Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد ترامپ به دنبال حفظ فشار علیه ایران بدون رویارویی نظامی است و هم‌چنین منتظر اقدامات کشورهای اروپایی در زمینه بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه تهران است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی و مقامات منطقه‌ای گزارش داد، با فروکش کردن خصومتها بین ایران و آمریکا، دولت دونالد ترامپ به دنبال حفظ فشارها علیه تهران بدون سوق دادن منطقه به یک رویارویی جدید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات آمریکایی مدعی هستند، آنها به طور فزاینده‌ای مطمئن هستند که ایران و متحدان منطقه‌ای این کشور به دنبال دوری گزیدن از یک جنگ مستقیم با آمریکا هستند.

وال استریت ژورنال افزود: اعضای کلیدی تیم امنیت ملی کاخ سفید از ترامپ خواسته‌اند که محکم بایستد، تحریم‌های اقتصادی علیه ایران را حفظ کند و منتظر بماند ببیند سران کشورهای اروپایی به سمت بازگرداندن تحریمهای سازمان ملل علیه ایران حرکت خواهند کرد یا نه.

براساس این گزارش، برخی از چهره‌هایی که از ترور سردار شهید قاسم سلیمانی حمایت کرده‌اند مدعی هستند که ادامه فشارها به ایران می‌تواند به تضعیف حکومت یا حتی فروپاشی در آینده کوتاه مدت منجر شود.

«برایان هوک» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران معتقد است، ترکیبی از فشار اقتصادی حداکثری و احیای بازدارندگی از طریق یک تهدید نظامی معتبر، در صورتی که آمریکا مورد حمله قرار گیرد، بهتر از یک سیاست همراهی با رژیم ایران است.

اما برخی دیگر از مقامات دولت ترامپ که درباره ترور سردار سلیمانی هم تردید داشتند معتقدند که مذاکرات مستقیم یا از طریق یک کانال پشتیبان بین تهران و واشنگتن راه موثرتری برای جلوگیری از یک درگیری مجدد است.

وال استریت ژورنال می‌گوید که این مقامات در برابر گروه اول در اقلیت هستند.

ترامپ پیش از این پیشنهاد مذاکرات مستقیم، مثل مذاکرات با کره شمالی، را ارائه کرده است، با این حال مقامات ایرانی رویکرد تهدید نظامی، تحریم و مذاکره را قویا رد کرده‌اند.

این روزنامه آمریکایی در ادامه گزارش خود اضافه کرد که مقامات آمریکایی در حال حاضر معتقدند که ایرانیها طرحی برای حمله به نیروهای آمریکایی و دیپلماتهای این کشور در منطقه ندارند.

یک مقام آمریکایی در این زمینه گفت: «به نظر می‌رسد همه کمی عقب نشسته‌اند. سوال الان این است که برای پیشبرد دستور کار رئیس جمهور چه کارهایی می‌توانیم بکنیم؟»

این درحالی است که متحدان آمریکا در منطقه برخی مثل اسرائیل خواستار حفظ فشار نظامی علیه متحدان ایران در منطقه هستند و کشورهای عربی از واشنگتن خواسته‌اند تنش نظامی با ایران را کاهش دهد.

این گزارش به نقل از مقامات آمریکایی اضافه کرد، در ماه جاری ترامپ دوبار با شیخ تمیم امیر قطر که با تهران روابط نزدیکی دارد به صورت تلفنی گفت‌وگو کرده است. به گفته مقامات آمریکایی که درباره این دو مکالمه تلفنی توجیه شده‌اند، شیخ تمیم پیشنهاد میانجیگری بین تهران و واشنگتن را در راستای کاهش تنشهای نظامی ارائه کرده است.

با این حال مقامات کاخ سفید معتقدند که بعید است تلاشهای امیر قطر بیشتر از آنچه که رهبران فرانسه، ژاپن، عمان و پاکستان در این زمینه انجام داده اند(و همگی با شکست مواجه شده است)، موفق‌تر باشد.

یک منبع آمریکایی گفته است که قطر در سطحی بالا مشغول کار خود در این راستا است.

کاخ سفید پیش از این یکی از این دو گفت‌وگوی تلفنی میان ترامپ و امیر قطر را رسانه‌ای کرده بود.

وال استریت ژورنال می‌گوید که عربستان سعودی نیز با اعزام شاهزاده «خالد بن سلمان» به واشنگتن از ترامپ خواسته بود به دنبال دوری از یک جنگ منطقه‌ای باشد.

