Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست با بیان اینکه ۶۰ درصد خودروهای با عمر کمتر از ۴ سال موفق به دریافت معاینه فنی برتر نشدند، گفت: خودروهای داخلی 2 سال پس از تولید ۴ برابر زمان تولید آلایندگی ایجاد می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید محمد مهدی میرزایی قمی در جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا که صبح امروز در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد در خصوص بخشی از اقدامات انجام شده از سوی کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا اظهار کرد: یکی از مهمترین مشکلاتی که کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کند موضوع خودروهای اسقاطی که بر این اساس ۳۰ درصد خودروها در تهران و ۳۵ درصد خودروهای کشور فرسوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که ۴۵ درصد از آلودگی هوای تهران سهم خودروهای فرسوده است، گفت: در ارتباط با این موضوع مکاتباتی از سوی سازمان محیط زیست با دستگاه‌های مختلف انجام‌شده تا فرآیند از رده خارج کردن خودروهای فرسوده سازمانی را با سرعت بیشتری در دستور کار قرار دهند.

رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست در ارتباط با فرآیند اسقاط موتورسیکلت‌ها نیز عنوان کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده تا پایان سال ۱۳۹۹، ۱۴۰ هزار گواهی اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده می‌بایست صادر شود که ۴۰ هزار از این گواهی‌ها می‌بایست تا پیش از 27 بهمن امسال صادر شود.

میرزایی قمی در ارتباط با آلایندگی منابع ثابت، افزود: ۳۰ درصد آلودگی هوا ناشی از این منابع ثابت و نیروگاه‌ها است که ما بر این اساس تلاش کردیم تا موضوع تولید و ذخیره‌سازی مازوت را با وزارت نفت مطرح و این مشکل را رفع کنیم که تاکنون به نتیجه ‌ای نرسیده‌ایم.

وی در ارتباط با طرح ارتقا استاندارد خودروهای سبک از یورو ۴ به ۵ نیز گفت: ما در این خصوص پیگیر پیش فروش اخیر خودرو‌ها برای تحویل آذرماه ۹۹ هستیم زیرا تعدادی از این خودروهای پیش فروش شده همچنان مجوز یورو ۵ خود را از سازمان حفاظت محیط زیست دریافت نکرده است. بر اساس قانون هوای پاک خودروهای تولیدی در سال ۹۹ می بایست استاندارد یورو ۵ داشته باشند.

رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه با اشاره به این مطلب که تا پیش از این خودروهای زیر چهار سال از معاینه فنی معاف بودند، اظهار کرد: امسال مقرر شد اگر خودرویی قصد دارد وارد محدوده LEZ شود باید معاینه فنی برتر دریافت کند.

میرزایی قمی اذعان کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده از سوی ستاد معاینه فنی ۶۰ درصد خودروهای  تولید داخل با عمر کمتر از ۴ سال نتوانستند استانداردهای لازم را برای دریافت معاینه فنی برتر دریافت کنند.

وی در پایان گفت: مطالعات دانشگاهی نشان می دهد خودروهای داخل پس از ۲ سال زمان تولیدشان چهار برابر زمان تولید آلایندگی تولید کرده و دوام کیفیت آلایندگی را ندارند.

انتهای پیام/۴۱۰۵/

منبع: آنا

کلیدواژه: خودرو آلودگی هوا سازمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۷۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در جشنواره زمین پاک و کاروان سفیران سبز در دومین روز از هفته زمین پاک، با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری در خصوص محیط زیست افزود: حضرت آقا تأکید کرده‌اند مهم‌ترین موضوع ویژه در بحث زمین، کم‌کاری‌ها و نادیده‌گرفتن فرسایش خاک است که بخشیدنی نیست و اگر بدانیم پلاستیک چقدر در فرسایش خاک مؤثر است، به اهمیت این موضوع پی می‌بریم.

وی ضمن بیان این نکته که هر ۱۰۰ مترمربع خاک حاصلخیز، بالغ بر ۱۰۰ سال طول می‌کشد که احیا شود، ادامه داد: این در حالی است که ۴۰۰ سال طول می‌کشد که پلاستیک در خاک فرسایش یابد که تازه به میکروپلاستیک تبدیل می‌شود که آن هم برای خاک مضر است؛ یعنی بالغ بر ۵۰۰ سال زمان برای احیای خاکی که آلوده به پلاستیک است، زمان نیاز داریم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در پایان ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ در برگزاری این برنامه، اظهار امیدواری کرد، با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌های درست مسؤولان، مصرف پلاستیک مدیریت و به موضوع احیای خاک بیش از پیش توجه شود.

گفتنی است، جشنواره زمین پاک و کاروان سفیران سبز همزمان با دومین روز از هفته ملی زمین پاک با حضور، موسوی شهردار منطقه ١١، حلیا سادات حسینی مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار، شادی مالکی سرپرست سازمان مدیریت تاکسیرانی شهر تهران و جمعی از مدیران شهری به میزبانی منطقه ١١ در بوستان رازی برگزار شد.

کد خبر 6087377 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • «پراید»؛ بیشترین سهم تولید آلایندگی مشهد را داشته است
  • پاکسازی اراضی شهرک صنعتی قرچک همزمان با هفته زمین پاک
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • معرفی ۲۴۰۰ متقاضی تعویض خودروی فرسوده به محیط زیست کردستان
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی کجا هزینه شد؟/اجرای پروژه محیط زیستی که ٣٠ سال طول کشید؟
  • روایت برخورد با مجتمع صنعتی آلاینده در زنجان
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد