Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی گفت: فعالان اقتصادی طی چند سال اخیر تحریم‌های دشمنان را دور زدند و موفق میدان بودیم ولی دور زدن تحریم‌های داخلی که ناشی از نابسامانی قوانین است بسیار سخت‌تر بوده و به مراتب فشارهای دشمن بر سرمایه‌گذار را چندین برابر کرده است. ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۷ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، سیدعلی آقازاده پیش از ظهر امروز در نشست با سرمایه‌گذاران خارجی که با حضور معاون وزیر اقتصاد در ساوه تشکیل شد، با اشاره به حمایت داخلی از سرمایه‌گذاران اظهار داشت: فعالان اقتصادی طی چند سال اخیر تحریم‌های دشمنان را دور زدند و موفق میدان بودیم ولی دور زدن تحریم‌های داخلی که ناشی از نابسامانی قوانین است بسیار سخت بوده و به مراتب فشارهای دشمن بر سرمایه‌گذار را چندین برابر کرده و در واقع تحریم‌های داخلی بسیار سخت‌تر از تحریم‌های خارجی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: صدها میلیارد تومان سرمایه و صدها هزار متر زمین و چندین هزار دستگاه به خاطر معوقات تسهیلات بانکی متوقف شده و فعالیت نمی‌کنند و سرمایه‌های بزرگ و ظرفیت‌های استان در اثر ناهماهنگی، کج سلیقگی و بدسلیقگی برخی مسئولان معطل مانده است.

استاندار مرکزی تصریح کرد: بنابراین نباید به سبب جزیزه‌ای عمل کردن برخی و کج سلیقگی و نابسامانی قوانین این سرمایه‌ها معطل شود چرا که ظلم به خودمان است باید هرچه سریع‌تر این مسائل برطرف شود، مطالبات صنعتگران که در حوزه اختیارات استانی است حداکثر ظرف 10 روز آینده بررسی و برطرف می‌شود اما عمده مشکلات باید از طریق ملی و وزارتخانه‌ای برطرف شود.

آقازاده بیان کرد: با وجود مشکلات امسال یک میلیارد و 520 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در استان داشتیم که طی چند سال اخیر بی سابقه بود و این سبب افتخار برای کشور و همه مسولان است که باید قدردان آن باشیم.

وی ادامه داد: متاسفانه بخش اعظم مباحث در جلسات استان مربوط به باز کردن گره کار سرمایه‌گذاران با دستگاه‌های اجرایی است.

انتقاد معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد از روند پرداخت تسهیلات سرمایه گذاری

900 میلیارد تومان سرمایه گذاری خارجی در شهرستان خوسف جذب شد

لاریجانی: مجوزهای سرمایه گذاری اعلامی و نظارت ها پسینی شود

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: رونق اقتصادی یعنی حل مسائل جزیی و به حرکت درآوردن چرخه صنعت و این پاسخی به همه بدخواهان نظام است، پاسخ دندان‌شکن به دشمن، تقویت ظرفیت‌های داخلی، تسهیل و مرتفع کردن امور برای سرمایه‌گذاران است، بنابراین تسهیل این مسیر، رسالت کشور است.

آقازاده بیان کرد: در برطرف کردن مشکلات باید همسو و هماهنگ باشیم و از جزیزه‌ای کار کردن و به صورت بخشی عمل کردن پرهیز کنیم، شهرستان ساوه کانون صنعت کشور و بزرگترین قطب صنعتی در کشور و افتخار برای استان است که باید ظرفیت‌های این شهرستان بیشتر تقویت شود.

وی ادامه داد: روزی در بخش اعظم کالاها وابسته بودیم ولی امروز این وابستگی برطرف شده، بنابراین باید موانع را از مسیر این سرمایه‌گذاران که استقلال را برای کشور فراهم کرده‌اند برداشت.

انتهای پیام/716/ز

R7980/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۹۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش سرمایه‌گذاری غیر مستقیم در بازار سرمایه ایران برای کدام گروه از سهامداران مناسب است؟

امیرحسین جنانی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: صندوق‌های سرمایه گذاری یکی از روش‌های غیرمستقیم مدیریت دارایی‌ها در بورس محسوب می‌شوند. این صندوق‌ها با بهره‌گیری از نیرو‌های متخصص و با تجربه به کمک افرادی می‌آیند که دانش کافی یا زمان لازم برای تحلیل این بازار را ندارند و با تشکیل سبدی متنوع از اوراق بهادار مختلف، سرمایه آنها را مدیریت می‌کنند. سرمایه‌گذاران بازار‌های مالی با خرید واحد‌های این صندوق‌ها می‌توانند در آنها سرمایه‌گذاری کنند.

