Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی ــ رئیس جهاددانشگاهی ایلام با بیان اینکه ایجاد بیش از ۳۰۰ هزار شغل توسط ۴ هزار شرکت دانش‌بنیان امیدوارکننده است، گفت: جوانان خلاق و نوآور بزرگ‌ترین سرمایه برای مقابله تحریم‌های ظالمانه دشمنان است.

به گزارش ایکنا از ایلام، سیدغلامرضا حسینی، رئیس جهاددانشگاهی استان امروز، دوم بهمن‌ماه در نخستین رویداد تخصصی تولید محتوای فضای مجازی بسیج، اظهار کرد: رشد استفاده از فضای مجازی فرصت‌های زیادی را در زمینه‌های مختلف از جمله ایجاد اشتغال و کسب و کارهای نوین پیش روی ما گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شالوده اصلی اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش‌بنیان است، گفت: در مقابل اقتصاد دانش‌بنیان اقتصاد مبتنی بر نفت وجود دارد و تاکنون نیز موجب شده تا آن گونه که باید به نوآوری و دانش توجه نشود چون در این نوع اقتصاد، اشتغال و ابتکارات مبتنی بر دارایی‌ها و اعتبارات اقتصادی و پول موجود در کشور بوده است.

عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی ادامه داد: در جامعه‌ای که اقتصاد آن متکی به نفت باشد، ارتباط چندان معناداری بین دانشگاه‌ها و کارخانه‌ها ایجاد نمی‌شود و صنعت شکل نمی‌گیرد و فقط کارخانه‌ها متولد می‌شوند و نوآوری و خلاقیت جایگاه مناسبی ندارد، به همین دلیل صنایع اقتصادی ما وابسته به تکنولوژی‌های بیگانه است.

رئیس جهاددانشگاهی ایلام تصریح کرد: در اقتصاد دانش‌بنیان اقتصاد مبتنی بر دانش است و نوآوری جایگاه بالایی دارد و همه مسائل با دانش حل می‌شوند و دانش محور کسب و کار قرار می‌گیرد و ارزش‌آفرینی می‌کند و توسعه‌ پایدار را به ارمغان می‌آورد.

حسینی گفت: دانش‌آموختگان در جامعه دانش‌بنیان، دنبال کار دولتی نیستند، بلکه دنبال این هستند که با نوآوری و ایده کاری را انجام دهند که مبتنی بر کارآفرینی شود و خوشبختانه امروز جامعه از ایده جوانان استقبال و دانشگاه ارتباط منطقی و خوبی را با صنعت برقرار کرده است اما تا رسیدن به نقطه‌ مطلوب در این عرصه فاصله داریم و امروز از هر 820 مقاله که منتشر می‌شود یک ثبت اختراع بین‌المللی داریم، در صورتی که این آمار در کشور ژاپن به ازای هر مقاله یک اختراع ثبت می‌شود و باید به‌دنبال حل این مشکل باشیم.

رئیس جهاددانشگاهی ایلام با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید طوری حرکت کنند که به جای اینکه منتظر بودجه دولت باشند باید با فناوری و نوآوری هم درآمدزا باشند و هم ثمره کار دانشگاه‌ها به مردم برسد، تصریح کرد: در تحریم ظالمانه آمریکا و اروپا متوجه شدیم که پول نفت نمی‌تواند مشکل ما را حل کند و همین جوانان هستند که با نوآوری و خلاقیت کارهای بزرگی را انجام دهند و نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب خواهند کرد.

حسینی با قدردانی از برگزاری چنین رویدادی در استان توسط سپاه امیرالمؤمنین(ع)، آن را فرصتی بسیار مناسب برای ایده‌پردازی جوانان عنوان و اظهار کرد: نامگذاری سال‌ها با مضامین اقتصادی و اقتصاد مقاومتی در سال‌های اخیر توسط مقام معظم رهبری هم رسالت‌های بزرگی را فراوری ما قرار داده و هم موجب اتفاقات بسیار خوبی در کشور شده است.

وی گفت: در زمینه جذب دانشجو جزء 10 کشور اول هستیم و 4 میلیون و 500 هزار نفر دانشجو داریم که ظرفیت بسیار بالایی است و به لحاظ تولید علم در رتبه 15 هستیم و وجود 43 پارک‌ علم و فناوری که با تعداد پارک‌های بزریل، چین و اسپانیا برابری می‌کند و ظرفیت‌های خوبی ایجاد شده است.

وی ادامه داد: آمارهای اخیر نشان می‌دهد، با هزینه‌ 10 هزار میلیارد تومان، 300 هزار شغل ایجاد شده ولی 4 هزار شرکت دانش‌بنیان بیش از 300 هزار شغل ایجاد کرده‌اند که امیدوارکننده است.

رئیس جهاددانشگاهی ایلام با اشاره به افتتاح مرکز نوآوری و شکوفایی در جهاددانشگاهی که با حمایت وزارت ورزش و جوانان ایجاد شده، گفت: امیدواریم ایده‌های علاقه‌مندان و ایده‌پردازان هدایت و دغدغه‌های نظام برآورده شود و به کوته نظرانی که فکر می‌کنند تحریم موجب خستگی جوانان ما می‌شود نشان دهیم می‌توانیم بر دشمنان این مرزو بوم پیروز شویم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا ایلام فرهنگی جهاددانشگاهی مرکز نواوری خلاقیت قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۰۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان منبع ظرفیت‌های فراوانی در حوزه اقتصادی و گردشگری است

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: این استان ظرفیت‌های بالقوه مختلفی در حوزه‌های گردشگری، صنایع دستی، اقتصاد و معادن دارد که باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

محمد کرمی روز پنجشنبه در نشست تشریح و تبیین برنامه‌ها در راستای فرامین رهبر معظم انقلاب در خصوص شعار سال اظهار کرد: سیستان و بلوچستان ظرفیتی عالی در حوزه گردشگری داشته که این حوزه یک اقتصاد قوی دارد به همین دلیل باید به این بخش توجه ویژه شود.

وی با اشاره به اینکه آورده کشورهای دیگر از حوزه گردشگری بسیار بالاست تصریح کرد: برای تحقق این موضوع باید طرح‌هایی آورد تا مشخص شود در هر قسمتی چه کاری می‌توان انجام داد به همین دلیل بسته‌های سرمایه‌گذاری باید آماده باشد که بتوان با برنامه‌ریزی پیش رفت.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: جوانان روستایی باید در روستاها ساماندهی شوند و اگر نیاز به آموزشی در حوزه‌های مختلف دارند آن‌ها را آموزش دهیم، نیازی نیست جوانان روستایی برای آموزش به جایی بروند بلکه باید تلاش کنیم مربی به آن روستا برود و اگر در زمینه مربی با کمبود مواجه هستیم می‌توانیم از دیگر استان‌های کشور برای آموزش جوانان روستایی مربی بیاوریم.

وی بیان کرد: تعداد زیادی مربی برای آموزش جوانان سیستان و بلوچستان اعلام آمادگی کرده‌اند اکنون که شرایط آن پیش آمده می‌توانیم برای آوردن مربی اقدام کنیم، هماهنگی‌های لازم برای کلاس‌های کنکور انجام شده تا گروه‌های جهادی اساتید را بیاورند و کلاس برگزار کنند.

کرمی با اشاره به اینکه به گروه‌های جهادی گفته شده نیازی به ساخت مدرسه در سیستان و بلوچستان نیست بلکه نیاز داریم دانش آموزانمان از نظر علمی توانمند شوند ادامه داد: مدرسه یکی از زیرساخت‌ها به شمار می‌رود اما اگر معلمی برای آموزش دانش آموزان نداشته باشیم ساخت مدرسه بی فایده است.

وی خاطر نشان کرد: اگر مربی توانمند باشد با کلاسی که در چادر هم برگزار شود توان بالا بردن دانش آموزان را دارد اما اگر معلم با طریقه آموزش دادن به دانش آموزان آشنا نباشد هزاران امکانات هم که فراهم شود نمی‌تواند از آن استفاده درست کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اشتغال و کار آفرینی جوانان سملقانی در تولید فلنج 
  • تکمیل زنجیره دانش‌شهر ایران با گشایش ناحیه نوآوری
  • سیستان و بلوچستان منبع ظرفیت‌های فراوانی در حوزه اقتصادی و گردشگری است
  • ادامه پیگیری اولویت‌های پنج گانه وزارت علوم در سال ۱۴۰۳
  • توجه به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم
  • شرکت‌های دانش‌بنیان، مصداق مشارکت مردم در عرصه تولید هستند
  • ساخت کارخانه نوآوری و توسعه شرکت‌های دانش بنیان در زهک اجرا می‌شود
  • ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بازار‌های بین‌المللی
  • مطالبه اعتبارات ملی برای خوزستان/ اشتغال، اولویت اول جوانان
  • پالایشگاه‌های هندی نفت بیشتری از آمریکا می‌خرند