Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-19@23:19:04 GMT

روش درمان خشکی دهان

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۱۷۶۰۰

هیچ کس فکر نمی کند که خشکی دهان تا زمانی که آنها متوجه کمبود بزاق نشوند ، یک مشکل است. ناطقان: هیچ کس فکر نمی کند که خشکی دهان تا زمانی که آنها متوجه کمبود بزاق نشوند ، یک مشکل است. نام پزشکی این بیماری زروستومیا است. این یک علامت شایع و معمولاً یک عارضه جانبی از مصرف انواع خاصی از داروها است. اما این می تواند نتیجه ای از شرایط دندانپزشکی باشد ، زیرا بزاق ، دهان شما را از مواد غذایی و باکتری ها پاک می کند و به عنوان بخشی از فرآیند هضم عمل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 

علل و علائم خشکی دهان :

قبل از هر چیز ، زروستومیا به دلیل استرس و کم آبی می تواند رخ دهد. در این موارد غدد بزاقی شما ممکن است تولید بزاق کافی را متوقف کند.

طبق آمار ، 400 داروی تجویز شده وجود دارد که می توانند باعث زروستومیا شوند. عوارض جانبی داروی خود را بررسی کنید. به عنوان مثال ،داروی مسکن و داروهای ضد افسردگی اغلب این عارضه جانبی دارند.


 

زروستومیا می تواند نشان دهد که میان دندان ها مشکلی ایجاد شده است . وقتی بزاق کافی ندارید، نمی توانید اسیدها را در دهان خنثی کرده و مواد غذایی و باکتری ها را از آن پاک کنید.

خشکی دهان می تواند نشانه عفونت قارچی و کاندیدیازیس باشد. همچنین ممکن است بوی بد دهان و مشکل در بلع داشته باشید.

ممکن است به عصبی که به غدد بزاقی می گوید بزاق تولید کنند آسیب وارد شده باشد.

 

اگر با این مشکل روبرو شده اید ، برخی از راه حل هایی که می توانید برای مراقبت از دهان خود استفاده کنید وجود دارد:

 

1. مقدار زیادی آب بنوشید

کم آبی بدن یکی از دلایل عمده خشکی دهان است. پزشکان توصیه می کنند روزانه 8 لیوان آب بنوشید. این تقریباً 2 لیتر آب است.




2. از نوشیدنی های کافئین دار خودداری کنید

آیا متوجه شده اید که بعد از نوشیدن قهوه در طول روز عطش بیشتری داشته باشید؟ از نوشیدنی های کافئین دار خودداری کنید ، زیرا کافئین یک ادرارآور است که باعث از بین رفتن مایعات می شود. قهوه و چای می توانند مشکل خشکی دهان را بدتر کنند.

 

3. غذای ترش و لیمو بخورید

غذای ترش غدد بزاقی را تحریک می کند. برای مثال ، فشردن نصف لیمو در یک لیوان آب ، یک راه حل مناسب است. اما مراقب این امر باشید زیرا اسید موجود در لیمو می تواند به مینای دندان شما آسیب برساند.

 

4- از مصرف محصولات دخانی خودداری کنید

دخانیات می تواند تولید بزاق را کاهش دهد ، به خصوص اگر همزمان دارو مصرف کنید. همچنین ، سیگار می تواند غدد بزاقی شما را تحریک کند.



5-  یک تکه آب نبات بدون قند بمکید

آب نبات بدون قند بمکید. این به شما آرامش کوتاه مدت می بخشد. همیشه بهتر از یک آب نبات معمولی است که می تواند خشکی ایجاد کند.

 

6. از لب های خشک محافظت کنید

از آب رسان یا نرم کننده لب برای لب خود استفاده کنید. اگر زروستومیا وجود دارد ، لبهای خشک تقریباً همیشه باعث ناراحتی بیشتری می شوند.

 

7. بهداشت دهان و دندان را حفظ کنید

مراقب بهداشت دهان خود باشید. حداقل روزی دو بار دندان های خود را مسواک بزنید ، از یک شوینده دهان استفاده کنید ، آدامس بدون قند بجوید و مرتباً به دندانپزشک خود مراجعه کنید.

 

 
برچسب ها: دهان ، خشکی ، ناطقان ، بزاق

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دهان خشکی ناطقان بزاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۷۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید دارو از بره موم زنبور عسل توسط محقق همدانی

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان ، بابک عزتی ، توانسته با بومی سازی این دارو به صنعت داروسازی کشور کمک کند.

قطره خوراکی برای درمان عفونت و زخم معده ، اسپری مخصوص درمان بیماری های دهان و کرم مخصوص درمان بیماری های پوستی از جمله تولیدات این محقق همدانی است .

زنبور عسل از شیره درختان برگ سوزنی و گیاهان همیشه سبز مثل صنوبر ترکیبی بسیار مقوی به نام بره موم تولید می‌کند که به آن چسب زنبور یا propolis  نیز گفته می‌شود.

این ماده چسبناک به ویژه در سال‌های اخیر در علم پزشکی بسیار مورد توجه قرار گرفته و خواص درمانی فوق ‌العاده‌ای دارد.

دیگر خبرها

  • درمان سرطان رایگان می‌شود
  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • اعلام برنامه‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا
  • این نشانه های بدنی می گوید سلامت تان به خطر افتاده است
  • درمان سنتی عفونت لثه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • تولید دارو از بره موم زنبور عسل توسط محقق همدانی
  • برای جلوگیری از سرطان روده مسواک بزنید
  • ارائه ۱۱۷ هزار خدمات دندانپزشکی و آموزش دهان و دندان
  • برگزاری جشنواره بهداشت دهان و دندان در برخوار
  • از بوی بد دهان تا چای سرد