او افزود: نکته جالب درباره صندوق‌های سرمایه‌گذاری این است که افراد با هر میزان سرمایه، با هر مقدار ریسک‌پذیری و هر افق زمانی که برای کسب سود در بازار سرمایه دارند، می‌توانند با انتخاب انواع مختلف صندوق‌ها، سرمایه‌گذاری مطابق با اولویت‌های خود را در این بازار تجربه کنند. در شرایط کنونی اقتصادی که حفظ ارزش پول اولویت بالایی دارد، اهمیت سرمایه‌گذاری بسیار پررنگ‌تر از گذشته است.

جنانی گفت: سرمایه‌گذاری روش‌های مختلفی دارد که هر کدام جزئیات و پیچیدگی‌های مختص خود را داراست در این میان صندوق‌های سرمایه‌گذاری به دلیل عدم نیاز به صرف زمان و هزینه برای یادگیری، گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاران محسوب می‌شوند. صندوق‌ها انواع مختلفی دارند که هر کدام با توجه به ترکیب دارایی تحت مدیریت، سطح ریسک متفاوتی دارند. در نتیجه هر شخص با هر درجه از میزان ریسک‌پذیری می‌تواند صندوق مناسب خود را انتخاب کند.

او اظهار کرد: روش سرمایه‌گذاری غیر مستقیم، در مقابل روش مستقیم قرار می‌گیرد. یعنی اگر فرد سرمایه‌گذار دانش کافی از بازار‌های مالی و بورس، نداشته باشد می‌تواند از این روش برای سرمایه‌گذاری، استفاده کند. در روش غیر مستقیم، مدیریت معاملات سهام سرمایه‌گذار به تیم‌های حرفه‌ای واگذار خواهد شد. در حقیقت، این تیم‌ها هستند که به طور مستقیم وارد معاملات سهام می‌شوند. آنها دانش کافی برای رصد بازار مالی را دارند و در نتیجه می‌توانند گزینه‌های مناسب معامله را بیابند. البته این شرکت‌ها در مقابل خدماتی که برای سرمایه‌گذار انجام می‌دهند، کارمزد خود را دریافت خواهند کرد.

این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: یکی از مهمترین مواردی که برای انتخاب بهترین صندوق سرمایه‌گذاری باید در نظر داشت، میزان ریسکی است که هر سرمایه‌گذار حاضر به پذیرش آن است. انواع صندوق‌های سرمایه‌گذاری شامل صندوق‌های اهرمی، شاخصی، بخشی، کالایی، سهامی، مختلط، صندوق تضمین اصل سرمایه و درآمد ثابت است که به ترتیب بیشترین تا کمترین میزان ریسک را دارند. افراد باید ابتدا میزان ریسک‌پذیری خود را بسنجید سپس با در نظر گرفتن آن، صندوق سرمایه گذاری مناسب خود را انتخاب کنید.

او افزود: صندوق‌های سرمایه‌گذاری، فرصت بسیار خوبی را برای سرمایه‌گذاری ایجاد کرده‌اند. این صندوق‌ها، نقش واسطه‌ی مالی را برای فرد سرمایه‌گذار ایفا می‌کنند. از طرف دیگر، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، برای بازار سرمایه نیز بسیار مفید واقع می‌شوند. چرا که سرمایه‌ی سرمایه‌گذاران به طور سرجمع، می‌تواند برای معاملات سهام، وارد عمل شود.

جنانی می‌گوید: آن‌چه که در صندوق‌های سرمایه‌گذاری رخ می‌دهد، جمع‌آوری وجوه سرمایه‌گذاران و خرید سهام، اوراق مشارکت در بازار مالی با آن سپرده‌ها است. سرمایه‌گذاران در این صندوق‌ها، در سود و زیان شراکت دارند. صندوق‌ها، فرمول‌های خاص خود را برای خرید سهام و معاملات در بازار‌های مالی، دارند؛ بنابراین سود و یا زیان حاصل از سرمایه‌گذاری در صندوق‌های مختلف، با هم متفاوت خواهد بود.

گفتنی است، این مطلب توصیه و یا سیگنال به خرید و فروش و یا استفاده از این روش محسوب نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • افزایش بدهی‌های آلمان به ۲ هزار و ۶۲۰ میلیارد یورو
  • سرمایه‌گذاران برای تحقق شعار سال پای کار باشند
  • آمادگی دولت برای رونق گردشگری در منطقه کامفیروز
  • برخی فرآیندهای اقتصادی در مناطق آزاد اصلاح می‌شود
  • بروکراسی اداری، مهمترین مانع سرمایه گذاری در کشور
  • روش سرمایه‌گذاری غیر مستقیم در بازار سرمایه ایران برای کدام گروه از سهامداران مناسب است؟
  • آغاز ساخت ۷۵۰۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی
  • مسئولان با همه توان از سرمایه‌گذاران حمایت کنند
  • این بازار گزینه مهم سرمایه‌گذاران در سال ۱۴۰۳!
  • این بازار سال ۱۴۰۳به گزینه مهم سرمایه‌گذاران بدل شد / کدام بازار سود بیشتری دارد؟