Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-25@17:26:38 GMT

مردم اینجا خیلی نجیب‌اند

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۱۷۴۶۲

مردم اینجا خیلی نجیب‌اند

امروز دوباره به منطقه «پلان» اما به قرارگاهی دیگر آمدیم. مسئولان قرارگاه در نمازخانه در حال گفت‌وگو بودند. پیرمردی با ریش پروفسوری از فقر و نداری مردم سیستان و بلوچستان می‌نالید و به‌گور پدر مستندسازان و رسانه‌چی‌هایی که درد مردم را نشان نمی‌دهند صلوات می‌فرستاد!

امروز دوباره به منطقه «پلان» اما به قرارگاهی دیگر آمدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان قرارگاه در نمازخانه در حال گفت‌وگو بودند. پیرمردی با ریش پروفسوری از فقر و نداری مردم سیستان و بلوچستان می‌نالید و به‌گور پدر مستندسازان و رسانه‌چی‌هایی که درد مردم را نشان نمی‌دهند صلوات می‌فرستاد!

آقای حسینی، مسئول قرارگاه مصاحبه‌اش را با ما، به صورت رسمی، این طور شروع کرد: «سیل بهانه‌ای شد تا به این استان و این مردمان خدمت بشه. به‌نظرم سیل نعمته. این سیل زحمات وهابیت رو با خودش برد. با خدمات‌دهی نیروهای جهادی وحدت شیعه و سنی بیشتر شد».

«حاج حسن» آقا هم که انگار مسئول شناسایی و توزیع کمک‌ها بود، به ما گفت: «خیران خودشون خودسر کار نکنن لطفاً... با قرارگاه‌ها باید هماهنگ باشن و همکاری کنن... اگه یکی از خیران ۵٠ تا بسته کمک می‌کنه، دوست داره خودش با دست خودش اینو بین سیل زده‌ها توزیع کنه، حرفی نیس، ما هم ۵٠٠ تا بسته کمک رو بهش می‌دیم تا خودش بره توزیع کنه. اما با ما هماهنگ باشه... احساسی برخورد کردن کار رو خراب می‌کنه».

مصاحبه‌ها که تمام می‌شود، برای شناسایی دیگر روستاها، همراه بچه‌های قرارگاه به منطقه «عورکی» رفتیم. کنار اتاق بخشدار را با پهن کردن پتویی نمازخانه کردیم و نماز جماعت خواندیم. یک نفر ماند تا ادامه هماهنگی‌ها را انجام دهد و ما به روستای «عورکیِ ملاعبدالرحمن» رفتیم تا از مردم و امام جمعه منطقه چند تا راش بگیریم. در راه از جاده‌ای کاملاً ویران شده رد شدیم. درخت‌ها از ریشه و تیرهای برق از جا کنده شده بودند. بعد از گپ و گفتی با مردم سراغ مولوی روستا رفتیم. از نحوه توزیع کمک‌ها تعریف و از گروه جهادی مسئولِ این کار خیلی تشکر کرد. می‌گفت: «مردم اینجا خیلی نجیبند. وقتی ماشینی میاد وسط روستا تا غذا توزیع کنه بیشتر افراد نمیان جلو! بیشتر بچه‌ها میان که اونا هم یکی برا خودش میگیرن و میرن! این‌جوری عدالت رعایت نمیشه! دیشب که این قدر دقیق توزیع شد بازم به ٢ خانوار نرسید».

سری هم به مدرسه دینی نیمه تخریب شده‌ روستا زدیم. مولوی، در کلاسی که دیوارهایش ترک خورده بود ایستاد و از فعالیت‌های مدرسه و تربیت نیروهای انقلابی، از کارهای گسترده وهابیت و ترورِ(شخصیتی و فیزیکی) نیروهای انقلابی گفت.

به قرارگاه که برگشتیم، بچه‌ها گوسفندی قربانی کرده و به‌مناسبت شروع ایام فاطمیه ایستگاه صلواتی دور تنها میدان شهر راه انداخته بودند... راستی موکب‌داران هم این روزها می‌توانند فرصت را غنیمت بشمارند و سری به سیستان و بلوچستان بزنند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سیل سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۷۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عشایرنقده ؛آماده کوچ به مراتع میانبند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  فرماندار نقده با اشاره به بیانات  رهبرمعظم انقلاب  درخصوص جایگاه ویژه عشایر   افزود : عشایردر تامین گوشت و لبنیات جایگاه راهبردی در کشور و نقش مهمی در تحقق شعار سال دارند .

محمد نوبخت نیا با اشاره به فرا رسیدن فصل کوچ افزود: : سرکشی و کمک به عشایر و رفع مشکلات آنان درافزایش  تولیدات غذایی کشور موثر است و  موجب دلگرمی آنان می شود.

رئیس اداره امور عشایر نقده در خصوص توزیع نهاده در سال ۱۴۰۲ گفت : ۴۷۰ تن جو ۳۰۰ تن کنسانتره ، ۱۶۰ تن ذرت و ۳۰۰ تن آرد بین عشایر منطقه توزیع شده است.

  بهروز قنبری در خصوص تقسیم بندی مناطق ییلاقی گفت :۲ منطقه شاهین دژ ، بیجار ، لیگ بن کانی زرد کانی هوارجو و ۳ منطقه پیرانشهر قمطره -کفارستان و کلاشین، اشنویه می باشد .

وی با بیان اینکه   هزار و ۶۸۲ نفراز عشایر عضو شرکت تعاونی هستند افزود:  ایل مامش با ۳ طایفه ، قره پاپاق ۳۲  طایفه و شاهسون دو تیره دارند.

بهروز قنبری افزود: از  ۱۵ اردیبهشت کوچ میان بند عشایر شروع  می شودواز ۱۵ خرداد    کوچ اصلی  آغاز می شود که  تا ۱۵ شهریور ادامه دارد .

ارایه خدمات به کوچندگان ، رفع مشکل آرد ، توزیع پنل های خورشیدی ۳۷ مورد ،اجرای  طرحهای عمرانی ۳ کیلومتر ونیم با یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان لوله گذاری در شیخ معروف ، توزیع ۲ هزارو ۷۰۰ متر لوله بین عشایر برای انتقال آب از چشمه ، توزیع آبشخور ۱۴ مورد ، ۵ تانکر بصورت امانی ، ۲۰ کیلومتر مرمت جاده های عشایری ، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی ازتبصره ۱۶ به مبلغ ۶ میلیارد ۷۰ میلیون تومان از مهمترین  اقدامات این اداره در سال گذشته است.

 

 

 

دیگر خبرها

  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • بهبود پایداری شبکه برق فوق توزیع منطقه دشت آزادگان
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • هشدار جدی پزشکیان به مسئولان /بترسید از اینکه.../نیاز به گشت ارشاد مدیران نیست، در آمریکا هم می‌دانند ما در اینجا چه می‌کنیم!
  • افتتاح مرکز تداوم عقیدتی امام خامنه قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیروی زمینی سپاه
  • عشایرنقده ؛آماده کوچ به مراتع میانبند
  • عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند
  • ویسی: نام فولاد اینجاست اما اعتبارش نیست
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان
  • رادیو ۸۴ ساله شد/ اینجا تهران است، رادیو ایران