Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست گفت: اخیرا نامه‌هایی به دست ما رسیده و درخواست دریافت اجازه برای استفاده از سوخت مازوت را در چهار نیروگاه منتظر قائم ، بعثت تهران، شهید منتظری اصفهان و نیروگاه تبریز مطرح کرده‌اند این در حالیست که این نیروگاه‌ها در نزدیکی مناطق مسکونی یا در جهت باد غالب قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، فریبا شفاپی در جلسه امروز کارگروه کاهش آلودگی هوای کشور که در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد درباره آخرین وضعیت سوخت نیروگاه‌های کشور اظهار کرد: براساس ماده  ۲۳ آیین‌نامه فنی قانون هوای پاک نیروگاه‌هایی که براساس سوخت سال ۹۷ خود بیش از ۳۰ روز سوخت مازوت مصرف کرده‌اند و حدود مجاز انتشار آلودگی را رعایت نکرده‌اند موظف بودند که تا پایان تیر ۹۸ با تایید سازمان حفاظت محیط زیست به تجهیزات کاهش نشر آلاینده‌های هوا مجهز شوند.

این کارشناس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست ادامه داد: ماده ۱۳ قانون هوای پاک موضوع تامین سوخت استاندارد برای تمامی مراکز صنعتی، تولیدی و ... را مد نظر قرار دارد و براین اساس می‌بایست یک سال بعد از لازم الاجرا شدن قانون هوای پاک این موضوع دنبال می‌شد.

شفاپی افزود: از سال گذشته صادرات مازوت با مشکلاتی مواجه شد و از این رو تصمیم گرفتیم که کنسرسیوم دانشگاه‌های برتر در زمینه چگونگی مدیریت مازوت مازاد راهکارهای را ارائه کند. ما نیز این دیدگاه‌ خود را به وزارت نفت و وزارت علوم اعلام کرده‌ اما تاکنون پاسخی از آنها دریافت نکرده‌ایم.

این کارشناس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم با اشاره به این که متاسفانه در آذربایجان شرقی  این اتفاق افتاد و نیروگاه این شهر از سوخت مازوت استفاده کرد، گفت: تا جایی که ما رصد کرده‌ایم در سایر نیروگاه‌ها هنوز این اتفاق نیفتاده است.

شفاپی افزود: در حال حاضر نیروگاه شهید رجایی قزوین، نکای مازندران، بندرعباس و توس مشهد ، فتح بیستون و زرند کرمان درصد بالایی از سوخت مازوت استفاده می‌کنند و متاسفانه نامه‌های به دست ما می‌رسد که از ما می‌خواهند که علیرغم رسالتمان در نظارت بر اجرای قانون هوای پاک این نیروها را برای استفاده از سوخت مازوت فک پلمب کنیم.

وی تاکیدکرد: در درجه اول این نیروگاه‌ها اصلا پلمب نیستند و در درجه دوم علیرغم دستور آقای جهانگیری - معاون اول رئیس جمهوری- مبنی بر تامین سوخت گاز نیروگاه توس مشهد در فصل زمستان، سوخت این نیروگاه تامین نشده و از ابتدای سال تاکنون بیش از ۸۰ درصد سوخت مصرفی نیروگاه توس مشهد، مازوت بوده است.

این کارشناس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم با بیان این که سایر نیروگاه‌ها نیز به همین ترتیب هستند، گفت: این موضوع با قوانین و رسالت ما در سازمان حفاظت محیط زیست کاملا مغایر است و حتی استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه‌های کلانشهرهای ما خط قرمز است.

وی در پایان تصریح کرد: پیشنهاد ما این است که به جای آن که از سازمان حفاظت محیط زیست بخواهند مجوز خلاف قوانین خود صادر کند در فصل سرد سال که دچار کمبود گاز می‌شویم این نیروگاه‌ها در مدت زمان کوتاه و مقطعی و با هماهنگی با شورای تامین استان از سوخت مازوت استفاده کنند. قطعا نصب تجهیزات کنترل و کاهش آلودگی هوا در نیروگاه‌ها زمان می‌برد و تا تحقق این امر می‌توان از چنین روش‌هایی استفاده کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نيروگاه مازوت سازمان محیط زیست ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۱۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۴۰ میلیون لیتر سوخت در بخش کشاورزی منطقه سبزوار

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار به‌منظور حمایت از بخش کشاورزی از تخصیص ۳۹ میلیون و ۶۰۰ هزار لیتر سوخت به بخش کشاورزی منطقه در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار، حمید مظفری‌نژاد با اشاره به اینکه کشاورزی از مهم‌ترین محورهای تولید در کشور است، گفت: بر اساس درخواست‌های ثبت‌شده در سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی (سدف)، ۶ هزار و ۳۵۷ دستگاه ادوات کشاورزی اعم از تراکتور، کمباین و تیلر در سطح منطقه فعالیت می‌کنند که  سال ۱۴۰۲ سوخت مورد نیاز این ادوات تأمین شد.

وی با اشاره به رشد ۲ درصدی سوخت در بخش کشاورزی منطقه در سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه پیش از آن (سال ۱۴۰۱)، از مالکان ماشین‌آلات کشاورزی منطقه درخواست کرد چنانچه تاکنون اطلاعات خود را در سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی به نشانی NEWTEJARATASAN.NIOPDC.IR ثبت نکرده‌اند، به‌منظور توزیع نظام‌مند سوخت در اسرع وقت درخواست خود را ثبت کنند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار تصریح کرد: سوخت به ادوات کشاورزی دارای برگ سبز و پلاک اختصاص داده می‌شود، همچنین برای دستگاه تیلر نیز برگه فروش معتبر از فروشنده نیاز است.

دیگر خبرها

  • ضرورت مشارکت آحاد جامعه در حفظ محیط زیست
  • آمادگی ایران برای جلوگیری از فجایع زیست محیطی
  • توضیح سلاجقه درباره ایمن‌سازی قلمرو یوزپلنگ آسیایی
  • چرا دولت میخواهد کارت‌های سوخت را حذف کند؟
  • ابلاغ منشور اهداف و برنامه های عملیاتی HSE سازمان بنادر و دریانوردی
  • چهارمحال و بختیاری از جمله استان‌های پیشرو در حفظ محیط زیست است
  • باید در حفظ ظرفیت گردشگری چهارمحال و بختیاری تلاش شود
  • توزیع ۴۰ میلیون لیتر سوخت در بخش کشاورزی منطقه سبزوار
  • حقابه هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • حق‌آب هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها