Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرماندار قصرقند گفت: سیل اخیر تاکنون ۲۲۰ میلیارد تومان خسارت به این شهرستان وارد کرده که بیشترین میزان آن در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای است؛ البته میزان خسارات در حوزه کشاورزی و آب منطقه‌ای نیز بالاست. تاریخ انتشار: 14:34 - 02 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۸۹۳۰۰ رحیم‌بخش پاک‌اندیش در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به اقدامات صورت گرفته پس از بارندگی‌های اخیر در شهرستان قصرقند گفت: بارندگی‌های سیل آسا در جنوب استان سیستان و بلوچستان، از مجموع ۱۵۱ پارچه آبادی شهرستان قصرقند، تعداد ۱۴۱ روستا با جمعیت ۱۱ هزار خانواری آن  را نیز مستقیما تحت تاثیر قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: سیلاب اخیر به زیرساخت‌های شهرستان قصرقند از جمله راه‌های ارتباطی، برق، مخابرات، کشاورزی، تاسیسات شهری و روستایی، مسکن، حوزه بهداشت و درمان، آب شهری و روستایی خساراتی وارد کرده است.
فرماندار قصرقند اضافه کرد: سیل اخیر تاکنون ۲۲۰ میلیارد تومان خسارت به این شهرستان وارد کرده که بیشترین میزان آن در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای است؛ البته میزان خسارات در حوزه کشاورزی و آب منطقه‌ای نیز بالاست.  
 پاک اندیش با بیان اینکه رودخانه کاجو، از ارتفاعات کوه‌های کاجو سرچشمه می‌گیرد و در سرشاخه‌های آن میزان بارندگی در حدود ۲۰۰ میلی متری گزارش شد، گفت: در سطح شهرستان معدل ۱۱۰ میلی متر بارندگی داشتیم. این حجم وسیع آب باعث شد، پل ورودی شهر قصر قند و نیز تعداد ۱۳ دهنه پل‌های ارتباطی کاملا تخریب و سیل‌بند حفاظتی شهر نیز که قدمتی ۴۰ساله دارد، تخریب شود و برای ترمیم آن حداقل ۴۰ میلیارد تومان اعتبار لازم است. 
وی با توجه به حجم بالای خسارات سیل اخیر به بخش حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: تسریع در بازسازی پل‌های تخریبی ورودی شهر، احداث پل در روستای حمیری بخش ساربوک نیز از اولویت‌هاست چرا که مشکل ۱۲ هزار نفر از بخش ساربوک با احداث پل حل می‌شود و مردم در انتقال به مرکز شهرستان مشکلات‌شان رفع خواهد شد. همچنین تکمیل راه دسترسی قصر قند به تلنگ که یک سوم جمعیت شهرستان در این محدوده است و نیز پل‌ها، ابنیه‌ها و آب‌نما‌های تخریب شده، از اهمیت بالایی برخوردار است.    بیشتر بخوانید: 
 ۱۱ روستای کوهستانی جاسک و ۱۰ روستا در بشاگرد دچار انسداد مسیر هستند/خسارت سیل به ۲۱ مدرسه
فرماندار قصرقند اضافه کرد: بازگشایی راه دسترسی منطقه کاجو با ۳۲ پارچه آبادی که جمعیتی بالغ بر ۶ هزار و  ۵۰۰ نفر دارد به مرکز شهرستان نیز از مهمترین اقدامات در بخش راهداری است که در وضعیت پساسیل باید مدنظر قرار گیرد.    پاک اندیش با اشاره به خسارات سیل اخیر در بخش مسکن این شهرستان نیز گفت : تعداد ۳۰۰ واحد مسکونی شهری و هزار و ۴۰۰ واحد روستایی در اثر سیل اخیر تخریب شده‌اند و همچنین ۲۰۰ واحد مشکونی شهری و روستایی نیاز به تعمیر دارند که در کل به  یک هزار و  ۹۰۰ واحد مسکونی شهری و روستایی خسارت وارد شده است. 
وی در عین حال اضافه کرد: مهمترین مسئله و نگرانی ما درخصوص قطعی برق منطقه کاجو در بالا دست رودخانه کاجو  با ۳۲ روستا است، چراکه در سیل اخیر هم برق این روستاها قطع شد و هم راه دسترسی مردم بسته شد؛ چنانچه  ۱۰ روستا در این منطقه بیش از یک هفته برق نداشتند و با بالگرد ملزومات به این مناطق می‌فرستادیم.  
فرماندار قصرقند اضافه کرد: برق این مناطق به‌طور موقت وصل شد البته تا این لحظه، امکان انتقال تیر‌های برق به این منطقه مقدور نبوده است و نیازمند استفاده از بلدوزر و بیل مکانیکی برای بازگشایی مسیر تردد هستیم، چون منطقه کاملا کوهستانی این کار شش ماه تا یک سال زمان نیاز دارد، البته مسیرها در قسمت‌هایی که آب نبوده، باز شده است.   وی با بیان اینکه تمام روستا‌های شهرستان قصرقند آب و برق دارند و از نظر مخابراتی مشکل‌شان برطرف شده است، تاکید کرد: با توجه به اینکه ارتباط تلفنی در مناطق روستایی کاجو  به برق ارتباط دارد با قطع برق مخابرات نیز مشکل پیدا می کند لذا لازم است اپراتورهای ایرانسل، همراه اول و سایرین با ورود تخصصی خود، مشکل آنتن دهی در این مناطق را رفع کنند.   پاک اندیش با اشاره به خدمات رسانی سایر نهادهای مردمی و دولتی به مردم خسارت دیده در مناطق سیل‌زده شهرستان قصرقند، اضافه کرد: تا جایی که امکان داشته ارسال مواد غذایی و امدادی به تمام روستا‌های سیل‌زده شهرستان داشته‌ایم و  کماکان مناطق پایین دست کاجو در حال امداد رسانی هستند.    بیشتر بخوانید:  توزیع ۴۰ هزار وعده غذای گرم در روز میان سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان از سوی بسیج سازندگی فرماندار قصرقند تصریح کرد: البته در مناطق بالادست کاجو نیز از نظر انتقال بیماران اورژانسی و بانوان باردار به مراکز درمانی، نگرانی‌هایی داریم چراکه امکان تردد خودرویی نیست، البته از زحمات اورژانس هوایی در این مدت نیز سپاسگزاریم، امیدواریم با اقدامات در دست انجام ، هرچه سریع‌تر مسیرهای تردد جاده‌ای بازگشایی شود.   وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با حجم بالای این سیلاب، تلفات جانی در شهرستان قصرقند نداشتیم اما حجم خسارات مالی سیلاب در این شهرستان گسترده است که امیدواریم با اختصاص بودجه کافی، اقدامات اصلاحی و بازسازی کافی صورت گیرد.    پاک اندیش تصریح کرد: ۳۲ روستا در بستر رودخانه کاجو هستند که هم اکنون خدمات رسانی به ۸ روستا با مشکل مواجه است که اگر سامانه بارشی تا پایان هفته وارد این شهرستان نشود مسیر تردد تا یکشنبه کاملا باز می‌شود.   فرماندار قصرقند تصریح کرد: با توجه به حجم بالای خسارات سیل اخیر و اینکه  این شهرستان، شاخص‌های توسعه‌ای پایینی نسبت به سایر شهرستان‌های استان سیستان و بلوچستان دارد، نیازمند توجه ویژه مسئولان به تامین بودجه برای شهرستان جهت بازسازی زیرساخت‌ها در حوزه کشاورزی، لایروبی بستر رودخانه‌ها و مجتمع‌های تامین آب شهری و روستایی و سایر موارد هستیم.   به گزارش میزان، شهرستان قصرقند با جمعیتی حدود ۶۰ هزار نفر در جنوب استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و ارتفاع آن از سطح آب‌های آزاد دنیا ۵۰۳ متر و مساحت آن ۶ هزار و ۱۱۰ کیلومتر مربع است. شرایط اقلیمی این شهرستان  گرم و نیمه مرطوب بوده و میزان بارش سالانه کمتر از ۲۰۰ میلیمتر است. شهرستان قصرقند دارای ۳ بخش مرکزی، ساربوگ و تَلَنگ بوده و در سال ۹۱ تبدیل به شهرستان شده است.   انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فرماندار قصرقند رودخانه کاجو سیل و بارندگی در سیستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۰۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تخریب ۵۰ راه روستایی در شهرستان گنبکی تا تاکید بر اجتناب از سفر