این روزنامه به نقل از یک دیپلمات ایرانی نیز گزارش داد که «بدون تسهیل تحریمها، میانجیگری‌ها نمی‌تواند به موفقیتی دست یابد.»

وی تاکید کرده است، «فرقی نمی‌کند که از چه کانالی(برای میانجیگری) استفاده کنیم، مشکل اصلی در آن طرف اقیانوس اطلس است.»

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۷۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا

شبکه آمریکایی با انتشار گزارشی ۲ ادعای پنتاگون در مورد حمله انتحاری داعش در خارج از فرودگاه کابل در جریان خروج نیروهای این کشور از افغانستان در اوت ۲۰۲۱ را رد و حقایق جدیدی را در این رابطه مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، رسانه نزدیک به دموکرات‌ها با استناد به شواهد ویدئویی جدید گزارش کرده «شمار زیادی از افراد در فرودگاه کابل نه بر اثر حمله انتحاری که در نتیجه تیراندازی سربازان آمریکایی جان باخته‌اند».

طبق ویدئوی ضبط شده، تعداد تیراندازی‌های صورت گرفته از جانب سربازان آمریکایی بیشتر از آن چیزی بوده که پنتاگون اعتراف کرده است.

ده‌ها نیروی نظامی آمریکا که در صحنه حضور داشته‌اند، تیراندازی در آن موقعیت را بسیار گسترده خوانده و گفته‌اند تیراندازی از سوی یک یا ۲ نفر انجام نگرفت بلکه تعداد زیادی از سربازان شروع به شلیک کردند.

در این حادثه که ۱۳ سرباز ارتش آمریکا و حدود ۱۷۰ افغان که به شدت به دنبال کمک برای فرار از تسلط طالبان بر کابل بودند، کشته شدند.

به مدت ۲ سال، پنتاگون اصرار داشت که تلفات، ناشی از یک انفجار بوده و نیروهایی که گزارش داده‌اند زیر آتش قرار گرفته‌اندT تحت تاثیر هرج‌ومرج پس از حادثه و اثرات ضربه‌های ناشی از انفجار بوده‌اند اما ده‌ها پرسنل ارتش آمریکا که در صحنه حضور داشتند تیراندازی را به تفصیل برای سی‌ان‌ان شرح داده‌اند.

یکی از این سربازان به سی‌ان‌ان گفت اولین انفجار بزرگ را از جایی که تفنگداران دریایی آمریکا ایستاده بودند، شنیده است و «نزدیک محل انفجار، یک یا ۲ نفره نبود و حجم وسیعی از تیراندازی بود».

یک پزشک افغان گفت که شخصاً گلوله را از تن مجروحان خارج کرده و با کارکنان بیمارستانش ده‌ها افغان را که بر اثر جراحات گلوله جان باختند، شمارش کرده است.

آثار تیراندازی در فرودگاه کابل

در مجموع، شواهد جدید اعتبار ۲ تحقیق نظامی ایالات متحده را به چالش می کشد و سؤالات جدی را برای پنتاگون ایجاد می کند، زیرا همچنان شواهد فزاینده‌ای را مبنی بر کشته شدن غیرنظامیان به ضرب گلوله رد می‌کند.

پنتاگون اصرار دارد که همه کشته‌ها و جراحات ناشی از انفجار بمب بوده اگرچه اذعان کرده است که تیراندازی از سوی نیروهای آمریکایی و بریتانیایی صورت گرفته است، اما می‌گوید که این تیراندازی محدود به سه انفجار بوده که تقریباً همزمان بوده است - یکی از ۲۵ تا ۳۰ تیر اخطار سربازان بریتانیایی و ۲ تیراندازی از سوی نیروهای آمریکایی با هدف مقابله با مظنونان، که به کسی برخورد نکرد!

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی برای خواننده رپ زیرزمینی | ادعای مقام آمریکایی برای اعمال فشار بر ایران
  • سفر روسای شاباک و ستاد مشترک ارتش اسرائیل به قاهره
  • عقب نشینی آمریکا از تحریم گردان «نتزاه یهودا »پس از فشار تل آویو
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟
  • رسانه‌های عبری: زمان استعفای مقامات نظامی اسراییل نزدیک شده است
  • عملیات وعده صادق، بدون دخالت متحدان منطقه‌ای بود
  • عملیات وعده صادق ، بدون دخالت متحدان منطقه‌ای انجام شد
  • «روس‌ها آمدند و ما رفتیم»؛ گزارش پالتیکو از شکست آمریکا در آفریقا
  • رویترز: حمله به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه