Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@11:57:18 GMT

انتقال ارز بزرگترین مشکل سرمایه گذاران خارجی است

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۱۲۴۴

انتقال ارز بزرگترین مشکل سرمایه گذاران خارجی است

ایسنا/مرکزی معاون وزیر اقتصاد گفت: انتقال ارز بزرگترین مشکل سرمایه گذاران خارجی است.

سیدعلی محمد موسوی امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه رفع موانع و مشکلات سرمایه گذاری خارجی که در شهر صنعتی کاوه ساوه برگزار شد، در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به آمار خوب سرمایه گذاری خارجی در استان مرکزی بویژه در شهرستان ساوه اظهار کرد: با وجود تحریم های ظالمانه دشمنان علیه نظام اسلامی خوشبختانه سرمایه گذاری در کشور به دلایل مختلف از وضعیت مطلوبی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به رشد قابل قبول میزان سرمایه گذاری در کشور طی چند سال اخیر اشاره کرد و افزود: به دلیل برخی فشارها که بر برخی کشورهای خارجی وارد شده است نوع و طبیعت سرمایه گذاری در کشور ما متفاوت شده، اما در مجموع، درصد قابل توجهی سرمایه‌گذاری خارجی در کشور صورت گرفته است که بزودی مقام عالی وزارت اقتصاد و دارایی آمار دقیق آنرا اعلام خواهد کرد.

معاون وزیر اقتصاد در ادامه با اشاره به موانع و مشکلات پیش روی سرمایه گذاران خارجی در استان مرکزی، تصریح کرد: موضوع انتقال ارز و موضوعاتی در حوزه گمرکی و مالیاتی از جمله مشکلات و موانع پیش روی سرمایه گذاران خارجی است که در جلسات سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران مطرح و برای برون رفت از آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مشکلات انتقال ارز معاون وزیر اقتصاد ساوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۱۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت در راه‌های مواصلاتی بزرگترین مشکل شهرستان بردسکن است

حجت‌الاسلام علی اصغر امینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وجود حدود ۱۰۸۰ کیلومتر راه در محدوده شهرستان بردسکن اظهار کرد: متأسفانه حتی یک کیلومتر از راه‌های مواصلاتی این شهرستان، جاده استاندارد و دو بانده نیست که مساله منجر به فوت ۱۹ نفر و مصدومیت ۴۶۲ نفر بر اثر سوانح رانندگی طی یازده ماه گذشته شده است.

امام جمعه بردسکن تصریح کرد: با وجود اینکه توسعه و اصلاح راه‌های مواصلاتی طی سال‌های گذشته همواره از وعده‌های انتخاباتی نامزدهای نمایندگی مجلس بوده است ولی تاکنون اقدامی در این رابطه انجام نشده است.

وی با بیان اینکه شغل هشتاد درصد مردم این شهرستان کشاورزی و دامداری است ابراز کرد: دامداری شهرستان با گرانی نهاده‌های دامی از بین رفته است و با سخت‌گیری‌های جهاد کشاورزی بر چاه‌های آب با بهانه کمبود برق برای ۳۶۰ حلقه چاه شهرستان که با موتور برق کار می‌کنند، اکثر این چاه‌ها بلا استفاده می‌ماند.

امینی با اشاره به ضرر شش میلیارد تومانی شهرستان بردسکن از ناحیه کشاورزی درباره سوخت پمپ‌ها در اثر ناترازی تولید برق گفت: این شهرستان در برداشت پنبه، انگور و انجیر پنجاه درصد کاهش برداشت داشته است که با این روند کشاورزی منطقه هم به سرنوشت دامداری آن مبتلا خواهد شد و این روند باعث سرازیر شدن جمعیت زیادی از روستاها به شهرها خواهد شد.

امام جمعه بردسکن از قطع میانگین برق چاه‌ها به مدت پنج ساعت در شبانه‌روز خبر داد و افزود: شایعه شده است که این قطعی برق به هفت ساعت در شبانه‌روز افزایش خواهد یافت؛ افزون بر این هر سال چهار ماه خرداد تا شهریور برق موتور چاه‌ها قطع است که گفته‌اند احتمال افزایش این مدت هم وجود دارد که در نتیجه ضرر غیر قابل جبرانی به کشاورزی منطقه وارد خواهد شد.

وی یکی دیگر از معضلات شهرستان بردسکن را مشکل درمانگاه تأمین اجتماعی عنوان کرد و گفت: حدود چهل هزار نفر از جمعیت شهرستان بردسکن تحت پوشش بیمه درمانی تأمین اجتماعی هستند؛ تا به حال دو زمین را برای ساخت درمانگاه تأمین اجتماعی کلنگ زده‌اند، اما هر بار به دلایل غیر منطقی این ساخت و ساز به شروع نشده است.

امینی با اعلام اینکه حدود هشت ماه پیش در هفته دولت زمین دیگری برای درمانگاه تأمین اجتماعی کلنگ زنی شده است تصریح کرد: این بار هم زمزمه‌هایی مبنی بر تعویض زمین به گوش می‌رسد؛ این در حالی است که برای درمانگاه یک بار بودجه مقرر شد و به خاطر همین مشکلات زمین بودجه آن به مرکز برگشت داده شد.

امام جمعه بردسکن یکی دیگر از مطالبات مردم شهرستان بردسکن را راه‌اندازی درست و منطقی شهرکی صنعتی عنوان کرد و گفت: شهرک‌های صنعتی بردسکن با حدود ۳۵ سال سابقه، در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است؛ اگر این شهرک صنعتی به شهر مجاور واگذار شود، بردسکن هیچ شهرک صنعتی نخواهد داشت؛ البته تمام زیر ساخت‌های شهرک صنعتی فراهم است اما کار پیش نرفته و واحدهای تولیدی کمتر از انگشتان در این شهرک مشغول به کار هستند که این موضوع در کنار بیکاری مردم آزار دهنده است.

وی در بیان موضوعی دیگر از مشکلات مردم بردسکن اظهار کرد: گلزار شهدا سیصد شهید دارد که بنیاد شهید برای ۲۵۷ شهید که پدر و مادرشان در این شهرستان مانده‌اند پرونده دارد؛ اکنون شاهد از بین رفتن قبور شهدا هستیم که وجود توجه به این مسأله از مرکز را استدعا داریم.

کد خبر 6064392

دیگر خبرها

  • ارایه تسهیلات به سرمایه‌گذاران/ قوانین باید درست اجرا شود
  • سرمایه گذاری خارجی بیش از ۵ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار درکشور در سال گذشته
  • جزئیات روند سرمایه گذاری خارجی در یک دهه اخیر
  • محرومیت در راه‌های مواصلاتی بزرگترین مشکل شهرستان بردسکن است
  • نصاب سرمایه گذاری خارجی در ۱۶ سال گذشته، شکسته شد
  • بروکراسی اداری، مهمترین مانع سرمایه گذاری در کشور
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی اردبیل
  • تولید مردم محور کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است
  • مشکل اقتصاد ایران، جهالت مدیران رانتی و کوته‌بین است / مدیران سازمان برنامه و بودجه فارغ التحصیل دانشگاه‌های درجه چندمند
  • این بازار گزینه مهم سرمایه‌گذاران در سال ۱۴۰۳!