ایسنا/کرمان فرماندار شهرستان گنبکی گفت: بارندگی اخیر به ۵۰ راه این شهرستان خسارت وارد کرده است.

محمد امینیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بارندگی امروز باعث تخریب ۵۰ راه دهستان و راه روستای زیارت‌شاه شده و اکنون تردد در این مسیر امکانپذیر نیست.

وی از شهروندان خواست از سفرهای غیر ضروری جدا خودداری کنند.

به گزارش ایسنا، همچنین معاون عمرانی فرماندار بم نیز با اشاره به گرفتار شدن نیروهای کرمان موتور و اهالی روداب غربی بخش بروات به دلیل سیل و مسدود شدن جاده، گفت: طغیان رودخانه و جاری شدن سیل باعث مسدود شدن راه‌های منتهی به روستاهای بخش بروات از جمله روداب غربی شده است.

 محمدصادق دادالله پور افزود: بخش بروات و روداب شامل روستاهای پرجمعیت از جمله دولت‌آباد، تاج‌آباد، کروک، سروند و ... است که جاده دسترسی آن هم‌اکنون مسدود شده است.

وی از مردم خواست از تردد غیر ضروری و نزدیک شدن به محل رودخانه‌ها و پل‌ها بپرهیزند.

حمید طبسی نژاد فرماندار شهرستان نرماشیر نیز اظهار کرد: بر اثر بارش شدید امروز ششم اردیبهشت ماه و آبگرفتگی، راه روستای اسعدیه مسدود شده است.

وی افزود: روستاهای خواجه آباد، وکیل آباد، قلعه شهید، نظام شهر، دشت آباد، سیدآباد، خیرآباد، شهیدچمن، محمدآباد آب‌شیرین، ده وسط و روستاهای اطراف رودخانه‌های فصلی شهرستان نرماشیر آماده باش هستند.

طبسی نژاد اظهار کرد: راه مواصلاتی به بخش روداب مسدود است، همشهریان از تردد در این مسیر خودداری کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • از تخریب ۵۰ راه روستایی در شهرستان گنبکی تا تاکید بر اجتناب از سفر
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • ریزش و تخریب یک واحد مسکونی فرسوده در شهر یزد بر اثر بارندگی
  • تخریب یک واحد مسکونی فرسوده بر اثر بارندگی در یزد
  • یک واحد مسکونی فرسوده بر اثر بارندگی تخریب شد
  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد
  • سیل به ۱۰ واحد مسکونی در سوادکوه خسارت وارد کرد
  • آسیب بارندگی‌ها به ۷۰ واحد مسکونی در کاشان
  • امدادرسانی هوایی به مناطق سیلزده قصرقند تداوم دارد
  • جاری شدن سیل در استان یزد / واژگونی چندین کامیون در جاده‌های استان