به جز یک فرآیند به صورت الکترونیکی انجام می‌شود. ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۲ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، امیر شجاعان در کلاس آموزشی انتخابات 7 استان کشور شامل اصفهان، چهارمحال و بختیاری، یزد، لرستان، مرکزی، قم و قزوین که صبح امروز به میزبانی اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: تمام فرآیندهای انتخابات مجلس شورای اسلامی به جز یک فرآیند به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا سامانه جامع انتخابات طراحی شده شده که شامل 25 فرآیند است که تمام این فرآیندها باید کنترل شده و از طریق سامانه جامع انجام شود.

رئیس مرکز دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور ادامه داد: مکانیزه کردن فرآیند انتخابات مطابق با آخرین قوانین و آیین‌نامه‌های موجود، مدیریت یکپارچه انتخابات و جلوگیری از رفتار سلیقه‌ای از ویژگی‌های استفاده از سامانه جامع انتخابات است و برای مثال هیچ‌کس نمی‌توانست خارج از ساعت تعیین‌شده اقدام به ثبت‌نام در انتخابات کند.

وی گفت: سامانه جامع انتخابات به امضای دیجیتال مجهز است، زیرساخت‌های امنیتی چندگانه دارد و در هیچ فرآیندی از اینترنت استفاده نمی‌شود و زیرساخت آن شبکه مخابراتی است.

شجاعان بیان کرد: انواع گزارش‌ها در این سامانه پیش‌بینی شده و هیچ گزارشی نباید به صورت دستی تنظیم شده و یا خارج از سامانه ارائه شود.

وی تصریح کرد: مشخصات شعب و تمام عوامل اجرایی باید در سامانه ثبت شود و هیچ شعبه‌‌ای نباید بدون دستگاه احراز هویت کار کند که در تمام شعب نصب می‌شود و باید رأس ساعت 8 صبح در شعب فعال شده باشد که توسط دستگاه‌های مربوطه رصد می‌شود.

انتخابات مظهر و تجلی اراده مردم و موجب انسجام و همبستگی اجتماعی و امنیت ملی استسوءاستفاده شخصی از فضای مجازی در زمان انتخابات قابل قبول نیستبرخورد جدی با جرائم انتخاباتی در دستور کار دستگاه قضائی اردبیل قرار دارد

رئیس مرکز دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور با بیان اینکه فرآیند انتخابات شامل فرآیندهای قبل از رأی‌گیری، روز اخذ رأی، بعد از روز اخذ رأی و فرآیندهای پشتیبان است، بیان کرد: احراز هویت الکترونیکی با استفاده از کارت ملی هوشمند صورت می‌گیرد تا از اخذ رأی تکراری جلوگیری شود.

وی اضافه کرد: برای دادن رأی داشتن کارت ملی الزامی نیست اما داشتن شماره ملی الزامی است. البته تلاش می‌شود تا اسفندماه کارت‌های ملی باقیمانده نیز صادر شود.

شجاعان بیان کرد: پس از احراز هویت و اخذ رأی، فرد در هیچ شعبه دیگری نمی‌تواند رأی دهد. هیچ شعبه‌ای بدون دستگاه احراز هویت اجازه کار ندارد. برای نخستین بار ملاک اینکه کسی رأی داده یا نداده مهر شناسنامه نیست بلکه استعلام از سامانه است. البته تمام شناسنامه‌ها باید مهر شود.

وی گفت: در این دوره رأی‌گیری بدون استعلام از سامانه باطل است. رأس ساعت 24 سامانه را قطع می‌کنیم و از آن زمان هیچ شعبه‌ای اجازه اخذ رأی ندارد. همچنین هیچ شعبه‌ای پیش از پایان زمان رأی‌گیری اجازه بازگشایی صندوق‌ها و شمارش آرا را ندارد.

انتهای پیام/165/ش

R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۶۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو ماهواره بخش خصوصی آماده پرتاب هستند

به گزارش خبرگزای صدا و سیما، به نقل از مرکز اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نخستین حیاط دولت امسال با بیان اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون بیش از ۷ هزار روستای جدید تحت پوشش قرار گرفته اند، به عقد بزرگترین قرارداد با بخش خصوصی در حوزه فضایی در سال گذشته اشاره کرد.

بر اساس این گزارش، امروز (چهارشنبه) و در حاشیه نخستین جلسه هیات دولت در سال جدید، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره لایحه امنیت کاربران به خبرنگاران گفت: این لایحه در کمیسیون حقوقی،- قضایی دولت در دست بررسی است و مراحل پایانی خود را طی می‌کند و قسمت‌هایی از لایحه به علت بخش‌های قضایی نیازمند تایید قوه قضائیه بود که در همین ارتباط نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه ارسال شد تا نظر آنها برای این بخش‌ها کسب شود.

وی همچنین از استفاده نزدیک به چهار الی پنج میلیون نفر از بسته اینترنت هدیه عیدانه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات استفاده خبر داد.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه در  ۱۴۰۳ بدنبال تسهیل حضور بخش خصوصی در صنعت فضایی هستیم، تصریح کرد: پارسال نیز بزرگ‌ترین قرارداد با بخش خصوصی را برای ساخت منظومه شهید سلیمانی امضا کردیم و دو ماهواره بخش خصوصی نیز آماده پرتاب هستند و وزارت ارتباطات از قبل تصاویر و داده‌های این دو ماهواره را پیش خرید کرده است.

زارع پور، با اشاره به اینکه مطابق قانون تا پایان برنامه هفتم توسعه تمام ساختمان‌ها به فیبرنوری متصل می‌شوند، خاطرنشان است: در اینصورت سرعت دسترسی آنها به هزارمگابیت یعنی صد برابر سرعت فعلی ارتباطات ثابت کشور افزایش پیدا می‌کند و آن روز روزیه که سرعت دسترسی مردم افزایش صد برابری خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ۱۰ توصیه رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس برای جهش تولید
  • الکترونیکی شدن فرآیندهای ثبتی
  • چگونگی کسب اطلاعات دارویی از سامانه «تیتک»
  • شروط روسیه برای مذاکره با آمریکا درباره اوکراین/قرار گرفتن رئیس اطلاعات نظامی اوکراین در لیست ترور روسیه
  • دو ماهواره بخش خصوصی آماده پرتاب هستند
  • برگزاری انتخابات هشت حوزه به صورت الکترونیکی
  • وزیر کشور: مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم در 8 حوزه انتخابیه، تمام الکترونیک برگزار خواهد شد
  • وزیر کشور: انتخابات دور دوم مجلس ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود / در ۸ حوزه، انتخابات به صورت الکترونیکی خواهد بود
  • دور دوم انتخابات در ۸ حوزه الکترونیکی برگزار می‌شود
  • وزیر کشور: انتخابات دور دوم مجلس در ۸ حوزه الکترونیکی برگزار می‌شود