Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@06:52:24 GMT

بخش نخست ساماندهی آبشوران در حال اتمام است

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۰۰۹۵

بخش نخست ساماندهی آبشوران در حال اتمام است

«بهرام درویشی» روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا، اظهارداشت: اکنون کار ساماندهی رودخانه آبشوران در قسمت پارکینگ شهرداری کرمانشاه در حال انجام است.

وی اعلام کرد: بخش اول این پروژه که حدود ۲۰ متر در حوالی میدان مالیات می شود، تا ۱۰ روز آینده به اتمام می رسد و ۸۰ متر باقی مانده نیز اواخر اسفند ماه تحویل داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کار در این محدوده را بسیار دشوار دانست و گفت: فعالیت در این بخش از شهر بسیار سخت و زمان بر است و اقدامات عمرانی به کندی انجام می شود.

درویشی با بیان اینکه آب منطقه ای کرمانشاه تنها موضوع ساماندهی رودخانه را در دستور کار دارد، گفت: ما پس از اتمام کار پروژ را به منظور رودکاری به شهرداری تحویل می دهیم.

وی با بیان روند اجرای پروژه ساماندهی رودخانه آبشوران بسیار هزینه بر و برای شهر کرمانشاه مهم است، گفت: رودخانه آبشوران در ادامه مسیر خود در سطح شهر نقاط بحرانی بسیاری دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تاکید کرد: محدوده مسجد بروجردی تا چال حسن خان از جمله نقاط پرحادثه آبشوران است که باید هرچه زودتر فکری برای آن کرد.

درویشی توضیح داد: در صورت تامین اعتبار این بخش از رودخانه نیز باید با اولویت ساماندهی شود.

آبشوران رودخانه‌ای است که از دل شهر یک میلیون نفری کرمانشاه عبور می‌کند و به محلی برای ریزش فاضلاب و زباله‌ها تبدیل شده است.

منشا این رودخانه که سراب قنبر در جنوب غرب کرمانشاه است با عبور از دل محلات شهر راهش را تا رودخانه قره سو در ضلع شمال شرقی کرمانشاه ادامه می دهد و با این رودخانه یکی می شود.

مدت‌ها پیش مسوُولیت ساماندهی این رودخانه بر عهده شهرداری بود اما باتوجه به اهمیت پروژه برای شهر کرمانشاه، ۱۲ مهرماه سال ۹۱ با هدف جداسازی فاضلاب از رودخانه آبشوران و ساماندهی آبهای سطحی به شرکت آب منطقه ای سپرده شد.

از آن زمان تاکنون نه تنها این رودخانه ساماندهی نشده، بلکه روند اجرای پروژه در محله هایی همچون پارکینگ شهرداری برای شهروندان و کسبه محل مشکلات بسیاری را به وجود آورده است.

بخشی از ساماندهی این رودخانه که در محدوده پارکینگ شهرداری کرمانشاه قرار داشت به طول ۱۲۰ متر اواخر پاییز امسال به شکل کانال در آمد و روی رودخانه نیز بسته شد اما شهرداری کرمانشاه تاکنون برای آسفالت آن اقدامی انجام نداده است.

انتقاد استاندار

استاندار کرمانشاه روز شنبه (۱۶ آذر) در نشست شورای برنامه ریزی استان که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، نسبت به اجرای پروژ آبشوران انتقاد کرد و گفت: با وجودی که این پروژه از سال ۹۱ آغاز شده است، تنها ۴۵ درصد پیشرفت دارد که به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.

«هوشنگ بازوند» افزود: به گفته مدیران شرکت آب منطقه ای کرمانشاه برای اتمام پروژه ساماندهی آبشوران ۱۸۰ میلیارد تومان بودجه نیاز است که هزینه بسیار زیادی است.

وی با بیان اینکه سرعت اجرای پروژه بسیار کند است، عنوان کرد: اجرای این پروژه در هشت ماه گذشته تنها ۱۲۰ متر پیشرفت داشته است که بسیار ناچیز است.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه اجرای این پروژ مردم را دچار گرفتاری های بسیاری کرده است، گفت: بخشی از گرفتاری‌های پروژه به دلیل ضعف مشاور است از این رو باید به صورت جدی با آن برخورد کرد.

بازوند به مشکلات ایجاد شده در محله پارکینگ شهرداری در پی اجرای پروژه آبشوران اشاره کرد و گفت: باید برنامه مدونی در رابطه با ساماندهی آبشوران ارائه شود تا دیگر شاهد تکرار خاطره پارکینگ شهردرای نباشیم.

قفل آبشوران در بازار

فرماندار کرمانشاه نیز چندی پیش در رابطه با پروژه آبشوران به ایرنا گفت: کار ساماندهی آبشوران در بازار قدیمی شهر کاملا قفل شده است از این رو باید با همکاری میراث فرهنگی، شهرداری و آب منطقه ای به صورت جدی برای آن چاره اندیشی کرد.

