Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@04:00:08 GMT

برنامه‌های گوگل برای کاهش اعتیاد به موبایل

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۱۸۴۶۶

برنامه‌های گوگل برای کاهش اعتیاد به موبایل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، گوگل این بار برای وادار کردن کاربران به کاهش استفاده از گوشی‌های هوشمند به تاکتیک جدیدی روی آورده که عبارت است از شرمنده کردن افراد به علت کاربرد زیاد گوشی و احساس حس شرمندگی در آنها.

گوگل در همین راستا سه برنامه تجربی جدید به نام‌های اکتیویتی بابلز، انولوپ و اسکرین استاپ واچ عرضه کرده که هر سه برنامه آماری را در مورد استفاده زیاد افراد از گوشی هوشمند ارائه می‌دهند و از این طریق وی را شرمنده می‌کنند تا به هر نحو ممکن به کارگیری تلفن همراه را کمتر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه انولوپ از شما می‌خواهد تا از گوشی خود تنها برای برقراری تماس استفاده کنید و به طور مرتب آمار شرم آور وقت تلف کردن با تلفن همراه را متذکر می‌شود. این برنامه تنها با گوشی پیکسل ۳ ای سازگاری دارد.

اکتیویتی بابلز با ایجاد حباب‌هایی بر روی نمایشگر گوشی در زمان تلاش برای باز کردن قفل گوشی سعی می‌کند افراد را شرمنده کند و با هر بار قفل گشایی از گوشی حباب‌ها بزرگ‌تر شده و مدت طولانی‌تری بر روی صفحه ظاهر می‌شوند. اسکرین استاپ واچ هم بیشتر بر روی ارائه آمار جزئی استفاده از گوشی متمرکز می‌شود.

کد خبر 4832243

منبع: مهر

کلیدواژه: گوشی هوشمند تلفن همراه درمان اعتیاد گوگل فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان نوآوری تحقیقات علمی فناوری فضایی هکرها ایالات متحده آمریکا امنیت سایبری گوشی هوشمند شرکت هواوی فیس بوک ماهواره امنیت اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۸۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی

جام جم آنلاین اصفهان؛ سرهنگ سید مصطفی مرتضوی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: شيادان سايبري با ترفند ارسال پيام‌هاي جعلي حاوي لينک‌هاي آلوده با عنوان واريز طرح فجرانه کالابرگ الکترونيکي افراد را ترغیب به باز کردن لینک های آلوده به بدافزار کرده و با نصب بدافزاری با عنوان " کالا برگ " روی گوشی قربانی ، با ایجاد دسترسی غیر مجاز به اطلاعات قربانی ، اقدام به بردارشت غیر مجاز از حساب های افراد می نمایند. این مقام مسئول افزود: از باز کردن لینک‌های ارسالی که به صورت پیامک یا پیام در بستر شبکه‌های اجتماعی و منابع نامعتبر که از سوی افراد ناشناس یا دوستان و آشنایان با مضامین طرح‌های ابلاغی از سوی دولت ارسال می‌شود، خودداری نموده و اخبار موثق را تنها از طریق سایت‌های و رسانه‌های معتبر پیگیری کنند. این مقام انتظامی در خصوص اینکه اگر فردی بر روی لینک ناشناس کلیک کرد و وارد آن شد چه کاری باید انجام دهد ، گفت: ابتدا اینترنت گوشی خود را خاموش کرده ، گوشی را در حالت هواپیما قرار داده و با یافتن بدافزار نصب شده روی گوشی ، سریعا بد افزار مورد نظر را حذف و اگر اطلاعات کارت و یا حساب بانکی خود را در سیر مراحل قبلی وارد نموده اید و یا در اختیار قرار داده اید ، به سرعت نسبت به مسدود کردن کارت یا حساب بانکی خود از طریق تماس با پشتیبان بانک ، مراجعه حضوری به بانک و یا از طریق دستگاه خود پرداز اقدام و موضوع را با شماره گیری تلفن فوریت های سایبری پلیس فتا 096380 اطلاع رسانی نماید. رئیس پلیس فتا استان اصفهان در آخر بیان داشت: هموطنان بدون داشتن سواد رسانه‌اي در فضاي مجازي، فريب اخبار و محتواهاي جعلي را مي‌خورند و ممکن است نقش مؤثري در تغيير مسير زندگي آنها داشته باشد؛ لذا مي‌بايست اخبار را ازرسانه‌هاي معتبرملی وبه ویژه سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.gov.ir دنبال کنند تا دچار اين‌گونه مشکلات نشوند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه
  • هوش مصنوعی گوگل روی موبایل کارآمدتر می‌شود
  • دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی
  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران
  • تصاویر واقعی از گوگل پیکسل ۸A منتشر شد/ پرچمدار گوگل در رنگ‌های جدید در راه است
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند
  • افراد ۱۴۴ بار در روز تلفن‌های خود را چک می‌کنند!
  • پرفروش‌ ترین گوشی شیائومی+ دانلود لیست قیمت جدیدترین و ارزان‌ترین موبایل امروز(۳ اردیبهشت)