«فضل الله رنجبر» همچنین به مشکلات رودخانه آبشوران برای شهر کرمانشاه اشاره کرد و اظهارداشت: ساماندهی آبشوران در مناطقی همچون خیابان حدادعادل، وزیری و پارکینگ شهرداری با مشکل جدی روبه رو است.

اکنون رودخانه های آبشوران و قره سو در شهر کرمانشاه به کانال های روباز فاضلاب تبدیل شده اند و به گفته مسوُولان شرکت آب و فاضلاب شهر ۹۵۰ هزار نفری کرمانشاه در آن ها تخلیه می شود.

با اینکه همواره مسوُولان استان بر موضوع ساماندهی آبشوران، قره سو و سیستم تصفیه فاضلاب شهر کرمانشاه تاکید داشته اند و کار را نیز تا حدی پیش برده اند اما طولانی شدن این پروژه ها به طور قطع باعث ایجاد فضای یاس در روند توسعه شهر کرمانشاه شده است.

اجرای هرچه سریعتر پروژه های شهری جدای از اینکه نیازمند تامین به موقع اعتبار است؛ عزم جدی مدیران شهری و استانی را نیز می طلبد هرچند بی ثباتی مدیریت شهری و استانی خود عامل ایجاد بی انگیزگی در پیگیری امور و پیوستگی روند توسعه محسوب می شود.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه كرمانشاه هوشنگ بازوند شهرداری شهرداری کرمانشاه شرکت آب منطقه ای میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه كرمانشاه هوشنگ بازوند شهرداری شهرداری کرمانشاه شرکت آب منطقه ای میراث فرهنگی استانداری کرمانشاه كرمانشاه هوشنگ بازوند شهرداری شهرداری کرمانشاه شرکت آب منطقه ای میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۰۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی

ایسنا/گیلان مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با بیان اینکه تعمیرات اساسی اسکله گرد بلوار تاریخی بندرانزلی در راستای مسئولیت‌های اجتماعی این اداره کل انجام شد، گفت: برای اجرای این پروژه ۱۱ میلیارد تومان هزینه شد.

حسین یونسی امروز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه در آیین رونمایی از اتمام فرایند تعمیرات اساسی اسکله گرد بلوار تاریخی بندرانزلی اظهار کرد: این پروژه یکی از پنج پروژه شهری است که در راستای مسئولیت‌های اجتماعی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه تعمیر و بازسازی این پروژه از اسفند ۱۴۰۱ آغاز و در اسفند ۱۴۰۲ به پایان رسید، افزود: این اسکله شاید نیم قرن پس از افتتاح نگهداری نشده بود.

یونسی تصریح کرد: کار کردن در دریا علاوه بر اینکه سخت است، زمان انجام پروژه و هزینه‌ها را بالا می‌برد.

وی تاکید کرد: اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان در راستای مسئولیت اجتماعی  با ۱۱ میلیارد تومان اعتبار این پروژه را با اقدامات اصولی تعمیر کرد که تا ۳۰ سال آینده هم نیازی به تعمیر ندارد.

وی در خصوص چهار پروژه دیگر شهری که این اداره کل در راستای مسؤلیت های اجتماعی در دست اجرا دارد، گفت: پروژه لایروبی کنار اسکله‌ها و حاشیه بلوار بندرانزلی بود که بهمن ۱۴۰۱ شروع و در تیرماه ۱۴۰۲ به اتمام رسید.

 یونسی افزود: در ابتدا تصمیم بر لایروبی ۲۵ هزار متر مکعب بود ولی با توجه به وضعیت نامناسب این حوضچه حدود ۲۰۰ هزار مترمکعب در این محدوده با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان، این کار انجام شد.

وی با بیان اینکه پروژه سوم اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان لایروبی تالاب انزلی است، تصریح کرد: این پروژه ۱۸ ماهه بود و از مرداد ماه سال گذشته شروع شده که با پیشرفت خوبی که داشته حدود ۵۰ درصد پروژه انجام شده است.

یونسی با بیان اینکه این بودجه فقط برای بخش کوچکی از تالاب بود، افزود: احیاء کل تالاب انزلی اعتبار بسیار زیادی نیاز دارد ولی اداره بنادر و دریانوردی به صورت اورژانسی در برنامه داشت تا مشکل صیادان و قایقرانان را حل کند تا این بخش از جامعه بتوانند امرار معاش داشته باشند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان تاکید کرد: همه متولیانی که در احیاء تالاب انزلی دخیل هستند، می‌دانند لایروبی به تنهایی کافی نیست، همزمان باید کار آبخیزداری انجام و از ورود فاضلاب‌ها به داخل تالاب جلوگیری شود اگر این دو کار انجام نشود این مشکل را سال دیگر شاهد خواهیم بود و مجددا قایقرانان با معضلات گل و لای تالاب مواجه خواهند شد.

یونسی در ادامه به پروژه تعریض خیابان بایندر اشاره کرد و گفت: این طرح یکی از پروژه‌های بسیار پیچیده بود که مجوز آن باید از پنج وزیر اخذ می‌شد همچنین از شهروندان حاشیه خیابان زمین می‌خریدیم که با پیگیری‌های صورت گرفته این کار به صورت قانونی در حال انجام است و طبق برنامه زمان‌بندی، در اوایل مهر ماه سال جاری این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان همچنین در خصوص پروژه روکش خیابان اطباء تصریح کرد: به دلیل دمای پایین هوا که ماندگاری آسفالت را مشکل می‌کند انجام این پروژه به بعد عید موکول شد و طبق صورت‌جلسه‌ای که با شهرداری داشتیم خط کشی این محور را قرار شد شهرداری انجام دهد و ما در هزینه خود نیاوردیم در حال حاضر با تغییراتی که در شهرداری انجام شده هیچ برنامه‌ای برای خط‌کشی ندارند درخواست داریم این برنامه تعیین تکلیف شود تا بتوانیم روکش نهایی را انجام دهیم.

 یونسی با بیان اینکه بندرانزلی، بندر ۱۰ میلیون تنی است و هیچ یک از بنادر شمالی کشور با این ظرفیت وجود ندارد، گفت: حتی بندر امیرآباد با ۱۰۶۰ هکتار اراضی، هشت میلیون تن ظرفیت دارد و ما از این ظرفیت خوبی که داریم تنها ۲۰ درصد استفاده می‌کنیم چون اگر بخواهیم ظرفیت را افزایش دهیم کالاهای بسیاری وارد شهربندرانزلی می‌شود و از طریق جاده‌ای قادر به حمل این کالاها نخواهیم بود لذا نیاز مبرم به ریل داریم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان تاکید کرد: لذا درخواست داریم در گام اول ریل به شهر و در گام بعدی بتوانیم مجتمع بندری انزلی را صاحب ریل کنیم و این نیاز مند بودجه عمومی است و پروژه‌ای نیست که سازمان و بندر بتواند انجام دهد هر چند تا حد امکان جهت تحقق این امر همکاری می‌کنیم.

یونسی تصریح کرد: اتصال خیابان بایندر به جاده کمربندی را در برنامه داریم تا در آینده هیچ کامیونی در سطح شهر بندرانزلی تردد نکند.

اقدامات اداره کل بنادر و دریانوردی گیلان نویدبخش حرکت‌های مثبت در شهر

همچنین در این مراسم محمد پورخوش سعادت، فرماندار شهرستان بندرانزلی اظهار کرد: امیدواریم این تعاملاتی که شروع شده و در دولت سیزدهم منجر به خدمات متقابلی برای شهر و بندر باشد.

وی با بیان اینکه در این دوره اتفاقات مثبتی رخ داده و پروژه‌هایی که خصوصاً در بخش تالاب انزلی راه‌اندازی شده، افزود: پیگیری‌ها و زحماتی که اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان در بندرانزلی انجام داد فراتر از آن چیزی بود که انتظار ما بود.

پورخوش سعادت تصریح کرد: با توجه به مشکلاتی که بعضاً در حوزه محیط زیست بود اداره کل بنادر و دریانوردی با عِرقی که به تالاب بندرانزلی داشتند فراتر از انتظار ما ورود پیدا کردند.

فرماندار شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: همچنین اقدامات اداره کل بنادر و دریانوردی در حوزه‌های مختلف عمرانی خیابان اطبا، اسکله گرد، خیابان بایندر این خدمات متقابل باعث شد که نویدبخش حرکت‌های مثبت در شهر باشد.

پورخوش سعادت گفت: ضمن تقدیر و تشکر نسبت به این موضوعات، فعال شدن بندر در دولت جدید که آمارها نشان می‌دهد چقدر تراز مثبت و نویدبخش آینده درخشان برای این شهر است و امیدوارم بندرانزلی در بین بنادر شمالی همانطور که نقش پدافند غیرعامل را داشته یک نقش مثبت اقتصادی را هم بازی کند و در رقابت‌هایی که با سایر بنادر داریم بتوانیم با همکاری‌های مشترک در این زمینه نیز جایگاه مثبت داشته باشیم.

به گزارش اینا، اسکله گرد بلوار تاریخی انزلی در محدوده شهری شهرستان بندرانزلی و ​متولی اصلی این پروژه شهرداری است اما از چهار دهه قبل برنامه‌ای برای تعمیر آن نداشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • اتمام پروژه رینگ شرق تبریز تا پایان سال
  • بهره برداری از ۴ تقاطع غیر همسطح رشت تا شب عید ۱۴۰۴
  • ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در منطقه ۱۲ اصفهان/ اجرای فاز نخست پردیس خانواده به‌زودی
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری
  • تأسیس شهرک ضایعاتی‌ها در شهرستان کرمانشاه
  • لزوم مدیریت علمی آب موجود در بستر دریاچه ارومیه
  • لایروبی ۱۲۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اولویت‌دار آذربایجان شرقی
  • تکمیل عملیات ساماندهی خیابان ۲۲ بهمن کاوه در اردیبهشت ۱۴۰۳
  • عزم جدی حل مشکل کم آبی شهر مرزی نوسود و روستاهای مرزی شهرستان پاوه